Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
GorTen
csendes tag
Biztos ezerszer volt már, de minek függvénye, hogy az óra megjeleníti-e éppen az aktuális hőmérsékletet vagy nem, egy arra alkalmas wf-en?
-
GorTen
csendes tag
Engem eddig egyedül a hatótáv zavar. Kicsit nagyobb szoba két átellenes sarkában van az óra és a telefon akkor már nem látják egymást...
-
GorTen
csendes tag
Sziasztok,
Friss tulaj vagyok. iPhone-nal szinkronizalok. Watchface megoldott egyszerűen az AmazTool progival. Viszont böngészgetek mi a legegyszerűbb és aktuális mód/lehetőség arra, hogy az értesítések betűtípusa latin vagy unicode legyen. Nagyon régi megoldásokat taltam neten. Van droid telefonom is amivel akar fw okositásit is meg tudnék oldani csak egyszerű, megfelelő leírással ellátott megoldás kéne. Ráadásul nem cfw, vagyis olyan ami mellett a gyári fw frissíthető, font készlet vesztése nélkül.
Mit ajánlotok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest