Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz Csapoati #2938 üzenetére

Elhiszem! Nagyon-nagyon sok játék ment enélkül az erőforrászabáló felesleges szarság nélkül is! ;)

A beszélgetés is ment nélküle, a fapados chat + arra azé jó volt, ha valamit beírtam, mindenki látta! Itt + semmi (!!!) sincs! Tényleg jó, hurrá! :C

Nézd aGRID-et "baromi könnyen lehet játékba is lépni haverokkal." szempontból: Készítettem szerót és kiírtam PH-ra, h szeró van! És jöttek, ennyi, nem kell ezt bonyolítani? :N

"Ezen kívül ott vannak az achievementek, a screenshotok, egyszerűen ez egy modern és nagyon népszerű rendszer. Ja és baromi jól rendezhetőek a játékaid benne (még azok is, amiket nem ott vettél és nem steames)."
    Achievementek nem érdekelnek, screenshot-ot eddig is tudtam készíteni nélküle! Népszerű: persze, mert 1szerűen hozzá van kötve a game, mert el sem indul nélküle! Ez olyan, mint a bankszámla: Akarod, vagy sem, lennie kell, mert köteleznek rá és nem azért van, mert akarod! :N A játékaim rendbe vannak így is! ;)

"Valójában ha nem akarod használni, szinte fel sem tűnik, hiszen nem kell a Windows-zal együtt beöltenie, csak akkor lép működésbe ha Gridezel. Utána meg kilövöd és kész."

Nekem nem is indul el a rendszerrel! Akkor induljon, amikor én akarom, ne akkor amikor "Ő" akarja! :N

Ez a "Valójában, ha nem akarod használni...." része tényleg érdekelne, h: Miért is nem csinálták + úgy, h:
    1. Akinek tetszik és akarja használni, az használja, de
    2. Akinek nem tetszik és nem akarja használni az nem használja és pont!

Érted már, hova akarok kilyukadni?
    Kényszerítenek rá, h használd, mert anélkül nem megy a game!
    Hidd el, ha választható lenne, a mai napig nem használnám, mert nekem (kihangsúlyozom, mielőtt akárki beleköt, h NEKEM!!!) abszolút semmi szükségem nincs rá és nem is használnám, ha nem lenne muszály! :N

"Nem kell szeretni, de hidd el, sok hasznos dolog van benne sokaknak."
    Nem is szeretem hidd el (még ez az 1 nagy szerencsém van, h nem köteleznek rá, h: De igenis szeresd!)
    Biztos vagyok benne, h sok hasznos dolog van benne, sajnos én 1-et sem találtam! ;)
    Ez van! :Y

Mielőtt bárki is belekötne: Csak reagáltam a HSZ-edre, nem vitaképpen, hanem azért, h mindenki lássa, van 1 másik nézőpont is és úgy éreztem, ezt le kell írnom! Remélem te is úgy vetted, h csak beszélgetünk valamiről és kinek-kinek mi a véleménye 1 adott dologról:K

Köszönöm!

:R

Új hozzászólás Aktív témák