- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
simonzé #46247 üzenetére
Ott hibázott, hogy nulla a taktikai érzéke kihegyezett helyzetekben. Mondom, ezen már egy VB-je elúszott... Nagyon csúnyán. Ha kicsit higgadtabb, most második lehetne, vagy akár első is. Csak, ő megint az első kanyarban akarta megnyerni a versenyt!
Téma részemről lezárva, mert még a végén nézhetem újra a versenyt este...
-
remington2
senior tag
válasz
simonzé #40490 üzenetére
Tudtommal az Indicar és a Nascar is ilyen (fényképes, alul/felül futó csík, vagy időnként fénykép nélküli alul/felül csík). És ott a fedélzeti kamerákat is jobban használják, néhány helyen még forgatni is lehet . . . majd hanyattestem, amikor egy kanyarban fedélzeti kamerából néztem egy előzést, és a kamera hirtelen 45 fokban a balról előzni próbáló kocsi felé fordult
Hatásos volt!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
simonzé #39741 üzenetére
92 óta senki sem érdemelte ki ezt a küzdeni akarásával, a bátorságával és a tudásával. Nem, Schumacher sem.
Pedig Ha csak Massa-hoz vagy Barchi-hoz hasonlítod, már akkor is belátható hogy nem csak a nagy képűség vitte előre az öreget egy jó autóban.
küzdeni akarásával, a bátorságával és a tudás Erre a 3-ra pedig egy példa: 2006 Brazil nagydíj vagy 2005 Imola
És talán Schumi-nak is az érdeme az hogy ennyire jó lett akkor a Ferrari. És ezt nem is egy "szakértő" is nyilatkozta már.
Ilyen idény kezdés után én örülnék neki hogyha Vettel és Button között dőlne el a VB cím. Mindketten megérdemelnék. -
Nowhereman
őstag
válasz
simonzé #39740 üzenetére
Falvio orra? Nos ez az orr képtelen volt egy évig Valami hasznavehető pilótát tenni Sumimisi mellé/Brundle-Herbert közti időre gondolok/ elüldözte Trullit, Buttont, nem kellet neki Webber, miközben Kova és kispiké szerencsétlenkednek a második autóban.
Kispiké szerintem nem tehetségtelen. Azt a második helyet igaz megörökölte, de utána valahogy meg is tudta tartani. Szimplán nem tudja felvenni a ritmust.
Williamsnak meg volt. Ha valamiért mostani szitut nem tudja kihasználni a csapat/az autó futamgyőzelemképes/, az az, hogy szerén pilótapárosuk van.
-
Superman
nagyúr
válasz
simonzé #39667 üzenetére
"gyula (kis betűvel): Ha egyszer gatyát venne fel bugyi helyett, akkor Palikot a közvetítés tizedik percében egyszer úgy arconvágná, hogy aztán az minden orrfújáskor emlékezzen rá."
Attól függetlenül, hogy igazad van, nem gondolod, ha ezt megtenné, akkor a következő futamon már nem ülne ott kommentátorként? Sőt, továbbmegyek, ha csak megsértené is Palikot, már mehetne Alaszkába, kutyaszánversenyre. Gondolom, Laci nem azért ül ott, ahol, hogy semmi befolyása ne legyen. Gyula meg el bír viselni egy kis ostoba, kretén élcelődést, hogy ő is ott legyen, ahol most van.
Ha meg provizórikusan gondoltad, akkor szerintem Gyulus magában egy közvetítés alatt legalább tízszer agyonveri Lacinkat képzeletben az idétlen szívatások miatt. -
biker
nagyúr
válasz
simonzé #39667 üzenetére
gyula (kis betűvel): Ha egyszer gatyát venne fel bugyi helyett, akkor Palikot a közvetítés tizedik percében egyszer úgy arconvágná, hogy aztán az minden orrfújáskor emlékezzen rá.
azért mielőtt nagyon megsajnáljuk, az betett, hogy miután rommá amortizálta kubica a saját és trulli kocsiját, megszólal ártatlanul: kubica miért ilyen lassú?
-
Qorthral
őstag
válasz
simonzé #39673 üzenetére
Persze, Briatore egy bunkó tahó, nem kérdés, de nem mondanám, hogy nem eszes.
Szerintem aki felfedezte a Schumacherben rejlő lehetőségeket és szerződtette őt és két VB címig jutott vele, majd ugyanezt a felfedezősdit 10 évvel később eljátszotta Alonsoval is, annak van némi érzéke a pilóták kiválasztásához/megítéléséhezEgyik másik csapatfőnöknek sem volt az elmúlt időkben ilyen jó "orra" a versenyzőkhöz, majd most Vettellel változik a kép. (Mondjuk még az is lehet, hogy Briatore megint csúcsra jut, Sennával. Bár messze nem nézek ki annyi tehetséget belőle, mint ami Ayrtonnak volt, de ha csak feleannyi lenne, már azzal is sokra juthatna.)
-
venember83
nagyúr
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Linkeljek hsz-t, amiben rendkívül fair, pártatlan és példás szurkolói mentalitásról tettél tanúbizonyságot? Szerintem le lehet szállni a magas lóról, a békesség kedvéért.
Ugyanakkor gratulálok Hamiltonnak, megfelelő csapattal a háta mögött ismét bizonyítja, hogy rendkívüli pilóta.
-
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Na vegyél vissza az arcból légyszives és ne paraszt magyarozz le engem, mert semmi olyat nem írtam. Előbb olvass, aztán kritizálj. Annyit írtam, hogy ez nem igaz, és kinyílvánítottam, hogy ez nekem nem tettszik, tudtommal ez nem tilos.
Ha tudnál olvasni is, és nem csak a szádat tépnéd, akkor látnád, hogy azt is megírtam már, hogy szar volt a ferrari..Ugyhogy részemről te járattad le magad és nem én.. ennyit erről!
-
!Overdose!
őstag
válasz
simonzé #36713 üzenetére
Nem májusban, hanem április 14-én. Egyébként meg nem vitatott, ki lett mondva, hogy SZABÁLYOS. A fellebezést meg lehet érteni, de a tárgyalás puszta formalitás lesz. Mellesleg ha mégis betiltják a pontokat akkor sem veszik el.
Mod: Button győzelmére kellett volna fogadnod, én azt tettem és nyertem is.
-
brownus
veterán
válasz
simonzé #32425 üzenetére
elmondom, én, hogy látom a dolgot,
én is rühellem - (nem egyenlő a gyűlölettel! ki a tököm beszélt itt gyűlöletről???) - hamiltont, mert ami a tv-én és a médián át jön, az nekem nem szimpatikus képet fest róla. ennyi, ilyen kiba szott egyszerű. jó pilóta de nagy pofája van az apjával együtt. és mivel vállalta ezt az életmódot, ez van, hogy sok laikus, mert én csak élvezem az autó/motor sportokat tv-én és interneten keresztül nem is érdekel különösebben, hogy milyen a magánéletében. (lehet, hogy egy nagy papucs aki a volán mögött janizik
és nikole ostorozza esténként
pl. kimi, button vagy alonso magánélete inkább érdekel mint hamiltoné. de az övéké sem különösebben....
(#32461) Motion_Blur, top1
-
Motion_Blur
félisten
-
ronaldo
őstag
válasz
simonzé #22381 üzenetére
Szerintem nem sokra mész a kismillió futamoddal, mivel (igaz, nekem nincsenek meg) ha az emlékezetem nem csal, akkor csak 2-3 éve lett menő ez a rádióból bevagdosás. Ahogy a hőkamera is pl. Szóval elővehetsz szvsz egy futamot a 1970-es évekből és az alapján ítélkezhetsz. De szerintem az előző hozzászólásom is gondold meg.
Oliverda: nem muszáj ám válaszolnod, ha már teljesen elfogytál. Senki nem fog megharagudni érte.
-
ronaldo
őstag
válasz
simonzé #22364 üzenetére
Annyira nem lehetsz naív, hogy azt hiszed minden beszélgetést élőben nyomnak be a közvetítés alatt. Gondolod, hogy ilyen szerencsések a közvetítők hogy állandóan valami értelmes szövegbe csöppennek? Egész futam alatt beszélgetnek egymással a csapatok és pilóták, egyet-kettőt pedig felvételről bevágnak a műsorba, pont amikor őket mutatja a kamera.
Más: ma hányszor hallottad hamilton vagy kovalainen rádióját? Mert kb. az egész évben is annyit lehetett...
Oliverda: Massa nem gyilkolta szét a motort. Balszerencse, hirtelen meghibásodás. A motor azért nem annyira egyszerű szerkezet, mint négy darab gumiabroncs. Ami sokkal inkább a pilótákon múlik, hogy milyen is. -
hunnylander
őstag
válasz
simonzé #20600 üzenetére
Nehany hettel ezelott annyira rosz volt a netem, hogy egy ido utan mar a kapcsolodas sem sikerult, es upgadelni kellett egy erosebb antennara.
Gyakran volt hogy percekig kellett varni, hogy betoltodjon egy PH!-oldal, es itt most a szovegrol beszelek. A kepek nem is toltodnek be, ha olyan lassu neted van, ugyhogy a nyafogasodat megoldja maga a netkapcsolat. Meg benazo GPRS-sel is villamgyorsan megkapod a topik szoveget es mar olvashatod is, a kepek meg ha nem erdekelnek, allitsd le a betoltest.
A PH! keszitoinek nincs kedved reklamalni a bannerek miatt, hogy legyenek tekintettel azon altalad velt lassu nettel rendelkezokre, akik maguk nem is panaszkodnak?
Game, set and match Hunnylander!
-
hunnylander
őstag
válasz
simonzé #20600 üzenetére
Demokracia van, tobbseg dont.
Akkor akinek er annyit ez a kekeckedes, jelezze, hogy milyen nete van!
Az enyem pl. lassu es valamikor akadozik, megsem nyafogok. (Elerheto minimum 32 kbps, maximum 512 kbps). Par eve meg GPRS-em (kb. 32 kbps) volt, megsem vetemedtem volna hasonlo szorszalhasogatasra. Felfujod a dolgot! Amirol beszelsz az csak egy elenyeszo kisebbseget erinthet, es ok meg is oldottak a dolgot maguk, tovabba nem ok nyafognak most sem.
A lassab nettel rendelkezoknek nem mondok vele ujat: tiltsd le a kepek betolteset a bongeszodben, vagy a netkapcsolat beallitasainal.
-
Pá
addikt
válasz
simonzé #20144 üzenetére
Nyugiiiiiiiiii.
Szted a csapatok a tv-t nézik és abból szerzik az infoikat egymásról?
Ez csak a nézőknek egy kis érdekesség. Egymás rádióját meg simán lehallgatják/ták, de az is fölösleges, mivel pár minden rádioforgalom szabadon hallgatható. Az meg, hogy mit játsztanak be a nézőknek marhára nem a Ferraritól függ.Vagy szted a többi csapat szépen aláírt egy olyan szerződést, amiben a Ferrarival kivételeznek? Inkább gondold át a dolgot mielőtt idejössz fröcsögni.
-
littlelion21
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
simonzé #20008 üzenetére
Nezd meg Lewist, hogy otthagyta Kovat! Kova nem esomeno, konnyu volt megelozni. Amikor Lewis mar betette magat az idealis ivre, Kova mar nem tudott vedekezni. Ha kemenykedik, ugyanugy beszitalt volna mint a rajt utan es mehetett volna a gyepre.
Na most meg megforgott! Nem esomeno az fix!
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest