- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #29439 üzenetére
Köszönöm!
Nálam már megoldódott a múltkori hűtőbeszerzéses ügylet, ennek ellenére elhoznám, mert bármikor jól jöhet egy nagyobb TDP-s procit lehűteni tudó hűtő!
Amiért nem szerettük a gyári hőcsöves AMD hűtőt az az a tulajdonsága hogy egy nagyobb légszállítású venti került rá, ami ugyan teszi is a dolgát, de a 4000-es fordulatszám melett képes úgy zajongani mint egy fúvószenekar! -
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #29132 üzenetére
Jujujj, telemetria volt ám a win7ben is. Csak senki nem reklámozta, akkor most milesz kérjük vissza a win98at?
Mindennemű telemetria kikapcsolható egy darab korrekt host file-al + véd is több 1000 tracker oldaltól.
Driver frissítés kikapcsolása sem tart tovább 3 percnél.Én jelenleg 5 gépen használok 10et, gond azon volt ahol a teleszart 5 éves win7et frissítettem. De az is megy a mai napig, csak hát szegényem lassú is meg néha keresztbe is fossa magát. Clean install
-
RudyD
tag
válasz
tserrof77 #25345 üzenetére
Üdv!
No - jó ritkán járok én is errefele.
Csak pár tipp ha még nem került elő, érdemes pár helyre feldobni:http://hup.hu/forum/234 << Bár már elég rég frissült ha jól látom, de sose' lehet tudni.
Illetve itt:
http://www.lopottlaptop.hu/Mellesleg kend az 'új helyen' foglalkozik még használt laptop szervízzel és hasonlókkal?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
tserrof77 #25161 üzenetére
Szia,
köszi, sikerült is beszerezni jó áron ott ahol tanácsoltad, a telefont pedig az előbb elejtettem és használhatatlanra tört.
Adódik a kérdés: holnapi nyitvatartással tudtok esetleg olyan üzletet Győrben vagy környékén ahol jó áron kaphatok új telefont? Nevezetesen a Nokia 735 érdekelne. Köszi!
Ugyanitt 5 órás Samsung akksi eladó 3k
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #15834 üzenetére
Köszönöm!
már nincs ilyen kártyám több sajna......
Ati 9200SE-k vagy 9250-k voltak 64MB-osak....
Bevásárolt a Honvédség kicsi leharcolt szerverekből, azokban meg csak valami integrált 8MB-os VGA volt, alaplapi AGP és PCI-E foglalatok nélkül...így maradt az általam kínált kártya...el is vitték a maradék 16db-ot egyben..... -
-
cellpeti
nagyúr
válasz
tserrof77 #8396 üzenetére
de jó neked, hogy ilyeneket találsz
Daler:édesanyáméknak is hasonló Asus-t vettek a suliban. De az ritka trágya mocsok szar noti volt.
(125ért kapták közbeszerzésen + ajándék Kingston 32GB pendrive....áhhh senki nem fogott rajta semmit)
zsigee:reméljük majd találsz egy egész kocsit és haza is viheted
-
tserrof77
őstag
válasz
tserrof77 #8264 üzenetére
Ja, csak hogy értsétek az éccsdííemmájjt
-
zsigee
aktív tag
válasz
tserrof77 #8137 üzenetére
Nem erre a hszre válaszolok
Összeraktam.. Azt a qva
Ugyanaz a net, hogyan lehet ennyivel gyorsabb? Letépi az ujjaimat a billentyűzet... Szóval eddig zsír, majd az alkalmazásoknál vizsgázik.
De a telepítések sebessége töredéke lett az eddiginek, ami azért nem olyan gagyi. -
Dorien
veterán
-
RudyD
tag
válasz
tserrof77 #7747 üzenetére
Üdv!
Akkor direkte jó, faternak is ajándékba vettem. Nullkalóriás cucc, bioboltokban lehet venni, megéri az árát a drágább is. (2e-5e között van egy kis fiola, de hónapokig elég.)
stevia, sztívia, satöbbisatöbbi. A vaterán árulnak növényt is... B-)
Ha kell szívesen gyűjtök linkeket. -
RudyD
tag
válasz
tserrof77 #7727 üzenetére
KV témához - én is szinte mindent megiszok... Otthon pedig azt a 4-5x 1 adagot törökösen főzöm az éppen aktuális ground -ból.
Viszont @tserrof77: Ha ennyire számít az 'édesség' akkor KV -hoz (is) nekem nagyon bejött a stevia. A finomítatlan jó bele, érdekes intenzív de jó édes íze lesz tőle.
(alkalmanként kicsit szokni kell.)
Ha a cukor kell a 'vásárlókhoz' akkor az kell.@sladka_pani: lehet érdemes lenne összeírni, mert erről a tátrai teáról még nem hallottam, viszont én is vevő lennék egy flaskára... (csak memo képpen és csak akkor hogyha tényleg lesz belőle valami, első a 'család' - meg hasonlók...)
-
Speeedfire
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest