- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #23312 üzenetére
Hahó Balázs!
E6300/2GB/DDR2/80GB/DVD 755-ös optiplex 21500-ért polipc használtjai között
E8400/4GB DDR3/500GB/DVD 780-as optiplex + windows7 prof Refurbished coa 60500 Br.
ennyiért vettem a cégnek....(itt a ram és a HDD 2 év garos) a refu. coa 12970 be fájt a 60500-as árból....egész tűrhető processzortámogatást ad a dell ezekhez a gépekhez, így pl a 745-760 között szinte mindent esznek a gépek...1066MHz FSB-ig.....Sajnos a memóriakezelés hagy némi kivánnivalót, általában csak a default frekin mennek a ramok...hiába teszel az E8400 mellé 1333-as ramot, akkor is csak 1066-on hajtja, vagy E6550 mellé hiába raksz DDR2 800MHz-es ramot az akkor is csak 667MHz-en fog járni, mert a frekiosztó iszonyatosan rugalmatlan a dell-nél....
-
zolnagy
őstag
válasz
Balinov #23150 üzenetére
Hát asszem benézek a közeli számtech boltba, aztán ha nem olyan drága az átalakító, akkor veszek egyet és kipróbálom, roszabb már nem lesz
Egyébként D-subon a régi vezetékkel beállt a nativ felbontásra és fel is ismerte a win, ott a kábel minősége miatt volt szellemképes. A többi kábellel sajna nem ismeri fel és nem lehet nativ felbontást beállítani, viszont nincs szellemkép (ránézésre is sokkal komolyabbak ezek a zsinórok) -
Tarill
őstag
válasz
Balinov #23077 üzenetére
egy közepes proci minimum i5, és minél jobb vga ami azt jelenti hogy amd-nél min egy r9 270X nv-nél min egy 760 gtx, ezekkel el lehet lenni még full hd-ban, de játéknak sokkal inkább a vga a fontos mint a proci(de azért abból is kell egy olyan darab ami kihajtja a vga-t) egyébként korábban kérdezted, nvidiánál a 780Ti az egymagos csúcs vga ~170e körül mozog amd-nem meg ugye aaz r9 290x 145e környékén
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #23077 üzenetére
Az a baj, hogy még nem rendelkezem ilyen high-end gamer géppel, csak az olvasottakat tudom én is átadni
FullHD-nál már besegít elég sokat a kártya is, de egyébként még mindig fontos, hogy a processzor órajele kitudja hajtani a GPU-t. Nagyjából össze kell párositani a kategóriákat, legfeljebb marad egy kis tartalék a VGA-ban, rosszabb esetben tolnád, de a kártya ennyit tud
Az én gépem most a közép gamer határokat súrolja jó esetben ha jól tudom. Mondjuk AMD-re van csak pénzem, úgyhogy eleve csak arról tudok nyilatkozni. -
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #22454 üzenetére
Nekem jó lenne egy Mini Pro is újra, csak legyen 0 km-es patika állapotban. Az előzőben már benne volt 15.000 km bringázással. Meg is látszott rajta. Amikor utoljára szétszedtem a kijelzőcsere miatt, már látszott rajta, hogy eszi a mini csavarokat a sok izzadtság, amit kap bringázás közben.
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #22449 üzenetére
Most egy ideig kb semmit nem tudok onnan hozni sokkal olcsóbban, mert még ketyeg a hűségem.
Telefonra 10-nél többet nem nagyon költenék, annyira nem az én világom. Vicc, hogy nem találtam a 2 éves Xperia Mini Pro-nak megfelelő utódot, pedig azt hittem ennyi idő alatt azért fejlődik a technika. Kb 5000 Ft volt anno ez a telefon is. -
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #22442 üzenetére
Nem szeretek telefonért pénzt kiadni, így a sznob alma nálam kimarad.
Amit szinte ingyen ad a szolgáltató az droid vagy winfón. Egyébként tökre meg voltam elégedve az eddigivel, nem értem miért nem bírja, ha bringázás közben pofára esik az aszfaltra és csúszik vagy 20 métert.
-
Flow
senior tag
válasz
Balinov #22072 üzenetére
Mondom a pisztácia elfogyott!!
A pannonhalmi fűvészkerten mi is gondolkodunk, jó tipp. Meg ravazd körül is vannak pl horgásztavak szép, rendezett környezettel...
Hédervárat én is javasoltam a jövendőbelimnek, de "ott volt az unokatesódéké is, oda tuti nem" - kifejezetten logikus választ kaptam.
Öttevényi kastélypark jól hangzik! Megnézem a neten, mert még sosem voltam ott!
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #22008 üzenetére
Az így jártam tipikus esete..." szopatnak anyám, stop....engem is fiam, de nekem jólesik, stop"
Nem tudom kikapcsolni, mert ezen szolgáltatás az android része, és ha kikapcsolom akkor a levelezés sem szinkronizálódik....google+ szolgáltatás.... hogyan lehetne google- csinálni belőle????közben keresgéltem és van némi előrelépés: tiltani a google+ nak a fotókhoz való hozzáférést: telefon beállításai/Adatvédelem/Fotók/google+ Ki állásba kapcsolása
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #22003 üzenetére
Nekem G2-öm van, és nagyon meg vagyok vele elégedve....viszont az bosszantó tud lenni mikor a felső legördíthető menüsávban véletlenül egy mozdulattal kikapcsolom a képernyő lezárási funkciót....ekkor gyakran előfordul hogy a zsebben bekapcsolódik a kamera...ez esetben a G2 úgy fel tud melegedni hogy az nem mindennapos.... talán éppen ezért lett a januári szoftverfrissítés eredményeként az a funkció is elérhető hogy a felső szürke menüsáv is szerkeszthetővé vált, és kikapcsolhatók belőle a nem használt gyorselérésű funkciók.
A G2 mellett viszont az szól, hogy az akkuideje páratlan a jelenlegi okostelefonok között....mondom én ezt azért is mert mikor kiosztom a gyerekek között a "villanypásztorokat" lányomnak a tablet, fiamnak a telefonom...érzékelhető a különbség...a tablet már rég a végét járja, mikor a telefon még csak alig merülget.... -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #21704 üzenetére
Valószínű bonyolultabb, mert az alatta lévő zenét megtartanám. Ennyi menne, igazából csak ennyire tudom használni a programot.
Szóval itt a nem odaillő tüskét kéne kiszedni valahogy. Majdnem mintha az éneket akarnám leszedni a zenéről. Nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e. -
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #21493 üzenetére
Most is azt hallgatom, a milliószor hallott zenékben most hallok extra dolgokat is, amik eddig nem voltak benne, bár ez lehet, hogy a Nagytiszteletű Jazzostól vett füles eredménye! Habár az egyik legolcsóbb darab, de biztos beletett valami hangjavítót.
Szóval elégedett vagyok, na! -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest