- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
MR_Joe #19203 üzenetére
Persze, hogy lényegtelen. Az ember számít. De ezt egyre kevesebben gondoljuk így manapság (megint), ami előbb-utóbb elszabadult indulatokhoz vezet, az pedig olyasmihez, ami után megint sajnálni fogjuk az egészet egy-két generációig, mert ilyenek vagyunk. Nem tanulunk a történelemből.
-
zsigee
aktív tag
válasz
MR_Joe #19200 üzenetére
Vasárnap nekem is volt egy ilyen az Árkádnál. Fehérváriról mentem az Árkád háta mögé, és csak a megszünő sávba tudtam sorolni. Ez nem gond, mert ismerem a dolgot. Mellettem egy szlovák rendszámú fábia. Mögötte egy másik autó. Lassan indultam a lámpánál, úgyis be kell sorolnom, ez a barom meg kb ahogy Te is írtad, az autó elejét majd le vitte, és bevág elém, a megszűnő sávba. Satuzok, és a másik autó mögott már senki, sávot váltok, erre a barom vissza elém. Ilyenkor sajnálom, hogy nem tankot vetem, mert ha utol nem is érem, legalább kilőném...És nincsenek előítéleteim, nekem aztán mindegy ki melyik országban él, és mit csinál, stb...De ha elmegyek csak a szomszéd országba is, igyekszem az ottani szokásokat tiszteletben tartani, és alkalmazkodni! Ez csak egy apró észrevétel. És természetesen tisztelet a kivételnek!
-
Kis Joe
senior tag
-
-
zsigee
aktív tag
válasz
MR_Joe #18285 üzenetére
Ott a pont! Engem is érdekelne, hogy szereléssel, vagy anélkül annyi. A szomszéd adott egy számot, állítólag, aki nekik csinálta nagyon megbízható. De 2,5 kW-os inverteres nyüvek szereléssel 2 év garival, éves tisztítás+4kért, 170 Mátyásos. Azt azért egy picit sokallom...
-
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #18098 üzenetére
burgerek, meg a gulyasleves/porkoltre hajazo stew...nem igazan a kedvencem.
Fish & chips-et is el lehet baszni, nem egy helyen ettem, de volt,hogy annyira szaraz volt a hus vagy a bunda,hogy ihaj...a legszarabb az a StenaLines Dublin-Wales kompon volt...gyk. ehetetlen volt ...
-
Borokafa
őstag
válasz
MR_Joe #18098 üzenetére
Mikor mi voltunk kint Leeds-ben, a biztos pont egy török ételbár volt, ott finom volt minden.
Egyszer-egyszer bementünk egy olasz étterembe is, ott is jó volt a kaja, de kicsit mélyebben kellett a zsebünkbe nyúlni....
A leg utálatosabb viszont a buborék nélküli sörük volt -
Dryman
őstag
válasz
MR_Joe #18027 üzenetére
Csak egy zsákokat szállító jármű alatt "súvadt meg" ahivatalos jelentés szerint, nincs köze a víznek ehhez a kis gátcsúszáshoz... 22m hosszan ujraépítik és fóliázzák, kb ennyi az igazság.....
A probléma az hogy friss a töltés és akármennyire tömörítik akkor sem sikerül megfelelő minőségűre, így nincs más mint a bordázás, de az meg embertelen meló...állítólag egész éjszaka rakják a zsákokat!
és egy kis helyzetjelentés:
[link]
katt a képre és akkor több is előjön...
a papok kerítésén már 60cm a homokzsák-fal, de lehet ez sem lesz elég.... -
-
RudyD
tag
válasz
MR_Joe #17475 üzenetére
Üdv!
Már korábban is "reklámoztam". Van egy szép 'lila' nakamura -m, meg egy küllőzésre váró másik csoda szép fehér (+fekete) -ben.
Illetve van egy kvázi "ingyen elvihető" de kis szervizre szoruló pöttyös-lila női csoda. (Ebben csak a világítás és 1 db hátsó küllő az amit javítani kell de "kerekén" van csak így beleér a fékbe. Najó - 2 db szép piros alma de csak ha van otthon a fészerben mert mostanában a zöld banán olcsóbb mint az alma...
)
-
sagesz93
addikt
válasz
MR_Joe #17210 üzenetére
Ennyi. Simán megeszi még a 4 is ezeket az androidokat.
Majd ha egyszer ütközünk meglesheted hogy az 5 mennyire eszi meg a 4et. Sokkal gyorsabb pedig amíg nem volt meg az 5 addig a 4 nekem is tökéletesen megfelelt. Most ha eloveszem (holnap sikerül eladni), mar nagyon kis esetlennek tűnik.a másik jóság meg hogy teljesen ugyanaz most a telo mint ami a 4 volt semmit nem kellett állítanom csak rádugni a gépre és várni kb 5-10 percet. Minden ugyanonnan megy tovább. Ezt szeretem én.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest