- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
JJános
addikt
válasz
30z.Samu #42129 üzenetére
Mondjuk én speciel Bourdaist szeretem, és nem rúgnám ki. Csak azért mert Buemi 3 pontot szerzett, ő meg csak egyet?
Nem tudom már, de tavaly év vége felé volt olyan, hogy Q2-ben, ha jól emlékszem 1. helyen állt. Kikapott Vetteltől, na de ki nem kapott még ki Vetteltől. Szerintem jó pilóta. Sajna az én óhajom, csak olyan mint Mózlié. Süket fülekre talált. -
tibi666
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
30z.Samu #34395 üzenetére
más: Vaakuna Rally
Kimi az utolsó szakaszig összetett 6. helyen állt, de eldobta a vasat és 7 percet veszített. Végeredmény:
Final results.
1. Jari Ketomaa 56:19,4
2. Jarkko Nikara +0:27,8
3. Jussi Välimäki +0:49,2
4. Kristian Sohlberg +1:01,1
5. Jukka Ketomäki +1:05,7
6. Teemu Arminen +1:45,1
7. Marko Kakko +2:13,7
8. Joni Nikko +2:24,7
9. Tommi Luostarinen +4:04,2
...
23. Kimi Räikkönen +8:09,4 -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
30z.Samu #34219 üzenetére
Csak kár hogy esélye sincs hogy használható autót kapjon. Kár hogy sok pilóta kap esélyt, hogy bizonyítson jó autóban és nem élnek a lehetőséggel és vannak pilóták akik még a jó autót se kapják meg pedig nagyon tehetségesek, de nincs mivel bizonyítsák. Persze tudom ez nem ilyen egyszerű, de akkor is....
-
JJános
addikt
válasz
30z.Samu #22152 üzenetére
Igaz!
Azt gondolom ez az igazi oka, ha inkább kényelmes székből a képernyőn nézzük a magyar nagydíjat. Mert a jegyet kiperkálom, kibírható. Azt valahol aludni kell, enni kell. Arról meg aztán nem is beszélek, hogy a folyadékszükségletet is csak horribilis összegekért lehet megvenni. És akkor ivászatról nem is beszéltem.
Hami, Kimi,Kova................Vettel.
-
-
-
hunnylander
őstag
válasz
30z.Samu #21167 üzenetére
Tisztelem a Mercedest, de az, hogy pl. jelenleg is a McLaren ott van ahol van, ahhoz egy karizmatikus vezetesu, Ron Dennis felepitette angol 'manufakturara' van szukseg, nem egy oriasceg kimert donteseire. Ron ugy gondolja es csinalja, hogy az autoversenyzesre es a fejlesztesre annyit kell kolteni (penzt es eroforrasokat), amennyi csak van. A McLaren elszantsaga es ereje nelkul a Mercedes egyedul sehol sem lenne es lesz.
-
Thrawn
félisten
válasz
30z.Samu #18781 üzenetére
Kizártnak tartom, csak egy halovány átigazolási pletyka van, de az is csak 1-2 év múlva.
-
válasz
30z.Samu #17593 üzenetére
Nem hinném, hogy a FIA szeretné a GP1-et. Akkor ugyanis nekik lőttek. Már abból a szempontból, hogy az F1-et akár be is zárhatják. ha a nagy csapatok, a sztárpilóták és a szponzorok az új sorozatba mennek akkor mi maradna nekik?
Ha ennek elkerüléséhez Mosley a szálka akkor ki is fogják azt húzni........ -
AMD Power
titán
-
Rick4
félisten
válasz
30z.Samu #14930 üzenetére
akkor nem értetted, mit írtam...most, pl Kimi lett az első, Massa meg a második, ennél többet nagyon nem lehet összehozni Alonsoval sem. még ha véletlenül gyorsabb is lenne, mint Kimi, akkor is ugyanaz lenne, egy első, meg egy második helyezet..na ezért nem értem, mire fel erőlködnek.
-
30z.Samu
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz
30z.Samu #14173 üzenetére
Én azért szerettem a 2001-2004 közötti időszakot is. Amikor leültem a TV elé, tudtam, hogy Schumi nyer. Számomra az is elég nagy izgalom volt, hogy hogyan nyer, és mennyire veri tönkre a mezőnyt.
Szerintem se a BMW -t, se a Mercit ne írjuk le. Lesz az évben sok olyan pálya, ahol a Ferrari elég gyenge. Őszintén megmondva engem még nem győzött meg az az óriási Ferrari fölény.
Pl. Raikkönnen elkeserített Sahirban. Ott Massa nagyon elverte, de már Sepangban is csúnyán kikapott az időmérőn.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest