- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz bajtokarpi #8899 üzenetére
Nekem is A1 van, Huawei EMUI-ja Ami bekavarhat.
-
Fall-N
veterán
válasz bajtokarpi #8897 üzenetére
Elvileg működnie kell bármilyen telefonnal, amelyikben szoftveresen elég stabil a BT kapcsolat. Sok helyen olvasom, hogy működik a telefonoddal.
Arra viszont figyelned kell, hogy engedd az EMUI alatt, hogy a háttérben tudjon futni a MiFit és esetleg ha használni fogsz mellette más programot Pl. Notify and Fitness for Amazfit vagy Mi Bandage, akkor azokat se lője ki szintén a rendszer. Az akkumulátor optimalizálásnál is legyen a kivételek között.
Mondjuk ajánlott is segédprogramot tenni a MiFit mellé, mert a magyar ékezetes karaktereket ezek át tudják alakítani ékezet nélkülivé, így nem ? lesz helyette.
Ezenkívül lehet még más hibaforrás, amiről sem a telefon sem az óra nem tehet. Ha nagyon terhelve van a környéked sok 2,4 GHz-s cuccal ("n"-es WiFi, különböző vezeték nélküli billentyűzet/egér, BT eszközök) akkor előfordulhat, hogy meg fog szakadni a kapcsolat a telefon és az óra között. Így jártam régebben is más okosórával, ekkor váltottam át a routert otthon 5 GHz-s "ac"-s WiFire.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Huawei P20 Pro-val használja esetleg valaki az órát? Kompatibilitás miatt kérdezem.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
KPistike
aktív tag
Köszi, erre a tényre itt jöttem rá
Valamint ha huberpe ezen bejegyzése csak kevés iróniát tartalmaz, kezd olyan érzésem lenni, hogy a szerver az ünnep előtti utolsó kitakarításkor elveszíti a tápját - és akkor válik elérhetővé ismét, mikor az ünnep után elsőnek beérő kínai kolléga bekapcsolja . Vagy a hálózati rendező jár így - esetleg mindkettő
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
BalanceR
addikt
Hamarosan jön a BIP2.
Ahogy nézem nem nagyon fejlődik hardveresen, sőt, kisebb lesz a kijelző, és a felbontása is csökken , viszont lesz IP68 5ATM vízállóság, és NFC, viszont az ára jóval magasabb lesz...
Nem hiszem, hogy váltok, hacsak nem lesz még valami extra...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
RpPRO
őstag
válasz gyemipapa #8888 üzenetére
Nyilván tudom, hogyan kell használni, de te sem érted a lényeget. HA az asztalon hever, akkor ne mutasson mély alvást és könnyű alvást, váltakozva. Mitől megy át mélybe vagy fordítva tetszőleges időnként? Ráadásul úgy, hogy ki van kapcsolva az alvásfigyelés egész nap, lefekvés előtt veszem fel az órát, bekapcsolom pulzus + alvásfigyelést (ezt feljebb leírtam), reggel nézem, hogy lefekvés előtt 4 órával már "mért", amikor nem volt a kezemen. De mindegy is, túllihegtük már bőven.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Fall-N
veterán
Én a hivatalos MiFitet. Úgyis csak azért van fent, hogy csatlakozzon folyamatosan a telefonnal a Bip. Persze óra számlapot is szoktam vele váltani, de minden másra a Notify and Fitness for Amazfit van használva.
Szóval a módosítatlan MiFiten nem tűnnek el a "helyi témák".
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Természetesen minden műszert be lehet csapni, ezt sem arra tervezték, hogy az alvásfigyelést az asztalon végezze. Próbáld meg a csuklódon, én elégedett vagyok, pulzusmérés nélkül is.
Ahogy azt is alvásnak méri, ha huzamosabb ideig mozdulatlanul fekszel, hisz a mozgást figyeli, nem az agyhullámaidat.
Egyébként pl. a kocsidat is be lehet csapni, futópadon (fékpadon) mutatja a sebességet, megtett utat, pedig egy métert sem tettél meg. :-). A műszereket rendeltetésszerű használatra találták ki. :-)[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Sipka81
tag
Azoktól szeretném kérdezni, akik iOS-szel használják az órát, hogy a pulzus adatok bekerülnek az egészség alkalmazásba?
Egy jódaraig nagyon szépen működött, aztán hónapok óta semmi nem került át az egészség appba, az appok beállításain nem változtattam semmit. Lehet, hogy valamelyik Bip frissítés nyírta ki?
Akinél megy, ott érdekelnének az egészség/mifit app beállításai!
köszönöm! -
bl4ze
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz toto0569 #8879 üzenetére
Köszi, kicsit zsúfolt a felépítése a programnak. Főleg elsőre.
Egyébként nem nagyon van jó leírás, de a Sleep as Android integráció mit takar? Az ébresztés, amit be lehet állítani csak az órára, vagy az alvás- és pulzust adatokat is valahogy át lehet vinni vele? Nekem nem sikerül oda az alvás adatokat szinkronizálni.
Egyébként nekem elég pontos az alvás elemzése.
[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
vége a kínai újévnek, hirtelen elkezdett működni a mifit-ben az online watchface menüpont.
-
RpPRO
őstag
Alvásfigyelésre pontatlan, ez tuti. Azt találtam viccesnek, hogy az asztalon figyel az óra x időt (tegnap ez nálam 5 óra volt) és arra az időszakra is szépen jelölte, hogy mikor volt deep sleep, light sleep. Ehhh.
Pulzusszámot viszont nagyjából pontosan mutatja, persze ez függ a hőmérséklettől is.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Fall-N
veterán
Mostmár fölösleges mókolni. Tegnap frissült a My WatchFaces és mostmár be lehet importálni a MiFit alá az óralapokat. Csak be kell tallózni a bin fájlt és mellé az előnézeti képet. Utána már ott lesz az offline, helyiek között a MiFitben. Működik rendesen, tegnap egy csomót így raktam be. Hibás bin fájlnál jelez, ezt is teszteltem!
Nektek frissül az időjárás MiFit-tel? Nekem ma nem akar. Vagy a Notify alatt hol van az időjárás? Nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
KPistike
aktív tag
Speciel ezért kedvelem az offline szerkesztőt, és Notify & Fitness-t. Utóbbi feltöltés előtt végez egy ellenőrzést - bár eddig mind átment, amit órán kívántam meglesni. Úgy értem, akár helyi mappából, akár globális oldalról letöltött állományt kezeltem vele, mindet csekkolta.
Gondolom, hibás .bin esetén Mi Fit is jelez - bár ezt is inkább csak a Play-es telepítésre merem tippelni. Lányom és én elvagyunk az angol nyelvvel - mondhatni, szakmai ártalom Bár telefont magyarul kezeljük, hogy kollégáknak tudjunk segíteni, ha kellK. P.
-
Mike76
tag
válasz KPistike #8874 üzenetére
Persze, a a telefonra másolásnak nincs veszélye. Azt viszont nem tudom, hogy egy hibás .bin számlap feltöltése nem csinálhat-e téglát az órából. Elvileg nem - ha rosszul átírt bin-t másolsz át, azt nem is látja a MiFit, illetve hibás számlap esetén egyszerűen félbeszakad a feltöltés (egyszeri saját tapasztalat), de azért jobb az óvatosság.
-
oba
addikt
Észrevettem Szerintem az van, hogy a funkció bekapcsoláskor "syncelte", hogy egy ideje már mozdulatlan volt az óra... tehát biztosan alszol, este is van már. (Írod hogy akkor veszed fel, tehát az asztalon pihent gondolom... magát a mozdulatot amikor felveszed meg érzékelheti annak is hogy forgolódsz, tehát nincs deep sleep).
Ez csak még jobban megerősíti amit írtam Hajszálpontos intelligens érzékeny orvosi alvás monitorozó műszer ez[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
KPistike
aktív tag
..."(de azért mindenki csak saját felelősségre kísérletezzen)"
Üdv!
Köszi a felderített leírást , ez még könnyebbé teszi Mindenki dolgát Mi Fit Helyi óraképek kezelésében, egyéb Bip-hez írt alkalmazás nélkül.
Viszont ez szimpla fájlkezelés, így nincs igazán veszélye a másolásnak (esetleg a törlésnek, de saját mappában csak magunknak okozunk kárt); ahogy csengőhangnak kinézett .mp3-at, .flac-t másoljuk a Ringtones mappába, avagy a hallgatni kívánt albumot a Music nevűbe (csak telefon belső tárhelyére példálózok) - utóbbi esetet amiatt írom, mert néhány gyártmány esetében nem is keresi máshol. Ahogy Mi Fit sem a helyi óraképeket, itt az útvonal a lényeg - a Froyo óta szabadon kezelhető a .android/data tartalma is, akár a telefon rendszerébe telepített fájlkezelővel.
Ahol ez problémát okoz, ott eMMC hiba miatt amúgy is javításra szorul a telefon.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Mike76
tag
Amig a magyar számlapok száma bővül az Amazfit Bip & Cor alkalmazásban itt egy leírás arról, hogyan lehet a MiFit helyi számlapjai közé sajátot bevarázsolni:
Kipróbáltam, működik (de azért mindenki csak saját felelősségre kísérletezzen).
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Ez egy 20ezer forintos kínai karperec. A gyorsulásmérő és a pulzus adatokból próbál következtetni hogy mikor és hogyan alszol. A legdrágább okosórákban sincs ez másképp... magyarul ott sem működik megbízhatóan. Drága orvosi műszerek kellenek ahhoz, hogy az alvást normálisan monitorozni lehessen. Magyarul kapcsold ki az alvásfigyelést, feleslegesen ne merítsd az akkut Használhatatlan erre a célra. És az is lesz még nagyon sokáig.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
RpPRO
őstag
Annyira aranyos, amikor felveszem a kütyüt éjfélkor, lefekvés előtt, bekapcsolom a pulzusérzékelést + alvásfigyelést, lefekszem, felkelek, csekkolom az eredményt és már este 8-kor lefeküdtem. Szépen váltakozik a mély alvás a könnyű alvással éjfél előtt is.
-
Fall-N
veterán
Notifyt tesztelgetem, de kicsit túl van bonyolítva, ezért is vettem meg a Mi Bandage-t.
Egyként nem találtam semmi infót róla, a Tools and Amazfit az támogatja a tranliterációt és esetleg a nagybetűs szöveg átalakítást?
-
bl4ze
veterán
Ismerős most vett egy Bip-et, idős és nem tud angolul.
Magyar "menüs" Bip-et akar.
Mi a legegyszerűbb módja a Magyar menünek?
Az összefoglalóban levő MiFit APK install és az cseréli a FW-t Magyar menüsre ?Köszi.
.:. bl4ze .:.
-
Jégkokó
veterán
Már második napja tapasztalom, hogy ha benyomom az alvás figyelőt ,de felkelés után meg azt írja az alkalmazás, nincsen alvás adat.Ez mitől lehet? Vagy az óra nem képes a napközbeni alvást rendesen érzékelni?Mert mindent ugyan úgy csináltam, mint amikor este feküdtem le.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
dse
tag
fájlkezelőből megnyitva a bint behívja a notify-t, és csak a frissítésre kell rányomnom
telón fenn van jópár, képpel elmentve
mifit nincs fennremélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
KPistike
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből, bekerült az Általad említett 14 , most értesítés nélkül.
Bekerült a Dean Razorback Dime V2 (Ez a kedvenc alkotásom. Miért nincs "meghatódott" smiley?)
Ha ezt is Te küldted:Fall-N-nek is: OK, leteszteltem a HU_0062-vel, amit írtatok, és megköszönöm a tájékoztatást
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Az eddigi tapasztalat szerint az óratémák elérhetősége verzióváltás nélkül lesz hirtelen jó - most épp a kínai újév ünneplésének végét lottózom be; korábban a teljes karácsony idején volt hibás. Notify pedig közvetlenül az amazfitwatchfaces oldalról tölti le (mindegy, melyiket választod), és egy kattintással közvetlenül az órára küldi. Minden letöltést a saját mappájában watchface.bin néven ment.
Szerk.: Ahogy snooze is írja, amíg a többi alkalmazásban a fejlesztő által kerül beválogatásra egy óratéma, ebben már 1 perccel a fent linkelt oldalra való feltöltés után látom az újakat; valamint én válogathatok az ott található témák közül.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Fall-N
veterán
Igazság szerint én az Amazfit Bip & Cor WF-t és a My Watchfacet preferálom, mert minden trükk nélkül a letöltött számlapokat beteszi a MiFit offline témái közé. Így az órában lévő +1 egy tárhelyet cseréli az ember, mintha a MiFit-tel lett volna letöltve. Természetesen az sem baj, hogy nem működik a MiFit szervere Mióta megvettem az órát azóta nem is jó. Szokásos Xiaomi. Gondolom a következő MiFit frissítéssel javítják.
Ezért ha nem nagy kérés akkor légyszi oda (is) töltsétek fel ha lehetséges, sokkal egyszerűbb, mint weboldalról .bin fájlokkal vacakolni.
[ Szerkesztve ]
-
GaTToN1
csendes tag
Üdv,a leadott kalóriát lehet vele mérni? Hogyha igen milyen pontos? Futáshoz vennék ilyet vagy ehhez hasonlót, persze ha lenne értelme.
-
KPistike
aktív tag
Ugyanúgy letöltöd a 5c609ef945ba8_11022019.bin-t (hogy a Te kérésedet hozzam példának), mint PC-n, böngészőben; majd ezt a program vizsgálja, közli, hogy "Érvényes firmware!", s mikor e felirat eltűnik, feltöltöd az órára.
De ha csak a "Több mutatása ..." hatására böngészve kattintasz a "Vissza" gombra, bal alsó sarokban van egy Custom watch-face .bin gomb, amivel a telefonon lévő .bin állományt választhatsz ki, azt ellenőrzi, "Érvényes...", és feltöltöd az órára.
Hozzá sem szól a Mi Fit-hez, nem írja azt, "Válaszd ki, melyik helyére" tennéd, ahogy a többi.Szerk.: Még egy apróság: állított képpel nézd a telefonon a programot, valamiért úgy működik jól. Ergo, ennél is van némi kompromisszum, meg sokáig szinkronizál (legalábbis A320FL készüléken, 8.0-s Androidon), de ha ezen túl vagyunk, sokkal egyszerűbb az egyedi óraképet feltölteni az órára.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
KPistike
aktív tag
Az igazság az, hogy rühellem önmagamat ismételni, annyira nem vagyok szórakoztató . Egy kicsit olvass vissza, kérlek
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
snooze
veterán
válasz KPistike #8849 üzenetére
Sajnos mint most is,ezért szorgalmazom az óralapokat az amazfit bip&cor wf appba feltöltetni,mivel az tudja a mifit szerver nélkül is felrakni,csak elfoglalt az emberke,aki felteszi,de igy is van fent jopár,ami itt lett modositva,de még van nála több is..
Melyik az az alkalmazás?Amit itt irtam?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
KPistike
aktív tag
-
bl4ze
veterán
Urak, melyik most a legutolsó stabil működő Modded MiFit ?
Hívószám kijelzés fontos.:. bl4ze .:.
-
Fall-N
veterán
Két programot használok és mindkettőt meg is vettem. Az említett Amazfit Bip & Cor WF-t és a My Watchfacet.
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Ma nekem is meghozta a futár a lurdyból, eddig tetszik(zöld). Egész jó kis kütyünek tűnik.Szia toto!
Csak nem?😃[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vagany
őstag
válasz toto0569 #8832 üzenetére
Jó lett!!!
Mindenkinek:
Tudtok valahol jó akciót a bip-re mostanság? Családban kellene, ráérős, tehát inkább olcsón kéne kintről, itthon úgy látom 20 körül van. Sajátom Gearbestről van 50-60 dollár körül volt áfamentes szállítással, de úgy látom inkább felment az ára mostanában.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
toto0569
addikt
-
KPistike
aktív tag
Nézd el nekem, hogy éjfél körül megint slendrián fogalmazásom volt: Téged illet a köszönet az ötletért , attila770 utolsó kérése Miattad valósult meg percek alatt - már csak a feltöltés során molyoltam a globális oldal szabályaival. A zökkenő oka meg - szerintem - az időjárás, elég erőteljes szélrohamok voltak errefelé, amíg a szolgáltatás helyreállításán dolgoztak ELMŰ szerelői.
K. P.
-
BalanceR
addikt
Szerintem azért , mert ez OKOSóra....
Többek közt pont ez a lényege, hogy ilyen adatokat is megjelenítsen.
Ha csak az idő, dátum, lenne fontos, elég lenne egy sima óra, vagy ha az értesítéseket szeretné olvasni olvasni az ember a telón, akkor Smartband.
A lépésszámláló pontossága meg egyén, viselkedésfüggő, nálam például egy komolyabb smartbandhoz képest minimálisan tér el, a pulzusmérő is "csak" max 5-10%-ot téved, ami sok, viszont senki sem ez alapján veszi be a szívgyógyszerét... Aki meg kültéren sportol, a lépésszámláló + GPS kombó elég pontosan méri a távolságot, hobbi szinten megfelel, az időjárás kijelzés pedig szerintemszerinte hasznos, nap közben sokan hagyják zsebben, asztalon a telót, de az órára rápillantva bármikor látni, hazafelé kell-e esernyő, sál...
Az alvásfigyelés viszont valóban siralmas, de arra meg nincs is kipakolható számláló, szóval nem lényeg...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
RpPRO
őstag
Csak érdeklődöm, hogy miért az olyan óralapokat szeretitek, amin ez az icipici kijelző tele van zsúfolva értékekkel? Pl a totál pontatlan, értelmetlen lépésszámlálóval, amiből nem is lehet távolságot mérni. Vagy a pulzus kinek miért annyira fontos? Nekem melóhelyen 60-90, ha sportolok 130-150. Másnap is. Éjjel nem szoktam nézni. De ha mérem, teló appal pontosan vissza tudom nézni. Vagy az időjárás? Gyárilag egy balra görgetés az órán vagy ott van a telódon. Kinézel az ablakon, annak hiszel vagy ami a kijelzőn van? Vagy az akksi töltöttség. Egy lelfelé görgetés és már látod is alapból. Nem mintha egyik pillanatról a másikra lemerüléstől kellene tartani. SZERINTEM!
[ Szerkesztve ]
-
-
KPistike
aktív tag
Sir, elkészültem a Te kéréseddel is:
Úgy igazgattam a pozíciót, hogy a lépés, pulzus értékét reálisnak tűnő magasra állítottam, akkut pedig 100-ra.
Mikor minden aktív, kicsit zsúfoltnak tűnt, de a .gif előnézeten már jobbnak tűnik. Órán nézve elégedett voltam, így feltöltöttem.K. P.
-
Fall-N
veterán
Ellenben a Xiaomi/Huami is rendbe tehetné a Mi Fitnél a szervert. Igaz más forrásból már letöltöttem egy szakajtó óralapot.
-
KPistike
aktív tag
válasz attila770 #8814 üzenetére
Továbbra sem vagyok - ráadásként inkább a másik oldal hívének tartom magam -, a király elődöm meg 1038-ban hunyt el Csak belegyakoroltam magam néhány program használatába
Ha a sárgát elveszem, a kék számok milyenek legyenek? (Mert ha úgy marad, nem látszik jól.) Személy szerint fehérre vagy zöldre változtatnám.
Zöld:snooze: Igyekszem, ráadásul annyira, hogy fórumtárstól pénteken megvettem még egy Bip-et, számlapok tesztelésére
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
attila770
csendes tag
Istenek ,ha valakinek van esetleg egy kis ideje megcsinálná nekem ezt a szép óralapot fekete háttérrel! Ezer köszönet érte! Kellemes estét mindenkinek!
https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=20515 -
-
snooze
veterán
válasz linuxforum #8803 üzenetére
Ha van fent már mifit,azt törölni kell..azért nem engedi telepiteni..egyszerre nem megy a kettö..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Dr.NX
addikt
Szerintem a telefonod topikjában kérdezd meg, itt eddig nem volt olyan, akinek ne ment volna fel az app.
Elfogadom a sütiket.
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Azt feltételezem, hogy az "Ismeretlen forrás" engedélye be van kapcsolva, így még a Play Protect szolgáltatást javasolom ellenőrizni - az Általad leírt jelenséggel másik alkalmazás telepítésekor találkoztam; megoldás a Play Protect kikapcsolásával valósult meg.
K. P.
-
linuxforum
csendes tag
Sziasztok!
Amazfit BIP-hez próbáltam telepíteni a módosított Mi Fit appot egy S4-es telefonra, 5-ös Androiddal, de a telepítést az "Az alkalmazás nincs telepítve" üzenettel fejezi be.
Hogyan tudnám feltelepíteni a módosított alkalmazást, hogy kiexportálhassam a gps adatokat? -
gyemipapa
senior tag
Természetesen ha szinte mozdulatlanul fekszel az ágyban, joggal hiheti, hogy alszol, mivel a mozgást, és NEM az agyhullámaidat figyeli. A wc más kérdés, mivel nálam közel van, és hamar végzek, valszeg csak forgolódásnak érzékeli. (Vagy alvajárásnak :-) )
Én összességében elégedett vagyok az alvásfigyelésével, bár néha valóban tud fals adatokat produkálni. Mondjuk én a rendszeres pulzusfigyelést nem használom.
Azért lássuk be, ez nem egy többmilliós orvosi berendezés, amivel az alvást ténylegesen tesztelni tudják (alvászavar), egy 20 ezer alatti órától szerintem már ez is szép teljesítmény.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
- Pár db kijelző
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank