Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Na, úgy tűnik elcsesztem valamit.
Gondoltam, felteszek egy moddolt Mi fitet (kellenek a gps-adatok), tegnap kiderült, hogy abba Google accounttal nem tudok bejelentkezni. Csináltam Mi accountot, be is jelentkeztem, órát párosítottam, el is veszett minden adatom, hiszen resteltem az órát, meg különben is másik fiók. Notify appal is összehoztam, bár így nem jöttek az értesítések, de gondolom, valami beállítás kellett volna. Aztán rájöttem, hogy mi a fenének szarakodok a moddolt appal, amikor a Notify app két kávé áráért simán ideadja.
Úgyhogy szépen legyalultam a moddoltat, reseteltem az órát, visszatettem a gyárit, bejelentkeztem a Google accountommal, de nem hajlandó az órához csatlakozni. hogyaszongya a csatlakozás sikertelen. Oké, akkor adjunk hozzá másikat. Akkor meg azt mondja, hogy ilyen van már, válasszam le. Mondom, oké, válasszuk. Erre nekiáll csatlakozni, ami sikertelen.
Sírok...
Update: Közben megtaláltam, hogy hogy tudom leválasztani: valahol görgettem lefelé és találtam egy leválasztás gombot, viszont még mindig nem csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest