- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
bounty123 #13779 üzenetére
Ez nem így van. Matematikai és technológiai oka is van, hogy a magasság pontatlanabb, mint a "síkbeli vetületi" koordináta. De ezt már annyiszor, annyi helyen lejátszottuk, hogy itt nem mennék bele.
Olvass utána!
pl. itt is írnak róla: -
Degeczi
nagyúr
válasz
bounty123 #13779 üzenetére
Ez nem így van, a pontos magasságméréshez eleve több műholdat kell(ene) látnia az eszköznek, és azok közül nagyjából fölötted is kellene legyen egy, és a jó vétel szintén nem mindig teljesül futás, biciklizés közben. És akkor még ott az ellipszoid (amit a GPS használ) -geoid (amit a tengerszint fölötti magasság értékéhez használunk) átalakítása is.
-
-
Fossza
tag
válasz
bounty123 #5704 üzenetére
Igen, azt vágom, de jelenleg a BIP esetében erre nincs szükségem, mert úgyis vinnem kell a telefont a zene miatt, tehát tudom az Endomondo appot futtani amit sikerült párosítanom a BIP HR szenzorával. szpali (#5624) kommentjéből viszont azt vettem ki, hogy a BIP helyett a Stratos használata óta nincs szüksége gpx exportra, ezért kíváncsi lennék, hogy a Stratos tevékenység szinkronizálás Endomondoba megoldható-e gpx export vagy Notify használata nélkül, és ha igen, hogyan?
-
Upo
addikt
válasz
bounty123 #5679 üzenetére
Nem túl erős a gps vétele az órának, azt alá kell írni. Én is tapasztaltam, hogy hegyek közt, erdőben eléggé elgyengül, lecsökken a pontossága. Ilyenkor nem tud pontos pozíciót, ezért "ugrál" egy helyben állásnál a pozíció. Ez ismerős lehet ha valakinek volt régi mediatekes telefonja, vagy sirfstar II-III készüléke gyengébb vételi képességekkel.
Én már kezdettől fogva mondom hogy ez egy játék kategória, amit az ára is mutat. De mindig vannak olyanok, akik ezért a pénzért elvárják a többször, akár tízszer ennyibe kerülő készülékek tudását tőle. Hány ilyen órát lehet venni annak a suunto-nak az árából?
Ez gyakorlatilag egy bluetooth kijelző kis extrákkal tupírozva, helyén kell kezelni. Kb. megsaccolja a pulzus változását, nyílt terepen mér bringázást, futást. sétát. Nyilván nem véletlenül nincs benne úszás, hegymászás, búvárkodás, stb., sem nagyobb pontosságú, drágább, nagyobb fogyasztású szenzorok. De legalább jó az akku idő.
Kb. másik véglet az új almás óra, ha amerikai vagy akkor tud minden vackot, de még most is elkap a röhögés ha eszembe jut, hogy hivatalosan a 18 órát célozzák 1 töltéssel ha nincs sok értesítés, alig használsz rajta appot, nem hallgatsz túl sok zenét, gps méréssel 4-5 óra. Kütyümániásoknak napi 2 töltés majd 150e-ért??? [link]
A bip-től meg többet elvárni, mint amit ígérnek (ami nem túl sok), nem életszerű. -
Peter89x
csendes tag
válasz
bounty123 #5603 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszaid!
Utána néztem, a DC csak exportálni képes (.gpx), de csak azokat az edzéseket, ahol lett rögzítve távolság is - kerékpározás, gyaloglás, futás, stb. Az elliptikus tréneren végzett edzést másodperces bontású excel fájlba tudja csak exportálni, ami amúgy tök érdekes, de szerintem sokra nem megyek vele.
Megpróbálom körbejárni, hogy a Mi- vagy a Google Fit képes-e valahogy rögzíteni az elliptikus adatait (bluetooth-on kapcsolódva), jó lenne ha egy alkalmazást kéne csak használnom, és nem kéne össze-vissza exportálni-importálni.@ (#5604) Dr.NX: a biztonság kedvéért a legostobább kérdéseket is fel szoktam tenni mindig.
De köszönöm, megnyugtató tudni hogy az valóban az int. verzió. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest