- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
törölt tag
12. volt, én elsőnek bepöccentem mikor láttam átöltözve, mivel egy újraindulás esetén ilyen körülmények között az egyben lévő mezőnyben nem tünt megvalósíthatatlannak a pontszerzés.
Még utólag is kicsit, bár nem tudhatom mennyire hatott ez ki az autó többi részére...mármint hoy megdöglend a KERS. De Hamilton pl. nem használta a KERS-t, azaz az ennyire esős körülmények között majdnem mindegy hogy tönkrement vagy sem.
De lehet hogy más baj is volt, így nem neheztelek igazán...de azért nálam nincs ez nagyon rendben.szerk:
relack-Ghost, így viszont már rendben van, ha nem biztonságos akkor nem biztonságos.
-
wildrain
addikt
Rugalmas, vagy mozgatható légterelőt? A kettő messze nem ugyanaz...
Asszem az a5-ön mozgathatót olvastam tegnap. Így van:Azok az istállók, akik az utóbbi variáns mellett teszik le a voksukat, egy, a jelenleginél hatékonyabb aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező, egységesített padlólemezt, mozgatható vezetőszárnyakat, valamint korlátlan fordulatszámú, és az egész évadon át szabadon fejleszthető motort is használhatnak. A kedvezmények listája mindazonáltal a későbbiek során tovább bővülhet.
-
Pá
addikt
Ha tudjuk a súlyát, akkor pontosan tudni fogjuk mikor jön ki.
Senki sem olyan hülye, hogy nehezebb autóval körözgessen, csak, hogy "megtévessze" az ellenfeleit.Bár abban biztos vagyok, hogy Gyuláék - más híján - ezen fognak spekulálgatni.
De továbbra sem látom mi a szabály értelme. Én nem hiszem, hogy bárkit is zavart volna, hogy nem tudja mennyi benya van a kocsikban. Sőt kifejezetten izgalmas volt találgatni. Ha mást nem legalább adott egy kis reménysugarat a pole-ról lecsúszott versenyzőnek + szurkolóinak, meg beszédtémát másnapig. Így uncsi lesz.
Meg milyen szar lesz már látni két hét múlva szombaton, hogy a brawn gpk 20kg nehezebb kocsival is fél mp előnnyel vannak az első sorban.
Enélkül még vasárnapig reménykedhetnénk.
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem ha egy autó kiemelkedik a mezőnyből, akkor nagyon emberesen megbukik az egész rendszer.
Egy másik variáció, hogy annyi különbség lesz a 2 élmenő között, hogy képtelenség legyen előzni, így marad a vonat.
Eddig is ez volt a probléma, hogy volt 10sec lemaradása a 2. helynek, még ha kitapossa a szemét a gépnek sem éri utol az elsőt, de még ha utol is érné megelőzni nem tudja, mert nincs annyi különbség a sebességben, hogy legyen esélye. Az új szabályok sem fognak ezen változtatni, két egyforma tempót diktáló autónál nem lesz előzés, csak maximum ha hibázik az első. Annyi lesz talán, hogy nem kell 0,5-1sec-el gyorsabbnak lenni körönként egy előzéshez, hanem valamivel kisebb különbség is lehetővé teszi majd. -
törölt tag
hát igen pfff szép is volt
De pl. Toyota több mint kétszer akkora cég mint a PSA Holding, és még is a PSA Citroen-je a Rallye-ban, a Peugeot meg a Le Mans sorozatban fut.
Mindegy a lényeg, hogy a Toyota itt van még az F1-ben,..hej ha csak a WTCC-ben indítanának egy csapatot én már azzal is nagyon boldog lennék.A Honda kivonulása viszont...nem tiszta, sztem van ott valami még bőven, ebben a helyzetben feladni amikor Button-nak fizették a rengeteg pénzt, Föld reklám, Brawn-nak detto rengeteg pénz, meg fejlesztették az idei autót már mikor...,és akkor most így lefújni.
Na mindegy, sajnálom. -
törölt tag
aztán mi benne a zsír?
Alapvetően tájékozatlanságon alapuló poén ami még a futam után okés, de hát azóta eltelt 3 nap.
Tudom hogy kézenfekvő arra gondolni, hogy nekem szért szúrja a szemem, mert örülök Hamilton sikerének,...de ha valki túl tud azon tekinteni, hogy én csak ezért tehetem fel ezt a kérdést az igazán megválaszolhatná hogy miért poén ez a gif.A megvalósítás ugye nem nagyon lehet az,..mert 3 nap alatt ennél csipkésebbet túrok a neten, vagy csinálok én.
Az alapja, amit kifigurázna, az nem áll...hiszen ki lett tárgyalva, hogy ha Glock kiáll nincs miről beszélni, ha nem áll ki akkor meg ahogy tudott kapart Trulli-val együtt, vele azonos időt futva.ha a védekezést nézzük, akkor egyrészt szintén hiányosság az alapja, mert ha nem a kanyarban, akkor kigyorson megy el neki, másrészt hiányos a gif, mert hiányzik róla Vettel is..hisz szintén ott hagyta Glock-t.
Szal mitől zsír ez a gif?...sztem ebben a topikban min. 25-n vannak akik poénosabb kifigurázást tudnának összehozni ha foglalkoznának vele.
-
hunnylander
őstag
En a kovetkezo szingapuri nagydijat naplementekor rendeznem.
Naplemente elott kezdodne, de csak azutan erne veget, igy lenne a leglatvanyosabb es megis esti, ejszakaban veget ero futam. Es igy meg a pilotaknak es a csapatoknak sem kellene szo szerint szenvedni az anti-aklimatizalodassal. Hidd el nekik nem volt olyan kellemes kuzdeni a napfeny ritmusat felvenni akaro bioritmusukkal. Volt egy cikk errol az egyik portalon, hogy kinek milyen nehezsegeket okozott.
-
hunnylander
őstag
Lattal mar koraesti vagy nappali kepeket a szingapuri hetvegerol? Na azok nagyon szepek! Egyszeruen sokkal szebb szamomra egy napfenyes vagy naplementes futam kepi vilaga. Nekem nem tetszik az ejszakai verseny kepi vilaga, feelingje. Persze van nehany olyan kamerabeallitas vagy legifelvetel ami latvanyos, de a futam nagyreszenek kepi vilaga nyomaszto es unalmas. Pl. a fekete egbolt stb. Vagy ugy altalaban, szamomra a napfeny altali kivilagitas sokkal hangulatosabb atmoszferat jelent.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DELL T40 EMC Szerver
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest