Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurivok
újonc
válasz
Dexter68 #4272 üzenetére
A lehető összes jogosultságot megadtam, minden lehetséges kivételt megadtam neki, a moddolt mifit fontfrissítés loopot is megadtam neki (mire épen 2 frissítés között ki tudtam kapcsolni a bloetooth-ot anélkül hogy hibát írt volna ki az óra eltelt egy napom....), nekem mégsem jó.
a hibás appot innen szedtem le : [link]
-
gyurivok
újonc
Találtam egy modolt mi fit-et google driveon (linket innen szereztem). Azóta "connect app to retry" hibát ír. fene egye meg
-
gyurivok
újonc
Szerintem lenne értelme, én is keresek egy csomó infót. Jó lenne egy helyre összerakni mindet. A videó meg teljesen konkrét, nehezebben lehet félreérteni. Szerintem jó ötlet
-
gyurivok
újonc
Sziasztook
Tudnátok linket (vagy valami iránymutatást) adni, hogy hol tudom megszerezni azt a Mi Fit kiadást, amivel megoldódik a hívófél kijelzés probléma? Vagy mi erre a legjobb megoldás? Nem merek bármire rákattintani, ma jött meg, nem szeretném tönkretenni. :/
Feltettem az ékezetes betükészletet, se magyarul ("incoming call") se angolul (itt telefonszám kijelzés van) nem jelzi ki a neveket. Többi funkciója jó.
Elég lenne, ha cska a számot írja ki, de kényelmetlen az angol nylev a telefonon, hiába értek angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest