- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
"tudomásunk szerint tárgyalnak többek között az eddig az RTL Klub F1-es műsorában dolgozó Czollner Gyulával és Wéber Gáborral, valamint a Száguldó Cirkusz könyvek szerzőjével, Simon Istvánnal is."
Lehet, hogy marad Gyuszi is.
Annak viszont örülök, hogy szeretnék Szujót riporternek, és a HD adásnak is nagy a valószínűsége.
Hajrá MTV! Kíváncsian várom a további fejleményeket.
Szerk.:
Berniepapa Boldog Karácsonyt kíván!
-
Nowhereman
őstag
Az, hogy ki mit ér el, abban több szerepe van a szerencsének, mint a tehetségnek. Ha már emlegettétek a 80-as, 90-es éveket, akkor aki hátsó sorokat is nézte, akkor ott volt ott néhány olyan csávó a vergődünk nívójú csapatokban, aki rendre rávarrta a 2 másodpercet az edzésen a csapattársaira, hogy aztán ha nem rohadt le alatta a kvázi vezethetetlen verda az utolsó előtti helyekért is úgy harcoljon, mint ha az élete függne tőle. Elvétve kaptak esélyt, hogy kipróbáljanak valami pontszerzésre esélyes verdát, aztán mikor vége lett a F1 karriernek vissza mentek más szériákba, ahol normális verdával már az egész mezőnyöknek osztották a 2 másodperceket. Az F1 statisztikájuk 10-20 rajt 0 pont, holott több volt bennük mint néhány világbajnokban.
És ha Sumi meg anno jobban összetöri a lábát nem lett volna már a Ferrarinál, Barika simán minimum 3x VB!
-
kpal
nagyúr
ÉN analóg UPC használok de a Tv-n látszik is 50"-os plazma, lehet ideje lenne már váltanom is csomagot.
-
MPowerPH
félisten
Az F1 kezd a szánalom és a nevetség tárgyává válni. Köszönhetően a 'megszorításoknak', és az a diffúzorral kapcsolatos nevetséges történéseknek. FIA rulz. Egyébként azt én sem vágom, hogy ha az egyiknek lehet, a másiknak miért tiltják meg? Hiába a motor egészségét szolgálja, ezzel együtt plusz leszorítóerőhöz jutnak. Hagyták volna az egészet úgy ahogy van...
-
[CS]Blade2
addikt
"Vissza az egész! - Az FIA elhalasztja a szabálymódosítást"
aztán már hirtelen: "Vissza az egész! - Az FIA elhalaszthatja a szabálymódosítást"
Tegnap rápróbáltak, mikor még csak ma délelőtt volt/van a szavazás."Két hét múlva újra legális lehet a Red Bull"
Hogy lehet újra legális, amikor eddig mindig az volt, az aktuális szabályoknak mindig megfelelt, ha nem így lenne, már rég kapták volna a büntetést. -
hunnylander
őstag
Azt nézi, hogy ettől a koncepciótól lehet, hogy ki fog kapni a sajátom.
A Red Bull autók aerodinamikai alapkoncepciója már a harmadik évét tapossa és agyon van csiszolva. Míg a McLarené még csak egy nagydíjat versenyzett.
És az autó eredeti kipufogója sem lett még sutba dobva, a csapat 1 mp-cel gondolja gyorsabbnak.
Jövőre lehet, hogy több rénszarvas lesz a mezőnyben.
-
D.Orion
veterán
Na erről reggel lemaradtam pedig néztem majdnem végig. Ez az első vagy a második edzésen történt? Szép kis "defekt". Szerintem valami felhasíthatta a gumit amikor ráment a rázóköre, mert onnantól látszik, hogy a gumi belső felén elkezd leválni a külső "futóréteg". Érdekes eset. Szerencséje volt, hogy már pont lassított a kanyarhoz és, hogy volt bukótér.
(#25742) Motion_Blur: Eh.
Akkor az egyik alkatrész hasította fel a gumit.
-
Pá
addikt
Az már régóta köztudott, hogy Schumi rosszul van a szimulátorokban, most az eredeti hír pont arról szólt, hogy nem amiatt szerepelt rosszul, nem arra akarják fogni. De azért épül az új szimulátor is.
Nem a zindexről kéne tájékozódni f1 ügyében, mert épp csak egy hajszállal hitelesebb, mint az f1lájv.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát kosárból nem lehetett, abból már nemigen csinálnak semmit, mivel késztermék... LOL
Egyébként Eni logo-t kaptak és bevonatozott akármi volt. De tökmindegy, itt amúgy sem maga a kupa a lényeg. Nem számít miből van, akár fából is lehetett volna, mivel ezek csak jelképek. Maga a futam adja az értékét nem az anyaga/minősége*.
* Ez persze nem jelenti, hogy nem lehetett volna jobbat csinálni, de szerintem poén volt a főszponzor logo-ját megformálni...
-
törölt tag
Itt a topikban is van aki ezt támogatná... csak semmi veszély.
aesir
Miért halkabbak ?
Petya25 Hát túl sokat nem látni szóval tv...
MÁS: lehet buta kérdés de van egységes benzin szállító cég ? vagy ha 1 autón 1 olaj vállalat logója van akkor általában azzal a benzinnel is megy amitők fejlesztenek ? És amelyik autón nincs semmi olaj vállalat abba milyen benzin van ? .
-
DeckardCain
senior tag
Rubens hallgason csak.. Ki is volt aki 2005 Monaco után is így rinyált..
Mikor Sumi az utolsó körben előzte meg a 8dik helyről..shteer: a 10-15 évvel ezelőtti versenyekhez képest igen.... Előzés hiánya.. utolsó 5-6 évben hozott hülye szabályok... Mi ez takarékossági verseny?...
-
hunnylander
őstag
Frenky elvágta a gordiuszi csomót. Ezer köszönet neki! Olvassátok el a kommenteket!
Alternatív megoldásként LaSexta + 5Live is jó lehet majd, a linkek a kommentekben.
-
törölt tag
(#14203) ToBeY: "Mivan ha Alsno tudta (vagy úgy gondolta) hogy nem lehet előzni, és hagyta, mert hogy úgy is bünti lesz belőle és a helyét megtarthatja ?! Ennek a fényében,már nem olyan szenzációs előzés szvsz"
Ha erre számított, akkor miért lepődött meg?
szerk.: Legalábbis tövig nyomta a pedált amint észrevette, hogy előzik.
szerk.2.: Megvan! Nem akarta, hogy Sumit mégis megbüntessék. -
törölt tag
Nem hinném,...az egész szitu nekem nem úgy jött le, hogy Alonso kontroll alatt tartotta volna a helyzetet, inkább az jött le hogy meg lett fogva vitézül, nagyra tartom Alonso-t mint versenyzőt, de a kigyorsa az arról tanúskodott hogy későn reagált MS akciójára.
..és mindazt ami MS-t előzésre késztette, azaz a zászlójelzés, az őt is pozíciótartásra kellett hogy figyelmeztesse. -
hunnylander
őstag
Joóvanmá'...
Kezdjük ott, hogy ez a Brawn GP trükkje, ilyen indítómotor nyílással lett bajnok tavaly. Azóta meg nem is változtak (eddig) a diffúzorokra vonatkozó szabályok és interpretálásuk. Hoppá!
Hadd ne minősítsem, hogy ez a tavalyi év tükrében milyen húzás az FIA részéről...
-
[CS]Blade2
addikt
Sajnos nem mindenki:
Bár sokan fanyalogtak a Bahreini Nagydíj után az akció és az előzések hiánya miatt, az abroncsokat szállító Bridgestone szerint igenis parádés izgalmak jellemezték az évadnyitót. "Fantasztikus formában kezdődött a Bridgestone 14. F-1-es évadja a sakhiri pálya új vonalvezetésén, ahol egészen a kockás zászlóig nagyszerű csaták zajlottak " - mondta a japánok motorsport-igazgatója, Hiroshi Yakusawa. - "Az új szabályok minden csapatnak nagy kihívást, a nézők számára pedig világszerte egy roppant izgalmas első versenyt biztosítottak" - tette hozzá. -
Motion_Blur
félisten
Ez majd holnap reggel fog kiderülni.
Dyer: Alonso semmivel nem nyújtott eddig többet, mint Räikkönen
A Ferkához nem vitt 6 tizedet?
-
Pá
addikt
És hogy vöröslik a feje.
Mint valami agresszív kismalac. -
Pá
addikt
-
attisx
addikt
Lonzi itt született.
-
Oliverda
titán
"...ugyanis könnyen előfordulhat, hogy nem hozza a várt eredményeket, és ezzel lerombolja mindazt, amit eddigi pályafutása során felépített."
Ebben azért szerintem van valami.
PazsitZ: A koszwort jobb lenne? A Renault fogyaszt a legkevesebbet, ráadásul a teljesítménye sem rossz.
-
hunnylander
őstag
Nincs szoros határidő. A szezonkezdésre kell meglennie a pilótapárosnak.
Rosbergről olvastam, hogy a Williams ragaszkodik a szerződése kitöltéséhez, ami az év végéig kötelezi a neki való (PR) munkára, emiatt azt mondják, hogy január 1.-nél hamarabb nem lesz Rosberg-Brawn bejelentés.
-
törölt tag
Túl sokat keres, egyértelműen. Kereskedelmi bevétele sem több mint
Alonso+Hamilton+Massa együtt.Nekem inkább aza lényeg, hogy 6× annyit keres mint Massa, és mégis sokak fejében komolyan megfordul hgoy elnyomják Massa kedvéért.
Hatszor annyit fizettek érte.Kiváncsi vagyok most mennyit kínáltak be neki.
-
törölt tag
Ez ugye véleményes...az egyik legjobb versenyző biztos hogy a Ferrari-nál lesz
De jövőre Rosberg, Vettel és persze Hamilton is erős lesz.... ide kell soroljam Button-t is, mint az idei világbajnokot.
Még az is lehet hogy Häkkinen-nek lesz igaza, és nem küldik el Kovalainen-t. Mika nem mond rossz dolgokat...Kimi-t is próbálta marasztalni annak idején.
-
Motion_Blur
félisten
Nézzük inkább a csillag születik című sikerprodukciót, ami nyilván sokkal nívósabb, és fontosabb az F1-nél
-
törölt tag
Bejött Alonso és az első mozdulattal kezet fogtak..Hamilton és Glock jöttek be elsőnek..még néztem is hogy Hamilton miért nem ül Glock mellé, valhogy olyan látványos volt hogy 3 szék elrendezésben a két szélsőre ültek
De végül is vigyorogtak ők is, Alonso meg bejött aztán az első lökettel kezet nyújtott Lewis-nak. A többire nem nagyon emlékszem, erre is azért mert ekkor kezdte el Czollner az Alonso-Hamilton nincsenek jóban-t, és fel is szaladt a szemöldököm hogy ezt most miért is.. -
törölt tag
Na most nem azért mert Hamilton drukker vagyok, de nehogy elkezdjétek már szidni azt a versenyzőt aki a pályán akar előzni..meg lehülyézni.
Egyébként, saját vélemény, egyáltalán nem volt hülye...azon az alapvető dolgon túl hogy akár hibába is lehet kergetni valakit, neki az elég lett volna ha az első sikánra utoléri Button-t...nem kell több kör, elég az utolsó is, meg tudta volna előzni Button a KERS segítségével.
De ahoz oda kellett érni, és amikor falhoz csapata az már közel volt..kár érte, de valójában nincs rossz érzésem, tolta amíg lehetett. -
hunnylander
őstag
Ne láss rémeket. Reklamáljál kennystyle kimis barátodnál. Linkeltem nektek egy Kimi-interjút, és előtte is már a Singapore-gate üggyel foglalkoztam, ő meg előrángat egy Kubicás témát tegnapról. Ha valamit meg akart tárgyalni velem a kenny gyerek, na nehogy már kuka legyek. Már Kubicáról se lehet beszélgetni? Én arról nem tehetek, hogy Kimi is Kubis körül volt. Már rég ejtettem a témát, de ha nektek jogotok van reagálni a hsz-eimre, nekem is a tiétekre, ha valaki félreinterpretálja a kijelentéseimet.
(#650) Viktor77: Neked is megy.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest