Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz SzaboZE #10341 üzenetére
Az "amazfitcentral" nem a gyártó oldala, hanem csak egy rajongóé... Maga a gyártó egyértelműen tiltja az úszást (de már a fürdést, zuhanyozást is) az órával.
-
nyogo83
senior tag
Van valaki aki iPhone-al hasznalja? kb 3-4 napja megszunt mindenfele ertesites jelzes.
A gond az, hogy fogalmam sincs mi okozta, pert pont akkor frissult az iOS is, a Mi Fit meg az ora firmware is
Eddig ha gaz volt, a hivas kijelzes/sms akkor is mukodott, de most abszolut semmi. -
internetezoo
senior tag
Másnak is nagyon meríti az új Mi Fit app? Hét nap alatt 50%, ebből két futás az kb. 12%.
-
giroud199
senior tag
Telepítenek új betukezsletet, de amint kész a telepítés nem történik semmi,egyszeruen megall n&f alkalmazás... Mit csinálok rosszul? Nagyon zavaró a kerdojelezes, ezért szeretném módosítani...
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
powerwade
senior tag
Haldoklik az akksi.
-
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Napra pontosan vásárlás után fél évvel meghalt az órám. Végig csak gyári fw frissítések mentek rá,semmi főzött okosság.. Reggel még volt rakta kép, most sötét, mint a hangulatom. Kuka?
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elvittem az órát futni, de nagyon rosszul mért, így gondoltam, MiFit-tel szinkronizálom. Frissített valamit, aztán a betűkészletet akarja, de az sosem sikerül. Annak idején cseréltem én is rajta betűkészletet, de most, hogy gyári MiFit-tel nem sikerül frissítenie, az óra használhatatlan, mert csak azt írja, h Connect APP to update...de akárhányszor próbálja frissíteni, nem sikerül. Valakinek valami ötlet?Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
DaDa
senior tag
válasz feloman #10379 üzenetére
Véleményem szerint nem érdemes már külföldről rendelni. Pár ezer forint a különbség mint itthon a Lurdy házban hivatalos xiaomi képviselettől és rendes magyar garanciával. Jelenleg 20.500ft ott.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen okosórát szeretnék barátnőmnek, vki nem tud akár egy külföldi shopot, ahonnan most meg lehetne olcsón csípni egy szürke színűt? Előre is kösz a segítséget
felo
-
snooze
veterán
Frissült a mifit..
GO Gunners!!!
-
RevarS
csendes tag
De eddig nekem se csinalta ezt, semmit nem állítottam és egyszercsak meghülyült. Egy Factory reset szerintetek megoldja a problémát? Köszi a válaszokat
-
bricsi0415
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyannal, a múlt heti frissítés óta hogy beragad a telefon az A-GPS frissítése feliratnál és nem reagál semmire? Watchface cserével tudtam életet leheni belé. Iphone és Mifit. Köszi! -
-
RevarS
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Az miért van, hogy csatlakozva van az órám a MiFithez, de ha messze megyek és vissza akkor nem csatlakozik újra? Kiírja, hogy "csatlakozás..." és utána semmi. De ha újraindítom a telefonomat egyből pöccre megy a connect. Csak azért kérdezem mert a munkahelyemen nem tudom mindenhova vinni a telefonomat de amikor meg van nyugis 15-20percem jó lenne ha kapnék értesítéseket, és így elég kellemetlen naponta többször is újraindítom a telefonomat.
Remélem tud valaki segíteni. A válaszokat előre is köszönöm szépen! -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Notifi and fitnessbe be lehet állítani hogy kiírja az óra ki hív?
*elvileg megvan. Viszont a gyári mifit appnak futnia kell mindenképp emellett?
[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Mobilon mi fit alkalmazásba miért nem tudok bejelentkezni? Két telón is próbáltam de elhajt a picsába. PC-n be tudok jelentkezni. Amazfit Bip órát szeretném használni, de így nem tudom sajna. Valakinek ötlet? -
teper
csendes tag
válasz body007 #10354 üzenetére
ha a bluetooth eszkozok kozott meg van a bip mac cime, es ha egy regebbi cimmel sem szerepel a ritkan hasznalt eszkozok listajan, akkor az aktualis cimet a bandageba kezzel betudod irni, de legyen megosztva a mi fittel.
vagy hasonlo esetben nekem szokott meg sikerulni az amazfit masterral a kapcsolodas.
esetleg egy telefonujrainditas is gatyabarazhatja a dolgokat...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz shifty! #10353 üzenetére
A mibandage-al rákeresek, megtalálja és kiírja, h csatlakoztatva. A bip beállításnál az van bekapcsolva, h nincs szükség mifit-re (le is töröltem). Szóval azt írja, h csatlakozva van, mutatja a mac címét, párosított eszközként szerepel, az órán ugyanaz a képernyő...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
válasz shifty! #10351 üzenetére
Hát ez így se jó
Pedig mikor csatlakozik mutat azért mást is az óra (egy felfele haladó nyilat)
Még arra gondolok, h a teló amihez csatlakoztatnám már őskövület (redmi note 2, ez enyém a szervizbe). Ha egyszer sikerülne kicserélni a képernyőjét a telómnak és visszakapom megpróbálom majd azzal, addig marad a band 3
kösziMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
-
Tyca
senior tag
Notify & Fitness-ben van olyan opció, hogy jelezze az órán, ha a teló feltöltődött? Nem találom sehol. Anno a miband2-n valamelyik 3rd party app tudott ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Golyo69 #10345 üzenetére
Én kínából rendeltem. Van egy régi kedves telóm amin kellett cserélni érintőt. A kétoldalas ragacs nem a legtökéletesebb hozzá, azért rendeltem a ragasztót. Jól jött amikor az óra szétugrott a gép előtt ülve gépeléstől (épp ide írtam hsz-t), hogy ott volt a fiókban. Ja, és a telót még mindig nem ragasztottam meg...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Golyo69
senior tag
válasz Gregman #10315 üzenetére
Szia,
Nekem is nemrég volt ugyanez, bevittem a Wayteq-hez és kb 5-6 nap alatt meg is csinálták. minden rendben van vele azóta is.
(#10324) Upo
pont most hívott a barátnőm hogy neki ütötte a kezét az ajtónak és ugyanígy járt és szét esett
Gari már lejárt így érdekelne hogy hol tudok venni ilyen ragasztót? B-7000Közben már találtam 1-2 boltot ahol van csak el kell menni érte
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Fiamnak és nekem is telepítve van a MIFIT, ua verzió, nekem benne van a Felfedezhetőség opció, neki nincs. MIÉRT????????????
Már újratelepítettük, de mégis... -
-
SzaboZE
addikt
Az IP68 eléggé vízállósági (és porállósági) szabvány.
http://amazfitcentral.com/amazfit-bip-specifications/
"The Amazfit Bip is equipped with the IP68 standard which makes it fully waterproof. So you can use it under the rain or even when you swim because it can resist to 30m underwater. "
http://www.dualsimsmartphones.hu/ip68-szabvany-mit-jelent/
Sok helyen megy vérre menő vita róla, hogy ez mennyire igaz vagy sem. A gyártó beázás esetén nem vállal garanciát, ennek ellenére az óra sokaknak jól bírja a víz támadásait. Az enyém 1.5 éves és volt már minden helyzetben édes és tengervíz hatásainak kitéve 2-3 méter mélységben, hibátlan. Aztán hallani néha, hogy egyeseknek beázott. A gombot mindenesetre nem ajánlott nyomkodni víz alatt.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Upo
addikt
A bip soha nem volt vízálló. Gondosan ragasztottam, a zárása olyan vagy jobb mint a gyári. Kézmosáskor, óraszíj lemosásakor ugyanazt adja mint eddig, ugyanolyan cseppálló mint gyárilag volt.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kirusz1
őstag
Hello.Csináltam egy uj Mi fiokotNem lehet kapcsolodni a hálozathoz hibát ír mikor bejelentkeznék előszőr.Olvastam más is járt igy esetleg valami megoldás lenne rá?köszi előre is
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom használja-e valaki a MapMyRide alkalmazást, vagy vmelyik társát.
Vajon mitől lehet, hogy most nem látja az órát a program? Eddig semmi gondja nem volt.
Köze lehet ehhez a frissítésnek? Mert eddig tök jól működött. -
misimagaki
aktív tag
válasz Gregman #10315 üzenetére
Szia!
Voltam a Gubacsi úton a szervízben egy vezetéknélküli fülessel. Viiszakaptam az árat a bolttól - Eustock, amikor a szervíz kiadta, hogy javíthatatlan.
A szervíz egyébként teljesen korrekt, kulturált környezet. Szóval rendben van.[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
rasky
senior tag
Ismét alkalmatlan lett futásra az óra...nem is csoda, megint frissült az FW...
Futás közben random megáll...és nem méri a távolságot, szünet és folytatás után ismét magára talál...szomorú ez.
-
fecus
őstag
Mi bandage kizárólagos használata esetén tudok óra firmware-t frissíteni, vagy ahhoz mindig tegyem vissza a mifitet?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
PACSA75
őstag
Notifyn keresztül lehet az óra fw t frissíteni? Most 1.1.5.16 on vagyok.
-
S-eye
senior tag
-
Jorgos01
tag
EDZÉS főmenü:
- állapot
- gyaloglás
- futás
- kerékpározás
Itt választod felül a Futást.
Ekkor legfelül látod az összes futási távolságod (....... km).
Ráböksz a számra és dátum szerint látod az összes futásodat.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
S-eye
senior tag
Sziasztok, a legfrissebb Mi Fit app verzióban hol találom a korábbi futás adatait? Régebben részletesen leírta( köridő, grafikonok), de most már nem találom sehol.
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Látott már valaki ilyet?
Tegnap késő délután levált a kijelző az óratestről. A szalagkábel tartja, és egyébként működik.
Semmi nem történt vele, nem esett le, nem ütöttem oda sehova...
Decemberben az Eustock-tól vettem, garancia papírja szerint a WayteQ Europe szervízeli a Gubacsi úton.
Volt már dolga valakinek a szervízzel?
Mire számítsak? -
hedgehog
senior tag
srácok segítséget kérnék, még régen bekapcsoltam a Mi Bandage-ben az emojik átalakítását, és most sehogy se találom ezt a beállítást... tudja valaki pontosan hol van?
-- aka p3d3str1an
-
gyemipapa
senior tag
válasz Jorgos01 #10308 üzenetére
Nekem is egy éve van meg, és pont ezért nem frissítgetem, én azt tartom, hogy ami jól működik, azt nem kell "megjavítani". Ezidáig egyetlen újabb fw-ről sem tudta senki megmondani, milyen és mennyi pozitív változást hozott. Mifitet is épp ezért nem használok, ne akarjon nekem frissítgetni.
Be van lőve az órámon a kedvenc és bevált számlapom, font készletem, testre szabtam a menüt, és elégedetten használom Amazfit Masterrel, időjárás is folyamatosan frissül.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Jorgos01
tag
válasz BalanceR #10305 üzenetére
Nekem Notify van fenn.
Kb. 1 éve van meg a BIP, de csak az utóbbi napokban nem jó az időjárás.
Eddig nem akadt össze, de "hála" a frissítéseknek most éppen nem vagy csak néha jelez valamit.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
BalanceR
addikt
válasz Jorgos01 #10303 üzenetére
Lehet, hogy megvan a hiba oka, nálam legalábbis reggel 5 óra folyamatos a hőmérsékletadat...
Gondolom, nálad is fent van a Mi Bandage...
Na abban is van időjárás előrejelzés, és a kettő összeakad, mióta a Bandage-ben kikapcsoltam , nálam azóta jó...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Jorgos01
tag
válasz BalanceR #10301 üzenetére
Nekem még a minimum és maximum sem jelenik meg, csak néha random úgy ahogy írod.
"Imádom" ezeket a frissítéseket, mindig elromlik valami, amit lehet majd újra javítani és frissíteni.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
BalanceR
addikt
Az utóbbi két napban nem frissül a számlapon a az aktuális hőmérséklet... Másnál is jelen van a probléma?
A minimum, és a maximum okés, de az aktuális random megjelenik pár percre aztán eltűnik. Közben volt egy redszer frissítésem, nem tudom nem az kavart-e be, de zavaró... Ötletek?
:R#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest