- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PitkyePadvan
tag
válasz
benyo513 #79448 üzenetére
Sajnos az drágább, ezért is döntöttem a piros mellett.
Meg most nézem hogy az csak sima KC06, csak kicsit megtévesztő volt. (Na abból van szürke, sőt arany változat is).Itt például van mindháromról kép (de ugye a piros a 06A változat, a többi csak 06), szerintem egyébként a szürke szebb valamennyivel, meg kevésbé kirívó.
-
PitkyePadvan
tag
válasz
benyo513 #79445 üzenetére
Tegnap nézegettem még és találtam szürke változatot is belőle,lehet az jobban tetszene.
Amúgy szerintem szép, nekem a VSD3S nem tetszett, nem értem miért jó ha ennyire nincs lekerekítve az egész, de a legrosszabb hogy átlátszó, persze kinek mi.
Egyébként megvettem az OSTRY KC06A-t, kíváncsi vagyok milyen lesz, és a zajszűrésre is. Még megven a Sennheiser úgyhogy lesz összehasonlítási alap, köszi a segítséget még egyszer
.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
benyo513 #79445 üzenetére
nem nézegetni kell, hanem hallgatni
viccet félretéve: valóban nem egy visszafogott színvilág, de nem is egy totál rikító valami.
ha mondjuk hello kitty-s lenne vagy csillogó arany, rózsaszín én is elgondolkodtam volna, hogy vegyek-e, de így instantbuy volt számomra nyitáskor, mert nagyon kíváncsi vagyok rá elég régóta (emiatt is linkeltem, mert szvsz ár/értékben nagyon jó most)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest