Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepet! Stravaba mi a legegyszerűbb módja futások exportálásának most? Régebben a Gadgetbridge-dzsel sikerül exportálni a dolgokat, de már nem hajlandó kapcsolódni, és nem akarom ezért rootolni a telefont. MiFit, Amazfit Tools, és Amazfit app is telepítve van. Amazfit appben van Strava szinkronizáció, de nem szinkronizálja a régebbi eseményeket. Csak az újakat fogja? A régire kell a moddolt MiFit vagy más app?
-
S-eye
senior tag
válasz
bunnyhu #10885 üzenetére
Még 1 hónap garanaciám maradt, de nem tudtam egy hétig bevinni, ezért próbálkoztam. Meg nem is akartam sokat várni, ha nem adnának rögtön újat. De most már muszáj lesz.
Ha viszont a gari lejár, nem árt ha ezt meg lehet még oldani valahogy.
Futás utáni szinkronizáció és firmware update tett be neki.
-
S-eye
senior tag
Lemerítettem a Bipet kétszer is, de így se érzékeli az érintést. Nem lehet párosítani a Mi Fittel, vagy GadgetBridge-dzsel. Akku töltési szintjét, egy másik app mutatja.
Volt már valakinek ilyen problémája?
-
S-eye
senior tag
Hello, mi a legjobb módja, hogy teljesen lemerítsem az órát? Lefagyott a kijelző, nem érzékel semmit. Most nincs párosítva a telefonhoz, így nem mutatja hány % akku maradt benne. Már 36 órája hűtőben tartom, de még mindig megy. 40% -on volt amikor elkezdtem.
-
-
S-eye
senior tag
Sziasztok, a legfrissebb Mi Fit app verzióban hol találom a korábbi futás adatait? Régebben részletesen leírta( köridő, grafikonok), de most már nem találom sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest