- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60974 üzenetére
Már nekem nem változik a zene, ha forgatom benne, lehet csak be kellett járatni a jacket
Témához kapcsolódó cikkekhez be lehetne ezt is rakni: SoundMAGIC E50
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60967 üzenetére
FLAC minőségű bejárató hangok, 24 bit, Brown, Pink és White.
Picit letekersz az oldalon és jobb oldalt ott lesz, hogy 24 bit FLAC
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60963 üzenetére
Na nekem pont ilyen jött, csak a zippzár fekete nem piros!
Jó kis tok, kicsit kínai üzlet szaga van
Közepesen kemény, tudod, az a tipikus kemény szivacs, de benyomható. Nekem bejön, jól fogja védeni.
A fülesről: K*rva jól szól
Kb. olyan, mint a fejhallgatóm
Nagyon el van találva, elég a basszus és a magas is. Jól csökkenti a külső zajokat, és nem is teszteltem hozzá más illesztéket. Valaki tud rá való szivacsost? Mert olyanom sosem volt
De tényleg, nagyon jól szól, megérte teljesen!! És még be sem járattam. Keresek valami zajokat hozzá, vagy valaki fel tudja nekem tölteni?
Ilyesmik azok a zajok?
Professional Speakers and Headphones Burn In Track. Including Pink Noise, White Noise and more
Pink Noise - 8 Hours Burn In Track 1/3
Mert ebben nem igazán vettem észre magasat és igazán mélyet, azt hittem ezek olyanok, hogy búg majd közép aztán sípol majd ezeket váltogatja.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
#76385920 #60961 üzenetére
Kis 300 forintos cucc, Banggood, ha hazaértem linkelem
Ha már veszek fülest, akkor óvjam meg, 300-at megér. Hétvégén szépen be fogom járatni, keresek ilyen zajokat aztán minden este ráengedem. Mehet full hangerőn? Nom fogja elrontani?
Mekkora, hogy egyszerre kaptuk meg
Majd írjál véleményt..
-
válasz
#76385920 #60942 üzenetére
volt már. nincs baj Igorral, csak az, hogy össze-vissza értékel.
van ahol a basszus hiánya 1 pont minusz, van ahol meg semmit nem jelent az, hogy se magasa, se mélye...
rengeteg pénzt és időt ölt ebbe az oldalba, de a konzisztencia az nagyon hiányzik belőle.
ennyi erővel akár jó is lehetne....(#60943) holozis_HUN
VE Monk - nincs mikrofonja, de remek basszusa van
Boarseman K25 - nincs mikrofonja, még nem hallottam, de nem drága
1More Piston Earbud - van mikrofonja, de a fém kialakítás miatt nekem kényelmetlen, és a Monk-nak szerintem több basszusa van -
válasz
#76385920 #60635 üzenetére
HDS1 vagy az új S3
a többi KZ inkább erős közepes szerintem@Bodz: ma ment egy kicsit a fülemben a Plextone S50, és továbbra sem vagyok elájulva tőle, de úgy, hogy nem a telefonon keresztül hallgatom, hanem az Oppo-ról, úgy egész szépen megjött a basszus és a magasak is előbújtak. Olyan, mintha "kitisztult" volna, mert telefonról olyan mintha egy hatalmas vödörben szólna, több réteg vászon mögül. Olyan, mint egy régi Sokol rádió. Lehet kell neki egy kis erősítés? Az durva lenne, mert egy 2 ezres fülesről van szó
mindenesetre az iPhone-omról se magasa, se mélye nincs, végtelenül fátyolos és elmosott a hangja. Az a kevés mély ami van, az is inkább csak üresen puffog nincs enne semmi erő vagy test. Átkötve az erősítőre (low gain, no bassboost) tisztul a kép, de a túlzott hangerőt nem szereti, pedig ránézésre elég nagy a driver nem olyan micro mint mondjuk a HDS1 ami roppant rosszul reagál a hangerőre. Ha az Oppo-n bekapcsolom a Bass+ funkciót, akkor kicsit teltebb hangja lesz, de mélyekből nem lesz több, vagy erősebb. (vannak olyan dalok, ahol szinte észrevehetetlen a Bass+ funkció hatása, ilyen még nem b@sztam
)
A zenék amiket többször hallgatok ilyen esetekben:
- Rúzsa Magdolna: Egyszer (Live), Dalok húrokra és fúvósokra album - női énekhang, akusztikus gitár, hegedű, szaxofon
- James Arthur: Impossible (Acoustic), James Arthur Deluxe album - férfi énekhang, akusztikus gitár
- Steve'n'Seagulls: Thunderstruck, Farm Machine album - bendzsó, nagybőgő, harmonika
- Slash (feat. Myles Kennedy): Automatic Overdrive, World on fire album - rock zene, elektromos gitár, dobok, cintányér és Myles Kennedy fura énekhangja
- R.Kelly: Fiesta (Remix), The R in the R&B Collection vol.1 album - rap zene, basszus, szub-basszus
- Dire Straits: Sultans of Swing, The Very Best of Dire Straits album
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest