- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Adrián29 #23100 üzenetére
Utoljara 7.-en foglalkoztam valamennyire Hamiltonnal, ebben a hszben. Azota volt mar egy csomo mas tema, azokkal foglalkoztam pl.
- Kovalainen karikaturaja,
- es gyozelme,
- A birodalmi katona tanyalasa,
- 10 hetveges motor,
- FOTA
- budget cap/koltsegvetesi limitEzutan jottel te 4 egymas utani antihamiltonoid agymenessel. *hanyingeres szmajli*
- majd foglalkoztam a McLaren vs Ferrari eroviszonnyal egy gumihasznalatrol szolo cikk kereteben, amit mas belinkelt
- utana linkeltem es tomoren forditottam, milyen gumit fog a Bridgestone vinni az uj szingapuri palyara es a szezonzaro futamra, ahol valtozas tortent
- utana foglalkoztam az F1 varhato technikai jovojevel a KERS tukreben
- aztan bumpoltam a topikot egy a Valenciara valo felkeszulessel kapcsolatos cikkel
- aztan foglalkoztam a te 4 hsz-ed minosegevel, ami 100%-os igenytelen ellendrukkolasnak jott ki
Mindenki jozan itelokepessegere bizom, hogy eldontse, ki milyen szinvonalat kepvisel. Csak egy keres, szamold mar meg, hogy en akarmelyik 4 hszem kozul hanyban foglalkozok rosszindulatu Alonso-ellenszurkolassal! Koszonom.
-
válasz
Adrián29 #23103 üzenetére
Te miről beszélsz?
Én arra reagáltam, hogy azért utálta meg hamiltont mert annyira rajozzák mások.
Nem sértődtem be, nem tudom mit olvasol és hol. Igaz, hogy én nem írom tele a topicot mint egyesek, de nem is tömjénezek senkit és asszem azért is sokat kéne keresgélned, hogy arra találj példát amikor egy pilótát fikáztam.......más: próbálhatják poleba nyomni, de kb. annyira lesz ez sikeres mint eddig....
-
hunnylander
őstag
válasz
Adrián29 #23082 üzenetére
Szorszalhasogatasnak hivjak a dolgot, es kozom nem volt hozza, akarcsak a cikkhez vagy a cimehez.
Muszaj neked allandoan Hamiltonnal foglalkoznod, es raadasul rosszakaro modon? Amiota ujra felbukkantal, mast se csinalsz.
Figyelj csak:
Adrián29 1x Úgy örülök,hogy hami gyerek csak az 5-dik lett a legutobbi futamon,remélem most célba sem fog érni.
Adrián29 2x *vigyorogva ugral egy Hamiltont gunyolo alpari hsz-en*
Adrián29 3x Nem csodálom,hogy felszarvazta hamit...
Adrián29 4x Azt álmodtam,hogy Hami kiesik a következő futamon.
Nem lehetett nem eszrevenni, 4-bol 4! Gratulalok! Oriasi jellemre vall.
-
madster
tag
válasz
Adrián29 #17657 üzenetére
Alonso "észszerű" benzinmennyisséggel lett 4.
jó lenne, ha holnap tudná a lépést tartani a spanyol és nem esne vissza. -
copin
őstag
válasz
Adrián29 #17646 üzenetére
Szerintem Alo kocsijában nuku üzemanyag, de Hami sem kizárható ilyen szempontból. Remélem bekavar az eső. Kubica Power! Piké már megint hol van? Quick Nick helyett inkább Kick Nick becenév lenne jó a németnek. Webber pedig most már együtt tud érezni a csapattársal, ami a balesetek időzítését illeti. Kovi kicsit beleszürkült a harcba. TAlán majd holnap.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Adrián29 #17392 üzenetére
engem nem zavar, mert csapatoknak nem drukkolok, csak pilotának, de azt nyilatkozni, hogy megprobál olyan jol menni, mint az eddig futamon, azért...
A legboszantobb volt, amikor azt nyilatkozta télen, hogy elkeni Alonso-t, erre puff, pofáraesett, most el kellene ismeri, hogy ezt elnézte, és nem mellébeszélni, hogy tanulom a pályát, meg ilyenek...
Pl. Rosberg-nek is volt ugye pár ismeretlen pálya mikor átjött F1-be, és ment 10-15 kör, aztán tudta a pályát..ez alap, hogy neki is elégnek kell, hogy legyen ennyi idő..
Nem értem ezeket a kifogásokat:
pl. Nick: Nem tudja felmelegiteni a gumikat? - rángassa azt a tetves kormányt a felvezető körön jobban, azt akkor felmelegszik, vagy olyan beállitást keressen, ami kicsivel agreszivebb a gumikkal, azt 40-50 edzéskör alatt ki tudja tapasztalni, azt meg pénteken le tudja menni...
sztem ocska kifogásaik vannak,
perzse nem fogja azt mondani, hogy nem megy, vagy ez van, vagy egyszerüen lassú vagyok,Kubica nyilatkoza is, hogy jó kifogás a gumi, hát sztem nem jó kifogás, csak szeretik ezt használni.
woo.. regényt irtam
-
uszkart
tag
válasz
Adrián29 #17376 üzenetére
Ajajajaj...
Hát igen, ez tényleg kicsit erősnek tűnik. Szerintem Alonso és Briatore miatt kicsit kapkodnak is. Mert ha nem lesz eredmény, mindketten tipliznek.
De hát ki tudja, megint jöhet majd egy olyan szakasz, mint 2005-2006.
Én is örülnék neki.Alonsot illetőleg meg nekem az a véleményem, hogy neki gyorsan kell valami jó technika mert bár azt mondja, hogy már nem érdekli, de szerintem neki egyik nagy terve a jövőre nézve, hogy legyőzze a McLarent, főleg Hamiltont. Szerintem van olyan büszke, hogy legalább annyira szeretné ezt, mint egy újabb vb címet.
-
válasz
Adrián29 #17114 üzenetére
Az idézett részben természetesen nem arra gondoltam, hogy elfelejtett vezetni, (a képességeit soha nem vitattam) hanem arra, hogy kétszeres világbajnokként és úgy, hogy azért előző szezonban is partiban volt a mekinél idén nem sok babér terem neki. Ez amúgy egyáltalán nem az ő hibája........
-
-
válasz
Adrián29 #17106 üzenetére
Te sem voltál ott és én sem, szóval vagy igaz vagy nem. Ellenérvek is vannak akkor most ki a frankó? Vagy Alonsó csak azért mert kedveled????
Nekem akkor is szúrja a szememet, hogy most kezd mocskolódni, mikor már kutya sem foglalkozik a dologgal és neki amúgy elég szarul megy. .....legalább is én, ha bajom van valakivel akkor nem várok fél évet a véleményemmel. Vagy ha várok akkor már nem is feszegetem később...... -
törölt tag
válasz
Adrián29 #17103 üzenetére
Alonso nagyon nyomja, jó vezető nagyon (versenyzőként sok minden nem tetszik, de ziher mindig látványosan-keményen megy, szal kifogás nem lehet).
...ezek pedig szvsz szükségszerű nyilatkozatok,..nem jött be spanyolban és itt sem a rizikózás, ezért kicsit kavarni kell a vizet a médiában.
a szerződés nem hinném hogy zavarta..Renault-t is megvádolta annak idején (idény közben/végén), hogy szándékosan akadályozzák hogy ne vigye el az 1-s rajtszámot a Mergához. -
-
copin
őstag
válasz
Adrián29 #16862 üzenetére
Nincs az az ember aki megfogta volna a kocsit....
Erre nem vennék mérget. Ahhoz képest hogy Massa-t egyesek rossznak tartották esőben, egész jól ment. Hami győzelme nem nagy durranás ezen a pályán. De neki is gratu, mert zűrös futam volt, de nem az amit videóra vennék. Sutilnak:
-
Peat;)
veterán
válasz
Adrián29 #16518 üzenetére
Nana, jól megy esőben az egy dolog, de egy ilyen autóval ami ennyire csúszkál alatta azért kérdéses hogy az eső előny lenne-e. Ha úgy ment volna mint Barcelonában akkor azt mondanám igen, de itt csak szenvedett és csoda hogy onnan indul ahonnan. De majd kiderül, azt nyilatkozta agresszív lesz
-
JJános
addikt
válasz
Adrián29 #16043 üzenetére
Köszi, ez jól esett, és Hunnytól is, és mindenkitől, aki szóbaállt velem. Mert ilyentályt, amikor támadják az embert, ez az egyetlen, ami talpon tart.
Már kezdtem azt hinni, hogy .........és kezdtem végkövetkeztetéseket levonni....és keseregni.....de nem folytatom.off
Kimi megnyeri a VB-t szerintem, Massa pályái megvoltak, és a Ferrarinak nagy az előnye. Nagyon remélem, hogy Hami lesz egyedül, aki a végelszámolásba beleszól, aki felveszi a versenyt a Ferrarival.
Én is csiplek.
És a topicot is.
Próbálok off-ba tenni szöveget, de nem megy. Lécci, plíz.
-
Rick4
félisten
válasz
Adrián29 #14363 üzenetére
nem olvasod mire válaszolsz? azt írtam, hiába jó a pilóta, ez technikai sport, azzal is lehet nyerni, hogy a másik gyors versenyző alól kiesik a kocsi, nekimennek, elrontják a tankolást, stbstb. azt mondtam, jó a srác, de az is biztos, hogy abban az autóban amiben ő ült, más is lenne ugyanolyan gyors. ennyi és nem több. ha a kedvenced olyan jó fej, amilyennek képzeled, mostanában miért nem szerez pontot? megmondom, azért, mert ez egy technikai sport, most a jobb autóban más ül. ennyi.
emmelett úgy gondolom nem én égetem magam itt rendszeresen az alonzós jóreggelttel folyamatosan..
-
gV
őstag
-
JJános
addikt
válasz
Adrián29 #13865 üzenetére
Nagyon leegyszerűsíted ezt a mozzanatot. Nem egészen ez az igazság! Majdnem minden versenyen megtörténik ilyen, ma is volt több ilyen helyzet, ha visszanézed a hsz.- eket.
Ahhoz, hogy valaki ráfusson 200 km/h felett egy másik autóra, akitől éppen vagy egy-két méterre lehet, nem amatőrség kell, csak az egyiknek lassabban kell menni, a másiknak gyorsabban. Kiváncsi lennék te, mint amatőr mire lennél képes. A másodperc tört része áll rendelkezésre, és a döntéseknek azonnal látható következménye van. És ma ilyen helyzet több is volt, linkek is vannak. Nézd át, ha már feljössz, mielőtt badarságokat irsz.
Nevetséges amit irsz, és keményen sértesz embereket, drukkereket ezzel a hozzáállással. Nem gondolod át, hogy leminősítesz valakit, miközben itt van egy pár Hami drukker, aki sajnálatosnak tartja, hogy így történt, és épp eléggé nehéz elviselni kedvencük sikertelenségét. Én mint Hami drukker kifejezetten megsértődtem, és nagyon rosszul esett.
Megkérlek ne minősíts senkit, csak írd le véleményed. Ügyetlennek tartod, rendben van, de ha nem muszály ne másszál bele a lelki világunkba. Holnap így megyek dolgozni, és elég lesz engem kibírni. Majd elmondom mindenkinek, hogy téged kell okolni, kialvatlanságom, valamint rosz kedvem miatt. Másokat büntetsz azzal, amit irsz, ezt gondold át.
-
JJános
addikt
válasz
Adrián29 #12577 üzenetére
Az igaz, hogy sok pontot nem szerzett, de kétségtelenül nőtt az emberek szimpátiája Felipe felé, még az én szememben is.
Most nincs mire nagyképűnek lenni, és ez a Lonzi már kell az embereknek. Maradjon ilyen, és javuljon sokat a Renault, és kívánom, hogy Lonzi szebb, és szebb eredményeket érjen el.
A Ferrarihoz ne jöjjön, mert abból harc lesz. Inkább Vettel. Ő el fogja ismerni Kimit elsőnek, és ha egy jó autó lesz alatta meg is fogja mutatni mit tud.
Hiszem.
-
Integra
titán
válasz
Adrián29 #10988 üzenetére
szerintem brawn kivárt.
megnézte hogy az akkori gárda mit tud, felmérte a terepet, az erőviszonyokat és megvárta az eredményeket. most pedig már az van amit ő mond. az első fej hullott.
innentől viszont az is érvénybe lép, hogy ha nincsen fejlődés továbbra sem, akkor az az ő felelőssége is már. én nem hiszek a feltámadásban, ha a szezon felére stabilan a középmezőnyben lesz ez a kutyaütő banda, akkor már jók vagyunk valamennyire
ross tudja a legjobban, hogy itt nem lesz holnap ferrari killer -
JJános
addikt
válasz
Adrián29 #10918 üzenetére
Látod nem akarnak leakadni rólam. Ha épp nem Mikel, vagy aesir, akkor Oliverda próbálja az idegeim valamivel borzolni. Lelkük rajta.
Én egyébként az ilyet egyáltalán nem tartom humorosnak, és még gyűlölöm is.
Inkább szeretnék mással foglalkozni. Mondjuk a F1-el!
Akkor hát: Hajrá F1! Hajrá F1! Hajrá F1!
-
RedWing
aktív tag
válasz
Adrián29 #10746 üzenetére
Ezt miből gondolod?
Tegnap külföldi szakportálokon megjelent írások alapján Hami legjobb idejét egy időmérő szimuláción futotta, múlt héten Massa 7 tizeddel ment ennél jobbat! Tegnap pedig versenyszimulációt csinált 23-25 körös etapokkal. Így nézve nagyon nem rossz az ideje!
Nem mondom, hogy rossz lesz a Meki, de szerény véleményem szerint még mindig a Ferka vezet ha csak 1-2 tizeddel is..."Am Vormittag konzentrierte sich das Team auf Boxenstoppübungen und Qualifying-Simulationen. Im Qualifikationstrimm gelang Lewis Hamilton denn auch mit 1:21.234 Minuten die Tagesbestzeit."-forrás:motorsport-total.com
Am Vormittag legte Hamilton mit wenig Benzin im Tank eine Runde von 1:21.234 Minuten hin - diese Bestzeit hielt bis zum Schluss" forrás: motorsport-total.com"De fölösleges találgatni! Az első 5 futam után lesz valós kép az erőviszonyokról, mivel az első 5 verseny különböző körülmények között kerül megrendezésre:
- Ausztrál GP: gyors pálya, hosszú egyenesek
- Malájzia: technikásabb pálya lassú kanyarokkal
- Bahrein: rossz tapadású pálya és nagy meleg
- Spanyol Gp: ezt nem kell részletezni
- Török GP: tipikus aerodinamikai pálya gyors kanyarokkal -
JJános
addikt
válasz
Adrián29 #10443 üzenetére
Az az igazság, hogy ez nem egy könnyű dolog. Sokaknak drukkolok. A csapatok nagyrészének, és a pilóták nagyrészének. Előbb meg tudom mondani, hogy kinek nem drukkolok, szorítok, vagy ki nem érdekel.
Amikor elkezdtem nézni a F1 futamokat, McLaren drukker lettem, de csak a Ferrari nélkül nem tudom elképzelni a Forma 1-et.
Kimi, Kova, Hami, Kubica, Vettel, Rosberg, Webber, akikért jobban odavagyok. Sumi volt a kedvencem.
Összegzésképp, Formula-1 rajongó vagyok.
25 nap és 19 óra mmmmmméééééééggggggg!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest