- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #49999 üzenetére
Fisichella a Force indiával vezet!
Badoer kicsúszott a szerencsétlenje...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #49888 üzenetére
Értem. Azért erre még később visszatérünk.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #49876 üzenetére
Mikor mondta ezt? Bő 2 éve? Azóta már sok minden történt.
Tényleg mi lesz akkor ha netán jövőre Alonso a Ferrari-hoz megy Raikkonen meg vissza a McLaren-hez? Melyik főellenségnek fogsz majd szurkolni inkább? A McLaren-nek vagy Alonso-nak?
Esetleg marad még Felipe...
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #49881 üzenetére
Miért ne engedné?
Amennyiben egy versenyző attól fél hogy megverik azonos körülmények között, akkor nincs meg az a szükséges önbizalma és az szvsz alapvető.
Nem lehet kétsége sem hogy gyorsabb tud lenni mint Alonso..vagy bárki. Ellenkező esetben biztos hogy lassabb lesz....arra a csatatérre már kár kimenni ahol nem hiszek a győzelemben.
Azt gondolhatja hogy kemény kihívás lesz, de senki rosszabb képességű versenyzőt nem tolnak végig a karrierjén csak azért hogy nehogy kiderüljön a rosszabb képessége, Hamilton-nak ezzel a 'problémával' már régen le kellett hogy számoljon.De ahogy Agassi mondta, egy jó játékossal magasabb szintre kerül a kűzdelem,..míg egy középszerű játékossal nem tudja megemelni a szinvonalat (nevek nélkül).
-
Gyusz
őstag
válasz
Motion_Blur #49882 üzenetére
Ez a kép jó lett.
-
hunnylander
őstag
válasz
Ehhez mit szólsz? Raikkonen: “I’m sure I can find something to do!”
A Ferrari hivatalos oldala miért közöl egy ilyen cikket egy ilyen címmel?
-
hunnylander
őstag
válasz
Akkor is, ha idő előtt kiteszik a Santander nyomására? Ez csak elméleti okfejtés volt, én a helyében így döntenék, ha hátba szúrnának a Ferrarinál.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #49854 üzenetére
Alonso még bajban lehet a közeljövőben, ha Grosjean megtanul nem hibázni.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #49857 üzenetére
Mármint Andrew Benson?
Nem bánnám ha visszamenne. Ez a piros nagyon rosszul áll neki.
-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur #49831 üzenetére
Remélem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #49295 üzenetére
nem lesz kimi, de lesz Alonso.. meg Hamilton! és Massa is reméljük hogy felépül és ő is harcban áll a címér. Vettel és Webber is ott lesz, én még azért látok benne izgalmat.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #49276 üzenetére
Ne izgulj, tuti, hogy monza elött teli lesz az olasz sajtó Sumi visszatérésével...
-
Def26
félisten
válasz
Végül is most mi az indok? Miért nem jön vissza? Nem bírja a terhelést vagy mi?
-
sviba
tag
válasz
Nem erről van szó..csak sokan beleéltük magunkat hogy láthatjuk utoljára párszor versenyezni. És fáj hogy mégsem. A fájdalom meg sok mindent mondat az emberrel.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Motion_Blur #49270 üzenetére
Hogy igy visszatér meg ugy, meg tesztel, meg gokart...
Aztán inkább nem -
greenmukk
tag
válasz
Motion_Blur #49130 üzenetére
köszönöm
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #49124 üzenetére
Biztos meglepődne.. de nem hinném ,hogy betojna.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #49124 üzenetére
Sztem örülne
..akkor nem ha a pályán gyorsabb lenne, de egyébként sztem még Alonso-tól is tanult annak ellenére hogy nem volt egészséges a csapaton belüli légkör.
Sztem Hamilton-nak egyáltalán nem tesz jót hogy olyan csapattársa van aki nem készteti, nem sarkalja sokkal jobban mint ahogy most Kovalainen.
Én spec. ...annak ellenére hogy Hamilton drukker vagyok, még Rosberg-t is beáldoznám MS-ért,..mert MS olyan kihívás akitől viszont sokat lehet tanulni.
Szal a s'ggem verném a földhöz ha egy csapatban lennének..JJános:
sztem MS-Alonso jobb páros lenne, izgalmasabb.
Bírom Massa-t, de Alonso az más tészta...kifejezetten 'füszeres' páros lenne MS és Alonso
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #49111 üzenetére
Sztem összetett oka volt annak hogy visszavonult.
ezek a saját magam kigondolásai...nem kell és én sem kezelem tényként
-- Megverették 2005-ben (valszeg ennek következménye volt az a FIA-Ferrari szerződés amivel idén bíróságra ment a Ferrari)..olyan jól sikerült hogy elúsztak a 2006-s autóval is.
-- Monaco-i 'parkolása'..bárhogy volt, nagyon méltánytalannak tartom a mai napig.
-- Érezhette úgy hogy talán már nem kellene itt lennie, és ez kihatott a motivációjára.
-- Valszeg tudott arról hogy Brawn el fog menni, és Todt is..azaz szétesik a 'nagy 3-s'
-- Massa..Kimi a Ferrari döntése volt, de Massa sztem MS miatt kapott ülést...azaz ha MS marad Massa tartalék.
-- Valszeg elhitette magával hogy ennyi elég volt, van egy valag pénze, gyönyörű élete...és (szvsz) a fent felsoroltak...és ezért feladta.
Az elmúlt két évben én is azt éreztem hogy simán..simán helye van a mezőnyben, sőt egyenesen hiányzik a 'profizmusa'...valmint hogy az F1 elvesztette azt az embert akinek pusztán a sok-sok éven átívelő sikeres pályafutása okán, és a kivívott eredményessége okán, nagyon nagy hangsúllyal tud odahatni...akárcsak a gyártóknál a Ferrari a mostani FIA-FOTA párbalyban.
Amit mond arra figyelni kell, ez nem szeretem-nem szeretem kérdése, olyan sok sikeres tapasztalata van, hogy az a hülye aki elengedi a füle mellett....ezt nagyon jól látta meg Massa. Oké minden versenyző azt hiszi hogy ő keringeti a napot, de MS-re nem figyelni ha hajlandó mondani valamit, az botorság. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #49111 üzenetére
És akkor ki lenne a csapattársa? Alonso?
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #49107 üzenetére
Lényeg, hogy nincs menekvés.
Mik az oddsok arra, hogy a verseny után zárják a topicot 1 napra, mint a régi szép időkben?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #49044 üzenetére
Hoppácska!
A "mester" még mindig izmos. Nem lesz gond!És van még két hete, és két napja ahhoz, hogy ezt növelje! Sajnos.
A sajnos az azért, mert már nagyon várom. -
8nemesis8
veterán
válasz
Motion_Blur #49050 üzenetére
Hát szerintem, ha ilyen jó formában tartja magát nem lesz ott gond a nyakával sem. Mindig gokart meg egyéb sportok amiket űz, talán így valamennyire a nyak is edzésben maradt.
Erről mikor lesz eredmény, hogy engedélyezik vagy sem? Futam előtt pár nappal? -
8nemesis8
veterán
válasz
Gyúrunk vazze
Hát igen, csak média volt szerintem is ez az állóképesség téma... -
Xirtam
veterán
válasz
Hát biztos, h nem!
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ez nagyon jó kép, mindent elárul. Thx -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #49024 üzenetére
Motion_Blur légyszi, majd az odszokat hozzad, ha lesznek. Kiváncsi leszek a MESTER-t hogyé adják? Remélem övé lesz a legkisebb odsz! Mert szerintem az már mérvadó, hogy mennyiért lehet rá fogadni.
Köszönöm!
Egyébként, már alig bírom kivárni a futamait. Oda fog szegezni a tévé elé.
Jó lenne persze, ha még legalább egy idényt vállalna Sumi. Hú, de oda lennék. Madarat lehet velem fogatni! De tényleg!Ma láttam egy videót egy hajléktalan méltatja Erdei ököltudását. Nah ezt várom Sumitól.
Az elhíresült mondat egyébként? Jah, és 18 év feletti!
Leverte mint a büdös szart. Nem valami szalonképes, de tömör legalább. -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #49024 üzenetére
Igen!
De azt sajnálom, hogy ezt a pályát még nem ismeri Schumi, ezért is kicsit engedékenyebbek lehettek volna vele más csapatok. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48957 üzenetére
Ha elnézik akkor korruptak ha nem akkor meg bunkók. Ez már csak ilyen.
A halántéka is kapott úgy látom. Azt hittem hogy "csak" a szeme felett tört be a koponyája.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #48959 üzenetére
Nagyon kemény! Szegény Massa!
-
AMD Power
titán
válasz
Ez van sajnos.. én már semmin nem lepődök meg... Kicsit égő az biztos.
-
wildrain
addikt
válasz
Miért lenne már szánalom? Attól, hogy ő egy ismert ember, ráadásul ha jól tudom, a közúti biztonságos autózás egyik szószólója, még nem kéne így telefonoznia, több rendőr szeme láttára.
Vagy ha ismert emberek megtehetnek ilyesmit, akkor pl. azok a politikusok is teljesen rendben vannak, akiket a HírTv lekapott, hogy biztonsági öv nélkül, telefonálás közben átmennek a piroson?
Szerintem ne vakítson el az, hogy Schumacherről van szó.Ja, és maga a téma egyáltalán nem ciki a magyarokra nézve, mert pl. az osztrák rendőrök is rá vannak állva a telefonálásra. Ha kiszúrják, még utánad is mennek.
-
Tálydi
senior tag
válasz
szerintem azért csúnya lett az a varás
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Szegény! örülhet, hogy ennyivel megúszta...
-
8nemesis8
veterán
válasz
Motion_Blur #48963 üzenetére
Mekkora port kavart hirtelen, hogy visszatér. Eléggé kiszorult a médiából, de most újra minden lépését figyelik.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #48963 üzenetére
A schumis dologra gondoltam. És még dupla is lett belőle
-
8nemesis8
veterán
válasz
Jó hosszan felrepedt a szemöldöke, koponyája.
Vagy ez már részben a műtéti seb? -
tuskooo
addikt
válasz
Mert ezzel mi bajod?
-
tuskooo
addikt
válasz
Mert ezzel mi bajod?
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #48895 üzenetére
Ez is igaz...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48842 üzenetére
Miért? Mit szeretnél ezzel elérni? Hogy megváltozzon a személyes véleményem és hirtelen MS pósztereket ragasszak ki a falamra? Fogadd el hogy nekem ennyit jelent és nem többet. Most ha elkezdeném sorolni a neveket akkor kialakulna egy jó kis ostoba vita aminek semmi értelme nem lenne és ezen túl még kedvem sincs hozzá jelenleg. Megjegyzésként még talán annyit hogy sehol nem írtam azt hogy klasszis, netán extraklasszis, viszont azt feljebb már említettem hogy engem nem csak a számok érdekelnek hanem ami mögötte van, és maga a személyiség is. MS esetében az utóbbival van a legnagyobb gondom, de ezt is leírtam már fentebb.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #48835 üzenetére
Látod már meg is indult a dolog látatlanban is (értsd: nem tudjuk még saccolni sem milyen időkre lesz képes).
Ezért mondtam: [link] most látom csak ezt a hsz-t nem is jó embernek válaszoltam, (#48470)-re ment volna eredetileg -
válasz
Motion_Blur #48838 üzenetére
A világ nem elég
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #48835 üzenetére
Szerintem a dobogós helyek vmelyike simán kinéz neki! Ha meg szerencséje is lesz, akkor nyerhet is! És akkor
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48819 üzenetére
Ebből szerintem ki lehet következtetni. Na de nyilván úgyis az lesz hogyha nyer akkor mennybe emelik ha meg rosszabbul szerepel akkor meg majd lehet arra fogni hogy keveset tesztelt meg már régen versenyzett meg amúgy is csak 7 címet nyert.
"Inkább azt kellene megnézni, hogy az elmúlt 1 évben melyikük ült többet forma autóban."
Ugye nem arra akartál utalni hogy MS 15 éves F1es tevékenysége kevesebbet ér (még így majd 3 év elteltével is mint) Dzsémi elmúlt egy éves forma autós ténykedése? Meg ugye tavaly is tesztelte a Ferrari-t MS...
wildrain: Nem szeretnék most ebbe mélyebben belemenni ismét mert egyrészt már számtalanszor ki lett tárgyalva másrészt meg aztán még rám sütik a gyűlölködő megmondóember jelzőt.
Nekem a pályán mutatott, néhányszor a sportszerűség határát erősen feszegető viselkedése nem tetszett leginkább. Ennyit erről.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #48825 üzenetére
Szerintem zondás kontúrjai vannak.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Ezt már láttam, álomszép autó, nagyoooon gyönyörűűűű!!!
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #48827 üzenetére
TV2, mit vártál...
-
tuskooo
addikt
válasz
Nekem egyáltalán nem tetszik, sokkal szebb volt sztem az F430
Vhogy olyan idétlenek az arányai, szupersportkocsis, miközben egyébként relatíve kicsi az autó.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48765 üzenetére
Lehet nem igaz, de itt is írnak az izomlázról:
A mugellói gyakorlással kapcsolatban a hétszeres világbajnok megjegyezte, a szervezete bizony megérezte, hogy másfél éve egyáltalán nem vezetett F1-es autót, és már akkor sem versenykörülmények között: "Olyan izmaim is fájnak, amikről korábban azt sem tudtam, hogy vannak. De nyilvánvaló volt, hogy egy egész napos tesztelést nem lehet következmények nélkül teljesíteni, ha egyszer az ember előtte sokáig nem ült autóban."
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #48765 üzenetére
Akkor ez megint egy búlvárhír.
Bocsi!Ez megint a valami volt, mert zörgött kategória.
[link] -
laci666
senior tag
válasz
Motion_Blur #48759 üzenetére
A plasztikusoknak lesz egy kis munkájuk hogy eltüntessék a hegeket.
De az a lényeg hogy a bal szemével ne legyen semmi baj mert még az is elég rosszul néz ki.Schumacher nem tesztelheti a Ferrari F60-as autóját
Míg a FOTA tagjai beleegyeztek, a Force India egyelőre nem adott választ, a Williams azonban nem járult hozzá az egy plusz tesztnapohoz.Eddig se bírtam a Williams-t ezután meg főleg
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #48729 üzenetére
Többet fizetnek gombosra....? A BW magánál van
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48737 üzenetére
Na de addigra már csak 2x lesz a szorzó...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48733 üzenetére
Pl te is?
-
Bibby
addikt
válasz
Motion_Blur #48729 üzenetére
Azért rendesen túlzásnak érzem hogy Kimi elé rakják...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48694 üzenetére
Aztán majd ne csodálkozz ha verseny közben majd elkezd izzani a tetkód.
-
Vazallus
tag
válasz
Motion_Blur #48653 üzenetére
Mennyiért adnak egy olyan Ferrarit mint a tavalyelőttiek?
Ja és ha a tulaj széthajtja a motort honnan szerez újat? -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #48680 üzenetére
Feliratozást bekapcsoltad?
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48678 üzenetére
A mai utolso szakaszon osszetorte a Puntot, es kiesett.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #48644 üzenetére
Miért hasalna el a FIA-n? Hiszen azok mindig is nagy Ferrarisok voltak.
-
JJános
addikt
válasz
Úgy nézem a Clienti olyan versenyautókat gyárt, amik már szerepeltek valamelyik versenyen. A régmúlttól napjainkig. Ha jól gondolom. Tetszenek!
-
tuskooo
addikt
válasz
Hm, elég pengének tűnik
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #48649 üzenetére
Mi az az F1 Clienti egyébként? Azt látom, hogy vmi ferraris cucc, de pontosan mi?
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur #48637 üzenetére
slickeken megy? Massa bordázottan futotta azt az 1:20-as kört, nem? Mert ha igen akkor ez még íg elég kevés
2007-es aero + slicken
Nem baj, majd belejön
-
Plutor
aktív tag
válasz
És a nézők,szurkolók a FIA-ra legyenek mérgesek,amiért nem engedik.
-
Bermi
aktív tag
válasz
Ja, azért titkon reménykedtem
-
Def26
félisten
válasz
Szuper, asszem egy "cseppet" megugrik az F1 nézettség...
-
JJános
addikt
válasz
-
frame>24
addikt
válasz
Lenne megint egy hülye kérdésem: és miért az "F2007"-es ótóval tesztel, az új helyett már most?
Valami rémlik, hogy az új szabályok értelmében nem lehet évközben tesztelni, ezé'? Csak az új kocsira vonatkozik ez?JColee: thx!
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #48590 üzenetére
így van
, már eltelt pár nap, de nem tudok napirendre térni a dolog felett.
kellett megemlítened amikor majd kijön a boxból, az első szabadedzésen, ajaj, de soká van. megőszülök addigra
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #48618 üzenetére
Egyébként az F60 gyorsabb mint a 2007-es kocsi?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur #48618 üzenetére
Akaratom ellenére hatalmas mosoly került az arcomra mikor megláttam, hogy jobb mint maszatka
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48605 üzenetére
Biztos ez a nemrég keltett Kimi-Massa-Alonso szerelmi háromszög miatt van.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #48600 üzenetére
4. Kimi kedvenc pályája, mindig jól megy ott. Ha fekszik az F60-nak, ott ö is tét nélkül a győzelemért fog menni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #48590 üzenetére
Spában tuti esélyes lesz.
1. Mert ott KERS-es autó nyerhet csak szvsz.
2. High-speed corners; ott a Ferrari lehet a jobb a két KERS-es konstrukció közül
3. Schumacher nem szórakozni jön vissza, ergo ha meg lesz a győzelemre esélyes technikája, be is fogja húzni -
Bluegene
addikt
válasz
Motion_Blur #48555 üzenetére
Michael is to return to driving an F1 car in races for the first time since his retirement at the end of the 2006 season. He has agreed to step in on a temporary basis from the European GP 2009 - to replace injured driver Felipe Massa. Indications are that Massa will not be able to return to racing this season, which could mean Schuey competing in the final seven races of the 2009 season.
tessék mschumacher.com, ha ez kell
Hunnylander: nem lesz rokkant fiam! tud járni beszélni csak versenyeznie nem szabad míg összeforr a koponyája rendesen
-
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur #48546 üzenetére
Akkor most meddig szól Schumi megbizatása?
A cikkben az van, hogy a szezon végéig, de akkor most mi tekinthető hiteles forrásnak? -
Pá
addikt
válasz
Ha pontosak akarunk lenni, akkor még az 1 verseny sem biztos.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #48538 üzenetére
Véleményem szerint egy kollektív tesztet kellene kérniük, ahol minden csapat résztvehet.
Az, hogy Schumi kapjon lehetőséget F60-at tesztelni: OK. De az már nem, hogy egy csapat kapjon pályatesztelési lehetőséget, miközben a többiek kínlódjanak a szélcsatornában a zsugorított modellekkel (ja az is be van zárva két hétre). 1 tesztnap is aranyat ér egy jó pilótával, főleg úgy hogy a többieknek 0 jut.
-
Bluegene
addikt
válasz
én sem vagyok az orvosa de több helyen ezt írják, h idén már nem jön vissza(ne is jöjjön, pihizzen csak)
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #48538 üzenetére
Briatore. Simán.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #48531 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Valószínűsítem, hogy ott is Michael indul, de Massa mkkor már igencsak tűkön fog ülni, már Valencia miatt is pattog.
-
Pá
addikt
válasz
Spaban még tuti a Mester lesz és az számít.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #48514 üzenetére
majd figyeljétek meg a közzétett hétvégi nézettségi adatokat...
főleg ha sumi még jó időket produkál. már most is őrület van, de akkor mi lesz..és félreértés ne essék, nem gené-t nézem le, csak az van, hogy dimenziók a különbség.
ami schumi f1-ben, az rossi gp-ben, ennyi. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #48455 üzenetére
Nagyképű, gátlástalan Hamilton, fúj, fúj!!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #48455 üzenetére
Szerintem mindenki izgatott egy kicsit...
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #48438 üzenetére
Valamiből fedezni kell a költségeket!
/"Őkelmét hogyé' aggyák?"
/
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #48434 üzenetére
Valamely oldalon ezt láttam tőle "örülök hogy segíthetek" meg lojalitás miatt vállalta el. Azért van arca
Aztán persze lehet hogy megy oda a zsé ahova való(adomány), csak vicces.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48379 üzenetére
Wéber Gabi Schumi tanácsadója, komoly.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #48383 üzenetére
Az idei év a kedvenceim visszatéréséről szól, még ha némelyik csak ideiglenes is: Armstrong visszatért, Schumacher visszatér és a Fradi is visszatért az első osztályba, egy szavam sem lehet
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Már pedig tuti nem hagyna ki egy ilyen ziccert a viaszbábú sztem...
-
JJános
addikt
válasz
Elmúlt egy óra bőven, mire elaludtam. De már kezdem felfogni, mekkora öröm!
Oliverda: [B][/B]
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #48367 üzenetére
a kis hamilton nem azt nyilatkozta, hogy mennyire sajnálja, hogy nem vezethetett sumi ellen? ha esetleg vmelyik versenyen előrébb végez mint az öreg legenda, akkor ki fogja kiáltani magát profibbnak, mint ő és megint nagyképűsködni kezd. szóval ez itt a nagy harci helyzet. pont a legrosszabbkor akar sumi beugrani.
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #48355 üzenetére
rossz döntés volt, nagyon sokat kockáztat, anno alonso is 2x eltángálta, de mondhatni a csúcson hagyta abba, mint egy legenda. most visszajön olyan mezőnybe, ahol a redbull páros nagyon erős, a brawnok is jók, kimi és lewis is egyre erősebb, aztán lehet, hogy vért kell izzadnia a dobogós helyért. ha nem lesz átütő sikerű a teljesítménye, akkor a népszerűsége sokat fog romlani. a talány mely szerint "mi lett volna ha michael visszül massa helyére" nagyobbat lendített volna a hírnevén, bármit is fog a következő versenyeken elérni. szomorú ezt így mondani, de senna erre a legjobb példa, mert ő az ultimate top az f1 versenyzők között. tehát ami egyszer jól le lett zárva, azt jobb jó reményben zárva hagyni, mert lehet, hogy amit kiöntünk belőle az már kevésbé fog ízleni és a korábbi véleményünket is átformálhatja.
-
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur #48274 üzenetére
Dehogynem látod. Bp is televan sportkocsmákkal, a horvát tengerpart meg főleg. Kb. 4 éve látam ott egy futamot, nem is echte arra való helyen, de kedvesek voltak, odafordították a tv-t, megkeresték az adót, stb...
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #48243 üzenetére
Ez nem rosszindulat, hanem ez szerintem fog tortenni, ismerem jol a nemet mediat, olyan dolgokat is kiszineznek ami valoaban teljesen fekete
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #48274 üzenetére
Én 24.-én indulok Görögországba.
Akkora mázlim van, mint a ház! A mester fel fogja magát színi. Na nem vodkával.
Ezerrel fog menni. tutti!És német, olasz himnuszokat szeretnék hallani!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest