Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ricardo #46245 üzenetére
Barival szemben megérdemelte. Ezzel kapcsolatosan nem is mondtam semmit
De Hamivel szemben semmit nem hibázott. Hami egyszerűen "optimistán" ráhúzta. De akkor még nem előzte le Webbert.
Év elején egyébként szó is volt erről, hogy "veszélyesnek" tartják (vagy letörhetik egymásnak vagy a mostani kilyukasztja a gumit verzió) az idei meglehetősen széles első szárnyakat.
-
-
bdav
őstag
válasz
Ricardo #44941 üzenetére
"Vettelt egyszer sem kiáltották ki "nagymenőnek" ellentétben Hamiltonnal."
olvass vissza pár hónapot a topicban. Hamilton meg időmérőn néha ki-kikap Kovától ez tény, de versenyen valahogy mindig elé keveredik. A szerzett pontjaik pedig önmagukért beszélnek (elsősorban tavaly, sajnos idén nincs nekik sok)
-
Oliverda
titán
válasz
Ricardo #44941 üzenetére
"Vettelt egyszer sem kiáltották ki "nagymenőnek" ellentétben Hamiltonnal."
"Igazad van nem szimpatikus. nem pilótaként , hanem emberként. Amikor bekerült az F1be akkora arca volt hogy nem tudom hogy fért bele a sisakba. Mostanra kicsit visszavett, de úgy néz ki az első benyomás az ami "nyomot hagyott"
Ezek fényében akkor erről kár is tovább vitázni.
-
Oliverda
titán
-
Male
nagyúr
válasz
Ricardo #44722 üzenetére
A sorban állók inkább csak segítség volt neki, hogy keményebben tárgyalhasson... nem hinném, hogy komolyan őket akarta a gyáriak helyett. (Bár ki tudja menynit kap a Coswoth-től Max
)
Most mutatták ahogy kigyalogolt... eléggé letámadták a riporterek, de jól menekült...
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #43412 üzenetére
Jujj, mi lesz ha pont a Google fizet be egy kis bújtatott reklámra?
Palik: Hová tűnt Jenson Button? Hol van a Brawn autó?
Gyula: Kereséshez használd a Google-t!Vagy, sajtótájékoztatón, Button: Eleinte nem találtuk a jó beállításokat, de végül a Q3-ra megtaláltuk... természetesen a Google-lal!
-
Dany007
veterán
válasz
Ricardo #43021 üzenetére
Hihi
Ja. Szegény Gyulát sose hagyja kibontakozni.
Bár elnézve a mai szereplését nem is gond. De az is lehet h épp ezért ennyire gyatra.Asszem lassan ledőlök... Imádok Forma-1 közben aludni.
Csak ilyenkor gond h nincs Palik. Ha valami érdekes történik, az biztos, hogy ő egyből felkeltene! Így meg sz.tem le fogok maradni... -
Depression
veterán
válasz
Ricardo #39485 üzenetére
Abból a reklámból tudnak fizetni rendes műsorvezetőket.
Még abban se vagyok biztos, hogy ezek ott vannak-e a pályánál, vagy csak azt látják amit mi, és úgy trécselnek.
A németek ott vannak, és látják monitoron a statisztikákat, meg egy csomó háttérinfójuk van. Azonkívül pedig saját maguk meginterview-olják a versenyzőket. -
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #37122 üzenetére
Ugye azt senki sem gondolja, hogy főszponzorok lesznek a festésbe való beleszólással?
Emlékeztetnék mindenkit, hogy április elseje van és ezt a 'kapitalista-imperialista' (by Hofi) gazdasági világban ingyenreklámra is szokták használni, mert felelősségrevonás nélkül lehet kamuzni.
-
biker
nagyúr
válasz
Ricardo #36303 üzenetére
Ne felejtsétek el átállítani az órát!
nézd, egy hete beállítottam a felvevőt
3 napja rájöttem, hogy óraállítás, mondom akkor szombat este átállítom a felvevőt. erre rájöttem, hogy azon eleve nem én állítom, hanem azt hiszem a DunaTV-ről vette a jelet az automata beállításhoz. És akkor a dilemma: ha átáll magától, akkor nem állítom át a felvevőt. de ha nem áll át, akkor mi lesz? és ha átállítom és ő is átáll?és akkor most -1,5 órától +1,5 óráig be van állítva
remélem nem lesz gond... -
!Overdose!
őstag
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Ricardo #31799 üzenetére
És ez a nagy versenyző?
Túró ha nem bírja a nyomást.
A Mercitől pedig a taktikust (Ron) úgy ki vágnám , mint a sz@r.
Miért kell nekik ennyire kiszámolni????????????
Az utolsó 10 mp hagyni, hogy ki lesz a VB 7 pont előnnyel?
Erre szokták azt mondani: Sok a Hülye , kevés az Öngyilkos. -
PazsitZ
addikt
válasz
Ricardo #31776 üzenetére
És aztán meg mindig én vagyok a hülye ha azt feszegetem, hogy Hami "csak" beleült a tutiba.
Így Vettel csak kis porbafingó, de a legcsodásabb újonc a Hami..
Egyébként Hami most jól csinálta, nyomta stabilan és nem dobta el. Ez volt a feladat teljesítette. Na ezért is kellett egy év....
Amúgy valóban Hami is visszavett múltkor egy körhátrányt..., hát most Kubicának is szüksége volt rá
-
Integra
titán
válasz
Ricardo #31799 üzenetére
nem, leblokkolt megint, stressz volt.
ha most van benne egy kis kurázsi, odamegy glockhoz és megköszöni neki, hogy elcseszte, mert önerőből nem nyerte volna megmassa nálam ma nagyot nőtt megint.
vettel meg kész, kicsávó oktatni fog még sokat.
hamilton meg vb, gratula neki, nem tudok vele különösebben mit kezdeni.
nálam massa a vb -
válasz
Ricardo #30737 üzenetére
Azért ne az elvakult McLaren/Hamilton gyűlölet beszéljen belőletek, gondolkodjatok is.
A McLaren-Mercedes az egy nyeretlen kezdőkből álló csapat igaz, akik csak is azért vannak a F1-ben, hogy Hamiltonból sztárt csináljanak? Bármennyire szeretik az angol versenyzőt, azt hiszitek, hogy azért szerződtették 2007-ben a regnáló világbajnokot, eszetlen lóvéért, hogy csicskázzon a kezdőnek akiről még azt sem tudták mire lesz jó ebben a mezőnyben? Ugye ezt nem gondoljátok komolyan? Ez már csak azért is nonszensz mert Alonsorol köztudott, hogy nem menne bele efféle szerepbe. Az már más kérdés, hogy az ifjonc hozta az eredményeket, és mivel minden szempontból partiban volt Alonsoval, a végén akár már támogathatták is.
Kovalainenről valszeg nem gondolták, hogy tudja ismételni Hamilton elsőéves mercis eredményeit, ezért az elején nem is volt értelme elnyomni szegény finnt. Aztán már az eredmények sem jöttek Kova részéről, így direkt hátrányba hozni sem volt értelme.Talán ez év elején a nyíltan kedvezményezett pilóta elvéről ismert ferrarinál Massa volt a kedvezményezett? Nem hinném. Az eredmények és a bezsebelt pontok után került olyan pozícióba, hogy Kiminek már őt kell segítenie.
Kovalainen ahelyett, hogy mocskolja a csapatot, összetehetné a két kezét, hogy idei szánalmas teljesítménye után kapott még egy évet…….
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest