- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
joocek
aktív tag
rendben köszönöm! Amúgy nem vettem ki mint írtam csak féltem nehogy gáz legyen. Esetleg meg azt valaki el árulja van rajtuk ugye oldalt egy Jó nagy mély. Ezek a fal felé fordításán inkább végy egymással szembe. Most a sarokban van és a két mély egymást nézi. jelzem panel lakás nem akarom a szomszédot ki készíteni.
-
joocek
aktív tag
válasz
#09634560 #42350 üzenetére
ne szid anyám:-) ? Fizika éppen 2 pontosabb az elektromoságtan. Az áthidalót nem vettem ki. Az erősítő 7.2 es. Így nincs szabad csatorna. De volt egy olyan ötlet mivel sztereo a aktív mély kimenet ezer külön erősítő. De akkor a mély láda ugrott viszont az meg kéne a Jó hangzáshoz. Meg ugye az erősítő sem lehet bármilyen. Szóval akkor használjam így? Nem lesz gond? Amúgy egy kb 25nm panel szobában van. Így azért nem nagyon fog üvölteni. Ui:ha le fordítanád amit írtal meg köszönem kb 20 éve tanultam így Nem sok mindenre emlékszem. Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
joocek
aktív tag
Jó esetét! Ha már valaki kérdezte elnézést. De kb 10oldalt vissza olvastam és nem találtam választ rá. Van egy samsung cw700 erősítőm. Ezt nem tudtam be kötni hely hiány miat. Dobozban tartotam. Jött egy Jó vétel vetem egy sal4610 hangfal párt. Ma elő került. Mikor kiderült az erősítő 6-8ohm ig dolgozik. A hangfal ban van egy áthidaló a csatlakozásnal. Ha az bent van úgy 4ohm ha kiveszem úgy 8ohm. De így nem szól csak az egyik vagy a mély vagy a magas és a közép. Megoldás kéne hogy jól szóljon probléma nélkül. (nagyon jól szól így csak félek hogy tönkre teszem.) van egy olyan tipp . De nekem picit büdös. Két db kábelel kössem be hangfalanként. Tehát minden csatlakozóból két szál. Vagy van valakinek valami Jó ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest