- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Azóta jobban utánajártam és ez tényleg effekt nem pedig hiba. Ezzel a kamera hibát a rázkódást miatt próbálják imitálni "elvileg".
Szóval akkor most jön az hogy a te géped sz@r mert ennek benne kellene lennie...
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...