- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
válasz
boxmaci #93328 üzenetére
Igen.
Nagyon jó móka. 1 ezresért kipróbálni egy új flathead-et. Csak az a baj hogy nincs is olyan túl sok az Aliexpressen. Lassan elfogy a választék max 10 dollárig.
Ezek nagyon jól szólnak. Összehasonlítási alapom nagyon nincs. Régen volt nekem 1 Sansa-hoz adott flathead meg két Sony IEM. De azoknak nagyon gyenge hangjuk volt. Bár akkor nem audiophile célokra használtam őket, csak szóljon valami zene rajtuk. -
nLali
őstag
válasz
boxmaci #93328 üzenetére
Van egy elméletem:
Volt egy kínai raktár, annak a hátsó bordáslemezből tákolt fészerének a lakatkulcsa 4 tulajváltás közben elveszett.
2024-re a rozsda leette a lakatot és találtak 2 raklap színes burkolatot. Ilyen lilát meg kéket. A 2 raklap olyan 4 millió pár. Kb.
Tippre ezek a fülhallgatók voltak 10-15 éve a KIK áruházban és az ázsiacenterben 490.- Forintért.
Pici minta-pici pénz 20 vloggernek és már viszik is. Legalább nem 1 nagy kukába borult hulladékként, hanem szétszóródik világszerte.
Nem hallottam, bajom sincs vele.Van itthon hasonló 3.7 forintos füles. Néha jól jön.
Múltkor a telekomnál 2500ért almás márkájú fülest adtak, garival. Az nem jobb? -
gianni85
veterán
válasz
boxmaci #91535 üzenetére
Ezüstöt nem nagyon veszel 50ezerből. Egy jó rezet már igen, sőt akár olcsóbban is. Az SPC szerintem szar, soha semmilyen fülessel nem volt jobb számomra, mint a réz. Ha ezeknél egzotikusabb anyagokat találsz olcsón, abban valami turpisság lesz. Furcsa mód egy jó rézzel (FAW, EA Ares, vagy most a budget Shouer M3) sose éreztem késztetést, hogy kábelt cserélgessek. A lila meg szivárvány kábeleket meg meghagyom a pózereknek
-
-NoVa-
veterán
válasz
boxmaci #91535 üzenetére
Próbálgattam sokat. Cserélgettem sokat. Azaz van 5-6 féle kedvenc kábelem, amiket használok is különböző füleseken. 5-6 kábel 1-2 alkalommal cserélve, körbehallgatva, majd a jó rajtahagyva, nem épp az a csatlakozógyilkos tempó, és láss csodát, eddig egyetlen MMCX-et nyírtam csak ki. Azt meg 0 naposan, mikor egy Phoenix házon gyakoroltam, hogyan és mivel tudom roncsolásmentesen kivenni a ragasztott MMCX aljzatot, és sikerült lecsiszolnom a belső peremet egy rosszul megválasztott fejjel. Most is működik a csatlakozó, csináltam vele magamnak egy ragasztott, fix kábeles Phoenixet:
Igaz, nálam MMCX-ből nem lötyög, nem forog el szinte semmi. Sem a Phoenixek (többen is meglepődtek, amikor megtudták, hogy nem fix kábeles, olyan feszesen fogja), akár a Xelento. A Tin P1 egyedül az, ami ellenállás nélkül forog a csatlakozón, azt meg elég keveset használom, akkor sem utcán/mozgásban. Szerintem az meg már azért bizonyult tartósnak, mert olyan laza, hogy nem tud kopni
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
boxmaci #91242 üzenetére
mik ezek az iem-ek, amik felérnek a 1-200k+os cuccok szintjéhez? mert nagyon erősen gondolkodom egy Xelento-n, de ha van sokkal olcsóbban is, akkor nem költök el ennyi pénzt rá (3-4 éve nem nézelődöm, így nem vagyok képben az újabb cuccokkal)
semleges/esetleg enyhe V/L hangkép, minél nagyobb tér, minél jobb szeparáció/layering/(mikro)részlet... ropogós/feszes mélyek, nem túl intim közép és nem sziszegős magas... kb ilyesmi érdekel.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest