- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Elhiszem! Nagyon-nagyon sok játék ment enélkül az erőforrászabáló felesleges szarság nélkül is!

A beszélgetés is ment nélküle, a fapados chat + arra azé jó volt, ha valamit beírtam, mindenki látta! Itt + semmi (!!!) sincs! Tényleg jó, hurrá!

Nézd aGRID-et "baromi könnyen lehet játékba is lépni haverokkal." szempontból: Készítettem szerót és kiírtam PH-ra, h szeró van! És jöttek, ennyi, nem kell ezt bonyolítani?

"Ezen kívül ott vannak az achievementek, a screenshotok, egyszerűen ez egy modern és nagyon népszerű rendszer. Ja és baromi jól rendezhetőek a játékaid benne (még azok is, amiket nem ott vettél és nem steames)."
Achievementek nem érdekelnek, screenshot-ot eddig is tudtam készíteni nélküle! Népszerű: persze, mert 1szerűen hozzá van kötve a game, mert el sem indul nélküle! Ez olyan, mint a bankszámla: Akarod, vagy sem, lennie kell, mert köteleznek rá és nem azért van, mert akarod!
A játékaim rendbe vannak így is! 
"Valójában ha nem akarod használni, szinte fel sem tűnik, hiszen nem kell a Windows-zal együtt beöltenie, csak akkor lép működésbe ha Gridezel. Utána meg kilövöd és kész."
Nekem nem is indul el a rendszerrel! Akkor induljon, amikor én akarom, ne akkor amikor "Ő" akarja!

Ez a "Valójában, ha nem akarod használni...." része tényleg érdekelne, h: Miért is nem csinálták + úgy, h:
1. Akinek tetszik és akarja használni, az használja, de
2. Akinek nem tetszik és nem akarja használni az nem használja és pont!Érted már, hova akarok kilyukadni?
Kényszerítenek rá, h használd, mert anélkül nem megy a game!
Hidd el, ha választható lenne, a mai napig nem használnám, mert nekem (kihangsúlyozom, mielőtt akárki beleköt, h NEKEM!!!) abszolút semmi szükségem nincs rá és nem is használnám, ha nem lenne muszály!
"Nem kell szeretni, de hidd el, sok hasznos dolog van benne sokaknak."
Nem is szeretem hidd el (még ez az 1 nagy szerencsém van, h nem köteleznek rá, h: De igenis szeresd!)
Biztos vagyok benne, h sok hasznos dolog van benne, sajnos én 1-et sem találtam!
Ez van!
Mielőtt bárki is belekötne: Csak reagáltam a HSZ-edre, nem vitaképpen, hanem azért, h mindenki lássa, van 1 másik nézőpont is és úgy éreztem, ezt le kell írnom! Remélem te is úgy vetted, h csak beszélgetünk valamiről és kinek-kinek mi a véleménye 1 adott dologról

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest