Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz intercooler #1578 üzenetére

Így van. Ha a topic ellensége is leszek én Csapoati-Cooler és Beef csapatát erősítem. Szerintem hosszabb negatív leírást nem adott a játékról itt a topicban senki, mint én.
    Totál a név alapján vettem meg, mert az első résszel éltem kb, állandóan toltam este a többiekkel a netes mókát és nekem a név elég volt a vásárlásra.

Kijött a játék, totál 1hez képest kezdtem neki és jöttek a pofonok. Ez sem olyan, az sem olyan, amaz sem olyan.
    Beleöltem több, mint 1000km-t a netes részébe és láss csodát, tetszik, sőt nagyon jól érzem magam.

Miért? Mert akkor is jól ellehet szórakozni vele és most ha csúsztatva kell vezetni, akkor úgy kell. Ez olyan mint kijön egy új CoD vagy Battlefield rész és azt mondják mától a jobb egérrel kell lőni és ez van ezt kell szeretni. 300 oldalnyi fikázás után mindenki menne és megtanulna jobb gombbal lőni. Ennyi. Meg kell tanulni.

Most ne jöjjünk azzal, hogy így a valósághűség, meg úgy a valósághűség. Egyik játék sem az, nagy gratula annak aki írta ( bocsi nem látom a neved most ) hogy ez mind játék, vagyis valóság nuku.
    Nekem lassan 10 éve van jogsim és vezetek, nekem senki ne mutassa meg milyen egy kocsit vezetni, azt meg senki ne írja be de olyan kocsit nem vezettem, mint ami a játékban van, mert ha valakinek van egy Nissan Skyline R34-e vagy egy M3as coupeja stb. az szóljon és megyek vele egy kört :)

Én totál a szabad vélemény nyilvánítás híve vagyok, de ahogy páran is írták, nem arról olvasok a topicban, hogy verseny így úgy hanem, hogy így xar úgy xar. KIcsit uncsi már. MIndenki leírta 1x ( 1x??? 300x ) a véleményét...nem mondom én is, de a sok negatív vélemény már uncsi. Ez nem a ,,szidjuk halálig" a Grid2 topic. Olyat akarnék olvasni, hogy ez így az úgy, de feljövök és 39 üzenetből 35 az, hogy ez egy xar.
    Nemááá emberek.

Akinek nem tetszik, elfogadjuk nem húzzuk oda a kezét fizesse ki a játékot, de a többieket akinek tetszik tisztelje már meg annyival, nem veszi el a kedvét tőle. Leírta, értettük, de most miért kell egy olyannak akinek tetszik naponta 100x elolvasnia mennyire xar??? PLS!!! :R

Új hozzászólás Aktív témák