- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Integra
titán
mekkora volt az a helyiség? nagyobb mint 25m2?
igazából árban húznám meg a 300k körüli határt, nem érzem, hogy ehhez az avr-hez több kellene, vagy hogy szülőknek most audiofil házuk lesz. egy jól működő, szerethető rendszert szeretnék nekik csinálni, ami kiszolgálja még azt a pár évet, amig épitkezni fognak. na majd ha tervezem a házat, akkor lesz érdekes, hogy mit hova hogyan, akkor a véreteket is ki fogom szivni házimozi és zene hallgatás ügyben...
szóval nekem a xeno szimpatikusabb mint a dali, már csak a puszta méretei miatt is. gyanitom a jbl helyett simán jobban szól mindkettő -
joocek
aktív tag
rendben köszönöm! Amúgy nem vettem ki mint írtam csak féltem nehogy gáz legyen. Esetleg meg azt valaki el árulja van rajtuk ugye oldalt egy Jó nagy mély. Ezek a fal felé fordításán inkább végy egymással szembe. Most a sarokban van és a két mély egymást nézi. jelzem panel lakás nem akarom a szomszédot ki készíteni.
-
ginola
addikt
Sajnos a padlóra rakni körülményes lenne, mivel 10 cm magasan kezdődik az alja, ha az a részt kivágnám, nem tudna lebegni a szekrény sajnos. A képen is lehet látni, hogy van lába, max. arra tudnám rárakni. Maradjon így szerintetek, vagy a talpazatra rakjam , érdemes vele vesződni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
muzsikpeti
aktív tag
Én is hallottam már, de pont ez volt benne a szép, hogy még így is tudott meglepetést okozni. Felcsigáztatok, hogy az új kábellel még drámaibb a változás.
Melyik Oppo bluray van nálad? Nekem is felkeltette érdeklődésemet, lehet beruháznék egyre, kiváncsi vagyok a tesztedre.
-
python1
veterán
Viszont azokat a lábakat többre értékelem,én is hasonlóan jártam el mikor a hangfalaim alá márványt tettem, legalább 7-8cm-re kilógnak oldalanként és a tüskék is úgy lettek elhelyezve,hogy egymástól minél távolabbra kerüljenek, stabilabb hatás elérése érdekében.
User Manual
Na jó, csak vicc volt.
-
törölt tag
Nem szeretnék trollkodni, sem összeveszni senkivel, tulajdonképpen a Te és Bloodray hsz.-ai miatt kezdtem errefelé olvasgatni, de tisztáznám, hogy én mint "bérből-fizetésből" élő nézem a dolgokat, ebből kifolyólag éltér a véleményem a tiédtől. Biztosan sok jó cucc megy át a kezeid között, és ez véleményem szerint kissé árnyalja az ítéleteidet. Én autós "szaki" vagyok, és ha mindig 20-50-80 milliós autókat tesztelnék, előbb-utóbb biztosan másképp látnám az alsóbb osztályokat, mondhatjuk, ez így természetes. Tény, hogy igazad van, amikor azt mondod, hogy 3-400 ezerből lehet kihozni egy házimozit, de kérdem én: Az átlag magyar tud ennyit költeni rá? A tesztekkel is ez a legnagyobb problémám, miszerint leginkább csak a drága készülékek kerülnek górcső alá. Tudom, ezeket izgalmasabb olvasni, de kevesen fognak olyasmit vásárolni. Azt meg már csak félve jegyzem meg, hogy Te is tudod, egy bizonyos szint felett már picike eltérésért is sokat kell fizetni. Szóval, ha ezek után az "elfogadható minőséget megfizethető áron" gondolatmenettel szólok hozzá valamihez, akkor ezt nem sértésnek szánom.
Apropó, mérnökök, fejlesztők: Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanazok az értékek motiválják őket, mint engem, fogyasztót... -
greatdoki
tag
nem kerülte el figyelmem az előző hozzászólásod de a kérdésemre nem válaszoltál.
azon kívül hogy leszaroztad a cuccaimat és az általam ajánlott ht szettet, nem ajánlottál más alternatívát.
a kérdésem még mindíg ugyanaz:
150 +- pár tízezerért milyen ht rendszert ajánlotok kiegészítve vagy lecserélve fos technikámat.
KÖSZÖNÖM! -
törölt tag
-
szinimini
senior tag
Nehéz a döntés
Főleg nekem aki még nem is ért hozzá annyiraA Harman erősítő 8Ohm-os akkor arra lehet kötni 6Ohm-os hangszórókat?
Ez a hangminőséget rontja?Vagy befolyásol valamit?
AZ Onkyora pedig az van írva,hogy minimum 6ohm-os köthető rá?Ebből én csak azt tudom levonni,hogy az onkyo jobban kompatibilis egy 6ohm-os hangszórval.
Neked ez mit mond?
-
xtremetuning
addikt
"A pénzükért kaptak a látogatók olyan 3D képet - hogy a SIM2-nél maradjunk - ami hang nélkül is lélegzetelállító"
Azért én tudok levegőt venni....
Mint már oly sokszor mondtam : GYEREKCIPŐ. Itt jár a 3d.
És, ha a SIM2 is "csak" ennyit tud, akkor...., a többi gyártóról ne is beszéljünk.
A Nero 17000 + szemüveg árért csapnivaló 3D-ben. 2D-ben, meg csak max. 10%-al tud többet, mint egy D80E. Felejtős.
44000-ért a nagyban legalább benne vannak a szemcsik. De nincs még jó minőségű film hozzá. Ki tudja, lesz e egyáltalán.
Tartom magam az inkább minőségi 2D képhez (C3X LUMIS), mint ehhez a frídíhez.
Lehet neked bejön a varázsa, de a túlnyomó többségnek nem. Annyira elvonja az ember figyelmét a kép értelmezése, hogy a hangra már nem is tudsz rendesen figyelni.A fényerő, kontraszt, szín veszteségről meg ne is beszéljünk. Meg a közel 100 Gigás tartalmakról se.
-
cekkk
veterán
Akkor az összes ilyen gépnek (JVC és Pana és Sony )élvezhetetlen lenne a 3Dje?
Sirfernek is JVC van, egy időben gondja is volt vele, nem tudom azóta, mennyire élvezi a 3D-t, de biztos élvezi mert csak nem adta el végül
A világos jelenetek gyönyörűek, de a film 70% szerintem sötét jelenet és sokszor élvezhetetlen
De nem értem, hogy miért az Avatart tartja mindenki olyan nagyra amikor annak a filmnek 90% animáció
., kb mintha egy mese film 3Djéről beszélnénk
-
cekkk
veterán
Azzal a sok sötét rossz jelentettjével?
Majd maga a film fele élvezhetetlen szerintem
Avforumon is lelett húzva, ott vett az egyik srác egy pana 5000res projit (ok nem egy sim2)
, de relatív megfizethető, bár sokaknak még ez sem, és nagyon nem voltak vele megelégedve.
L4D1K
Végül is lesz még egy név, nagy ügy, már ne haragudj, de ahhoz hogy értelme legyen kb hetente kéne, hogy megjelenjen így egy film, amíg havonta 1 normális addig értelme nincs nekem. Főleg nem tévénEgy nagy vásznon lehet élvezném itthon, de nem áldoznék erre jelenleg közel 800 ezer - 1 milliós összeget. Főleg hogy nincs is miből erre
-
cekkk
veterán
Persze értem én meg nem is. De ez a 3D dolog is kicsit lejárt itt a cikk is róla, hogy Amerikában már egyre kevesebb embert érdekel a 3D és igaz mi még szembe megyünk ezzel a trenddel,(általában a magyarok mindig széléllel szembe hugyoznak, de ez sem itt kell megbeszélni), és még itthon ezzel lehet adni a drága rendszereket, de egyre jobban körvonalazódik, hogy ez a 3D nem az a 3D amiért a többség fizetni fog és otthon is elfog terjedni.
Akik kifizettek a belépőt ők nem azok?Nem érdemlik meg talán azt hogy lássanak egy ilyen rendszert kompletten minden tudásával együtt? Csak annak mutatják meg akiről látszik is hogy kifizeti érte a milliókat?
-
cekkk
veterán
Ez a baj, hogy Rezső is pénzt akar meg a kiállítók is is, de az élmény elmarad. Szerintem úgy lenne korrekt, ha már fizetek valamiért akkor azért a maximálisat kapjam és mivel egy egy shownak van hirdetve és nem bazári kirakodnának (nem akarok senkit megsérteni), akkor ne profit legyen a cél hanem az élmény(már legalább is én azt várnám a pénzemért), ha pedig profitot akarnak, adjanak jutalékot Rezsőnek az eladásokból, de nyilván ez nem lenne járható út. De ahogy olvasom, nem sokan voltak megelégedve a kiállítók által nyújtott színvonallal. Ez van sajnos, ennyire van igény itthon.
-
cekkk
veterán
Már ne haragudj, és nem kötözködni akarok, de pont az ilyen rendezvényeknek a lényege az kellene, hogy legyen, már mint a szórakoztatás. Legalább is ha már fizet valaki a belépőért akkor szerintem elvárható, hogy a maximumot kapja, vagy ha csak eladni mentek ki a kiállítók ne szedjenek belépőt ezért.
-
t-bali3
senior tag
A demó filmek jó alapot adtak a 3d technológia összehasonlítására a Led TV-k és a projektorok között, mert az a repülős anyag szokott MM-ben is menni a Tv-ken.
A különbség ég és föld, bár igaz egy bevásárlóközpontban nem éppen ideálisak a filmezéshez a körülmények.Én azt mondom igazi 3D moziélményt ez a profi projektor ad, azonban olyan drága, hogy számomra marad az imax mozi, egyelőre...
-
Pecc
őstag
Akkor valszeg összekevertem, bár lényegen nem változtat.
Laikus ember számára, mint én: beültem, ezeket a hibákat fedeztem fel a képben.
A hangról nem beszélve, a meridianokkal voltak oldalt velodyne subok. Azok be voltak kötve?
Erősen mélyhiányom volt. Az revel cuccok sokkal jobban szóltak részletesebb volt, bár ott sem ártott volna erőteljesebb alsó freki. Ott nem láttam subot sem.Sanci38 - Az art&voice-os szobában az egyik nagy dobozban a magassugárzó ferdén volt becsavarozva. Mibe kerülhetett az?
-
Pecc
őstag
Nekünk azt mondták ott, hogy 17000be kerül az a sim2- a nagyobbik, ami az ultima 2-vel volt.
Mindkét kivárós "belépős" szobában jártam, mindkettőben ugyanazokat a demókat vetitették. Számomra mindkettő képrészletességben kiváló volt, viszont sötét volt a kép és mindkettőnél akadt az előtér zavaróan. Moziban is tapasztaltam már ugyanezt. -
Biomokus
tag
A sötét fontosságával tisztában vagyok.
Csak jó lett volna megnézegetni a Dalikat.
@ Tonyo: A DUNE-s seftelő arcot szimplán szájon kellett volna vágni a stílusa miatt. Mi az, hogy nincs értelme beszélnie semmiről, ha nem viszed el a cuccost tutira? Megáll az ész ezeken az "eladókon".
-
Patice
nagyúr
OK. Helyesen írva: magashang-sugárzó. (Bár a böngésző beépített helyesírás ellenőrzője így is aláhúzza, de valószínűleg nem ismeri, nincs a szótárában.) Mindegy. Jegyeztem! Köszönöm az észrevételt!
Igen, a dóm hangszóró kifelé domborodik. Az inverz dóm pont azért inverz mert fordított az alakja, tehát befelé domborodik.
(Sanci kihagyta a kvarcot a piezo megválaszolásából. Ezért írtam én is le.)
-
-
fefe65
csendes tag
A JBL LS80-t idáig nem nézegettem, de most hogy ajánlottad ez is tetszik.
Erről beszélek, hogy nekem nincs túl nagy rálátásom, nem tudom eldönteni.
Az erősítőmet egy Studer 740a és egy 740d cdjátszóval használom, jelenleg egy saját gyártású 130l-es hangfalakon TVM acoustics legnagyobb hangszórókészlettel, saját tervezésű hangváltóval. De valami nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy a hangfalon ne múljon. Az erősítő teljesítménye miatt kényszerűltem gyártásra, met nem győztem a gyári mangfalaimat javittatni (már a haverét is), és már időm sincs saját fejlesztgetésekre, nembeszélve, hogy már egy jó hagfal árát biztosan elköltöttem erre a "hobbira".
Ezért gondoltam, hogy idelye lenne venni egy komolyabb darabot (meg miheztartás végett). -
fefe65
csendes tag
Az ár azért, nincs kőbe vésve, ha kicsivel tőbb kell, akkor megoldom, csak azért nem akarok tulzottan elszálni. A polkokat is nézegettem, de nem tudom miért mennyit érdemes adni, ezért kérdezőskődöm töletek. Ha szerinted a polk jobb választás akkor azt választom.
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Pioneer_A-77X[link] -
fefe65
csendes tag
Köszönöm a választ.
Ezt a tipust már én is nézegettem, köszönöm a megerősítést.
Akkor valószínüleg ezt fogom választani, csak nem voltam biztos benne, hogy teljesítménye megfelelő e.
Az erősítőmre csak annyi van írva, hogy felvett teljesítmény 780W.Igen, az akusztikára ki kellene találni valamit, mert a középtartományt nagyon összekócolja, és szerintem erősíti is.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest