Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plebi

senior tag

válasz Brian_GT #1584 üzenetére

Teljesen egyetértek, azzal a különbséggel, hogy én kezdetben sem hasonlítottam az első részhez. Már megjelenés előtt tudni lehetett, hogy sok különbség lesz, így nem ért meglepetés. A játék teljesen használható, élvezhető, igaz még sok időm nem volt vele játszani, de az eddigiek teljesen meggyőztek, hogy nem csináltam vele rossz ételt.

Vannak olyan játékok amik ezt nem mondhatják el. Megvettem kezdetkor a GTA IV.-et. Az erőmű gépigény egyből elvette a a kedvemet. A jelenlegi konfigon már jól fut, de semmi extra, jó játék de csalódást okozott a sok kezdeti baj. Autósnál maradva. TDU 2 ami nagy csalódás volt, szintén kezdetekkor megvettem aztán a rengeteg szerver nyűg leállások, stb, Eladtam majd 2k -ért megvettem valami online boltban, rossz bolt az egész játék, azóta sem tudom, hogy mi van vele.

Aki szimulátort akar, az játsszon a Netkar-pro-val, egy gond van vele, nincs semmilyen rásegítés, ha kormánnyal nyomod és bizony az kihívás, de át kell állnia az agynak, hogy ez nem eszetlen full gázas, full fékes játék. Aki nem tudja ezt befogadni annak nagyon nem fog bejönni a "valódi" szimulátorozás. Nagyon kemény, de amikor rájössz, hogy mik a határok akkor élvezetes. Grafikailag, az új GTR és amit a receroom legújabb részével szimuláció terén letettek várós, persze a c.a.r.s is jónak néz ki, de csúszik, kár, hogy nem vettem meg amikor lehetett, mert kinézetben nagyon odaba.....

Új hozzászólás Aktív témák