- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Amúgy próbáltál manuállal menni és összehasonlítani? Én nem. Az az igazság hogy soha nem fogok automatán menni, még ha állítólag lassabb is lennék így, ahogy állítod, de maximum addig tart ez az átmeneti állapot, amíg az általam használt autót ki nem ismerem teljességgel és ezt a pályához nem igazítottam sok gyakorlással. Egyébként nekem egyáltalán nem jelent gondot a váltogatás. Ennél jobbat el sem lehet képzelni. Persze van akinek ez lehet, hogy teher, mert mindig figyelni kell a váltások ritmusára, de nekem is az volt kb. 6-7 éve. Aztán kezdtem természetesnek venni és az is maradt. Már reflexből jön a fékezésnél való vissza váltás. Felfele nem nagy kunszt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest