- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
bajuszati #31390 üzenetére
Kicsit unalmas mar, hogy hulyenek nezitek, aki ne tudna, hogy mit kell csinalnia.
A legvaloszinubb, hogy csakis onhibajan kivul fog kiesni, ha kiesik egyaltalan. Most nem fog rizikozni, nincs ra oka.
Massa sokkal agresszivebb volt Fujin, Lewis nem utott ki senkit, csak elszabta a fektavot a hideg gumikon (amiert eddig meg senkit sem buntettek). Most nemhogy nem fog belemenni hasonloba, de meg az ot tamadokkal is elozekenyebb lesz. Ha elozni fog (es a leelozendo nem egy csiga hozza kepest), szaraz versenyen leginkabb csak a boxban fogja megtenni.
-
-
JJános
addikt
válasz
bajuszati #30741 üzenetére
Nem én döntöm el. Ha unalmas, akkor is nézd. Bánom is én.
Én csak egy megoldást akartam neked, hogy segítsek. Ha unod, ne nézd. Én minden futamot végig izgulok.
És szurkolok a Ferrarinak is, mert én elsősorban F1 szurkoló vagyok. Szurkolok Kiminek, Vettelnek, Kubicának, Rosbergnek, Bourdaisnak, de legfőképp Haminak. És akit még nem említettem lehet, hogy azt a pilótát is kedvelem. És aki ezt nem érti, azt sajnálom.
A fradi meg az ujpest példa rosz. Ez nem foci.
-
JJános
addikt
válasz
bajuszati #30718 üzenetére
Nem igazán értem mit akarsz. Elismertem, hogy Massa előreengedését jogosnak tartom. Én is megtettem volna, mert a csapatérdek ezt kivánta, hogy esélye legyen.
Brasiliában fordulni fog a kocka, vagy ha úgy tetszik, a kerék. A McLaren kettős győzelmet arat. Az ellendrukkereknek meg üzenem: Urdorodok azoktól, akik roszat kivánnak az ellenfelüknek, és így szurkolnak. Akiknek meg egy futam dögunalom, ne nézze.
Kova meg jobban tenné, ha nem nyilatkozgatna, hanem megtolná a bringáját. Ha meg össze fog ütközni Hamival, nem adnák alá autót.
-
-
hunnylander
őstag
válasz
bajuszati #30444 üzenetére
Neki a legkevesbe. Ugy fog menni a boxbehajtonal, mint egy csiga. Most masokon a sor. Kulonben is kicsi az esely az esos futamra, tovabba megegyszer mar nem csinalna a McLaren se akkora felelotlenseget, hogy vaszonig engedi koptatni a gumikat, amit Hami nem is lathatott. Es meg az is kellene, hozza hogy a szarado palyan kozlekedve elfelejtse, hogy a boxbehajto meg vizes. Szerintem ezt egy eletre megtanulta. Unalmas mar mindig ezzel elohozakodni, meg ugyanilyen szerencsetlenseget kivanni neki meg meginkabb.
Massa kapja ossze magat es gyozze le erobol, elvegre ez egy Ferrari palya lenne, eddig mindig ezt mondogattak. Mondjuk Kovat tekintve ez meg mindig igaz, de szerencsere mukodik a Hami faktor es o legalabb kipreseli a technikabol, amit lehet. Ezt javaslom Massanak is. Van egy olyan erzesem, hogy ha nem lenne team order, Kimi lenne az eselyes a gyozelemre vagy a jobb eredmenyre a ket ferraris kozul. Ez nem Massa palyaja, nyilatkozott is valami ilyesmit.
-
törölt tag
válasz
bajuszati #29480 üzenetére
Elfogult vagyok mi?...
ehhh....megint megelőzte Massa-t ahogy kell. Csak ez Massa-nak nem fért bele.
Hamilton buta, Massa forrófejű...értem én.
Gyakorlatilag mikor kiforgatta Hamilton-t, akkor Hamilton mellet az egész mezőny elment...micsoda előnyt is szerzett ezzel Massa?
Mindkettőnek áthajtásos?....oké...forrófejű meg a buta, én meg az elfogult. -
törölt tag
válasz
bajuszati #29467 üzenetére
Milyen eleje indította a lavinát??! Ja hogy Massa elől Massa mögé került Hamilton, majd amikor teljesen kereken megelőzi Massa-t, akkor beleugrat a rázókőről.
Ennek mi köze az elejéhez.Teszem hozzá, mindezt azért mert ugye mindenki sportszerűen vezet, csak Hamilton aki keménykedik....
-
laci666
senior tag
válasz
bajuszati #29460 üzenetére
Hát igen itt ő bénázta el.Ha az elején nincs az bénázása akkor még talán pontot is szerzet volna,nem beszélve arról hogy Kimi futamát is elintézte.
Kimi helyében rá kellet volna húznia az autót senki se szólta volna meg,ki estek volna mind ketten de legalább egy 10 helyes büntit is kapót volna Hami Kínában.Valszeg Massa akkor az elejébe végez és Kínában is előnyben lenne Hamivel szemben.
Hát de nem így történt.Grat Alonsonak szépet ment
.
Kubica is jól védekezett.
Kimi is villantott egy kicsit
Massa meg próbálta menteni a menthetetlent de legalább 1 pontot kapót(vagy2) -
Oliverda
titán
válasz
bajuszati #28769 üzenetére
Alonso meglepte a vb-címért csatázó duót Szingapúrban
Alonso az időmérő előtt is megtréfálta Hamiltonékat
Q1-ben is lazán lett 6.
Leggyorsabb körök - Szingapuri GP
1. Kimi Räikkönen - 1:45.599
2. Felipe Massa - 1:45.757 +0.158
3. Fernando Alonso - 1:45.768 +0.169Ennyit erről.
-
válasz
bajuszati #28775 üzenetére
Hát eddig nem sok jelét adta (mármint Raikönnen) hogy segít Massának. Az idei motiválatlan, unott versenyzése egyértelműen nem méltó sem a regnáló világbajnokhoz, sem a kiváló autóhoz. Bár a ferrari gépezet is messze van a tökéletestől....
Tényleg Hami motorhiba miatt még ki sem esett idén (ha jól emlékszem). Lehet, hogy kicsit gyorsabb a ferka de a megbízhatatlansága, illetve a merci abszolút verseny biztossága a digók vesztét okozhatja..... -
-
FeRRaR1
őstag
-
törölt tag
válasz
bajuszati #28204 üzenetére
Na ez most elég kuszára sikeredett...egyfelöl nem tudom hova fér be az összeesküvés elmélet, mire...vagy mi mellett-ellen??!
Ide max egy összekacsintás fér be amit én be is vállalok, mert tudom mit mire írtam.
De összeesküvés elmélet??!
Másfelöl a faji előítéleteket senki nem hozta fel csak te...és remélem ez így is marad. -
Male
nagyúr
válasz
bajuszati #24804 üzenetére
Nyugi, szerinte Vettelnél üzemanyagot spóroltak a versenyre
Miért, szerinte nincs pénz még 3 környi benzinre? Vagy mégis hogy gondolja... egyszer meghallgatnám tőle, hogy ezt hogyan is képzelni
(Más lenne, ha elötte ment volna egy jó kört, és ezután úgy döntenek, hogy nem mennek többet... mivel nem lehet már visszatölteni, így ez tényleg spórolás lenne a versenyre, de itt nem ez volt a helyzet.)A kisez meg kisaz meg aztán már tényleg... (bár ma éppen nem mondta senkire azthiszem.)
Jah: Itt a Ferrari van fölényben, bizonyítja ezt Kimi korábbi itteni győzelmei is
Jah, Kimi mindet Ferrarival nyerte, ugye? ...olyan fura ezüst színű Ferrari volt az 2004-ben és 2005-ben
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bajuszati #22462 üzenetére
Ez így van.
Ami még feltűnt Kova nyilatkozatában az az volt, hogy ő probált nyomást gyakorolni Massára.
1:22-es időkkel. Amíg előtte Hami tudott 1:21,5 körülieket is.
Ennyit a nyomásról. Massa csak nagyon visszavett. De nem hiszem hogy látták a motorhibát előre.
Rendesen vaccogott a foga Massa-nak Kovától. -
trassher
addikt
válasz
bajuszati #22403 üzenetére
Felőlem szurkolhat neki de egy kommentátornak akkor is semlegesnek kéne maradnia legalább a közvetítés idejére.
Lehet most jön majd a savazás de a Massa féle rajt szép volt de akkor se szenzáció. Beállt Hamilton mögé és szélárnyákban kinyomta a kocsi a szemét. Heikki kicsit beragadt és már nem volt aki fogja Hamilton seggét. A poros íven meg jó hogy nem fog csőgázzal kilinccsel előre autózni Hamilton.
-
JJános
addikt
válasz
bajuszati #13947 üzenetére
Én is ezt mondom! Ferrarihoz ne jöjjön. Azt Kimi lenyomja, mint rajzszöget, azt kezdődik a veszekedés.
Neeeeeeeeem! Ezt a Ferrari nem engedheti meg magának.
Amúgy meg Kimi nem akar viszavonulni, akkor meg ne gyöjjön, és punktum!
Szerintem szavazzuk meg! Ki gondol arra, hogy Lonzi a Ferrarinál köt ki, és ki az aki kapásból kizárja ezt. Tipp? Valaki? Up!
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest