- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
beefjeez
üzenetére
Nem lehet, fikázni könnyebb.
Először nekem is furcsának tűnt az egész, de vettem a fáradságot és megtanultam kezelni ahelyett, hogy egész nap a fórumon sírjak. S mit ad isten, multiban is inkább az elejében vagyok, semmi másról nem szól az egész, mint gyakorlásról. Ekkor már következetes lesz az autók viselkedése, csak ki kell ismerni őket. Nem valósághű, és valóban driftelős, de ezt is lehet ügyesen csinálni.
Őszintén szólva rettenetesen unom, hogy minden nap ugyanazok a körök vannak a topikban (természetesen mindenkinek lehet véleménye, ezt egy percig sem vitatom): a steam szar, a grafika sárgás meg szar, az autók szarok, a pályák szarok, az irányítás szar, a fizika szar. Oké, az ember megérti elsőre is. Ráadásul ez mind vélemény, lehet, hogy másnak épp frankó az, ami nektek szar. Ja, a "nem kötelező olvasni a topikot" c. frázist ismerem, előre szólok.
Lényeg ami lényeg, páran szerencsére leszünk online, ahol igenis lehet élvezetes versenyeket futni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először nekem is furcsának tűnt az egész, de vettem a fáradságot és megtanultam kezelni ahelyett, hogy egész nap a fórumon sírjak. S mit ad isten, multiban is inkább az elejében vagyok, semmi másról nem szól az egész, mint gyakorlásról. Ekkor már következetes lesz az autók viselkedése, csak ki kell ismerni őket. Nem valósághű, és valóban driftelős, de ezt is lehet ügyesen csinálni.