- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
AggressiveGT #87069 üzenetére
Ne fenyegess a cserével,ez nem fog leesni[link]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
AggressiveGT #87063 üzenetére
használj olyan illesztéket, aminek kisebb a belső átmérője/van pereme
-
törölt tag
válasz
AggressiveGT #70216 üzenetére
Annyira nem elszállt dolog szerintem. Nekem is volt olyan párosításom, hogy a lejátszó 3x annyiba került, mint a füles, és imádtam, nagyon jól szóltak együtt
Forrásra általában érdemes szerintem többet költeni, mint fülesre (fejesre), mert az jobb végeredményt ad.
holozis_HUN: A fejhallgatók utcán gyakorlatilag használhatatlanok, annyira kicsi a szigetelésük, nyáron a melegben ráizzad a fejedre, télen sapkával nem igazán lehet együtt hordani, (nap)szemüveggel nem feltétlenül kényelmes, és így tovább.
És erre még az is rájön, hogy hordozható cuccok közül nagyon nagyon kevés képes normálisan meghajtani akár egy olcsóbb, könnyebben hajtható fejest is. Illetve lehet azt hinni, hogy hű, ez meghajtja, egészen addig, amíg rá nem dugod egy asztali lejátszóra (DAC-ra, erősítőre), és sírva nem fakadsz, hogy mennyit hagy benne a DAP. -
Tulku
veterán
válasz
AggressiveGT #70216 üzenetére
Igen ez baj....
Lévén akkor már ilyet használtam, ez volt-van a viszonyítási alapom....és persze senkinek nem kell pontosan ezt cselekednie...
Viszont senkit nem akartam félreinformálni, ezért írtam a porig alázza után a lejátszó upgrade részt...
És persze - mint Fericske esete is példa rá - ebben sem vagyunk egyformák, hiszen neki a tér és a közép tartomány nem annyira pregnáns preferencia mint nekem...A meghallgatásos összehasonlítást - amennyiben a zenehallgatási minőségre igényed van - nem kerülheted el...
Mint ahogy Buddha mondta:
Semmit ne higgyetek el nekem, mindent tapasztaljatok meg magatok...
És ez így is van....
-
Tulku
veterán
válasz
AggressiveGT #70211 üzenetére
AK100...
Fericske: mindent meg kell hallgatni....és eldönteni mi tetszik és mi nem...ez erről szól...
Jövő héten jön az U12...már nagyon várom -
Tulku
veterán
válasz
AggressiveGT #70209 üzenetére
Ott nem tudtam összehallgatni, illetve gyorsan túladtam az Ostry-n...később jobb forrással egyértelmű volt számomra a nyertes...de lehet, hogy te másként döntesz...ilyen ügy ez a foci
-
törölt tag
válasz
AggressiveGT #70205 üzenetére
Akkor az Ostry lesz a te fülesed, az annyira kicsi, hogy negatív teret foglal
De amúgy ha a T20 tetszett, akkor szerintem az ilyen GR07 és E40 sem lenne olyan problémás.
-
Bodz
nagyúr
válasz
AggressiveGT #70189 üzenetére
ATH-E40-ről szintén olvasgass, én is írtam róla ebbe a topikba.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Figy!
Mivel zenéről, hangról van szó és hosszútávra vásárolsz, így ne sajnáld a t20-ért azt a pénzt.
Én sem gondoltam volna, hogy ennyi pénzt ki tudnék adni érte, de lassan egy éve, minden nap áldom a sorsot, hogy ezt megvehettem.
Volt szerencsém meghallgatni 350.000-1.000.000 forintos BA-s füleseket is és bizton állíthatom, hogy ez a t20 best buy a kategóriájában!!!
Szerintem ne hagyd ki!
-
Tulku
veterán
válasz
AggressiveGT #70188 üzenetére
Szerintem a GR07 agyonveri az Ostry-t....nekem legalább is mindenben...
És vitatkoznék azzal, hogy a GR07 szárazabb lenne az Ostrynál...de forrás igényes...jó forrásról elképesztően tud szólni...
-
monti0222w
addikt
válasz
Nem hiszem hogy passzolna, van az is nekem itthon, nem mondanám egy bass centrikus fülesnek, nem tartom rossznak, de az árát pláne ha itthon veszik meg, azért azt sokallom, az E 800-t jobbnak hallottam anno.
-
törölt tag
válasz
Jó, de nem muszáj találgatni, hanem inkább próbáld ki őket, úgy a biztos
Amúgy én szerettem a GR07-et is elektronikussal (és még tudok valakit, aki szintén, és ő nálam sokkal több ilyen zenét hallgat).
-
fericske
addikt
válasz
Azért ésszel a Head-fi -vel is
-
Bodz
nagyúr
válasz
AggressiveGT #70185 üzenetére
Jóval olcsóbban is lehet venni 70-nél. Pl.
ATH-LS50iS is ígéretes, csak még nem próbálta senki a topikból. -
törölt tag
válasz
AggressiveGT #70185 üzenetére
Még egy GR07-et (illetve a BE változatot) érdemes megnézni talán az árkategóriában, de lehet, hogy túl steril lenne. Talán az Ostry ideálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest