- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Pilács #47846 üzenetére
De ez azért is hülyeség, mert Rubens megmondta: a 3. kanyarban ment szét a felfüggesztés és a videó alapján is látszik, hogy 2 különböző dolog esik le a Brawnról a 3. kanyarban: az egyik valszeg kiment a fűre, a másik pedig akkor esett le, amikor már kijött a kanyarból, nos az lehetett a rugó, az már kb a pálya vonalán mozgott tovább és valszeg a Brawn után haladt pattogva, és ezt Ross Brawn is mondta, hogy többször pattogott az a rugó a pályán és Massa utolérte!
-
Pompi
nagyúr
válasz
Pilács #35976 üzenetére
Én nem láttam, hogy valaki is temette volna őket... esélylatolgatás megy a jelenlegi helyzet alapján. Nyilván a vasárnapi futam után többet fogunk megtudni. Egyelőre viszont úgy fest, hogy ezen a versenyen az überdiffúzorosok viszik a prímet. Aztán majd meglátjuk... de temetésről szerintem nem volt szó - ahhoz még tényleg elég sok van hátra
-
Motion_Blur
félisten
-
-
lacafaca
addikt
A csapat azonban nem úszta meg ennyivel. A Forma-1- történetében rekordnak számító pénzbüntetést kapott, 100 millió dollárt, vagyis mintegy 72 millió eurót kell átutalnia az FIA számlájára. Csak viszonyításképpen: a csapat becsült éves költségvetése 2007-ben 500 millió euró, vagyis ennek egy ötöd részétől kell megválnia a wokingi istállónak.
-
-
eXodus
őstag
''Akkor még sincs vége még ennek ''
''Ha mindent rendben találnunk, nem kell újabb következményekkel számolni.''
''Akkor lehet mégis csak a pilótáknak köszönhető a megbuktatás?''
'' A versenyzők a különleges körülményekre való tekintettel nem kapnak büntetést. Együttműködtek velünk, és értékes információkkal szolgáltak.'' -
george11
addikt
Épp ezen agyaltam, hogy ezt az összeget odaadhatnák a kevésbé versenyképes csapatoknak fejlesztésre.
venember83 ez nem csak magyarországon van így szerintem. Minél nagyobb fajsúlyú csalást/lopást/sikkasztást követ el valaki, annál ''fikább'' lesz a bünti(a bűntett mértékéhez képest). A hondát anno két futamról eltiltották, pedig nem ilyan kaliberű dolog volt, de a lényeg, hogy végre valahára vége a dolognak
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest