- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Én is hasonlóképpen vagyok vele: ahhoz képest, hogy nem erre számítottam, kb 500 km játék után már tetszetős! (sok időm nincs, a nagyon ráérősök már 30-as lvl körül járnak, én 8-nál....
)
Sok a béna, aki nem törődik a fékezéssel, és jókat lehet röhögni, mikor a falba kacsáznak, én meg elsuhanok mellettük.
Csak az a kellemetlen, mikor magaddal rántanak, vagy rajtad fékezik le magukat, és mind a 2en esünk...
No de idővel úgyis fejlődik a multis mezőny, meg lekopnak a lúzerek! 
Jóval kevesebbszer nyerek, mint az első részben, de ebbe gondolom az is benne van, hogy rosszabb kocsival megyek az elején, meg azért a pályákat is tanulni kell, de jó lesz, én azt mondom...
Lenne egy kérdésem is:
Arról olvasott vki, hogy mit jelent a felkiáltó jel a név mellett? Illetve mi a jelentősége, hogy milyen színű? Ez vmi erőszakossági mérő
Erre tudok gondolni, mert sok embernél citrom- vagy narancssárga, nálam zöld!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Csak az a kellemetlen, mikor magaddal rántanak, vagy rajtad fékezik le magukat, és mind a 2en esünk...
No de idővel úgyis fejlődik a multis mezőny, meg lekopnak a lúzerek!