- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Teljesen egyetértek, azzal a különbséggel, hogy én kezdetben sem hasonlítottam az első részhez. Már megjelenés előtt tudni lehetett, hogy sok különbség lesz, így nem ért meglepetés. A játék teljesen használható, élvezhető, igaz még sok időm nem volt vele játszani, de az eddigiek teljesen meggyőztek, hogy nem csináltam vele rossz ételt.
Vannak olyan játékok amik ezt nem mondhatják el. Megvettem kezdetkor a GTA IV.-et. Az erőmű gépigény egyből elvette a a kedvemet. A jelenlegi konfigon már jól fut, de semmi extra, jó játék de csalódást okozott a sok kezdeti baj. Autósnál maradva. TDU 2 ami nagy csalódás volt, szintén kezdetekkor megvettem aztán a rengeteg szerver nyűg leállások, stb, Eladtam majd 2k -ért megvettem valami online boltban, rossz bolt az egész játék, azóta sem tudom, hogy mi van vele.
Aki szimulátort akar, az játsszon a Netkar-pro-val, egy gond van vele, nincs semmilyen rásegítés, ha kormánnyal nyomod és bizony az kihívás, de át kell állnia az agynak, hogy ez nem eszetlen full gázas, full fékes játék. Aki nem tudja ezt befogadni annak nagyon nem fog bejönni a "valódi" szimulátorozás. Nagyon kemény, de amikor rájössz, hogy mik a határok akkor élvezetes. Grafikailag, az új GTR és amit a receroom legújabb részével szimuláció terén letettek várós, persze a c.a.r.s is jónak néz ki, de csúszik, kár, hogy nem vettem meg amikor lehetett, mert kinézetben nagyon odaba.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Steam topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Lenovo Thinkpad P 15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest