- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
-=Sziszi=- #49531 üzenetére
kocc
-
proof88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #48248 üzenetére
Úgy tudom Kimi is kedveli Spa-t eléggé, jobban mint a többit.
-
proof88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #48225 üzenetére
Valenciára gondolt, az neki új pálya
-
PazsitZ
addikt
válasz
-=Sziszi=- #48215 üzenetére
Szerintem csak veszíthet azzal ha visszül.
-
SG3rg0
őstag
válasz
-=Sziszi=- #47044 üzenetére
Nagyon köszi, a kép is kiváló!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
-=Sziszi=- #44192 üzenetére
Szerintem azért, mert a tapadás alacsony, és gyengék az autók, ezért csak a pilóta és a beállítás számít. Ha az egyik hibázik, a többi nem tud annyira meglépni, mint az F1-ben.
-
!Overdose!
őstag
válasz
-=Sziszi=- #44042 üzenetére
A Sportklub miért nem jó?
-
D@ni88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #43878 üzenetére
sun java legújabbja
-
D@ni88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #43873 üzenetére
regisztráltam, de fehér a lap ahol meg kéne jelennie a timingnek :S
-
válasz
-=Sziszi=- #43873 üzenetére
Akkor még van hova menni
Barichello: 1.28.330
-
válasz
-=Sziszi=- #43869 üzenetére
Lesz itt szerintem még 1.27 eleje, vagy jobb is ma délután..
Tavalyi legjobb idő mi? -
Sanya595
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #43869 üzenetére
Massa:1.28.2
Mod 1.27.9
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=- #43540 üzenetére
Kimi tavalyi teljesítményében mi volt a nagyon nagy? Az hogy a szezon nagyobb részén végigaludta a futamot, néha felébresztette egy légy - futott egy leggyorsabb kört, aztán visszadölt aludni. Szerintem úgy egy tucat olyan pilóta volt a mezőnyben, aki képes lett volna annyi pontot összevadászni azzal az autóval, amenyit őkelme. Ő csak úgy kényelmesen érezte magát, elfeledkezve a világról, kb. mint a képed szereplői.
Nem mondom, Massa vagy Lajoska sem alkotott felülmúlhatatlant, de náluk közel sem volt olyan széles a szakadék a képességük és a teljesítményük közt, mint Kiminél.
Egy ilyen teljesítmény szelidebb jelzőt illeszteni már a hazugság határát súrolná... -
aesir
veterán
válasz
Soha, egyik csapat sem kezeli egyformán a két versenyzőjét. Nem is tehetik, mert csak egy világbajnokot avatnak. Valamelyiket mindenképpen előnyben kell részesíteniük már az első, de legrosszabb esetben is a második versenytől fogva. A csapatok tulajdonosai, a szponzorok, nem azért tesznek bele dollármilliókat egy-egy csapatba hogy a fair play díjat vigyék haza, hanem győzni akarnak / a lehető legjobb elérhető helyezést akarják. Ez csakis úgy megy, hogy az egyik pilóta konzekvensen védi a másikat az elejétől fogva. Az "egyenlő feltételek", meg a "majd később eldöntjük..." nem más mint PR-blabla azaz színtiszta porhintés. Baj akkor van, ha az elsőnek szánt pilóta nem tudja hozni az elvárt teljesítményt, vagy a másodiknak szánt pilóta rendszeresen megveri. Ilyenkor borul az egész év, fordítani kell a taktikán, ez teljesen összezavarja a csapatot is. Szép példákat láttunk erre az utóbbi két szezonban. Természetesen kicsit más a helyzet a mezőny végén, ott elvileg megtehetné egy csapat hogy tényleg egyenlő feltételeket ad a pilótáknak, de gondosan tervező üzletemberek ezt mégsem fogják soha megtenni, akármit is kommunikálnak a külvilág felé. Ez nem fair play hanem a világ legkeményebben finanszírozott sportja, amit csak egyvalaki nyerhet meg. Egyszerűen hibás taktika az, ami nem ennek van alárendelve.
-
Miv
tag
válasz
Meg egyébként sem kell ilyen jelzőkkel illetni nem csak őt, hanem mást sem.
Nem a megye 3-ban focizik, ahol esetleg a helyi kocsma tagjai húznak mezt... -
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=- #43500 üzenetére
Most lenne egy kérdésem: ha kb. azt írom, hogy Massa csak egy pocsolyarészeg(kb. a mellékletedben szereplő emberek állapotában lévő) Kiminél tud jobb lenni - mert a tavayli évben, és néha az az elöttiben is, olyan volt, mintha kb. így aludna az autóban, és csak néha zavarná meg az álmát egy-egy muslinca - akkor én szerinted merre tettem le a kacsacsőrt?
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=- #43461 üzenetére
Nincs ebben semmi fikázás. Ahogy a te általad belinkelt emberek fénykorukban talán félnótás segédmunkások voltak, mostan meg a mellékelt kép szintjén álnak, ugyan úgy csúszott le Kimi az F1 legfényesebb üstököséből abba pocsolyába, ahol az utobbi években fetreng.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Sziszi=- #43461 üzenetére
Annyira lecsúszott alkesz Kimi, mint amennyire Button mákos..
+ mint amennyire Webber és Birka az ügyeletes két Super Hero
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #43220 üzenetére
Ha nem szúrják el a tankolását és elég rövid első szektort megy, mielőtt teljesen elkoptatná a szuperlágyakat. Különben abból a szempontból jó volt ez a verseny, hogy látszott, nem verhetetlenek a sárgás fehérek, már csak az aeron kellene kicsit csiszolni, meg kiautózni az autóban rejlő sebességet.
-
puttputt
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42800 üzenetére
"Kelvin Klient" biztos megdicsérték utána
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
-=Sziszi=- #42788 üzenetére
Nagyon nagy gyakorlattal rendelkeznek az ilyesmiben, egyszerűen képtelenség, hogy egy csapat elszámolja. Decire ki van számolva mennyi kell. A töltő jelez, ha kész, annyival hamarabb nem tudja levenni. Hiányzott egy versenykörre és egy levezető körre elegendő benya. Azért azon a pályán minimum 5Kg. Valószínűleg 1sec-el hamarabb tették fel a tankolócsőt, ezért végeztek 1sec-el gyorsabban.
Ráadásul nem tudta befejezni a levezető kört, és Fisi-nek is ugyanez a hiba jelentkezett.
Bent a tankoló berendezésen meg lehet nézni pontosan, hogy mennyi benya van ott, onnan ki tudják számolni gyorsan, hogy mennyi van az autóban, hiszen ismerték, hogy mennyit használt el addig. -
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42779 üzenetére
Hát ha ez tényleg igaz, akkor már lassan átvehetik a magyaroktól, hogy "balsors akit régen tép".
-
válasz
-=Sziszi=- #42712 üzenetére
Igaz, az benne van, hogy kiesnek, de ha csak egyet tévedtem, attól még nem esek pofára
Pénzt meg nem tettem rá
-
zed1983
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42700 üzenetére
1.Kimi
2.Button
3.Massa
4.Vettel
5.Baricello
6.Webber
7.kova
8.Roseberg -
válasz
1.Kimi
2.Button
3.Massa
4.Vettel
5.Bari
6.Kova
7.Webber
8.RosbergDe ugysem így lesz
-
Csabee.
nagyúr
válasz
úgy legyen! csak Massa még menjen be Button elé
-
Gyusz
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42690 üzenetére
Azért a McLarenes időkben is elég szépen rajtolt, meg múltkor is mintha KERS nélkül lépett volna előre hat helyet. Nagyon kíváncsi vagyok a súlyadatokra, most végre megtankolva is jó lenne a Ferrari? A Red Bull igazán jöhetett volna kicsit előrébb, még így is 2 Brawn van az első háromban.
-
zed1983
őstag
válasz
Kösz szépen
-
válasz
És azt csiripelik a madarak, hogy azt a valamit KERS-nek becézik
Csak holnap el ne csesszenek valamit.. A pilóták már megmutatták idén, hogy tudnak, ideje a csapatnak is
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42554 üzenetére
már várjuk
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #42548 üzenetére
Sztem q2-ben '15 alatt fognak menni, azt nem tudom mennyivel mert Alonso és Kovalainen is kb. 5 tizedet javult vele, de a fene tudja mennyire küldték keményen...a keményen
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42440 üzenetére
köszzi -
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42419 üzenetére
köszi..
már az időmérőt meg a futamot váárom nagyon
kedvenc pályám
-
JColee
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42381 üzenetére
mi lesz az időmérőn
-
!Overdose!
őstag
válasz
-=Sziszi=- #42363 üzenetére
Honnan veszed, hogy nem motorgyilkos pálya? Itt gyakran szoktak elfüstölni motorok, mert a körülmények miatt nincs elegendő hűtés.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42358 üzenetére
legyen úgy
most ferrari győzelemmel borul a papírforma utána visszaáll.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Sziszi=- #42344 üzenetére
Az autó itt is ugyanúgy számít, mint más pályákon. Csak az aerodinamika helyett a mechanikai tapadás a döntő. Itt erősek lehetnek a McLarenek, Kovalainen se 4. szokott lenni az első edzés végén. Ide jó az autójuk, ahogy a Ferrari is erősek néz ki. De nem hiszem, hogy a Brawn-t meg lehet majd verni. Button teljesítménye lesz a döntő, ha nem tudja eddigi önmagát hozni, azaz verni Birkát, akkor van esélyük a többieknek.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42344 üzenetére
persze nyerhet.. de nem tudom, eddig se mutatta azt hogy esélye lenne..
remélem nem is fog változni
Brawn vagy RedBull győzelmet várok
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42342 üzenetére
Hamilton idén már nem esélyes a Bajnoki címre.. remélem monaciba nem ő nyer....
örülnék ha olyan emberke nyerne aki még eddig nem nyert
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42326 üzenetére
a belinkelt összes linket megnyitottam már Firefox alatt és nem megy,igaz melóhelyen vagyok . lehet tiltva van
-
Pompi
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #42260 üzenetére
Mert itt mindig nagyobb a felhajtás, pénteken megy a smúzolás
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #41908 üzenetére
Hát az RBR-nél a taktika hozhatna jobb eredményt, a Ferrarinál meg az odafigyelés.
Motion_Blur: Lefogadom, hogy minimum dobogó! Ha nem húszszor leírom: Nem tippelek!
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #41895 üzenetére
Gombos pont annyival gyorsabb, hogy ha jó autó van alatta, kihozza belőle.
Barika meg pont annyival lassabb, hogy ugyanazzal az autóval képtelen győzni, és utánna marad a sírás. -
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #41891 üzenetére
" a legkisebb gyanú, és elhagyja a csapatot"
Dehogy megy el onnan. Ha én lennék Barika, és tudnám hogy Button a favorit, akkor sem mennék el, és ő sem fog.
[*]
Csillagot a Brawn GP autójára! Háromágút! -
laci666
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #41787 üzenetére
Nem tudom te hogy vezetnél amikor rájönnél hogy át vagy verve és hiába nyomod gázt a taktika miatt nem nyerhetsz, hát gondolom szarul és ez volt olvasható Rubens arcáról a verseny végén.
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #41773 üzenetére
Tempója? Kié a leggyorsabb kör? Kinek volt a legtöbb üzemanyaga csapaton belül? Ki volt az első helyen? Ennyit erről, most kiszúrtak Rubensszel, vagy neki kellett volna erélyesebben megmondani, hogy akkor ő is módosít 2 kiállásra. Ez az élete története, hiába lázadozik, élvezze még azt a pár versenyt, ami előtte van.
-
laci666
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #41753 üzenetére
Miért ne let volna meg a sebessége elég ha már előtte van, és előtte is volt csak hát el kellett cseszni a taktikáját hogy Button nyerjen. Eddig se bírtam ezután se fogom bírni Buttont
-
tibi666
senior tag
válasz
vettel előzzön, ha nyerni akar, ne kocsikázzon le 200 km-t 1 másodperces távolságban.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Lehetett izgulni, kibírja e Massa autója a célig, vagy kifogy az üzemanyag és megáll valahol előtte
Kész vicc.
(#41764) Viktor77: attól, hogy helytelenül írja le, még ugyanúgy mondja
-
gV
őstag
válasz
-=Sziszi=- #41551 üzenetére
-
IreN!CuS
addikt
válasz
-=Sziszi=- #41551 üzenetére
1.Vettel
2.Button
3.Webber-=Sziszi=-:lesz
-
ronaldo
őstag
válasz
-=Sziszi=- #41428 üzenetére
Ja, csak kár hogy Kimi kiesett. Idén konstans gyorsabb ezzel az autóval, mint Massa, megnéztem volna ő mit hoz ki a helyzetből...
A versenyétől se várok sokat, nagyon együtt a mezőny, idén nem lehet ketteslétrával átlépkedni a mezőny hátsó részén.
-
válasz
-=Sziszi=- #41395 üzenetére
Azt nyilatkozta, hogy az ő hibája is volt a kiesés, úgy gondolta elegendő lesz az ideje.
-----
Massától én azért jobbat vártam, de talán a KERS-el előrébb tud jönni pár helyet a rajtnál. -
shteer
titán
válasz
agyvérzést mi? a világ legnyugodtabb embere
-
puttputt
őstag
válasz
Egyetértek. Szerintem már a második jégkrémpálcát rágcsálja
Barrichello baromi könnyű lehet... -
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Sziszi=- #41300 üzenetére
Lenyomjuk őket
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=- #41197 üzenetére
Asszem egy kicsit túlzásokba esel. Azért elégsok tacskó éget már veterán mellet. Többek közt az Rosberg - akitől a Williams győzelmét várod, és szerintem hiába - az a Webber - akit cserélnél - mellett az első két futam után gyakran már statisztának is kevés volt. És valahogy mintha csak arra az első futamra emlékeznének róla. Pedig a Williams-szel a valahol az élen kellene pofozkodni.
Tény, hogy van a mezőnyben van egy-két idősebb tag, akiktől már nem kell félteni a vb. címet, de a sok sztárolt "csodagyerekből" többségéből sem lesz világbajnok. Gondolj Kovára vagy kispikére - szerintem Kocka egy üveg whisky után skótdudával a szájában különbül adná elő, mit amit néha ezek a "csodagyerekek" produkálnak. Pedig egyikük sem tűnt kutyaütőnek az alsóbb kategoráikban. -
P00By
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #41203 üzenetére
Én se merek! Ma se mentem sehova
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #41195 üzenetére
Azért mert valaki elmúlt 30-35, nem kell kötelezően nyugdíjazni, ha tud teljesíteni.
-
shteer
titán
válasz
-=Sziszi=- #41176 üzenetére
nehéz bizonyára
remélem alonso csak tesztelt, kíváncsi vok mit tud majd a kers nélkül a versenyen
-
Oliverda
titán
válasz
Button és Tejfeld lágy gumikkal futották azokat az időket a végén. Kubica-t nem tudom.
-
proof88
addikt
válasz
Végül is, a BMW-k elöl vannak, kérdés hogy megtankolva mit tudnak produkálni... meg most tesztek alapján minek levonni következtetéseket...
-
zolynet
veterán
válasz
Remélem még Rosberg is tud hozni és előrébb kezdi majd. Szoros ott is nagyon.
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #41162 üzenetére
Brendon Hartley, kiwi (mint Bruce McLaren
), a Red Bull új tartalék pilótája.
-
P00By
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #41162 üzenetére
Nem én vagyok!
-
shteer
titán
válasz
-=Sziszi=- #40064 üzenetére
azért meg kell hagyni, hogy elég szoros a mezőny... 1,4s
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #40070 üzenetére
Piquet nem való az F1-be.
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #40066 üzenetére
Fényképüzlet. Nézd meg a feliratot a dobozon.
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #40064 üzenetére
Csapaton belül úgy nézem, a legnagyobb különbség a McLarennél van.
A kicsik alázzák a nagyokat. Aztán ha nem csípik magukat ők lesznek a kis csapat, és nézhetnek.
A Brawn -ék lemaradtak picit, bár ők altathattak is. Nem tudom. Holnap már kicsit talán többet tudunk. -
válasz
-=Sziszi=- #40040 üzenetére
Magyarán ugyan olyan ratyik, mint voltak...
-
Male
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #40019 üzenetére
Tavaly, vagy tavaly elött is próbálgattak ilyeneket, a hűtő beömlőnyílás volt az egyik oldalon félig lezárva. katt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Sziszi=- #40016 üzenetére
"Egy palyan mindig jelentosen tobb van az egyik iranyu kanyarokbol. Pl. ha az oramutato jarasaval megegyezo iranyban haladnak rajta, akkor a jobbos. A kanyarokban pedig a levegoaramlas nem egyforma merteku mindket oldalon, ezert ehhez merten lehet jelentosege, ha az autot asszimetrikusnak tervezik."
-
Pompi
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #39991 üzenetére
Nem új szponzor. Ez még mindig a Virgin. Pontosabban most a Virgin Galactica logója került fel. Gondolom bepróbálkoznak az araboknál, hátha jön egy űrutas
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39702 üzenetére
"Alonso tavaly is mutatott valamit rossz verádval"
Az autó sokkal többet számít. Azért tudott mutatni valamit, mert akkor épp jó volt az autó azokon a versenyeken.
Amikor épp szar az autó, ő sem tud mit kezdeni vele.Ha újra jó autót kapnának megint ők ketten harcolnának a VB címért. Mivel már VB-k, nekik nem számít, hogy 5. vagy 6. helyen érnek be. Csak a győzelem, vagy a VB címért való harc számít ezen a szinten. Mert bizonyítottak már. Mind2en megharcoltak a címükért egy másik VB-al.
-
Sanya595
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #39702 üzenetére
Nem védeni akarom Kimi-t,de csak Én hallotam,hogy panaszkodott a motora?
-
decibel
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #39698 üzenetére
Hamár kritizálunk említsük meg, hogy mióta nincs jó verda alatta Alonso sem remekel, akkor már benne sincs meg az a plusz, ahogy Kimiben sem?
Massa ma jobbat autózott mint Hami úgy, hogy nem mutatott be három piruetett közben. -
ronaldo
őstag
válasz
-=Sziszi=- #39665 üzenetére
Nem védem Massát, de ezt most én bóknak veszem
(tekintve, hogy a 3. helyről esett ki)
-
SzalaiG
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39665 üzenetére
Rosberget és Vettelt a Ferrariba.
-
shteer
titán
válasz
-=Sziszi=- #39363 üzenetére
inkább majd az új diffúzorok elterjedése után kell majd látni a tiszta erőviszonyokat
-
Integra
titán
válasz
-=Sziszi=- #39333 üzenetére
azert sir a szaja ennek a csoffadt disznonak mert digo, ez van a vereben.
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #39333 üzenetére
Briattore ilyen arc, ilyen a habitusa...meg valamit kell csinálni, hiszen bár azok akik foglalkoznak az F1-l sejtik hogy miért lehetséges az hogy a Bgp001 ennyire jó, de a pénzemberek a Renault-nál nem feltétlen ilyenek. Kivülről sokan csak azt látják, hogy nahát vazze itt ez a Brawn csapat amit fifikával születtetek meg, és elveri a 'nagyokat'.
Nem kell ide semmi, se háttér, se kőkemény kínkeserves felkapaszkodás...elég a gógyi.
...pedig 'gógyi' máshol is van. a körülmények tették lehetővé ezt az eredményt...a körülmények amiben ki tudott bontakozni a befektetett munka (nem lebecsülve).
De a körülményeket magyarázni kicsit olyan mint az eredményt magyarázni...A Jordan pl. ha már felemlegettük nem volt ám kevésbé eltökélt csapat, csak akkoriban sokkal nehezebb volt a kiscsapatoknak. ...kaptak levitézlett minimum egy éves motorokat (Minardi pl.), aminek a fejlesztése csurgott cseppent, másolták a nagycsapatok aerodinamikai megoldásait, és igyekeztek lehetőleg csak egy-kettő kört kapni egy versenyen. -
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #39321 üzenetére
Igen Ross Brawn felöl jött egy ilyen nyilatkozat emlékszem rá..de RB érthetően óvatosan fogalmaz.
"
Noha ez elmúlt héten napvilágot láttak olyan hírek, hogy a Forma-1-ből kilépő Honda utódjának a Ferrari szállít majd motorokat, a maranellóiak most kategorikusan elzárkóztak ennek a lehetőségétől. "A nullához közeli annak a valószínűsége, hogy motorokkal lássuk el a Hondát" - szögezte le Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke az új modelljük bemutatóján.Amennyire tudom, ahoz hogy a Mercedes-től motort kapjanak még ahoz is külömleges engedély kellett...mert egy gyár csak két csaptot láthat el motorral, és a McLaren valmit a Force India már ezt kimerítette.
A Brawn Team megkapta ezt a lehetőséget. ...és mondom nem foglalkozom vele hogy mit igértek meg meg mit nem, mert ki tudja igaz-e...
A lényeg, hogy ez szvsz nem jár...nem akarok arra kóvályogni, hogy ha egyszer ezt mondták akkor miért mondanak most mást..mert ez csak bevisz az erdőbe, és azt sem tudom igaz-e.
A lényeg, hogy ez a pénz nem jár. -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sziszi=- #39288 üzenetére
Bocs, nem azt írtad, hanem az írásod tükrözte azt hogy a DDD-nek annyi jelentősége nincs amennyit tulajdonítanak neki. (bár ezzel sem értek egyet) Csak átfutottam, így nálam volt a hiba.
-
válasz
-=Sziszi=- #39279 üzenetére
Kérdés már csak az, hogy mikor szedi végre össze magát a csapat, és mire készülnek el ezekkel...
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #39270 üzenetére
RBR -ek most bőven BGP szinten voltak, bár lehet ez a pálya sajátossága. Ferkán az új difi se segíteni... Így is kukázni kellene az egész autót.
-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=- #39266 üzenetére
Hami úgy otthagyja a rajtnál Kimi -t ahogy az kell.
Ferrari ezzel fecsérelte el az időt, hogy a KERS -t kifejlessze, közben az autót elhanyagolták. Most meg amin a legtöbbet dolgoztak kiszedik. Ez erősen mega LOL style...
Gyökér banda, úgy ahogy vannak.
De az ő bajuk, szerencsétlenkedjenek csak...
Amúgy én jutalmaztam volna azokat a csapatokat, akik KERS -t használnak, legalábbis valamilyen szinten. Nem ferr a dolog, szerintem.
Ha azt az időt a Ferka is az aerodinamikára ölte volna, akkor most nem lenne kérdés, ki van a Pole -ban.
Viszont ara kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, ha a RBR -ekre rátolják az über difiket.Mennyit adnak majd a mezőnynek? 2s -et? Brawn talán 1s -en belül tudnak maradni...
Amúgy 4 srácot leszámítva a mezőny így is ronggyá van alázva, régen láttam már ilyen különbségeket. Talán a Schumacher vs. Hakkinen időkben volt ilyen utoljára, ott repkedtek az 1,5s -ek is néha.JColee: "(shell powaaaa
)"
Nah, akk Palik holnap is biztos nyomatja majd ezt a dumát. A Shell laborosokat.
-
JColee
őstag
válasz
-=Sziszi=- #39266 üzenetére
ha haminek nem sikerül lerajtolnia kimit, akkor a boxban még mindig meg tudja előzni (sajnos)
persze az is lehet, hogy a meki többet fogyaszt, és emiatt kimi tankol később (shell powaaaa)
de pályán nem hiszem, hogy megtudná -
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39207 üzenetére
Fogalmam nincs mit találtak a Red Bull Racingnál, de amit ma csináltak nagyon tetszik.
Sajna a bömösék elszálltak. A toyota sem volt meggyőző.
Érdekes, hogy Lonzi megjött azért.
Nagyon várom a holnapot.Motion_Blur: Lehet az arcából kicsit viszább venni. Erre jó az eredménye Massa-nak.
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #39131 üzenetére
Én eddig se voltam oda ezért majomért.... ezek után meg...
-
Peat;)
veterán
válasz
-=Sziszi=- #39131 üzenetére
Ő mindig is az volt. Viszont ez a nyilatkozat is erősít abban, hogy már korábban is tudták(ha Button tudta akkor elég sokan), ez az autó élmezőnyben lesz. Vajon a Honda tudta-e? Nekem végig bűzlött ez az egész, meg hogy a Merci motort milyen gyorsan beépítették gond nélkül...Brawn nem csak a pályán taktikázik jól, erre gyúrt.
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39099 üzenetére
Buttont nagyon szeretem. A Brawn csapatból Barikát nem bírom. Sajna.
Pedig igyekezek ám.
Urak! Akkor holnap 8.00-kor, vasárnap 9.00-kor élő!!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Amikor az nyeri egymás után a futamokat akinek drukkolsz, annak örülsz, viszont ha más nyer sorozatosan akkor hamar megunod az egészet. Szerintem ez természetes. Majd meglátod, hogy most még sokan örülnek itt is Button sikerének, de ha így folytatódik, akkor 2-3 futam után ez megváltozik
. Amint látod, vannak akik már most kongatják az F1 vészharangját.
-
AMD Power
titán
válasz
Kimi szerintem már jövőre nem is lesz az F1-ben.
-
bdav
őstag
válasz
-=Sziszi=- #39073 üzenetére
"Hamit megverte Kova ez érdekes."
szabadedzéseken megesik, aztán nézd meg az eddigi versenyeken mi történt. mondjuk Kova "védelmében" el lehet mondani, hogy idén összesen nem ment annyit versenyben hogy össze lehessen hasonlítani érdemben bárki mással a mezőnyben
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39073 üzenetére
Rosberg, Webber, Vettel, Trulli. Legényeg a gáton.
Amúgy nagyon unom hogy agyonverik Brawn-ék a mezőnyt. De annak örülök, hogy Brikát megverték. -
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39053 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól állunk!
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #39053 üzenetére
Nézzük.
Látom reggel Lewis hozta végre amit eddig is kellett volna.
-
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38977 üzenetére
-
Nowhereman
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38935 üzenetére
Szerintem még senki, Barcelonára lesznek meg velük. És nyárra szerintem a Red Bull kerül majd kihívó pozicióba a Brownnal, mert ahogy elnézem a többi csapatnak több a hátránya, mint a DDD miatti 0,2-0,3 sec.
-
!Overdose!
őstag
válasz
-=Sziszi=- #38935 üzenetére
McLaren és Renault.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest