- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
Tudom, hogy nem vezetékes és nem is füles, de én egy Jabra Evolve 75-öt használok. OO-ra tökéletes, aktív ANC, 2 bt kapcsolatot kezel.
pl, ha gépen bent vagy egy Teams-es dumcsiban, akkor nem cseréli le a hangot a telefonéra, stb.
Hangilag sem rossz választás és még a cég is támogathatja adott esetben. -
GML
őstag
Szerintem nem lenne túl nagy baj belőle, ha az első, esetleg a második adandó alkalommal ki is próbálnád azokat a hangkeltőket, amiket minősitesz.
Ahogy Tulku is írta, ki kell tapsztalni, hogy ki miről és hogyan ír. Valmint az sem árt, ha mondjuk nem csak képről ismersz meg néhány fülest, hanem hang alapján is tudod hova tenni.Hidd el, sokan vannak ebben a topikban, akinek van gyakorlati tapasztalata azokról a láncokról, amiről te csak olvasgatsz.
-
GML
őstag
válasz
wolfman #75513 üzenetére
Az aurvana nálam 4 év után tört meg. Végig a tokjában volt, feltekerve. Sajnos a tokja pont úgy volt kialakítva, hogy egy kicsit mindig feszült a csati.
Ahogy nézem az AKG tokja is ilyen. Egy kicsit meg kell feszíteni a kábelt, hogy ne lifegjen a csati.
Lehet, hoyg marad a szütyőben/zsebben hordás. -
GML
őstag
válasz
Peterhappy #75510 üzenetére
Javítható, csaticsere. Csak kérdés, hogy egy 3-4 ezer forintos fülesre akarsz-e költeni 1000 Ft-ot, hogy szóljon. Én mondjuk írnék az eladónak, hogy most mi a legyen?
-
GML
őstag
Technikai kérdés. Ki milyen tipekkel használta a k3003-at? Illetve ki milyen univerzálisat használ? A gyári harang méretben éppen nem stimmel és kényelmetlen emiatt.
-
GML
őstag
Megjött az új kis hibridem.
Egy kicsit tényleg zavaró a középmagas kiemelés. De lehet, hogy csak a XEO színez ekkorát.
-
GML
őstag
válasz
zolikaDB #75376 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem lesz kellemes, mivel ez merev kábeles. Valami rugalmas valamit kellene találni, vagy párezerér egy bt vevő, mint ahogy Sheratan írta.
(#75377) Druantia: Én is így jártam az Aurvana-val. Most cserlétem csatit, mert a csatiban tört/szakadt el a kábel.
Remélem kibírom ezt a pár napot ezzel.
-
GML
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #75359 üzenetére
Jó lenne, de most DAP/DAC keresés van folyamatban...
-
GML
őstag
válasz
Boba0514 #75279 üzenetére
A plus és a sima között a mikrofon és a csati vége a különbség. A driver ugyan az.
Nekem a sima van, de a kedves mérnökök elcseszték a tok méretét és emiatt megtört a kábel a csatinál. Csaticsere után meghallgathatod.A Shure 325-tel van kb pariban. de az meg jóval drágáb. A 215-öt körbezenéli.
-
GML
őstag
válasz
Chuck Norris #75034 üzenetére
Olvass utána. Én azt találtam a Coach és a Pulse modelleknél, hogy alig bírja az akkuja..
-
GML
őstag
Üdv.
egy gyors kérdés lenne:
AKG K3003i vagy AKG N40 kb fele annyiért? -
GML
őstag
válasz
bigmasterg #66835 üzenetére
csak a nevet néztem, hogy kinek válaszoltál, de azt már nem, hoyg melyik hsz...
mea culpa -
GML
őstag
válasz
bigmasterg #66833 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 17.99-ért volt a linken, hogy lett neked 25.99?
-
GML
őstag
Ismét Creative-abb lettem. Most éppen egy (na jó, kettő) WP-250-es füles pottyant az ölembe. Vélemények később. Elsőre Nagyon mély kiemelt, de tiszta hangzású. Jelenleg töltődik.
-
GML
őstag
Qcy Qy19 vs AWEI A990BL vs AWEI A920BL? Van valakinek tapasztalata ezekkel a fülesekkel?
-
GML
őstag
Valaki tudna nekem ajánlani egy fülest futáshoz. Az aurvana In-ear 3-at nem szeretném nyúzni, valamint a kábele sem a barátom futás közben.
Nem baj, ha earbud, ha BT-s az pedig inkább előny.Az ár legyen mondjuk 10-100$ között. hásznált/új, mindegy.
-
GML
őstag
Sportoláshoz ki milyen BT-s fülest használ?
-
GML
őstag
Van valakinek Creative WP-250-es BT fülese? csak bele szeretnék hallgatni, hogy mit tud.
-
GML
őstag
Nem, nekem a sima In-ear 3 van. Ez már másfél éve megvan.
(#56278) kemcso: A csatinál van megmakkanva. Szóval van még remény bőven.
(#56273) sheratan: Maradnék a BA-nál. nekem bejön a gyorsasága. de tényleg nehéz az enyémhez hasonló ár/érték arányút találni magasabb kategóriában. Szerintem.
-
GML
őstag
Derég jártam itt
Helyzetjelentés: A Creative jack dugója kezdi megadni magát. Pontosabban a nyakánál a csatlakozás.
Lassan kellene néznem helyette valamit. Jelenleg elvagyok a ClarityOne EB110-zel, meg egy Meeletronics AF32-vel. Szerintetek mit érdemes a helyére tenni?
-
GML
őstag
Elkövettem egy perverz dolgot. Rátettem a Hybrid harangokat a gyári samu fülesre. Hogy is mondjam... Érdekes.
Lett egy kis tere, egy kicsit érthetőbb mély, tisztább magas.. Egészen élvezhető lett.
-
GML
őstag
-
GML
őstag
válasz
kalapacsolok #53403 üzenetére
Általában minden füles hossza ~1.2 m. Csak az ilyen speckó daraboké rövidebb.
-
GML
őstag
válasz
BigBlackDog #53356 üzenetére
Sonynál talán fél...
-
GML
őstag
válasz
Kami11 #53347 üzenetére
A 6-8m simán jó feltéve, ha a készülék és a BT-s kütyü megfelelően combos. Illetve van-e egyéb zavaró körülmény.
A BT-s füleseknél 2 megoldás jöhet szóba. Vagy egybe van építve az egsz motyó, vagy mint ahogy a sony esetében is külön van a BT egység és a füles szabadon cserélhető. Szerintem az utóbbi lehet a jobb választás.
-
GML
őstag
válasz
eszement24 #53345 üzenetére
Ha nem eléggé rugalmas az a szilikon, akkor nem tudja rendesen felvenni a hallójáratod formáját/nem szigetel eléggé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Fotó állvány eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest