- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
fefe65
csendes tag
Még egy pici segítséget szeretnék.
Tudnátok jellemezni a Polk RTí A9 és JBL LS80 hangfalakat, pro és kontra.
Köszönettel: Feri -
fefe65
csendes tag
A JBL LS80-t idáig nem nézegettem, de most hogy ajánlottad ez is tetszik.
Erről beszélek, hogy nekem nincs túl nagy rálátásom, nem tudom eldönteni.
Az erősítőmet egy Studer 740a és egy 740d cdjátszóval használom, jelenleg egy saját gyártású 130l-es hangfalakon TVM acoustics legnagyobb hangszórókészlettel, saját tervezésű hangváltóval. De valami nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy a hangfalon ne múljon. Az erősítő teljesítménye miatt kényszerűltem gyártásra, met nem győztem a gyári mangfalaimat javittatni (már a haverét is), és már időm sincs saját fejlesztgetésekre, nembeszélve, hogy már egy jó hagfal árát biztosan elköltöttem erre a "hobbira".
Ezért gondoltam, hogy idelye lenne venni egy komolyabb darabot (meg miheztartás végett). -
fefe65
csendes tag
Az ár azért, nincs kőbe vésve, ha kicsivel tőbb kell, akkor megoldom, csak azért nem akarok tulzottan elszálni. A polkokat is nézegettem, de nem tudom miért mennyit érdemes adni, ezért kérdezőskődöm töletek. Ha szerinted a polk jobb választás akkor azt választom.
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Pioneer_A-77X[link] -
fefe65
csendes tag
Köszönöm a választ.
Ezt a tipust már én is nézegettem, köszönöm a megerősítést.
Akkor valószínüleg ezt fogom választani, csak nem voltam biztos benne, hogy teljesítménye megfelelő e.
Az erősítőmre csak annyi van írva, hogy felvett teljesítmény 780W.Igen, az akusztikára ki kellene találni valamit, mert a középtartományt nagyon összekócolja, és szerintem erősíti is.
-
fefe65
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Sztereó hangdobozt (hangfalat) szeretnék venni a nappaliba, amit talán később bővítenék 5.1-re, de most ez nem szempont. Mindenféle zenehallgatásra, néha filmnézésre. Van egy Pioneer A-77x névre hallgató erősítőm, ezzel szeretném használni. A nappali 5x10 m. Kővel van burkolva, nagyok a falfelületek, a belmagasság néhol eléri a 6m-t, kb. 250-300 légköbméter.
Tudom, nem egy ideális zenehallgatásra való helyiség, de hát ez van. Ezért nem is gondolok
Highend hangfalakra, de azért valami jól dolgozó ˝ iparost” szeretnék, ami illeszkedik az erősítő teljesítményéhez. A minőség ne a hangfalon múljon elsődlegesen.
Kb. 250 ezret szánnék rá, de ha kevesebből kijönne valami jó ár-érték arányú darab az nem lenne baj. És nem feltétlenül törekszem újat venni, ha van valami kihagyhatatlan használt.
Előre is köszönöm, ha szántok rám pár percet.
Üdv. Feri
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest