Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurivok
újonc
válasz Dexter68 #4272 üzenetére
A lehető összes jogosultságot megadtam, minden lehetséges kivételt megadtam neki, a moddolt mifit fontfrissítés loopot is megadtam neki (mire épen 2 frissítés között ki tudtam kapcsolni a bloetooth-ot anélkül hogy hibát írt volna ki az óra eltelt egy napom....), nekem mégsem jó.
a hibás appot innen szedtem le : [link]
-
gyurivok
újonc
Találtam egy modolt mi fit-et google driveon (linket innen szereztem). Azóta "connect app to retry" hibát ír. fene egye meg
-
gyurivok
újonc
Szerintem lenne értelme, én is keresek egy csomó infót. Jó lenne egy helyre összerakni mindet. A videó meg teljesen konkrét, nehezebben lehet félreérteni. Szerintem jó ötlet
-
gyurivok
újonc
Sziasztook
Tudnátok linket (vagy valami iránymutatást) adni, hogy hol tudom megszerezni azt a Mi Fit kiadást, amivel megoldódik a hívófél kijelzés probléma? Vagy mi erre a legjobb megoldás? Nem merek bármire rákattintani, ma jött meg, nem szeretném tönkretenni. :/
Feltettem az ékezetes betükészletet, se magyarul ("incoming call") se angolul (itt telefonszám kijelzés van) nem jelzi ki a neveket. Többi funkciója jó. Elég lenne, ha cska a számot írja ki, de kényelmetlen az angol nylev a telefonon, hiába értek angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest