- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Értem én, de ha nincs semmiféle mozgás a rendelésed körül, akkor mi mást tehetnél? Nézed a postaládát még néhány hétig, hátha belepottyan a szajré? Esetleg felhívhatod őket, a honlapon kint van a telefonszámuk. Szingapúr ~6-7 órával lehet előrébb, szerintem ma már felejtős a téma.
Egyébként Vsonicot tart a penon is.
-
-NoVa-
veterán
Abból kiindulva, hogy nekem pólónyakon működik jól így, valami hangszínbeli különbség lesz a trükk, amit nem vesz fel olyan könnyen, vagy bármi. Befelé szoktam feltenni, a csiptető van kint, a kijelzős fele belül a nyakamnál.
Lecsatolva diktafonszerűen a szád elé tartva jobb? -
-NoVa-
veterán
3 beep az nem a max hangerő, az csak kettőt pittyen. Nem BT pairing módba került valamiért? 10 másodpercig tartsd a power gombot nyomva, az reseteli.
USB Dac-ként próbáld még ki gépre dugva, aztán ha az sem segít, akkor abból indulj ki, hogy kínai termék, és szerencséd, hogy helyi boltból vetted, mehet a garanciaintézés.
-
törölt tag
Az iphone úgy emlékszem csak az abszolút hangerőt támogatja, így ott pont annyi a hangerő állása a fülesen, mint a telefonon.
Androidon ott az opció, hogy külön tudd választani, viszont nekem rémlik valami olyasmi, hogy a nem jól egyezteti a hangszinteket a telefon, talán az LG vagy Honor csinált ilyesmit. Én inkább telefonon szoktam állítani, az megbízhatóbb. -
darvinya
titán
Nem ide tartozik, de…
Felhasználói fiókok azért vannak, hogy külön tud választani felhasználókat és ne férjen hozzá másik adataihoz.
Tehát problémád nem probléma, mivel ennek így kell működni-e.
Ami Te szertnél, hogy több fiókok (pl: email, Skype, stb.) egyszerre kezeljen, amit most is tud.
Csak nem Felhasználói fiókkal kell elválasztani, hanem több fiókot kell felvenni.
Nálam is így működik.
Itt jön telefonkönyv is, mivel fiókhoz van kötve, emiatt fiók váltással csak azokhoz tartozó kontaktokat látom.
Sőt beállítható melyik kontakt melyik SIM-ről menjen a hívás.Dupla net csak aktív duál SIM telon működik, azaz fizikailag dupla GSM rendszer van teloban, ami készenléti duál SIM-es teloban nincs.
Lehetne, de akkor mindkét SIM-nek VoLTE rendszeren kellene lennie, amit szolgáltató nem enged.
Tehát itt vagy aktív duál SIM-es telot kell venned, vagy szolgáltatókat kell kikényszeríteni, hogy engedélyeze duál VoLTE hálózatot és építse ki VoLTE hálózatot. -
darvinya
titán
Mi az, hogy asztali android és alkalmazás szintű mobilnet vezérlés?
2 telefonkönyvről nem is beszélve.Mobilnet vezérlést fizikailag max. fizikai kapcsolóval lehetne megoldani, az összes többi mind SW szintű.
Telefonkönyek jól elválasztható.
Dehogy asztali android nincs, azt biztos, max. asztali nézet weboldalaknál. -
-NoVa-
veterán
A kocsim beépített kihangosítójával szívtam anno sokat párosításnál, amíg rá nem jöttem, hogy túl erősen broadcastel párosításkor, és ki kell szállni, elsétálni pár métert, akkor meglátja a telefon, és párosodik. Onnantól már kapcsolódik rendesen. Szóval tartsd messzebb a BTR-t, hátha.
-
vicze
félisten
Német Amazonról rendelhető itthonra különösebb gond nélkül, a garanciát is az Amazon adja, ami általában több mint kiváló.
Amennyiben ez nem felel meg akkor marad a BTR3 minden hátrányával és pár előnyével együtt. Belsőre elég hasonló a kettő és hangzásra közel vannak egymáshoz de nem azonos, az ES100 egyszerűen többet tud, jobban tudja azt és jelentősen nagyobb tudást kapsz a pénzedért. Az App miatt meg kb. más kategória a kettő.
Van ES100, BTR3 és M0-om is, így gyakorlatból mondom ezt. BTR3-at csak akkor venném ES100 ellenében, ha tényleg nagyon nyomós az OK. Abszolút megéri a felárat. -
Kinek mi
És mennyiért?
Van akinek a U18 van akinek az SM E10. Szerintem a VSD-széria ár/hangban egy jó választás, jó fülesek.
A btr3-at hallottuk, olvasd vissza a véleményeket: ES100 jobb és olyan sok különbség nincs árban, 25e kontra 100€...
(#81583) Tulku dehogy, csak a rosszindulat mindig
-
-NoVa-
veterán
Mióta a vezetékest nem a telefonba, hanem a BTR3-ba dugom, jobb a helyzet. Másik zsebben van, nem feszegeti a jacket, nem gond amikor telefonnal fizetek, vagy csak nyomkodom, és a fülest a DAC-cal együtt rakom el, ha nem használom. Gépbe is USB-C kábellel dugom be azzal együtt, szóval kíméletesebb.
Előtte az utóbbi 2 telefonom a jack lett kontaktos, vagy repedt meg, szóval gyenge pont. -
nem emlékszem a Mi Hybrid nevű fülesre, de ha az a Piston Hybrid akkor annál szebb, mert az is erősen V hangképű füles volt, karcolós fémes szintetikus armatúrás magassal, meg mindent összemosó méllyel
ez kevésbbé V szerintem (bár a "fun" felé hajló hangolása van, azaz szerintem olyan lapos V emelt mélyekkel meg magasokkal) meg ugye nincs benne armatúra, így 1:1-ben nem lehet vele hasonlítani.
én amúgy default szeretem a hibrid hangzást, mert biztos el lehet érni oldalanként 3-4-5 armatúrával, hogy legyen mély is a fülesben, de a hagyományos hangszóró kialakítás hangját szerintem nehéz utánozni (ez olyan hitvita lehet, mint a csöves erősítő meg a bakelit lemez VS a full digitális cuccok, nem biztos, hogy jobb inkább másabb) -
-
Urby66
aktív tag
Nekem ma ment tönkre a VSD3-am egyik oldala.
Ez még a cserélhető kábeles verzió. A kábel adta meg magát, mert megcserélve a két oldalt mindkét driver szól. Amúgy ideje volt mert már kb 5 éve nyúzom. Kérdéseim a következők:
Milyen értelmes alternativa van a 10-20 ezer forintos ársávban aminek hasonló hangzása van?
Érdemes választani a VSD5-öt? Megéri a többlet pénzt?
Esetleg létezik kábel értelmes áron (max 5-6 ezer) a meglévő VSD3-hoz? -
darvinya
titán
-
fericske
addikt
Állandóan kimennek a fejemből a legutóbbi CanJam-en felfedezettjeim.
Hogy ez ne fordulhasson elő, berendeltem izibe egy E3000-et. (Semmi hír még az új Acoustune fülesekről. Készülnek, ennyi.....)
Final Audio Design E3000 & E2000
A kábel nem cserélhető, ennyi az eltérés attól amit szeretnél.
Az E2000 V karakter, az E3000 kiegyenlített, valamivel tágabb térrel.
Mindkettő lazán versenyben van hangra árukban a kínai csodákkal, csak itt rendben van a kivitelezés minősége is.
A Final cuccok egyik jellemzője, hogy elpusztíthatatlanok - költői túlzással - érezhető ennél a két fülesnél is.(A Pandorával követ lehetne törni.
Ledöbbentett, hogy bár igazán jó cuccokat csinál a Final, nem fukarkodnak az árcédulákkal sem, mégis itt ez a két tényleg jó kis füles, hozzájuk mérten legalább féláron.
Hangminőségre hozzák a Vsonic vsd széria minőségét, még ha másképp szólnak is. -
Ezzel a "legyen tartós" és "VSD szintű hang" kitétellel próbálkoztál már többször: csoda nincs 50$-ig. Vsonic jó hangú de hát olyan minőségű, amilyen. Tartós pl az RHA, de sztem jóhangú csak a T10 szintjétől. Cserélhető kábel az olcsó kategóriában kb semmit se ér, pótkábelt nem kapsz olcsón és a driver ugyanúgy meghalhat.
SM E10 belefér, azzal kevés a gond, magyar gari így a driver-hiba kilőve, de a kábelre ott is vigyázni kell. Hangban VSD3 alatt van sztem... -
s4tch
veterán
Amiről van tapasztalat, és mmcx, mondjuk 60 dollár alatt: Tennmak Pro, Senfer 4in1, Kinera BD005. Ezekből a Tennmakot hallottam, nem rossz, akár tetszhet is neked. Sheratan úgy emlékszem, már ajánlott neked meghallgatást, neki van (volt?) ilyen. A Senfer világos, azt szerintem nem csípnéd.
Amúgy meg ott van a Magaosi K3 Pro, tegnap láttam 90$ alatt (itt, mobil appról 89,38$), ez novemberben még kevesebb lesz, és még nem hallottam róla rossz véleményt. Ha mákod van, átjön a vámon, és 24 rongy alatt megáll.
A driverek száma ne tévesszen meg, semmi jelentősége.
-
Ennyiért vmi kínai izét fogsz kapni mmcx-ben, és mint ezt a legutóbbi találkozón megállapítottuk: kínai mmcx kb saját magával kompatibilis (mondjuk a többi sem egyforma, a AT és a NuForce-é is más...)
Szerk: megelőztél (#72392) sheratan(#72389) Tulku én magam részéről nyilatkozva tudok elvonatkoztatni az ízlésemtől. Ha valaki leírja, hogy mit szeretne hallani (persze ez feltételezi, hogy le tudja írni) akkor az ajánlásom személyre szabott és nem az én ízlésemet tükrözi.
Ettől függetlenül persze a meghallgatás nagyon ajánlott, főleg a magasabb árkategóriában, mert pl azok, akik kiegyenlített hangot keresnek többségében nem azt keresik csak a túlzott basszustól ódzkodnak. -
s4tch
veterán
Hangkaraktert nem írtál, random ajánlások jönnek. Nekem az alis figyelőben ezek szerepelnek, amik megfelelnek a feltételeknek:
- BGVP DM5
- Rose Aurora
- BGVP DN-1
- Tin Audio T2
- Betnew H1Ezekről head-fin és/vagy redditen jókat írnak, olvass utánuk, ha valamelyik megtetszik. A T2 egyenes kábeles, de lehet fül fölött is hordani. A DN-1-et 99%, hogy megveszem a 11.11-es alis akciók keretében (bár 20 dollár körül eleve nem drága, de mivel addig is van mit hallgatni, ráér), november végére biztos ideér, akkor nálam meghallgatható lesz.
-
Tulku
veterán
Vsonic-ok hangban nagyon jó fülesek....viszont az építési minőségük kritikán aluli...most nem prezentálnám a palettát, de mostanság volt nálam egy GR07...a membránja mint a takony...és akkor még finoman fogalmaztam...sajnos nem hiteles számomra valami, ami bizonyosan tönkremegy...
-
vicze
félisten
VSD5S hangjának egy kicsit utánaolvasva, esetleg a FiiO füleseket nem nézted? EX1, F5 és F9 kb. pont ilyen hangú, és iszonyatosan jó ár minőséget képviselnek. Kb. mindegyik füles féláron van az eredeti Dunu termékhez képest. A összeszerelési minőség szerintem kiemelkedő.
EX1 = Titan 1
F5 = Titan 5, alapból 2 kábelt kapsz hozzá, ár/értékre messze az a legjobb amit hallottam. Tudom, hogy drágább mint a VSD5S, de nagyon kevéssel, és szinte biztos vagyok hogy közel ugyanazt a minőségi szintet hozza hangban.
F9: Ez tudom, hogy 100$-ral már felette van a belőtt 70-nek, de szintén jobb hang és ha fül feletti elvezetés kell, akkor ezt tudom mondani, mert egy iszonyat kényelmes füles. -
KZ-ből szerintem csak a HDS-1 jó de vannak, akiknek az ED9 is tetszik
van ugye a HDS-1-em, van ZST-m, van ATE-m, volt ATE-S-em, volt ED10-em, ED SE-m, szóval nagyjából tudom miről beszélek.árban 20 dollárig majdnem mindegy mit veszel
30$ körül Bosshifi B3 vagy Urbanfun Hybrid (nem a Beryllium!) vagy Kinera BD005
40$ körül Ostry KC06(A) vagy Senfer DT2 Plus
60$ körül PMV A01
80$ körül Magaosi K3 Pro -
vicze
félisten
Sajnos nem ismerem a hangját így nem tudom mi hasonlít hozzá, leginkább karakterisztikában.
De gondolj bele, hogy Vsonic ár/hangminőség tekintetében tényleg a max.-ot képviseli. Ha most 70$ a VSonic és 50$ a KZ, akkor mekkora lesz a hangminőség különbség?Azért az 50$-os kategóriában elég sűrű, hogy ha nem is VSD5S minőségű, de azt megközelítő/hasonló legyen.
-
Sajnos nincs olyan, hogy VSD5S hang harmadáron, jó minőségben. Olyan van, hogy VSD5S szintű hang jó minőségben, többször annyiért; vagy jó minőség (ez is drágább) szarabb hanggal.
(#71803) Ununqatrium ennyiért nem fogsz színezetlen hangot kapni. Mind színez, kérdés mennyire, a kettő közül az ES18 áll közelebb a kiegyenlítetthez (de nem biztos, hogy te azt keresed)
-
vicze
félisten
Csak azt nem értem, hogy 50$-os kategóriában már minek szerencsétlenkedni a KZ-val?
10$-ig tök jók, de afölött értelmetlenné válik a dolog, mert más sokkal jobbat tud.Amúgy továbbra sincs crossover, se aktív se passzív anélkül meg csak egy hangolatlan össze vissza szóló valami lesz. a 2. DD továbbra is egy 2mm-es csövön kéne adja a hangot, ha megnézed az ábrát.
Egyszerűen a felépítésnek nincsen semmi értelme, vagy haszna akusztikailag.
A KZ már csak arról szól, hogy próbálja egyre feljebb vinni az árakat úgy, hogy hulla ugyanazt rakják újabb és újabb köntösbe. Pont olyan mint a Sennheiser MX sorozata. -
s4tch
veterán
A sheratan által ajánlott kábel mmcx, a ZS5 két tüskés megoldás. A ZS5 nem rossz, de nem világverő füles. Az aproear-es Vidal srác a világos hangú fülesekhez vonzódik, ezt is vedd figyelembe. Ja, és a jó bluetooth hanghoz elengedhetetlen az aptx. Győződj meg róla, hogy a telefonod tudja.
-
törölt tag
A ZS5 kicsit megosztó füles szerintem. Én próbáltam, és nagyon nem tetszett, de ismerek itt olyat, akinek bejön (nem is egy embert). Ami nekem nem tetszik benne, hogy 2+2 driveres, de egyáltalán nem hallatszik a hangján ez a többlet, simán lehetne ilyen hangja 1+1 driveres kialakítással is. Akkor meg minek, mert a több az jobb?
A másik gondom, hogy a kábel csatlakozója nagyon laza, simán kicsúszik a kábel egy kisebb mozdulatra is már, egyáltalán nem tűnt stabilnak. A gyári kábele egy kalap kaki, de ha másikat használsz vele, akkor ez nyilván nem gond persze.
Tennmakot tudok mutatni, de persze BP-en, ami gondolom nem segít ki annyira, de mondjuk ha erre jársz, akkor ZS5 is biztosan lesz valakinél már. A Pro nem egy akkora eresztés szintén, de az áráért szerintem megéri az a hang alapvetően. Illetve kényelmesebb, mert nem olyan batár nagy a háza, jobban ül a fülben.
-
törölt tag
Mondjuk nekem nagyon rossz tapasztalatom van a repülős füldugókkal, nem maradnak rendesen a fülben, és így alig izolálnak. Ott amúgy olyat adnak, ami olcsó, főleg mivel kényelmi szolgáltatás, nem kritikus (nem fog senki megsüketülni repülőn, csak kellemetlen a zaj).
Amit adnak fülhallgatót, azt is olyat adnak, ami olcsó és könnyen pótolható, nem olyat ami jól szól, vagy jól izolál (kivéve business classon). -
törölt tag
Nekem annál sokkal többet bírt még Shure-on. Ott használta mis sokat, mert csak azt tudtam órákon át a fülemben tartani, például repülőn. Az is lényeges hogy teszed be, hogy veszed ki (ugye befelé össze kell előbb nyomni, betolni, megvárni amíg kitágul a füled formájára).
-
s4tch
veterán
Épp a ZS5 van a fülemben, pár napot járattam a Benjie S5-ről, így már nem nyers a hangja. A dobozból kivéve pocsék volt: zavaros, szúrós, rettenetesen szar. Most mintha nem is ugyanazt hallgatnám: az idegesség nagy része eltűnt, megjöttek a mélyek (amik egész feszesek és elég mélyre le is megy a füles), az elmúlt fél órában nem akartam kitépni a fülemből. Visszaléptettem pár számot, ilyeneket dobott a Benjie, hogy Nomad, Guthrie Govan, Fight, EST, Freak Kitchen, Megadeth, meg Pain of Salvation, és ezek közül csak az utolsóban volt némi kellemetlen harsányság, amire letekertem a hangerőt. Az első benyomás alapján kuka lett volna, de nem rossz ez, sőt. Ha meghallgatnád, és pesti vagy: hétvégén megyek arrafelé.
-
vicze
félisten
Lassan Dunát lehet rekeszteni már ezekkel, de azért tényleg jó kevés van. Jelenleg a legjobb a Dash Pro(5óra), vagy a Dash Headphones(6óra), ha nem kell a sok csilivili.
3,5órával nem túl kiemelkedő, de a BT 5.0 talán segít egy kicsit a két egység közötti kommunikáción, azt kivéve többnyire csak a szokásos marketing.A 99$-ra még számold rá a vámot. (csak mondom)
-
törölt tag
-
s4tch
veterán
Fostex TE02n szerintem nagyon jó az áráért (ha még lehet kapni amazonon 24-25 euró körül). Minél több olcsó fülest hallok, annál inkább ez a benyomásom. Száraz, és 40Hz alatt nincs benne sok élet, de részletes, kiegyensúlyozott, feszes, sehol sem kellemetlen hang. Mélykiemelt hangzás kedvelőinek unalmas lehet, másnak merem ajánlani.
-
a KZ alin 15USD alatt van a legtöbb helyen. lásd egy példa
nekem is van amúgy ZST-m és egyáltalán nem nagy durranás. a vsd3-at csak egy füles talin próbáltam, de az ott próbáltak alapján is köröket ver a ZST-re szerintem.(ja, KZ ATE-m is van, KZ ED SE, ED10, ED9 is, Piston 2&3, Rock Zircon&Mula, meg még egy valag kínai, van mihez hasonlítanom)
-
Magasabb ár csak magasabb hangminőséget eredményez, ezek még mindig az olcsó használati tárgyak. Hangban én párat hallottam az olcsók közül, kb ugyanaz a hangminőség mind csak másféle hangképpel. Csoda nincs: 3-4eért nem kapsz 10-20e-es hangot (jó ár/értékarányról beszélve persze). A tartósságról nyilatkozzanak azok, akik rendszeresen használják
(#68666) ∂яσнυη az XE800 egy kiegyenlített füles, az árát megéri nagyon, azért is van az ajánlottak között, de szintet az sem lép szerintem. A GR07 (amihez hasonlít/uaz a driver talán) lényegesen jobb szerintem, egymás mellett hallgatva. Viszont a VSD3-hoz képest nagyon más hangkép.
-
törölt tag
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy a KZ-k esetén nem nagyon látok visszajelzést a minőséggel kapcsolatban, mert akik vettek, azok vagy eltűntek a fórumról, vagy nem nagyon használják, mert vettek még mellé 15 másik, olcsó fülest.
De most nem meggyőzni akarlak, hogy mást vegyél, természetesen azt veszel, amit akarsz
Ahogy eddig is azt vehettél. De az szerintem könnyen elképzelhető, hogy tévhit, hogy az egyik kínainál a másik most egycsapásra jobb minőséget ad mindenben, töredék áron.
-
∂яσнυη
senior tag
Gyere hallgasd meg nálam a Vivo XE800-at. Olcsó, csúnya apple copy, fehér, de 3 hónapja minden nap átlag 5-10 órát hallgatom. Aludni is ebben szoktam néha, mert lusta vagyok a horkoló szobatársam miatt lemenni a 200mre lévő gyógyszertárba füldugóért. De mégis bírja a kábele. VSD3s-t? hallottam a sheratan-ét. Ha hangban kellene választani, nem cserélném el rá. Kialakításban a vezetéke, a jack jobb minőségű, de kényelemre nem kényelmesebb, mert ennek állítható a vetőcsöve. Ez eltűnik a füledben. Hordhatod fül felett, alatt.
Kicsit vocal head vagyok, ahogy észrevettem, szóval a mai sok basszushoz szokott emberekkel nem igazán passzol az ízlésem, éppen ezt a fülest ennyiért kihagyhatatlannak tartom. A GR07 tetszett, de nem adott annyival többet, hogy 80 dodóért megvegyem.
És kb. 14 dodóért megtudod majd venni az aliexpresses akció alatt. Veszíteni nem veszíthetsz vele. Főleg ha meghallgatod előtte...
-
törölt tag
Nincs semmi baj a KZ-vel, csak nagyjából annyi, hogy nyomába sem ér mondjuk a VSD5-nek. Ezek az olcsó kínai fülesek meg tudnak lepni azzal, hogy fillérekért mennyire elfogadható hangot adnak, de a szintek megvannak azért. A Vsonic hang szempontjából jó ár/érték arány, ahogy a KZ is. De ennek megfelelően tized áron jóval "kevesebb" hangot is fogsz kapni.
-
törölt tag
Amiben egy és két armatúra van, azok tapasztalat szerint nem olyan kellemesek, de van néhány kivétel: Brainwavz B2, Creative Aurvana in-ear, illetve Se425 is egész jó, csak drága. Három armatúrától kezdődik igazán az élet, ezek azért máshogy is vannak már jellemzően hangolva.
-
törölt tag
Néhánnyal korábban írta kemcso, hogy a dupla pakk ára jön ki kb 7600-ra darabonként (53$, ha jól nézem), amiből az egyiket vagy eladod, vagy valakivel társulsz és az átveszi, vagy elteheted tartalékba. Ez csak egy opció, de gyakran van más akciójuk is, én is olyan 8-9 ezer körül vettem a VSD3-at.
LosBlancosrm: Nem ipari hulladék, csak sajnos az utóbbi hónapokban egyre több hibás jön elő. Nekem is tönkrement a VSD3 jack csatija, de inkább javíttattam, mert nem tudok ebben az árban olyan fülest, ami ennyire jól szól és ilyen kényelmes.
Lehet más cuccokat nézni, mi is szoktunk azért, de eddig nem igazán van alternatívája. Azok a kínai fülesek, amikről szó szokott esni itt a topikban nincsenek olyan régen a piacon, hogy a tartósságukról komolyabb következtetést lehetne levonni. Hiába ajánlunk mondjuk egy KZ-t inkább, az is simán széthullhat fél év múlva. Ezek csak évekkel később derülnek ki általában, és a Vsonic már bizony évek óta ott van az élmezőnyben az ár/érték arányával, mert jó hangot adnak megfizethető áron és elfogadható anyagminőséggel. Amiből az utóbbi sajnos úgy tűnik változóban van.
Az RHA és Shure azért vannak az ajánlottak közt, mert a hangjuk nem rossz (nagyságrendekkel jobb pl egy hasonló árú Sennheisernél vagy AKG-nál például), ellenben kifejezetten strapabíróak, illetve az RHA-ra a 3 év garancia nagyjából példa nélküli a piacon. -
Ahogy sheratan írta nem butítás, hanem sok volt a garanciális probléma a cserélhetőssel. Ezzel talán nincs annyi és ~7500-ért nem olyan rossz vétel, hangban messze van az, ami hasonló minőséget képvisel, ezért ajánlott még mindig.
RHA, ha a tartósság fontos, de sztem a T10 az, ami hasonló hangminőséget képvisel, mint a VSD3 széria... -
Sajnos ez nem (csak) árfüggő... Amúgy akciósan a VSD3 10-11e szokott lenni, most is annyira jön ki kb a dupla-pack.
Minőségi és 3 év garanciás az RHA, de sztem ott a T10 az, aminek már közelében van a hangja a VSD3-nak. Vagy ha kiegyenlítettet hangot keresel, akkor Astrotec AX-35, de ebből 1-2 van a topikban, így a minőségről sokat nem tudunk. Meg a sok kínai csoda, de szvsz azoktól sem kell várni nagy minőséget 10e alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest