- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Golyo69 #10345 üzenetére
Én kínából rendeltem. Van egy régi kedves telóm amin kellett cserélni érintőt. A kétoldalas ragacs nem a legtökéletesebb hozzá, azért rendeltem a ragasztót. Jól jött amikor az óra szétugrott a gép előtt ülve gépeléstől (épp ide írtam hsz-t), hogy ott volt a fiókban. Ja, és a telót még mindig nem ragasztottam meg...
-
Golyo69
senior tag
válasz
Golyo69 #9365 üzenetére
Nah kesz az óra
Wayteq-nel leadtam 21.-én!!!!! es 25.-en mar küldték az sms-t hogy mehetek az oraert.
Mivel éppen kulfoldon voltam ma tudtam erte menni.
Minden rendben, szépen megragasztottak.
21.-en délután kb 5 elott egy kicsivel vittem be igy az nap mar nem nyultak hozza. Egész gyorsak voltak a sracok.Tehát 1 pirospont nekik.
-
Upo
addikt
válasz
Golyo69 #9335 üzenetére
Tessék, lehet megint jönni a "hülyék vagytok, én már sokszor úsztam benne és mégse ázott be" beírásokkal. Pedig nem lehet tudni hogy mikor következik be a baj. A gyártó írja hogy nem szabad úszni benne, és régóta tudjuk hogy az összeszerelés minősége ilyen csapnivaló.
Az enyém már nem volt garos (illetve tudja az ördög, itthon még nem árulták mikor rendeltem az órákat), simán visszaragasztottam 7000-es ragasztóval (kimondottan kijelzőkhöz és hasonlóhoz készült). Azóta is bírja.
Nem tudom mióta, raktam be róla képet, topik keresővel meg lehet találni akár név alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest