Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Elhiszem! Nagyon-nagyon sok játék ment enélkül az erőforrászabáló felesleges szarság nélkül is!

A beszélgetés is ment nélküle, a fapados chat + arra azé jó volt, ha valamit beírtam, mindenki látta! Itt + semmi (!!!) sincs! Tényleg jó, hurrá!

Nézd aGRID-et "baromi könnyen lehet játékba is lépni haverokkal." szempontból: Készítettem szerót és kiírtam PH-ra, h szeró van! És jöttek, ennyi, nem kell ezt bonyolítani?

"Ezen kívül ott vannak az achievementek, a screenshotok, egyszerűen ez egy modern és nagyon népszerű rendszer. Ja és baromi jól rendezhetőek a játékaid benne (még azok is, amiket nem ott vettél és nem steames)."
Achievementek nem érdekelnek, screenshot-ot eddig is tudtam készíteni nélküle! Népszerű: persze, mert 1szerűen hozzá van kötve a game, mert el sem indul nélküle! Ez olyan, mint a bankszámla: Akarod, vagy sem, lennie kell, mert köteleznek rá és nem azért van, mert akarod!
A játékaim rendbe vannak így is! 
"Valójában ha nem akarod használni, szinte fel sem tűnik, hiszen nem kell a Windows-zal együtt beöltenie, csak akkor lép működésbe ha Gridezel. Utána meg kilövöd és kész."
Nekem nem is indul el a rendszerrel! Akkor induljon, amikor én akarom, ne akkor amikor "Ő" akarja!

Ez a "Valójában, ha nem akarod használni...." része tényleg érdekelne, h: Miért is nem csinálták + úgy, h:
1. Akinek tetszik és akarja használni, az használja, de
2. Akinek nem tetszik és nem akarja használni az nem használja és pont!Érted már, hova akarok kilyukadni?
Kényszerítenek rá, h használd, mert anélkül nem megy a game!
Hidd el, ha választható lenne, a mai napig nem használnám, mert nekem (kihangsúlyozom, mielőtt akárki beleköt, h NEKEM!!!) abszolút semmi szükségem nincs rá és nem is használnám, ha nem lenne muszály!
"Nem kell szeretni, de hidd el, sok hasznos dolog van benne sokaknak."
Nem is szeretem hidd el (még ez az 1 nagy szerencsém van, h nem köteleznek rá, h: De igenis szeresd!)
Biztos vagyok benne, h sok hasznos dolog van benne, sajnos én 1-et sem találtam!
Ez van!
Mielőtt bárki is belekötne: Csak reagáltam a HSZ-edre, nem vitaképpen, hanem azért, h mindenki lássa, van 1 másik nézőpont is és úgy éreztem, ezt le kell írnom! Remélem te is úgy vetted, h csak beszélgetünk valamiről és kinek-kinek mi a véleménye 1 adott dologról

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest