- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipka81
tag
válasz
koxkids #8969 üzenetére
ha nem zárod be a mifit appot hanem hagyod futni a háttérben és nem szakad meg a BT kapcsolat a telefon és óra között, akkor óránként leszinkronizál, legalábbis én így vettem észre.
Ha egyszer megszakad a kapcsolat, utána nem biztos, hogy újra szinkronizálni fog, amíg újból előtérbe nem kerül az app.
Régen biztos, hogy bekerültek a pulzus adatok folyamatosan nálam is az egészség appba, meg tudom nézni, hogy mikor működött utoljára normálisan... -
Sipka81
tag
Azoktól szeretném kérdezni, akik iOS-szel használják az órát, hogy a pulzus adatok bekerülnek az egészség alkalmazásba?
Egy jódaraig nagyon szépen működött, aztán hónapok óta semmi nem került át az egészség appba, az appok beállításain nem változtattam semmit. Lehet, hogy valamelyik Bip frissítés nyírta ki?
Akinél megy, ott érdekelnének az egészség/mifit app beállításai!
köszönöm! -
Sipka81
tag
néhány napja nem jönnek a messenger értesítések át az órára (ios12, gyári mifit app)...
mifit appban kikapcsoltam az értesítést, újraindítottam a telefont+órát is, majd visszakapcsoltam, de nem oldódott meg.
Valakinek volt esetleg hasonló? Mivel próbálkozzak? -
Sipka81
tag
iOS-en a gyári MiFit kiírja a hívó nevét és az aktuális hőmérsékletet is frissíti, ha
1. a MiFit időjárás beállításain belül a városnál a helyadatok automatikus beszerzése KI VAN KAPCSOLVA,
2. a MiFit app folyamatosan fut a háttérben (tehát nem zárom be) és az alkalmazás frissítés a háttérben engedélyezve van.ugyanezekkel a beállításokkal droidon nem működhet?
-
Sipka81
tag
...a következő 1 órában...
tegnap utána olvastam külföldi fórumon, és ott az írták, hogy a Mifit időjárás beállításai között a városnál a helyadatok automatikus beszerzését kikapcsolod és beírod az aktuális település nevét, akkor működni fog.
Átállítottam, azóta nem is tűnt el meg frissül is! -
Sipka81
tag
nálam olyan opció van, hogy "Időjárás figyelmeztetések azonnali küldése" és természetesen be van kapcsolva.
iOS beállítások / MiFit / helyzet alatt neked melyik opció van kiválasztva? használatkor vagy mindig?
megírnád, hogy milyen iPhoneod van, melyik iOS-szel?
Nekem iPhone 6s, iOS 11.4.1 (15G77) -
Sipka81
tag
az időjárás ikonja/aktuális hőmérséklet milyen gyakran frissül egyébként akár fenti vagy másik wf-en? Illetve droidon melyik a tuti program erre?
Aktuális hőmérsékletet jelző wf-t használok az órán, ami nekem iPhonenal van összelőve, gyári mifittel (ami ma is frissült) alapból, de próbáltam már AmazTools-szal is, mindkét appnak minden engedély meg volt adva.
Ha lefrissítem Mifitet manuálisan, akkor kb. 1 órán keresztül mutatja az óra az aktuális hőmérséklet, utána nem.
Ha bezárom a Mifit-et akkor a widget szerint nem is frissül, hiába állítom be az alkalmazás frissítést a háttérben.
Ha a Mifitet nem zárom be, csak háttérbe teszem, akkor kb. óránként frissít, ekkor a lépsé, távolság, pulzus stb. adatok bekerülnek az appba, de az órára nem mászik rá az aktuális hőmérséklet...
Érdekelne, hogy ez másnál hogyan működik! -
Sipka81
tag
válasz
bexinho23 #4648 üzenetére
az ignore az úgy van rendben (a szó magyar jelentése: figyelmen kívül hagy), magyarul ha rányomsz, akkor figyelmen kívül hagyod, hogy csörög a telefonod, az órád viszont nem fog tovább rezegni!
ha nem akarod, hogy a telefon tovább jelezzen, akkor a hung up-ot kell választani, ezzel elutasítod a hívást! -
Sipka81
tag
azért ebben az esetben az alma memóriakezelése sem hibátlan!
MiFit részére alkalmazás frissításe a háttérben, mobil adatforgalom meg minden engedélyezve van.
Szépen megjön minden értesítés, híváskor mindig kiírja a hívó nevét, eddig hibátlan.
Ha a MiFit be van zárva nem frissít semmit (lépés, táv, stb.) a háttérben.
Ha a MiFit a háttérben fut, akkor kb. óránként szinkronizál (lépés, táv, stb. adatok bekerülnek a MiFitbe), DE az aktuális hőmérsékletet csak akkor dobja át a watchfacere, ha manuálisan szinkronizálom...
Szóval itt is van még hova fejlődni! -
Sipka81
tag
én arra lennék kíváncsi, hogy ha indítok mondjuk egy szabadtéri futást az órán és nekiállok úgy rendesen futni, jelzi-e ha nagyon magasra szökne a pulzusom?!
-
Sipka81
tag
-
Sipka81
tag
-
Sipka81
tag
válasz
HGTimber #4451 üzenetére
Tegnap frissült iOS-en is a MiFit, a Bipet pedig v1.1.2.05-re frissítette.
Azóta az órán lévő időjárás ismét félig magyar lett: a napokat még mindig angolul írja, de az időjárást már magyarul! ("zivatar, napos, felhős" stb.) - volt már ilyen korábban is, aztán egy korábbi fw frissítést követően angol lett az időjárás...
(MiFit és iOS magyarra van állítva, az óra pedig angol nyelvű.) -
Sipka81
tag
ugyanebben a cikkben ezt írják: "A Xiaomi eljátszott a gondolattal, hogy ha készítettek egy remek órát anno az Amazfit Pace személyében, akkor készítsenek egy olcsóbb megoldást is belőle, így megszületett a Bip. A kis óra nem kapott belső tárhelyet, de szinte minden mást megörökölt a nagy testvértől kisebb méretben és alacsonyabb árral."
-
Sipka81
tag
korábban csináltam ezt a watchface-t és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem a hozzáértőkhöz!
Az szeretném, hogy a megtett távot minden esetben 3 számjeggyel mutassa, 10 km alatt 2 tizedes jeggyel (1,23), 10 km felett pedig 1 tizedessel (12,3).
Meg lehet oldani valahogy? Mintha tett volna már dolgom ilyen wf-szel.
Ha valaki linkelne egy így működő wf-t, már az is nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm! -
Sipka81
tag
válasz
Dexter68 #3783 üzenetére
wf editorba megnyitáshoz a json fájlt kell betallózni.
Ha hibát jelez ez nagy avalószínűséggel azért van, mert az órán lévő képek egymásra lógnak (ez persze lehet szándékos is, nem minden esetben kell javítani!)
wf editor helyett próbáld ki ezt, többek szerint jobb: online wf editor -
Sipka81
tag
működik pedig, talán a legegyszerűbben úgy tudod leellenőrizni, hogy:
- letöltesz egy .bin fájlt,
- BipTools-szal kicsomagolod (.bin-t böngészőben ráhúzod a watchface.exe-re)
- egy könyvtárat hoz létre benne a számlap valamennyi képi elemével + .json leíró fájllal
- indítsd el az editor programot, tallózd be a .json fájlt és már szerkesztheted is! -
Sipka81
tag
watchface-hez értők segítségét szeretném kérni!
Ezt a watchface-t csináltam, tök jó is lenne, de a hónapot helytelenül jeleníti meg.
Néztem .json-ban és watchface editorban is, ott jónak tűnik.
Mi lehet a geb@sz? -
Sipka81
tag
-
Sipka81
tag
iOS-re telepíteném az AmazTools-t, de szükségem lenne egy kis segítségre!
Eddig eljutok, de nem tudom mit kell írni a felső 2 sorba... -
Sipka81
tag
Én is iOS-en használom, én is androidon gadgetbridge-vel teszem fel a watchface-t, még egyszer se tűnt el, amikor visszamentem telepítés után iOS-re. Ha az órán választasz watchface-t akkor az utolsó helyen kellene mutatnia a gatgetbridge-n átlőtt watchface-t.
Én úgy csinálom, hogy:
1. iOS-en kikapcsolom a bluetooth-t,
2. azután androidon bekapcsolom, gadgetbridge-vel párosítom,
3. felteszem a watchfacet,
4. androidon bluetooth-t kikapcsolom
(5. esetenként itt kikapcsolom az órát, majd újra bekapcsolom)
6. iOS-en bekapcsolom a bluetooth, az óra újra csatlakozik
(7. megnyitom a mi fit-et és szinkronizálok) -
Sipka81
tag
-
Sipka81
tag
válasz
Kisnyikhaj #3280 üzenetére
nincs mit, örülök, hogy sikerült!
-
Sipka81
tag
válasz
Kisnyikhaj #3259 üzenetére
factory resetet próbáltad már az órán? (én is iOS-szel használom, nekem nincs ilyen problémám, mondjuk az enyém nemzetközi verzió)
-
Sipka81
tag
válasz
bendess7891 #3216 üzenetére
köszi, ez valóban így van, én is így használom!
-
Sipka81
tag
korábban is írtam, hogy április 22-én rendeletem egy ilyen órát a GearBesttől belga postával. Aztán csak nem akart elindulni a raktárukból ezért írtam nekik, akkor ezt válaszolták: "We expect to ship the item on May 02 - May 14."
Elmúlt május 14. az óra még a raktárban, ezért tegnap megint írtam nekik.
először ezt válaszolták: "Ship between: May 21 - Jun 02"
reggelre pedig ez jött tőlük: "Unfortunately, this item is not avaible at the moment, we excpet to restock it on June 16th."
ez azért is érdekes, mert ha most rendelnék, akkor is a May 21 - Jun 02 közötti szállítás szerepel az oldalukon.
Nem kicsit tartom komolytalannak az egészet, természetesen lemondtam a rendelést és megrendeltem máshonnan.
Első rendelésem lett volna innen, de biztosan az utolsó is. -
Sipka81
tag
vasárnap lesz 2 hete, hogy rendeltem GB-től belga postával, még nem hagyta el a termék a raktárukat... első és utolsó GB-s rendelésem volt, nem ajánlom senkinek!
-
-
Sipka81
tag
Két kérdés:
1. ha gadgetbridge-vel szeretnék font fájlt cserélni, ahhoz kell a mi fit app is?
2. iOS-en milyen appal tudok watchface-t cserélni? -
Sipka81
tag
👉#GearBestAnniversary
📣Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite Version Smart Watch!📣
✔️Kupon: HSC4thD037
💰Ár: 53.99$
🛒http://gearb.es/FnCJG -
Sipka81
tag
április 22-én rendeltem egy ilyen órát a gearbest-ről belga postával. Az létezik, hogy még el sem indították a csomagot?
-
Sipka81
tag
válasz
dometomi10 #2525 üzenetére
az a kupon engem is érdekelne!
én gearbesten 80$-ért látom ingyen szállítással Kínából.
előbb venném meg geekbuyingról 70$-ért olasz raktárból, szállítási költség kb. 700 Ft és 1-2 nap alatt van itt. -
Sipka81
tag
Szeretnék rendelni egy ilyen órát fekete színben. Abban kérem a segítségeteket, hogy itthon ajánlott-e valahonnan megvenni jó áron vagy inkább BangGood/TomTop/Gearbest/aliexpress?
Ezekről a külföldi oldalakról még nem rendeletem, érdekelne, hogy melyiket ajánlanátok illetve hogy érkezéskor számítanom kell-e vám/áfa fizetésre és ha igen, az kb. mekkora összeg lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest