- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Ez egy HP (kistorony) proliant szervernek a fiókrész mögötti backpanel-ja.
4db 2,5" hdd-t lehet belepasszintani elölről, és azért van rajta mármint a panelen tüskesoros csatlakozó, mert ha jól emlékszem azt még az alaplapra kellett dugaszolni hogy tudja a cucc a hot plugint....
alaplap nélkül ez egy 85 grammos e hulladék...mellesleg valami ilyesmit láttam nemrég egy Toshiba NAS belsejében is, bár a képen látható panel felszereltsége miatt kétlem hogy NAS-os cucc lenne, mert nincs a panelem szinte semmilyen vezérlőchipnek kinéző cucc...sem hálókártya csati.
-
-
Speeedfire
félisten
Részben a giga lan miatt, 800-as arm proci van benne 128mb rammal, ami elég sok dologra elég. De ha csak a giga lan akkor ott a tplink 1043nd.
Mint írtam lentebb akár egy kisebb cpu is elboldogul vele. Van aki kis segate "nas"-t vett, melyre debian-t rakott és elég gyors így a hálózati sebesség, 50-60MB/s.
De én még mindig azt mondom, hogy nem érdemes ennyiért nas-t venni. Ennek a töredékéékert van hp microserver, amivel akármit kezdhetsz és még egy routert is vehetsz mellé. Így a büdzsé még mindig alacsony és mindenre tudod használni. 13k +38k a kettő összesen. -
RudyD
tag
Üdv!
Attól függ hogy mit bír a keret és mik az igények. Érdemes kicsit körüljárni a problémát.
Ha kell akkor pár linket szívesen átküldök privátban.Amennyiben csak a filmeknek kell a nas, a böszme hálózat szükséges akkor egy csúcs-Fritz!Box egy külső lemezzel teljesíti a szolgálat felét. Ha mellé hálóra köthető a TV ami kezel esetleg DLNA -t akkor kész is a dolog. Sőt még a telefonálás költségei is leredukálhatóak minimumra vele akár világszintű hívásokra.
Amennyiben a családi
porhó ésszülinapi-fénykép-video készlet biztonságos tárolása a cél akkor oda akár 2 NAS is elkélne. (Ha kell meg is indoklom... B-) )Szóval nagyon-nagyon befolyásolja hogy kb milyen feladatra kellene.
Lehet próbálkozni meg kutatgatni spéci dolgokra is. Privátban szívesen átküldöm a linkeket és a tippeket.
Én tavaly konfrontálódtam hasonló döntéssel. Egy home-server lett az eredmény... Amit azóta időhiányra hivatkozva még nem üzemeltem be rendesen... B-(
Ha kell akkor kérek egy privit és küldöm a linkeket.
-
Speeedfire
félisten
Vagy veszel valami combosabb routert (dlink dir-825) és akkor azzal megy mind a 3 linux fw-vel, vagy veszel esetleg egy microservert ami egy n-es wifi stickel megspékelve szintén tudja mind a 3-at. Igaz itt nem lesz mimo és sok wifi eszköznél lassú lehet. Esetleg egy sima nas és mellé egy router, ebből a tplink1043nd elég lehet.
Kérdés, hogy mennyire kell neked sebesség.
A 1043nd is képes hd filmeket streamelni, ha nem megy rajta a torrent.
mobal: Tudom, hogy te is a matt kijelzőket szereted jobban, ez a vágyálmod. -
Simán előfordulhat... indítottál úgy, hogy a tompított fel volt kapcsolva?
Kaphatott a régi égő, egy kis túlfeszt, és simán megadhatta magát.
Családba egy meganban, ha a lámpát nem kapcsolod le a motor leállítása előtt, hanem utána kapcsolod csak le, akkor rendre kiég a tompított.... pár alkalom után... -
ftc
nagyúr
Hát nálunk nicns igény 10 éves kocsira aminek az órája 100 000 alattit mutat
Nálunk alapból gyanus azHa hülyeségre nincs igény akkor nincs értelme ezzel szórakozni... Nálunk a sérüléseket próbálják meg tagadni.. Sérülésmentes 10 éves kocsi
Hát mikor kiszabdták az elején, hogy börtönbüntetés jár érte abbamaradt
-
-
Balinov
titán
igazabol ez csak a ma reggeli pelda, a 10-eves fiestatol a 11D rendszamos luxuskocsikig megy ez. nameg a masik kedvencem, varosi ut, tengerpart mellett, nyil egyenes kb 2-3km-es szakasz, 60-as tabla, es a birkak mennek 30-40-el sokszor. nyilegyenes sima varosi ut, de van olyan szeles, mint a 85-os.
-
zsigee
aktív tag
Indul, de folyamatosan cd-t, vagy dvd-t kér. Amikor nem "nyomok egy gombot", akkor kellene átlépnie a hdd bootra. Ezt nem teszi meg, helyette újraindul, és kezdi elölről. Ettől függetlenül a telepítés szépen végig fut, hiba nélkül.
Ez a jelenség, hibaüzenet nincs. A rendszerlemez pedig jó.Tudom, hogy vana a boot menü is, F8-F9 valamelyikével elő lehet hozni, de ez itt lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest