- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
callmeakos #46900 üzenetére
biztos sok lett a chf...
engem az érdekelne, rosberg miért nem kapott fekete zászlót ezért a műsorért?
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #46334 üzenetére
ha minden túlzó és nyilvánvalóan téves általánosítás után kaptam volna egy centet, már milliárdos lennék...
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #46332 üzenetére
mi látszik a pályán? mostanában kajakoznak a célegyenesben?
-
bambano
titán
válasz
callmeakos #46274 üzenetére
belegondoltam, hogy ha ms csinálta volna ugyanezt, most menne a rapli, hogy ne fotózzák a kocsi alján a csodacsatornájukat
-
bambano
titán
"nem okoz fennakadást Timo Glock"
"mert nem blocknak hívják, hanem Glocknak"aaaaaaa, ez nagyon palikos volt.
-
bambano
titán
"Vettel nem jutott be a Q1-be..." (sic) azért ez gáz.
ja, meg miért nem fejezte be Vergne azt a kört, amiben jobb volt, mint az első...
-
bambano
titán
elképzeltem, ahogy a ferrarisok megkérdezik perezt, hogy átül-e a ferrariba, mire perez annyit mond, hogy hülye vagy, ebből abba?
ez a riporter meg olyan tájszólásban beszél időnként, hogy eszméletlen... ha nem figyel magára, akkor rögtön mÁsszÁ meg sennÁ lesz belőle, máskor meg massza, szenna...
-
bambano
titán
wéber még mindig eltolt tankolási taktikát akart
kollégája szerint meg (az sc után) jól elkapta a rajtot -
bambano
titán
válasz
AMD Power #43215 üzenetére
amikor Wéber kijavított a kollégát, hogy nem azt mondták a rádióban, hogy az első meg a harmadik szektorban javulj, hanem azt, hogy azok a jók, akkor felmerülhetett volna egy kis kétely... és ez csak egy. meg hogy gombos egy szektor alatt lefutotta a kört.
Michelisz 1-2 alkalommal nem bírta kimondani, amit akart... oké, őt nem a szájtépésért szeretjük. De a nőszemély a kényszervigyorával meg a tudálékoskodó, de végül nőcisre sikerült kommentárjaival halálosan idegesítő volt.
akkor még nem beszéltünk arról a színvakról, aki úgy rakta össze a virtuális stúdió részleteit, hogy kifolyt tőle az ember szeme. pont ezeket a színeket kellett megtalálni? meg úgy sikerült összehozni az íveket, hogy vibrált. valami antialias vagy ilyesmi nem volt már kéznél? az inzertek satnyák voltak, az egyikről lemaradt a hang, a közvetítés folyamán többször is kiesett a hang, és persze tök pártatlanul forog pont egy redbull a virtuális pódiumon. de oké, legyen redbull, de minek forog, csak eltereli a figyelmet. Mondjuk arról a függönyről, amit a műsorvezető viselt, az jutott eszembe, hogy az még a makány féle olimpiai egyenruhát is alulmúlta, mint egy mélygarázs.
Attól is a falra másztam, hogy elvileg az f1 tizedmásodpercekről szól. Ez nem olyan, mint egy szülészet, hogy apuka üljön le, majd 72 óra múlva lesz tényleg apuka, Ehhez képest szépen beugró f1 ikon miatt akár le is késheted az eseményeket.
Az egész közvetítésen érződött a rutintalanság, a pályakezdő stíl, meg az erőlködés, hogy azt a harsányságot nem akarják, amit a kereskedelmi, csak amit akarnak helyette, ezt a családias picsogást, azt sem végrehajtani nem bírják, sem a téma nem bírja el.
Komolyan azt gondolom, akik ezt csinálták, nem az f1 közvetítéshez, a tv-hez sincs semmi közük. Vakok, süketek, iránytalanok.
-
bambano
titán
Button a legjobb pilóta, megmondták a kommentátorok: "Button futja meg az első szektorban a leggyorsabb kört"
-
bambano
titán
elsírom magam, ahogy ez a nő a műsort vezeti... ennél még palik is utcahosszal jobb volt...
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #36991 üzenetére
a feltételek jók voltak, a szerverszoftver volt béna. ezért azt kérdezném: ugyanazzal a programmal?
-
bambano
titán
válasz
Nowhereman #36796 üzenetére
a gumirulett egyformán sújtja az elöl és a hátul haladót is. nem baj az, ha van valami kis gondolkodnivaló a csapatoknak is, ne csináljon már mindent a szabálykönyv meg a számítógép.
-
bambano
titán
válasz
Sandormaster #36789 üzenetére
Ez a drs elég szerencsétlen megoldás, aki elöl megy, annak nincs lehetősége védekezni. Mintha úszóversenyen az elöl haladó kezét meg lábát összekötnék, azután ússzá' má'... nem feltétlenül a tehetség meg a gép dönti el, hogy tudsz-e előzni, hanem az, hogy elöl vagy hátul mész... Webber csinál egy jó előzést, de utána Hamilton nyithatja a szárnyat és lenyomja...
Kivételesen igazat adok Czollnernek, unalmas volt a futam, Alonso is megmondta, hogy megunta...
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #36782 üzenetére
Hanem arra, hogy az élmezőnyben az utolsó 25-30 körben egy darab oda-vissza előzés legyen? ha békésen fegyelmezetten haladó konvojokat akarok látni, megnézem valamelyik autópálya forgalom-ellenőrző kamera képét...
-
bambano
titán
válasz
SpongyaBob #36620 üzenetére
nem, a merci most nem kizárólag az öregre van fejlesztve.
-
bambano
titán
bennem valami olyan mocorog, hogy hamilton meg vettel karamboloznak az elején...
-
bambano
titán
Anno egyszer Hamilton azt nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy szeretne MS-sel versenyezni. Lehet ,hogy nem erre gondolt
-
bambano
titán
-
bambano
titán
az rtlklub két közvetítő titánjánál nem elvárás, hogy nézzék a futamot, amit közvetítenek?
-
bambano
titán
válasz
hossszú #32733 üzenetére
vicc... tehát a segéd hozzáállásától függ, hogy ki milyen büntetést kap... szubjektív... vagy mint egy lottó?
A kerítésen átugrálásban nem látok veszélyt, legfeljebb annyit, hogy csúszik miatta a műsor. Viszont Lonzi a kerekek alá is eshetett volna szélsőséges esetben, az balesetveszélyes.
-
bambano
titán
"Button is érkezik rá Petrovra" lol
-
bambano
titán
ha nem is sárga zászló alatt ment be webber hami mellé, akkor is túl gyors volt a sárga zászló alatt, ezért szerintem büntethető...
-
bambano
titán
olvasom a hírt, hogy kedvenc f1 bloggerünk szerint webber kvázi felmondott. miért Talmácsi neve jut eszembe rögtön...
-
bambano
titán
Hogy magasan volt-e a legjobb, az kétséges, azt elfogadom, hogy általában jobb volt.
Viszont egész hétvégén arról mentek a már-már hisztériába hajló hírek, hogy lesz melegen befújt diffúzor vagy nem lesz. Én úgy emlékszem, hogy nem lett.Hogy a kitiltott cucc miatt pont annak az autónak esik legtöbbet a teljesítménye, amelyikben eddig a legjobban alkalmazták és pont az az autó mászik a nyakára, amelyikben (a hírek szerint) nem tudták rendesen lekoppintani, abban én nem látok semmi meglepőt.
Bármelyik itt emlegetett versenyzőnek megcsappanna az előzési kedve/tudása, ha hirtelen ennyivel rosszabb autóval kellene nyomulni. Nem látom, hogy Vettel miben hibáztatható.
-
-
bambano
titán
válasz
Viktor77 #31883 üzenetére
ha én előzni akarok országúton az autómmal, akkor én nem tötymörgök 100 kilométereken keresztül a másik mögött, amennyiben igaznak fogadjuk el, hogy az előzni kívánó autó a leggyorsabb.
másrészt meg az időmérő eredménye alapján annyival nagyon nem volt gyorsabb vettel alonzónál, és mindkettőjüknél gyorsabb volt webber, tehát inkább webber autója volt a leggyorsabb, mint vettelé.
Alonzó ma elvert mindenkit, nem kevéssel. Másrészt meg ha tényleg vettelé lett volna a leggyorsabb autó, akkor webber nem éri úgy utol, hogy rá kell szólni a fülére, hogy húzza be a kéziféket.
szerintem el kellene fogadni azt a tényt, hogy ma, ezen körülmények, beállítások és szerencse feltételek között a ferrari volt a leggyorsabb.
-
bambano
titán
azért Webber arckifejezése elég sokatmondó volt a riportban..
viszont abban az rbr-nek teljesen igaza van, hogy felesleges lett volna összetöretni mind a két autójukat. -
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #31109 üzenetére
attól a pesti tájszólástól felmászok a falra... kőőőőőröznek... ahha.
-
bambano
titán
válasz
TESCO-Zsömle #31016 üzenetére
/set mode összeesküvéselmélet
nekem egy kicsit az az érzésem, hogy pont akkor rúgják ki az rbr alól a nagy csodát, amikor már van annyi előnye Vettelnek, hogyha kicsit körbeverik egymást mögötte, akkor világbajnok lehet így is...
-
bambano
titán
Mintha msc-nek nem lett volna kers-e...
-
bambano
titán
Máshol van bővebb infó arról, hogy mi a bajuk ezekkel a motorokkal ?
-
bambano
titán
válasz
[CS]Blade2 #30949 üzenetére
ezeket a motorokat nem lyukkártyás számítógépek vezérlik, így nem kell kis kosár papírt beletuszkolni az agyukba ahhoz, hogy átprogramozzák.
Beleraknak egyszerre kettő vagy több táblázatot a fontosabb paraméterekből és majd kapcsolgat a pilóta.
szélsőséges esetben majd viszi pendrájvon a programot és cseréli menet közben
-
bambano
titán
az öreg 5 századra vetteltől... nem is tudom, láttunk-e már ilyet...
-
bambano
titán
válasz
Nowhereman #30382 üzenetére
tartok tőle, hogy ha a következő versenyen jó idő lesz, és megint sokat fog számítani az autó, ms megint nem lesz a fasorban se...
-
bambano
titán
Az öreg vezetett egy jót...
szegény vetteltől meg a sok sc elvette az időt.
-
bambano
titán
czollner már kajás
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #28718 üzenetére
A napfényből behajtva a sötét alagútba tényleg hátrány lehet, hogy fekete
-
bambano
titán
A pénznek nem csak az lenne a feladata, hogy jóvá tegye a dolgot, mert azt nemigen lehet... bármennyit fizethetnél, akinek esetleg emiatt pontjai úsznak el, az nem lesz boldog.
De ha konzekvensen és igazságosan büntetnének, pár ezer/százezer dolcsi után elgondolkodna, hogy azért annyira ne legyen forrófejű. Visszatartó ereje is lenne egy idő után és beállna egy egyensúly, hogy néha legyen cirkusz, de azért a nagy durvulást mégsem engedik.
-
bambano
titán
Privát személyes magánvéleményem az, hogy jó, hogy Hamilton időnként csinálja a fesztivált. Legalább nem vonatozás a végeredmény és nem a Máv a főszponzor. Ezt régen száguldó cirkusznak hívták, amitől szerintem messze van, hogy Vettel mindenkit rommá ver az időmérőn, majd egyedül kocsikázik az élen, meg az is, hogy Button olyan eseménytelenül vezet, hogy a futamok 75%-án alig látni.
Én a magam részéről, hogy igazságosság látszatja is legyen, kifizettetném Hamival a kocsik javítási költségét (vagy legalább egy részét). Ha most megbüntetik az utolsó műsorért 20 másodpercre, annak nem lesz érdemi hatása, de pl. egy 50k usd saját zsebből az már valami. Lehet több is.
Szerk: (#28713) az a riporter az Hill?
-
bambano
titán
Annyit hagy mondjak, hogy a pirellinek az a tulajdonsága, hogy sokáig tapad, majd szinte méterek alatt teljesen elveszíti a tapadását a gumi, az nem az f1-es gumijaik tulajdonsága, az az utcai komolyabb gumijaiban is benne van.
-
bambano
titán
Czollnert megint nem izgatta minimálisan sem, hogy mi van a pályán...
-
bambano
titán
Nézem felvételről ezt a koreai versenyhelyettesítő dumálást, azt mondják, hogy Massa fülére rászóltak, hogy ne hagyja leesni a nyomást a gumiban. Ez oké. Erre a riporterek azt mondják, hogy ne hagyja lehűlni a gumikat. Miért is?
-
bambano
titán
No, ahova pajesz beteszi a lábát, ott teremnek világbajnok autók?
-
bambano
titán
hm. az öreg tud még vezetni...
-
bambano
titán
ettől az új kommentátortól az első mondat után sikítok
-
bambano
titán
Ha rajtam múlna, én eltiltanám MS-t egy versenyre...
-
bambano
titán
Alonso megint raplizni fog, most Vettel miatt...
-
bambano
titán
Hehe, Domenicali ment fel a pódiumra takarítani az interjúk előtt?
Azt jól láttam, hogy Sutilnak a legelején balhátul fennmaradt a lágy gumi?
-
bambano
titán
remélem még nem volt: Webber
-
bambano
titán
válasz
MPowerPH #13118 üzenetére
ha visszakeresed a hozzászólások között azt, amit írtam, akkor kiderül, hogy sokkal hamarabb feltettem ezt a kérdést, mint ahogy a weblapokon megjelent. Nekem nem pletyka, saját kútfőből kérdeztem.
Amikor majd kiosztják a világbajnoki címet meg a többi díjat, akkor a pontszámokat fogják nézni és senkiben nem fog felmerülni, hogy a hivatalos ponttáblázat sors szüleménye-e vagy sem.
Lehet más a véleményed, neked is, meg a többieknek is, akik így gondolják, ettől még az érveléseket nem ártana reális alapokra helyezni.
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #13104 üzenetére
Ettől még igaznak tűnik az a felvetés, hogy neked nem tetszik... Én is ezt firtattam pár nappal ezelőtt.
-
bambano
titán
átfaragták a mercit sumi igényei szerint?
-
bambano
titán
válasz
Oliverda #9884 üzenetére
nem hiszem, hogy 6-8 autó állna rajthoz, inkább szétszakadna a mezőny, mint amikor a pályaautós versenyeken több kategóriát indítanak egy menetben. Lenne 6-8 jó autó az elején, akik legalább pofoznák egymást, meg 14 hátrébb, akik szintén meg tudnák vívni a maguk csatáját. és ott lenne a cél, hogy a kisebb költségvetésű csapatok alkotnak valamit és nagyobb költségvetésű csapattá válnak.
de most egy bmw-t vagy ferrarit mi motivál abban, hogy jelen legyen? kap egyenmotorvezérlőt, lassan egyenmotort, egyenkasztnit, egyen már bolondgombát, aki ezt kitalálta... közben a saját civil autómban több köbcenti van, mint ezekben...
ha elfelejtődik, hogy az egész cirkusz a nézőkért van, akkor mehet az egész a levesbe.
-
bambano
titán
Tényleg, jól láttam, hogy Mika Hakkinen is pályára lépett?
-
bambano
titán
válasz
#27441408 #9828 üzenetére
Kimi meg most kezdett egy számára ismeretlen világban. Eddig összetört nagyjából mindent, amivel kezdett, de legalább van valami műsor abban, amit csinál. Látod rajta, hogy akar, oszt néha nem adja ki
#9830: kétségtelen tény, hogy nem valószínű, hogy sok hasonlót fogok látni, mert ezt nem fogom megnézni...
#9833: ugye érzed, hogy rohadt nagy különbség van aközött, hogy valaki megérti az utólagos magyarázatot meg valaki leírja a vágyait? Én elhiszem, hogy szakmailag tökéletesen igaza van, csak sajnos engem ez nem érdekel. Engem az érdekel, hogy leásítom-e a tv-t a futam alatt vagy sem.
#9845: az f1 valaha a királykategória volt, öntötték a pénzt a fejlesztésekbe, a tesztekbe, stb. stb. Ez, ami itt az utóbbi években megy, hogy tesztmoratórium, nem lehet a motorhoz hozzábabrálni év közben, egyen motorvezérlő elektronika, ez tök teljesen jó egy daewo tico jellegű bevásárlókocsihoz. Az f1 meg legyen az, aminek indult: a királykategória, ahol mellbevágnak az elszórt milliók, ahol néha egyeduralkodó autók születnek és ahol nem bernie meg mosley ebédlőasztalán születnek meg a végeredmények, hanem a motorfejlesztő laborban, a szélcsatornában meg a pályán.
-
bambano
titán
válasz
Oliverda #9799 üzenetére
Nekem addig kedvenc valaki, amíg azt látom, hogy versenyezhetnékje van...
Akinek annyi az összteljesítménye egy futamon, hogy feltart két autót, az menjen a Körútra taxizni.Csak ismételni tudom magam, ms-nek ez a futama szépen beleillik abba, amit 2005-2006-ban csinált, ehhez képest a 2006-os zárófutam mintha egy betépett ms-t mutatott volna. AZT a fickót akarom látni.
-
bambano
titán
válasz
proof88 #9795 üzenetére
annyi értelme lett volna, hogy ez a két óra a tv előtt unalomban nem múlja alul egy öregek otthonából történő Korda György énekműsor közvetítését.
#9811: nem ebből az egy versenyből lehet következtetni ms-re, hanem abból, hogy a visszavonulása előtti kb. 2 évadot ugyanígy csinálta végig (minusz záró futam), majd a legutolsó versenyén megmutatta, hogy még emlékszik, mi az a pedál ott jobbra lent.
-
bambano
titán
válasz
venember83 #9781 üzenetére
Alonso vagy Hamilton drukkereknek tényleg megfelel ez az ms
Nekem régebben ms volt a kedvenc, de ha így folytatja, ez pár hét alatt változni fog.Ha jól emlékszem, Chapman mondta, hogy az az autó van jól megtervezve, amelyik a célvonalon darabokra hullik... Az a sofőr használja ki jól az autót, amelyik kicsit lebontja a végére... Szerintem sok maradt még a kocsiban, szemben mondjuk azzal, ahogy Webber ütötte-vágta a technikát. Webberen legalább látszott, hogy akar valamit.
-
bambano
titán
válasz
remington2 #9772 üzenetére
Munka törvénykönyve szerint kell próbaidőt adni a munkavállalónak, ami alatt következmények nélkül indoklás nélkül fel lehet mondani
De ms csak végigvonatozta az egész futamot. nem akarok olyan versenyzőt látni, aki 19 futamot végigtaktikázik. Azt az ms-t akarom látni, aki a 2006-os búcsúfutamán kétszer legázolta az egész mezőnyt. Robbantsa fel a motort, csússzon ki, ütközzön, mindegy, mit csinál, csak lássam, hogy egyrészt akar, másrészt szóltak neki, hogy nem közúti forgalomban nagymamákat taxiztat a kutyakozmetikába.
-
bambano
titán
lehet, hogy biztonsági szempontból jó ötlet volt eltörölni a tankolást, de a verseny szempontjából a futam első fele csak sima benzinfogyasztó körözgetés lett...
MS meg mehetne már nyugdíjba, nem mutatott semmit.
-
bambano
titán
Az indexes sportgézás KR cikkhez csatolt videón jól látszik, hogy a nyalókás hibázott Kovinál, amikor elengedte pótkocsistul...
-
bambano
titán
bocs, ha volt már...
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest