- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #33640 üzenetére
Még ennél is sokkal... Komolyan rosszabbra gondoltam...
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz) #33077 üzenetére
azt hogy versenyezni, győzni akar és nem pénzt keresni már..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
(Kolombusz) #33077 üzenetére
azt gondolom, hogy egy bizonyos szint fölött már a pénz nem ér semmit..
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #31220 üzenetére
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #31087 üzenetére
Neten öszintének lenni a legkönnyebb.
Egyébként meg mindegy is...amíg nem tehetsz a a reményedért semmit addig nincs baj.
A gond olyankor van amikor valki hozzád hasonló olyan helyzetbe kerül ahol valóban befolyásolhatja az eredmény alakulását...pl. egy rally futamon az útra dobált fával-kövekkel, vagy egy focimeccsen egy vizesflakonnal.
Mert most ugye az a helyzet, hogy áá én csak örülnék neki de nem tenném meg, ..aztán meg a következő mentség a: elragadott a hév (tömegben hozzád hasonlók), illetve ittam kicsit..stb. -
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #31090 üzenetére
Nem vagy kiválasztott, vagy legalább is nem onnan, ahonnan érdemes volna.
Nekem nem fog főni a fejem. Kizárt.És amit őszinteségnek gondolsz, annak neve bunkóság.
-
JJános
addikt
válasz
Ezzel csak egy baj van. Visszaüt. Amit másnak kívánsz, rajtad fogan meg. Ha nem bírod, ne nézd. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Autóba ne ülj, mert az ok nélkül való átok visszaszáll.
-
DigitXT
félisten
válasz
Hogy ezért mit fogsz kapni.
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #28615 üzenetére
Ez már az összesküvés!
És a Ferrarinál is volt valami ilyen. Vagy stresszeltek, és valaki idegességében megnyomta a zöld gombot? Régen arról voltak híresek, hogy a leggyorsabbak voltak a szerelők. Most meg arról lesznek, hogy felgyújtják a box utcát. Ha már a versenyzők nem tudnak tűzzel menni!? Kimi egyébként megint megfutotta a leggyorsabb kört!
-
Oliverda
titán
válasz
(Kolombusz) #28587 üzenetére
Pontosan, de ez várható is volt. Szerintem visszamennek 93-95 környékére, mármint ami majd az általános prodokciójukat illeti. Azért Todt arcát megnézetm volna amikor Massa bűvölgette a "kígyót" a boxutcában.
Jean, Michael, (Jarre)?
-
Oliverda
titán
válasz
(Kolombusz) #28536 üzenetére
Ezek után most marad vagy megy?
-
remington2
senior tag
válasz
(Kolombusz) #28354 üzenetére
Ezt a viccet minden futamon elmondja úgy fél éve.
-
soulcube
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #28320 üzenetére
Jövőre ? Fujiban nyalókás ember lesz.
-
vagamo
őstag
válasz
(Kolombusz) #28320 üzenetére
És 2X akkora lesz, mint régebben volt!
-
Oliverda
titán
válasz
(Kolombusz) #28002 üzenetére
Négy floppylemezt?
-
törölt tag
válasz
szvsz egy jó beállítást..mivel új pálya bármi lehet, nincs mire támaszkodni, mindenki szimulációk alapján készülgetett, de ahogy olvasom sok minden így is meglepetésként érte a csapatokat és a versenyzőket, ...10-s kanyar-pályaminőség (hupli gyakoriság)-terhelés..stb.
beletaláltak a jóba valszeg, Alonso meg ki is tudja autózni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Ide nem szamit annyira sem az aero, sem a motorero. Ellenben a Renault evkozben uj futomuvet kapott (a la McLaren quality and style), ami itt jol jon, nem beszelve, hogy ezen a palyan az atlagosnal tobbet nyom a latba a pilota, akarcsak Monacoban. Marpedig Alo szinte duhbol vezet es itt a technika nincs is annyira utjaban. Szvsz, ott lehet az elso ket sorban.
-
Shabranigdo
tag
válasz
(Kolombusz) #27693 üzenetére
nekem is tetszene,bár elsősorban Kimi-nek szurkolok,de ha tartja ezt a formáját,akkor mindenki jobban jár,ha visszavonul
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #21225 üzenetére
Most kezdődik valami.
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #18424 üzenetére
Tökmind1 mi volt a lényeg az, hogy Alonso futamról futamra burtálisan tud teljesíteni, annyi még a "hibája" hogy ha beragad valaki mögé akkor inkább kockázat mint hogy 1-2 pontért küzdjön a beragadás miatt.
Negyedik lett az időmérőn és mikor jött a SC akkor elmondása szerint még jópár körre való benya volt az autójában, legközelebb más stratégiát választanak remélhetőleg. -
Skipp
senior tag
válasz
Vezetői hiba volt.
On lap 42, Nelson Piquet came into the pits and retired with a technical problem. Fernando was still stuck behind the BMW and could not overtake. The Spaniard was impatient and made a mistake in Turn 7 leading to his retirement.
"I tried to change the line to overtake Heidfeld," he said. "I
was outside the points and I tried to do everything I could, but
I went on the dirty side and I went off." -
dokar
addikt
válasz
én se tudok többet, mint te
-
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #18421 üzenetére
ha el is megy mellette, attól még a váltója valszeg ugyanúgy beállt volna
-
30z.Samu
titán
válasz
(Kolombusz) #17567 üzenetére
Ezzel a Piquet gyerekkel is mi lesz jövőre...
-
proof88
addikt
válasz
(Kolombusz) #17434 üzenetére
Tudom, itt volt pl Kubica hatalmas esése is... de én most csak erre a jelenetre gondoltam, mellőzve a futam többi részét.
-
szilu84
tag
válasz
(Kolombusz) #17317 üzenetére
MotoGp is érdekelne, kerestem neten de nem találtam
fontos lenne mert most megy
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #17128 üzenetére
Jó kérdés, ezt kevesen tudják, de nem zörög a haraszt, ha... Ugye.
-
Anci20
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #17084 üzenetére
Halottam valamit, hogy vizsgálják a baleset körülményeit!
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #16989 üzenetére
Csak gyászol. Hatásszünet a kanadai kagydíjt követő versenyig.
Némán (viszonylag) gyászolja az elherdált pontokat.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
(Kolombusz) #16989 üzenetére
Read only rulz
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #15914 üzenetére
Ha visszaolvastad volna az előző, és a legutóbbi támadásokat, láthatnád, hogy próbáltam válaszolni normálisan a kérdésekre, amíg el nem fajult, és akkor kezdtem el magamról levakarni a zaklatóimat.
Tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy egy Ph kedvencének illene tárgyilagosnak lenni. Bocsánatot kérek.
Ha nem ismered el, ha elismered azért támadtak, mert másik táborba tartozom. Ezen nem tudok változtatni.
Nem véletlen, hogy sok emberrel összetűzésbe kerülök, de én senkit nem bántottam, én voltam a szenvedő fél. Sokszor nem is tudtam miért nem értenek meg, miért bántanak. Most már tudom. Mert csak, mert akarnak. Mert vannak, akik ezt játszák. És ha valaki kiakad, annál inkább.
Ez emberölő, és emberörlő játék. Lelke rajta mindannak aki nem tud normális lenni. Majd eljön a napja, amikor majd nem tudnak ezek az emberek más szemébe nézni, és hajlott gerincel fognak sunnyogni. Mert a gerinctelenség, azzá lesz, ami. A gerinctelenségért, gerinctelenság jár.Nekem is megvan a véleményem rólad, bár én nem tartom etikusnak, hogy más emberről véleményt mondjak. Ugyanis lehet, hogy épp a másik táborban van, de mivel emberből van, ezért tisztelem.
És tisztelem azért, mert ugyanúgy szereti a forma 1 világát mint én.
Sajnos itt is tévedtem. Nem tisztelitek, mert amikor nekiestek valakinek, nem néztek se embert, se mást, csak hogy odabunkózzatok.Nem érdekel benneteket, hogy a másikban milyen érzéseket keltetek, nem érdekel titeket semmi, csak az, hogy most beszóljál a másiknak, hogy megmond a frankót.
Azt mondjuk nem tudom honnan veszitek a jogot, és a bátorságot, minderre. Mert arra senkinek nincs joga, hogy személyeskedjen, vagy bántson egy személyt. Még állatot sem engednék bántani. Ez mondjuk sokakra rosz fényt vet itt.
Egyébként pedig jól tudok aludni. Az én lelkiismeretem tiszta, az én lelki világom tiszta.
És a tiétek pedig nem érdekel. Ilyen lelki nyomorban nem tudnák élni, az biztos.Én nem vagyok F1 szakértő, és ezért engedek meg magamnak olyan hsz.-eket, amilyeneket ti nem. Motion is, mások is, sokszor reagáltak ezért. Nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam, nem vagyok hajlandó változtatni elveimen.
Én csak "úgy" önmagáért szeretem a Forma 1 világát.És akik meg megtesznek mindent, hogy őket "okosnak" nézzék, szakmailag valakinek, azokat képmutatónak gondolom.
Egyébként én nem támadtalak, csak próbáltam hatni, hogy a jobbik eszeddel gondolkodj. Nem sikerült. Még nem késő, olvasd vissza a hsz.-eket.
Én nem vagyok képmutogató, én mindíg őszinte vagyok!
Köszönöm, hogy nem fogsz reagálni erre a hsz.-re. Remélem a fehér egér sem. -
Rick4
félisten
válasz
(Kolombusz) #15921 üzenetére
Ha nem 100-as a tempó, hanem 150, akkor nagy baleset lehetett volna....ha 150-nel mentél volna, már 5-10km-rel előrébb lettél volna, mikor azok az állatok átszaladnak az úton...
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #15902 üzenetére
Értem én, hogy velem van a baj. Peat, meg a többiek meg csupa jóindulattal, pozitív hozzáállással, mások személyeskedése nélkül, és sorolhatnám, jönnek fel időnként.
Ph kedvence vagy? És megengedheted magadnak, hogy elfogultan ledorongolj valakit? Nem számít, hogy Peat senkivel nem jön ki, aki McLaren, vagy Hamilton drukker?
Nem vágom be a durcit, de ami sok, az sok.
Próbáljatok elfogulatlanok lenni! Te rád is vonatkozik. Olvass vissza, és ha nem vagy elfogult, látni fogod, hogy csak mások lelki világát cikizni jönnek ide. Értetlenek, ha mások irnak, mondanak valamit, de őket meg kell, hogy értsék, hogy mit is akarnak.
Eddíg is tudtam, hogy nem birsz, eddíg is hangot adtál, holott neked nem azok mellett kellett volna kiállnod, akik bomlasztani, személyeskedni jönnek fel a topicba időnként. Én sem bántottalak eddíg semmivel.
Ha csak egyetlen topic tagot mutatsz, akivel Peat megértette magát, hiszek neked, addíg nem. Ha mindenki, aki Peat-el nem tudott kijönni itt a topicban elmenne örökre, ki maradna itt? Nem sokan az tuti.
Hamira utaltam volna, hogy nagy esélye van. Ha szakmailag gyengének tartod a hsz.-et, jogod van rá, de nem érdekel.
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #15902 üzenetére
Legalabb OFF-ban offoljatok. Hogy lehetsz PH! kedvence, hogy ezt meg nem tanultad meg?
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #15447 üzenetére
Magyar ido szerint 14:00-kor, (helyi ido 15:00).
-
Oliverda
titán
válasz
(Kolombusz) #15447 üzenetére
2
-
D@ni88
addikt
válasz
(Kolombusz) #15344 üzenetére
várjuk ki a végét
a 2. etapban amikor 1:26.050-et ment akkor az nem tiszta köre volt. meg meg csúszott.
Az meg hogy most az utolsó körben mi volt azt nem láttuk. csak azt hogy a végén szvsz eléggé spórolta a gázt az utolsó kanyarokba. Holnap egy jó rajt és Massa mögött van
Kimi mostmár tud előzni is, utánna meg ha tényleg úgy van hogy több benyája van akkor kinyomja a szemét abban az 1-2 körben a kocsinakés bármi lehet
-
7Heads Drago
veterán
válasz
(Kolombusz) #15344 üzenetére
Szerintem az első 4-esből Kimi fog legtovább kinnt lenni. Illetve a rajtnál Hamit meg fogja előzni.
1.Massa
2. Kimi
3. Hamilton
4. Kova
5. Kubica
6. Alonso -
Ricardo
titán
válasz
(Kolombusz) #15301 üzenetére
Igen.
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #14679 üzenetére
A legpoénabb hogy sokan kritizálták érte hogy túl merész, majd Heidfeld év vége körül lenyilatkozta hogy a mai mezőnyből Alonsoval szeret a leginkább csatázni
ő is szépen előzte meg Bahreinben a spanyolt, elvoltak egymással. Hamiltont is bevállalósan előzte meg, ennyi kell a mai forma1-ben nem pedig a vonatozás. Asszem tavaly a gyenge telejesítmény ellenére is az ő nevéhez fűződnek a legnagyobb előzések, asszem pl a5-ön Massás előzést választották meg az év előzésének. Én is ezért szeretem, arról már letettem hogy azonosuljak egy pilótával mert a média által úgysem tudjuk meg a valódi személyiségüket, akkor meg drukkolok annak aki számomra a legélvezetesebbet nyújtja a pályán.
14694: kicsit túlértékelik ezt az eredményt, szerintem hamarabb, 13-14
-
7Heads Drago
veterán
válasz
(Kolombusz) #14472 üzenetére
Szerintem holnap az egyik renault bennt lesz az első 8-ban.
HAJRÁ FERRARI! -
greenmukk
tag
válasz
(Kolombusz) #14472 üzenetére
Az igaz , hogy Piquet megelőzte , de legalább nem a mezőny végén kullog.
-
greenmukk
tag
válasz
(Kolombusz) #14469 üzenetére
Pedig ,Alonso örülhetne ennek az eredménynek...
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #14300 üzenetére
Webber még reggel az eső előtt érte el azt az időt. És csakis neki van száraz pályás ideje, jelenleg még vizes a pálya.
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #14104 üzenetére
Csak amikor még tíz másik életrajzi könyvet adnak ki Lewis Hamilton címmel (és megtévesztő borítóval), az azért keményen lecsökkenti azon könyv eladásait is aminek írójaként a könyv alanyát jegyzik, ráadásul amelyik drágább is mert pl. keményborítású és a legeredetibb. De a többi is legálisan van a piacon és azok is fogynak.
Mindezek ellenére a sporttal kapcsolatos életrajzi könyvek kategóriájában Lewis könyve vezeti az eladási listákat.
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #13849 üzenetére
Esélye nem lett volna pontszerzésre SC és tömeges kiesések nélkül, a túl nagy időhátrány miatt, meg a két hosszú etapra váltás miatt sem (amikor jók voltak a gumik, dögnehéz volt az autó, amikor meg már könnyű volt az autó, el voltak kopva a gumik).
-
zolynet
veterán
válasz
(Kolombusz) #13812 üzenetére
sztem köv futamra mégjobban megerősítik ... kemény a hasonlat de mitha csak Verstappen feltámadását látnám , bár még nem tisztult le bennem sem h dc v button volt a hunyó
egy biztos, dc tudta h rajta van button, és tuti h nézte a visszapillantót szorgalmasan13809: ha jól emlékszem vissza pont Fisichella-t integette le, sztem nem jogosan
-
manutdzoli
senior tag
válasz
(Kolombusz) #13468 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #13435 üzenetére
Megérdemelték. Massa megint hozta azt amit kellett volna. Pole-ban lenne a helye ilyen idők után.
-
Pompi
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #13368 üzenetére
Külön programmal próbáld, nekem az addon nem ment. De a Wheels channelen most Nascar megy, nem adják az FP3-at sajnos.
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #13158 üzenetére
Olvastam egy cikket, amiben a Renaultnál folyó munkákról beszélt Lonzi. Bár utáltam Lonzit, ez mostanában, hogy a nagyképűsége alábbhagyott, eltünt bennem. Adtam neki egy kis esélyt. Úgy gondolom, hogy Kimi győz. Hamit mindenképpen az élre várom, és akkor Lonzi bejöhet valahol pontszerző? helyen, vagy dobogó közelbe.
Nem tudom megindokolni, csak várom.
Kéreltetik tippelni a vasárnapi versenyre, esetleg az időmérőre!
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #13001 üzenetére
Azt mondod?
Hát igen, nagyon valószínű!
Én 12 éves koromban kaptam az első kerékpáromat. 10 km-ert gyalogoltam érte, és akkor még nem tudtam, hogy tolnom kell hazáig, vagy gurulok. Felpattantam, és hazakerekeztem. Főútvonalon! Nagyon büszke voltam magamra. A családom mindenkinek eldicsekedett vele! 200 Ft volt egyébként (1962). És amikor lekopott a gumi róla, és nem volt honnan rávegyek, gumislagot tekertem az abrincsra, amit a slag (shlaug) közepén áthúzott acéldróttal rögzítettem. Úgy is sokáig gurult.
Elnézést ha valakit untattam, de a kerék az egy olyan találmány, ami az emberiséggel együtt született kábé, és mindenki ért hozzá. Aztán motor is került bele! F1!
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #12518 üzenetére
A TC kivétele jó döntés volt, más versenyszériákból is ki van tiltva (GP2, ChampCar), ez még nem rontja a biztonságot. A Melbourne-i pálya keskeny és palánkokkal szegélyezett, ráadásul az első no-TC verseny volt. Jó lecke volt sokaknak; megszoksz vagy megszöksz. A mai futammal már nem is volt annyi probléma, ami a biztonságot illeti.
Fejlesztésre pedig még mindig akad terület bőven. (A motorbefagyasztás segítette a nem gyári csapatokat a felzárkózásban is). És pl. jön majd a KERS is.
-
válasz
(Kolombusz) #12518 üzenetére
teljesen egyetértek
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #12488 üzenetére
Ez nem is kérdéses.
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #12480 üzenetére
Hát persze. Az ő helyzetében ez logikus volt, de ha.
Csakhogy a ha.Haminak a kerékcsere tett be, hiszen akár 8 mp-el is le tudta volna hagyni Webbert, de mégis mögé ért vissza, de azért Hami is ment, ahol tudott.
Kovának szerencséje volt, Haminak meg egy rosz csavarkulcsa.
A pontlista: [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #12470 üzenetére
Heikki előtt volt az első kiállásig. Ha nincs problémája a boxban előtte is maradt volna a kerékcseréik után. A végeredmény időadatai is mutatják (Kovalainen +38.4, Hamilton +46.5), hogy hol lett volna Lewis. A baki kb. 12 másodpercet vett el, és amiatt ragadt be Webber mögé és ott is eldobhatott több mint 10 másodpercet. Szóval verte volna Kovát, de ma ő volt a pechesebb.
-
laci666
senior tag
válasz
(Kolombusz) #12450 üzenetére
észre vettem
-
rdi
veterán
válasz
(Kolombusz) #12408 üzenetére
Niech zyje Kubica!
-
Oliverda
titán
válasz
A két lágy meg a box baki nagyon nem kellett volna. Mondjuk ez már tegnap el lett b@szva a +5 hellyel.
-
Hold
őstag
válasz
Én még emléxem a Citromsárga Rönókra.. ezek most csak névben ugyan azok
-
gV
őstag
válasz
(Kolombusz) #12261 üzenetére
ezt amugy már mondtam szal ezt sem kellett volna már annak venned
#12265 én arra emlékszem h a Michelin 3 mp-el gyorsabb volt mint a Bridgestone, tehát Schumi megelőzését sem értékelem sokra
-
gV
őstag
válasz
(Kolombusz) #12253 üzenetére
valoszinü Te pl. nem utálod Kimit
én viszont utálom alonzot -
Male
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #12012 üzenetére
AMD Power: Aggódok is
george11: Lehet.. vagy inkább a régi motorokat pénteken elhasználják.
-
válasz
(Kolombusz) #11900 üzenetére
Persze, hogy nem tud egyedül senki csodát tenni, nem is várom el tőle.
De azért jól tudta, hogy hova megy- Látta a tavalyi évet, tudta, hogy az a csapat nem ütőképes. Tesztelte is a kocsikat, akkor is érezte. Szóval csak az zavar, hogy úgy jelentette be, mintha azt ígérték volna neki, hogy egy Renault emblémás McLarent kap maga alá. Bár a kémkedések idején már nem lehet tudni.Annyira meg biztosan nem lehet öntelt, hogy azt gondolta, csak az ő hiánya miatt nem megy úgy a Renault-nak... Ahhoz már elég profi.
-
Male
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11646 üzenetére
Bizony, találtam is egy kódrészletet a szoftverben:
if (engine == "Ferrari") {
power -= actual_lap;
if (ron_dennis_big_red_button == 1) {
smoke = grey;
rpm = 0;
}
} -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #11639 üzenetére
Alonso nagyot ment
-
-Mike-
addikt
válasz
(Kolombusz) #11415 üzenetére
2tizedet biztos.
-
-Mike-
addikt
válasz
(Kolombusz) #11296 üzenetére
Ha hiányzik a hangja menj ki a konyhába és darálj le fél kiló mákot.
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #11128 üzenetére
Tessék! Heteken át vitatkozunk róla, és kiderül, nem is az ami. Szitálás. Oké! Köszi!
-
hunnylander
őstag
válasz
A "citálás" szót Paliktól származtatják, mi csak idéztük, szóval nem elírás.
venember83: Palik szótárában mást is jelent.
-
venember83
nagyúr
válasz
Te most citáltad JJánost?
citál - idéz.
-
gV
őstag
válasz
(Kolombusz) #10896 üzenetére
Ja szép is volt mikor voltak szivó és turbo motorok v mikor volt v8 v10 és v12es (ugyan abban a mezönyben).
A gumiknál az a helyzet ott többször is volt így (h mindenki egyforma márkájut használt) én abba nem találok kivetni valot, hivatalos gumi szállítok verseny sem volt. A motoroknál meg tényleg annyi megkötés van ráadásul elavult technikájuak h tiszta szánalom (hála az FIA-nak).
Amugy még az lesz szép ha komolyan gondolnak pár szabályváltoztatást és az F1 lassabb lesz mint a GP2.
#10904 én sosem csiptem Mosst szerencsére anno Fangio és Brabham is "helyre" rakta vagyis ö lett az örök második kis lúzer
-
Adrián29
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #10903 üzenetére
Pontosan!Amúgy fel tudom húzni magam az ilyen kijelentéseken.
Lauda-nak sem szeretem mostanába amiket mondd,most már Moss is csatlakozott,az olyan cikkekhez,amit nem fogok elolvasni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
(Kolombusz) #7702 üzenetére
Szerintem ezt egyedül Alonso és a spanyol sajtó szeretné
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #7368 üzenetére
Tudom, sokat varok, de nagyon remelem nem megy a BMW-hez, inkabb barki mas, BMW tul szimpatikus, remelem nem rontjak el ezt
-
Chili7
őstag
válasz
(Kolombusz) #7251 üzenetére
Én is örülök, mert valószínűleg így kiszállt a 2008as világbajnoki címért folytatott harcból!
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz) #7256 üzenetére
Ja, hogy csak simán &{#&đság?
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz) #7254 üzenetére
Így van, menjen csak, nem fog hiányozni senkinek sem a cirkusza amit művelt a csapatnál
ps: elírtad a 'D'-t
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #5811 üzenetére
Akkor viszont azt nem értem, hogy minek örült annyira. Vagy Lonzi már a ferrari után kacsint. Nagyon kulturáltan, és szimpatikusan viselkedett. Massát is megölelte.
??
-
Markgx10
őstag
válasz
(Kolombusz) #4309 üzenetére
Akkor is 7-8 körül volt, csak a retek klub nem adta élőben.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #4305 üzenetére
este 7-8kor volt régebben is.
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #4305 üzenetére
én is úgy emlékeztem ilyen egy hülye.... asszem múzeum helyett kocsma lesz
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #4303 üzenetére
éjjjel??? haverom azt mondta hogy délután 6 fele
na akkor az még esélyes
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #3943 üzenetére
Viszont én nem akarom szekálni Alonso-t, sem a szurkolóit, ezért nem hoztam ide a témát.
Meg nem is olyan nagy ügy.
-
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz) #3935 üzenetére
De én nem.
Viszont Alonso-nak is megvannak a maga ügyei, ami érdekelheti az olvasókat, szóval nem ok nélkül szerepel a sajtóban.
Pl. ma járt Modenában. Nem mondom meg miért.
-
Vandit.
addikt
válasz
(Kolombusz) #3938 üzenetére
Jah az más.
-
Vandit.
addikt
válasz
(Kolombusz) #3935 üzenetére
Szerintem félreértettél engem.
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz) #3711 üzenetére
Én csak annyit láttam ,hogy étolajjal locsolják azt a részt.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
(Kolombusz) #3636 üzenetére
Nem szimpi ez az Alonso meg ez a Hami gyerek sem, de ha mar nem Raikkonen, akkor egy kis fuszert vihetne az bele, hogy Hami marad, a vilagbajnok meg megy. Mondjuk nem értem a Ferrarit, hogy Massa helyett miért nem csap le rá. Massa jó pilóta, de nem klasszis és ez különbség.
-
MPowerPH
félisten
válasz
(Kolombusz) #3601 üzenetére
Erről nincs is vita. Kicsúszott, önerőből visszajött aztán meg kaputt.
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz) #3578 üzenetére
Szíved joga. Csak tartózkodj a 'remélem kiesik' jellegű, és a túlzottan személyeskedő és gyűlölködő posztktól, és nincs is ezzel semmi gond. Mindezt persze nem csak Hamiltonnal, hanem bármelyik másik versenyzővel kapcsolatban is elvárjuk.
p
-
Vandit.
addikt
válasz
(Kolombusz) #3578 üzenetére
Így van.Mosolyogva gyilkolós típus és erre jön még a nyomatása.
-
SzalaiG
addikt
válasz
(Kolombusz) #3560 üzenetére
Of course...
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #3560 üzenetére
Még jóóóóó
-
snecy
senior tag
válasz
(Kolombusz) #3301 üzenetére
Kimi, akinek megalszik a tej a szájában?
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #3256 üzenetére
igazából az időt nem néztem. Ha annyi, akkor elnézést kérek, mert akkor nem alig birta, akkor simán. Bár lehet hogy nem jól emlékszem, de mintha elég sokáig ott lett volna DC a negyedik helyen.
A többi kínaiul van nekem.
-
marsu
veterán
válasz
(Kolombusz) #3208 üzenetére
Először legyen világbajnok ....
-
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #2568 üzenetére
Nah, visszanéztem, és fel is vettem. Heidfeld ment el Lonzinak, aztán már nem üres autóval Vettel.
Hami az üres autókat engedte el. Egy Renaultot, és DC-t. Őt más nem előzte meg. -
JJános
addikt
válasz
(Kolombusz) #2568 üzenetére
Aztán Alonsó miatt meg bejött a SC, az miatt meg ütköztek Webberék. A kör bezárult.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 1 / 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Hálózatokról alaposan
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest