- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Kínán kívül 7500 mAh!
-
Graphics
Jómunkásember
Egy darab túlhúzott Cortex-A715 van benne

Nem X1 és nem X2 mag, így kedvezőbb a fogyasztása a 8 Gen 3-nál.

Utóbbinak magasabb a gyári fogyasztási értéke is. A 8350 nevében Extreme.Dehogy fogyaszt többet.
8W a 8 Gen 3 fogyasztása és mindössze 6W a MediaTek fogyasztása.Van mindkettő itthon, így tudom, hogy a Snapi többet fogyaszt. Pont a Cortex X1 miatt, és nagyobb a teljesítménye is.
Szóval nem, ne állítsuk már, hogy a 8350 többet fogyaszt, amikor nem igaz. Bocs, de ez egy ilyen fura logikai bukfenc, hogy nagy fogyasztásúnak akarod mondani azt a MediaTeket, miközben nem az... Ezek valós adatok.
Ne vedd csesztetésnek, csak ne is ferdítsünk.
-
mhydas99
őstag
Nehez uzemidorol beszelni mert ezer es egy oka lehet meddig birja. Nekem most Mororola edge 60 prom van 6000 aksival, nem tulzok, multhet penteken 11 orat nyomogattam nagyjabol megallas nelkul, jatek is volt benne meg 2 ora mobilnetes utazas, zenehallgatas, youtube, netezes, netflix, excel. 11 ora utan maradt 28 szazalekom. Szoval ne csak az aksi meretet nezd. Ja es ebben Dimensity 8350 van, nem a legkisebb fogyasztasu CPU.
-
janeszgol
félisten
Specre és árazásra tök jó. Meglátjuk a teszteket.
-
Abban csak 6ezres aksi van, a mostani Nord 3-mal is csak az aksi miatt van bajom, nem bír ki 5 óránál többet akármit csinálok, persze ha kikapcsolnék mindent, képfrissítést legalacsonyabbra venném akkor lehet összejönne 6 óra, 6 és fél de nemár, hogy ez kell. Játék nélkül tudjon egy telefon minimum 8 de inkább 9 óra SOT-ot. Erre vágyom.
#9 abban van ekkora aksival szerelt változat?
-
mhydas99
őstag
Tok jo lenne ez a telefon, a Lytia 600-as kameraert kar csak. Sima 700-as szenzort raktak volna bele 5000-rel tobbert es mar a kozepkategoria egyik legjobb vetele lehetett volna...
-
Graphics
Jómunkásember
Hozzánk már sajnos nem fog megérkezni.
-
pusszycat
nagyúr
Az akku hajhászás miatt, eltűntek a kecses telefonok. Ennek speciel én nem örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Opel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- IPHONE FELVÁSÁRLÁS AZONNAL KÉSZPÉNZ!
- ELKELT - iPhone 17 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Honor Magic 8 lite 5G dual független 8/256GB teljesen új csak kibontott 2év garanciával UTOLSÓ ÀR!
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont erre vártam, csak ez érkezzen még meg hozzánk utána már nem érdekel... különben kénytelen leszek visszamenni a poco-hoz amihez semmi kedvem. A ColorOS/OxygenOS sokkal jobban bejön mint a HyperOS.