Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítsetek!
Honnan érdemes megvenni az órát?
Xiaomi Amazfit Bip GPS-es fitness okosóra
Köszönöm
Attila
-
Tyca
senior tag
válasz rothfb #11090 üzenetére
Az enyém is szétesett. Használtan vettem, az előző tulaj nem tudom, hogy használta-e vízbe, én soha. Az enyémnél arra tippelek, hogy kapott pár ütést és az tett be neki. Párszor hozzávertem a kezemen ehhez-ahhoz, pl. ajtó sarkához, egyszer a fiam hajította le a parkettára. Rápattintottam egy védőtokot, az most összetartja, amíg megjön a ragasztó kínából
-
Tiger.
nagyúr
Amazfit Gts kicsomagoló videó.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Notify&Fitness és MiFit programok futnak a telefonon.
A telefon töltésnél valamelyik program 90 és 100% töltöttségnél jelezni szokott az óra.
A kérdésem az, hogy vajon melyik program (szerintem Notify&Fitness) jelez, de elérhető vajon az alacsony töltöttség figyelmeztetése is?
A feleségemnek a Notify&Fitness beállításánál találtam olyan funkciót, ami erre utal, de kerestem az enyémen és nem találtam, de ami baj, hogy arra sem emlékszem hol dobta el ezt a beállítási lehetőséget és már azon sem találom. Mindkét telefon Huawei P20Lite (bár szerintem ez nem fontos).Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Tyca
senior tag
-
Dr.NX
addikt
Pár napja is volt téma, másnál is esik szét.
Upo korábban a B7000 ragasztót javasolta.
Lehet, hogy be kellene tennem az összefoglalóba...Elfogadom a sütiket.
-
lmisi
senior tag
Sziasztok,
Kiesett az őra kijelzője, adatkábel tartja. (10 hónapot bírt)
Kérdés: Garanciában javítás vagy ragasztás? Hogy szoktátok?(Ragasztó, tömítésmaradvány semmi. Ez biztos NEM vízálló)
-
gyapo11
őstag
válasz horvath85g #11079 üzenetére
A kapilláris hatás meg beviszi a folyadékot a szűk résekben.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
andrasxx
tag
-
horvath85g
aktív tag
válasz nylontacsko #11076 üzenetére
Én is szoktam fürdeni benne, szerintem kis nyomáson a felület feszültség megkadályozza, hogy befolyjon víz.
-
-
DaDa
senior tag
válasz Putyin90 #11072 üzenetére
Valakinél bírja, valaki meg nem meri kipróbálni. A fürdést kizárnám, azt biztos nem bírja hosszú távon. Egy átlagos zuhant biztos kibir. Én legalábbis gyakran zuhanyzom benne és már több mint egy éves.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Szemezek egy ilyen órával. Amire kíváncsi lennék, az az, hogy mennyire bírja a vizet, főleg a zuhanyzást/fürdést.
-
KPistike
aktív tag
válasz lfarkas #11070 üzenetére
Üdv!
Sajnos, az új firmware-ek ellenére ilyen apróságokban, valamint kezelt formátumban is eltérő minden Amazfit (Huami) termék. Rokonság stimmel, de mintha mindegyik csak nagyon távoli unokatestvére lenne a többinek - és a közös ősük 5-6 generációval ezelőtti lenne. Viszont csak a globális oldal alapján tudom (inkább sejtem ) ezt is - egy Pace nálam is kívánságlistás, de még nincs meg. (Igaz, még magamnak sem tudom megindokolni, miért is kellene vennem Pace-t, de az érzés folyton motoszkál bennem. )
Bip még mindig csak 1 db egyedi óraképet kezel - és leválasztás nélkül csak felülírni lehet. Azaz újabb, szimpatikusabb óraképet küldöd az órára Mi Fit, Notify & Fitness vagy Mi Bandage program által (van még, de nem mindet próbáltam / tapasztaltam ki; és csak Android rendszerű készülékkel volt Bip kapcsolatban nálam), és attól az időponttól az új lesz az egyedi. Nem tárolja visszamenőleg a korábban kipróbáltakat - csak a fent írt Mi Fit a Helyi óraképek között -, ezért nincs is külön módszer a törlésre.
Bocsánat, abban tényleg egyszerűbb a helyzet az összefoglalóhoz képest, hogy Mi Fit 3.x.x verziója (talán 3.4.1 az első, de pontosabban nem emlékszem) óta van Helyi ... menü, és egy sima szinkron által kiküldi az órára a kívánt óraképet - nincs szükség a telefon fájlrendszerében való átnevezgetésre. Notify & Fitness ezt "babakorától" megteszi, de telefonváltás után (ami ez év április) nem használom aktívan - ez akkor egy tesztnek indult, majd így maradt a helyzet.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
lfarkas
aktív tag
válasz KPistike #11069 üzenetére
Köszönöm, hogy nem fukarkodsz a "kimerítő" válaszadásban!!
Mivel nálam új az óra és tapasztalatokat gyűjtök, -képzeld az összefoglalót is elolvastam- abban reménykedtem, hogy talán 2019 augusztusában már van egyszerűbb törlési mód is mint az összefoglalóban leírtak.
Azután még annyi, hogy van a családban egy Pace is. Azzal ugye egyszerűbb egy ilyen művelet. Gondoltam rokonságban lehetnek ezért a konyhafőnökök mára tovább ügyeskedtek a mi örömünkre!
Szép estét, üdv !! -
KPistike
aktív tag
válasz lfarkas #11068 üzenetére
Üdv!
Esetleg elárulhatnád azt is - másodjára már lehetne konkrétabban is fogalmazni -, hogy a feltöltés hova történt, azaz honnan kívánsz törölni? Mert egy általad tervezettet feltöltöttél a globális gyűjtőre, ott leírják az ott érvényes módszert. Fel- (le)tölthetted a telefonodon lévő alkalmazásba is, melyre alkalmazástól függ a módszer.
Végül az óra esetében az egyedi számlapok témakörben ez szerepel a topic összefoglalójában.
Ha eladás miatt kívánod törölni, leválasztod, és reseteled. Bár úgy sejtem, egy ilyen eszköz eladásánál mára ez már egyértelmű.Szerk.:
De igazából lehet tőmondatos kérdéseket is intézni, többször is, és várni a csodát, hogy valaki kitalálja, mire is gondoltál - és ha nincs ilyen, még ingerültnek is lenni. Személy szerint eddig nem jutottam előrébb ilyesmivel, de nem biztos, hogy az én módszerem a jó.[ Szerkesztve ]
K. P.
-
lfarkas
aktív tag
Ismét megkérdem a nagyérdeműt!
Sziasztok!
A feltöltött óralapokat miként törölhetjük?
Üdv. -
-
bl4ze
veterán
OFF, de hátha
Feleség Mi Band 2-je lett cserélve a 4-re : telefon Samsung S8. MiFit frissítve lett play-ből, a régi 2-es leválasztva. Az új 4-es band szépen megvan, minden ok, de semmi értesítés nem jön meg.
Tegnap egyszer egy app küldött (időjárás - vihar figyelmeztetést) , de azóta semmi.
Még a telefonhívást sem jelzi ki. Minden be van kapcsolva, engedélyeket megkapta a telefonon is.
Az alkalmazás értesítések között sajnos pld az "üzenetek" app nem is látszik, be sem jön ergo SMS üzenetet nem tud átvinni semmi módon.A korábbi Mi Band 2 minden értesítést átküldött, ez semmit.
Segítsetek mi lehet a gond : a MiFit azt mutatja az óra kapcsolódva van folyamatosan.
Agyam eldobom.....:. bl4ze .:.
-
gyemipapa
senior tag
Itt nem családtagról van szó, ne csúsztassunk...
Én eleve ELŐBB fórumokon tájékozódtam, vagyis előtte regisztráltam, és csak utána vettem meg az órát, nem vaktában. És arra reagáltam, hogy nem kell csodálkozni, ha egy hülyén feltett kérdést poénra vesz valaki. De nyilván nem mindenkinek van humorérzéke.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Tiger.
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz Tiger. #11057 üzenetére
Nyugis hétvége van, hol marad a humorérzék?
(nem az óra-, hanem a haverod érintéséről írtál )Mindenesetre ha hardveres probléma, akkor nincs mit tenni, tekintve hogy egy jól ragasztott példányt nem lehet roncsolás nélkül szétszedni, azaz még akkor sem lenne javítható, ha lenne hozzá alkatrész - ami persze a szétszedhetetlenség miatt nincs is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz gyemipapa #11056 üzenetére
Mi ebben a hülye kérdés? Nem működik az érintőkijelzője az órának, ez egy hiba, ha nem tudok értelmes választ erre, akkor inkább ne írjatok semmit sem, mert amit irt azzal nem lettem beljebb.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szpali
addikt
válasz lfarkas #11050 üzenetére
apk-s számlapokat pl Huami AMAZFIT Tool-alwzf óralapokat pedig usb-n számítógépre kötve az óra .../watchface mappájából kitörlödBocsi, Azt hittem a Stratos topikban vagyok
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Tiger.
nagyúr
Haveromnak nem működik az érintő része. Valami orvosság van rá?
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok!
A feltöltött óralapokat miként törölhetjük?
Üdv. -
PubliCat
tag
válasz juve600 #11040 üzenetére
Mikori az ora?
Ha pillanat ragazsto, akkor pattex, gel allaguval ragasztanam.
Vagy inkabb bevinnem egy gsm boltva es ot b6000el ragasztatnam be, vagy valami kijelzo ragasztoval, amit hasznalnak ip vedett telefonoknal is.
Szvsz.
"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
Dr.NX
addikt
válasz nylontacsko #11038 üzenetére
Elvileg igen. Gearbest topikban azért kérdezd meg, hogy mostanában hogy mennek a dolgok, én már régen rendeltem GB-ről.
Elfogadom a sütiket.
-
panke
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával találkoztam az óránál (Huawei telefonom van, de Samsungon is produkálta. Az óra fél éves):
- az óra gps-ével futok, napok óta nem pontos, össze-vissza mutat már mindent...
- ha a Mifit-ben (állapot pulzus - edzéseim - mai energia - tevékenységek) azt látom, hogy az adott edzésemre két távolságot mutat, nagy különbségekkel. Az egyik az óra adata lenne a másik a telefonos alkalmazás? Melyik a pontos?Köszi!!
-
kissati66
tag
válasz rothfb #11029 üzenetére
Nekem is ment egy darabig 4-es MiFit-tel aztán egyszer csak kezdett nem működni Galaxy S7 Edge-n. Nem volt semmi sem átállítva, egyszerűen csak egyik napról a másikra elromlott és bármit csináltam csak azt értem el, mint mgTerminator fórumtárs, vagyis egy ideig jó volt, aztán semmi. Végül leszedtem a MiFit-et és feltettem az Amazfit Mastert, azóta mindig jól mutatja az időjárást.
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
zeon.hu
nagyúr
válasz mgTerminator #11030 üzenetére
Mi Max 3, de csak Notify-t használok, azzal nincs ilyen gond.
#?*@&!
-
Dr.NX
addikt
válasz nylontacsko #11032 üzenetére
FREE SHIPPING to Hungary Via Priority Line
Ezt kell választani áfamentes szállításhoz.Elfogadom a sütiket.
-
shifty!
senior tag
válasz nylontacsko #11032 üzenetére
Több mint valószínű hogy vámhatár felett van, szóval ha nem EU raktárból rendelsz, nem úszod meg.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
nylontacsko
senior tag
Tudok venni Amazfit GTR-t gearbest-ről vám mentesen?
Anno a bip-el is megszvtam"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
veterán
válasz mgTerminator #11030 üzenetére
Használd akkor 3-as Mifitet, ha azzal működik...
Esetleg ha bárkinek itt Xiaomi telefonja van és 4-es Mifit használ, ne tartsa magában, ha tud segíteni... -
veterán
válasz mgTerminator #11028 üzenetére
Biztos, hogy vagy valami jog nincs megadva a mifitnek, vagy valami akkukímélő megoldás miatt záródik be az alkalmazás. Milyen telefonod van? Valami Huawei vagy Xiaomi? Azokkal szokott gond lenni. Milyen oprendszer?
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #11027 üzenetére
Hát nálam pár óra után megint nem mutat semmit... Még ha megnyitom a MiFit-et akkor sem hajlandó semmilyen értéket megjeleníteni.
-
keszo
őstag
(#11016) kisqp
(#11017) xedos
(#11019) KbaliNagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Attila
-
DaDa
senior tag
válasz rothfb #11020 üzenetére
Ha valamiért le volt választva az óra, akkor utána már csak a teljes feltöltés után mutatja a napokat. Nem volt megszüntetve a párosítás valamiért?
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
veterán
válasz mgTerminator #11022 üzenetére
Meg kell még nézni, hogy az akkunál nincs e beállítva, hogy energiatakarékosságból bezárhatja az alkalmazást. Nálam pl ki kellett venni, hogy ne optimalizálja. Folyton bezárta a háttérben.
-
veterán
válasz mgTerminator #11001 üzenetére
Jelzi az időjárást a 4-es Mifit is. Nekem jelzi. Engedélyt kell adni a helyadatokhoz való hozzáféréshez.
-
veterán
Srácok.
Most vettem észre, hogy a Mifit nem mutatja a töltés óta eltelt napokat. Csak azt, hogy most pl 51%-on van az óra. Eddig mutatta, hogy mennyi a feltöltés óta eltelt nap. Moddolt 4.0.7-s Mifit van fent.
Valakinek tippje? -
szebe
addikt
válasz Napfénysüti #11010 üzenetére
"A Huami Amazfit GTS óra kínai idő szerint 16:00-tól elérhető a helyi webáruházakban, 899 Jüan (~ 37.130 Ft) áron."
Használható memóriáról nem szól a cikk (és csatlakoztatható zajkeltőről), anélkül szvsz nem éri meg.
Viszont a nem részletezett "Amazfit 3"(?) érdekes lehet, elvileg ez lesz a Pace/Stratos utódja.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
vonyarc
tag
válasz mgTerminator #11013 üzenetére
Az aktuális hőmérséklet nálam sem jó. Már vagy 2 hónapja.
-
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #11001 üzenetére
Mindenkinél működik az időjárás csak nálam nem?
-
DaDa
senior tag
válasz Napfénysüti #11010 üzenetére
Igen, és nekem az amoled is visszalépés lenne a transflective kijelző után. Hiába élesebb és szebb a szín. De majd meglátjuk a Bip 3-at ha lesz egyszer. 😀
-
keszo
őstag
Sziasztok
Szándékomban van venni egy ilyen órát a Lurdy-ból. Ha párosítom egy samsung telefonnal (magyar nyelv), milyen lesz az óra nyelve?
Attila
-
szpali
addikt
válasz HUNited #11004 üzenetére
egyelőre ennyit olvastam:
https://helloxiaomi.hu/ujabb-3-hordozhato-okos-eszkozt-mutatott-be-a-huami-bemutatjuk-a-huami-amazfit-gts-orat/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
Tiger.
nagyúr
Nem is lenne rossz Amazfit Gts
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #10960 üzenetére
Na közben rájöttem hogy a 4-es Mi Fit-től nem jelzi az időjárást, korábbit felrakva egyből megjelent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest