- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
válasz
Dorien #18312 üzenetére
Köszönöm!
Fater érzi már úgy hogy most már tényleg megérett az új gép vétele.
A könyvelőirodába majdnem valami csoda chilligreen vagy mi aldis laptopot akart megvenni, de próbálom lebeszélni róla.Innen gondoltam hogy akkor már legyen valami full-amd cucc, illetve ha lehet akkor APU -s, talán az még gazdaságosabb is áramzabálásban.
Az XP meg sajna kell neki a csodás könyvelőprogramjaihoz.
Má' javasoltam neki hogy menjen a tandsba mert én már 2x hajtottam neki cuccot de ki tudja hogy megjegyezte-e... B-)
-
Balinov
titán
-
Jazzos
őstag
válasz
Dorien #17570 üzenetére
Erről a következő vicc jut eszembe:
"Gáborka már a tízedik menetet üli végig a körhintán. Láthatólag már nem bírja. Kékül, zöldül, minden baja van.
- Miért nem szállsz le, ha nem bírod? - kérdi Laci.
- Tudod a körhintás tartozik nekem kétszáz forinttal, és csak így tudom behajtani rajta a tartozást." -
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #15725 üzenetére
lattam 1-2 napja, hattalmas!
Errol mindig eszembe jut, mikor a Lajtan laktunk, elkisertem Verat gyalog a korhazig, a plaza sarkanal meg gyk. kezifekkel fordult meg egy kotro, az osszes (keves) kocsi alig gyozte elrantani a kormanyt...sofor lathatolag elvezte, mert mikor elindultam haza, akkor is megcsinalta ezt megegyszer
-
Dorien
veterán
válasz
Dorien #13326 üzenetére
Na, hogy ne csak a levegőbe beszéljek: ezt a 85 oldalas tápegység tesztet anno 35 versenyző közül a Tagan TG480-U22 nyerte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest