- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
madstunt
addikt
Szvsz nem markánsan lassabb a rev limit miatt.Jjobban érzékelhető erőcsökkenést a drasztikus limitálások hoznak (lásd pl wtcc-ben a TDi-ket) .Emlékeim szerint az F1ben nincsenek olyan drasztikus rev limitálások évről évre ,és a legnagyobb erő amúgyse max rev-nél jelentkezik. DE ez csak az én véleményem.Ha jhülyeséget mondok majd megcáfolnak
-
Oliverda
titán
Nem vagy vicces amellett hogy még ökörségeket is írsz. Na de legalább ez összhangban van az avataroddal.
PazsitZ:
Mások nem tudnak olvasni vagy az indexen nőttek fel.
"Meglepett, mikor egyesek úgy jellemezték Michaelt, hogy egy arrogáns és egyáltalán nem kedves ember. Mikor tavaly Törökországban találkoztunk, akkor szánt arra időt, hogy váltsunk néhány szót. Ez nagy megtiszteltetés volt számomra."
Amúgy meg:
-
Ijk
nagyúr
Dehogy fog arcoskodni, tudja ő, hogy egy 40 éves visszatérő pilótától mit lehet elvárni. Egyébként erről az arcoskodásról is az a véleményem, hogy a pilóták nagymellényű nyilatkozatait még soha nem hallottam élőben, csak az interneten megjelent cikkekben. Addig csűrik-csavarják, kiemelgetnek, félrefordítanak, hogy a végén már "népmese" lesz az egészből.
-
Ace Ventura
addikt
Alonso csak azért tángálta el, mert abban a 2005-ös szezonban a Bridgestone iszonyat gyenge abroncsokat szállitott a csapatainak.Akkor a Renault csúcsformában volt, egy klasszis pilótával Alonsoval.Azonos körülmények között nem hiszem, hogy verte volna Shumit.
Ha látni akarjátok az igazi Shumit, akkor nézzétek meg a 2006-os Brazil gp-t.Letölthető bármelyik torrent oldalról.Én hasonlóra számitok a következő 7 futamon
A mai F1-ben bármi megtörténhet.Button sem szórja már a győzelmeket.Ennyi erővel a Ferka is nyerhet futamot, mint ahogy most Hamilton. -
Motion_Blur
félisten
"aztán lehet, hogy vért kell izzadnia a dobogós helyért. ha nem lesz átütő sikerű a teljesítménye, akkor a népszerűsége sokat fog romlani"
Micsoda? Én nem is várok tőle ilyen eredményeket. Főleg nem az első versenyén. 40 évesen beugróként ahogy korábban is le lett írva ez csak örömautózás lesz. Az eredmény itt nekem pl. másodrangú. Boldog vagyok hogy láthatom újra a pályán! Ha pl. nem jut be a Q2-be, leszarom mert én nem vagyok olyan állat hogy egyből pole-ba várom. A csúcson hagyta abba, és ez nem visszatérés ezt ne felejtsd el! Csak helyettesít pár futamon. Nem bukhat!
-
Csabee.
nagyúr
én is ezen a véleményen vagyok.. rógéta nem vezetett, és teljesen megváltozott az autó is!
Azt még konkrétan nem tudni hogy 1 versenyre, vagy mindegiykre benevez-e Schumi?! bár ha már elvállalta, gondolom hogy végig fogja csinálni!Más:bmw-vel mi van? tavaly hoz képest nagyon visszaestek, lesz vele valami? vagy ténylegesen kiszáll a csapat?
-
hossszú
őstag
Ecclestone is Alonsot szeretné, no meg én is
-
wildrain
addikt
Nyugodtan rakhatod a gülüszemű szmájlit, nem nagyon érdekel, hogy egy bika mit gondol egy gyerekcsínyről.
Sokmindent megcsináltam akkoriban, és még így is messze voltam az legrosszabb gyerekektől.
Különben mostmár nem játszanék vele, de azért azt nem értem, hogy miért olyan durva kiönteni pár deci benzint egy falusi udvaron a földre, majd hátrahúzódva megpróbálni meggyújtani. Nyilván nem egy tányér benzint próbáltam begyújtani úgy, hogy felülről, fél méterről néztem. -
Nowhereman
őstag
Ahhoz, hogy egy gőz, vagy egy gázelegy be tudjon robbanni, ahhoz adott térfogyatszázaléktartományban kell lennie(pl. 20-60% V/V) Ha túl sűrű, vagy híg, nem robban! Az üzemayagoknak pedig a gőzük robbanásveszélyes, mert folyadékként tényleg kell nekik az az extrém viszony, ami egy robbanómotorban vár rájuk! A nyilt téren földre locsova egyikre sincs esélye - max meggyulladhat!
-
hunnylander
őstag
Ezt csak viccnek szánták, nem ő volt az igazi Stig.
-
törölt tag
-
SaNyEe
aktív tag
basszus kész vicc ami a kommentátorokat illeti, ezek "külföldiül", de még magyarul sem igazán tudnak, emellett nem is vesznek észre csomó mindent ami a pályán, vagy épp a boxban történik (pl pescarolo vs rözsó kocc) csak a lassításból. Nevetséges.
Amikor meg ránéznek az időmérőre azt se tudják mit látnak rajta
Nem véletlen tettek be 3 bohócot, ennyien érnek talán egyet! -
wildrain
addikt
És hogyan tudod megbecsülni a kiadásokat? Van bármi információd arról, mibe kerül a pályamunka, a felújítás/karbantartás, a rendőri intézkedés, a biztonsági szolgálat, a rezsi, stb...?
azt mondod, hogy a hungaroring veszteséges?
Mindig is az volt. A jegyárak tudtommal egyik országban sem fedezik a rendezési költségeket. Ezért kell hozzá állami vagy tartományi támogatás, mert összgazdasági szinten komoly nyereség van a turisztikából és a kapcsolódó iparból.
Azt nem tudom, hogy más versenyek esetében hogyan van, szerintem mivel azoknál nem kell tévés jogdíjat fizetni (vagy nem olyan sokat), az könnyen lehet nullszaldós vagy nyereséges. Egyszerűen kifizeti az adott versenysorozat a pályahasználati díjat és annyi. -
adman
tag
ez a minimális idő tetszik nekem, csak sztem a 30s kicsit sok, sokakat 1 kiállásra ösztönözne. meg probléma lenne ha leszakadna az eső, akkor is élne a minimális idő?
én olyanon gondolkoztam, hogy sc alatt nyitott box, mindenki szabadon kimehet, de a sc mögé az eredeti helyére kell visszaállnia, így nem lenne kapkodás a boxban, viszont az eredeti sorrend újraépítése vszínű sok időt venne igénybe, meg nemis volna veszélytelen (talán ha újból felállnának a rajtrácsra, majd 1 kör utáni repülőrajt, mondjuk ekkor meg a hűtéssel lenne probléma)
-
-
hunnylander
őstag
Hmm, nehany palyamunkas-szeruseg volt a kozelben (nem tuzallo fajta), persze az kellett volna, hogy felgyulladjanak.
Ez a Ferrari sz@ra volt, nekik kellett eltakaritani. A tobbiek arra vartak, ha tuz ut ki el kezdik oltani. Vagy azt dijaztad volna, ha elovigyazatossagbol valaki bepancsolja Massat es az autojat habbal, ugy, hogy hasznalhatatlan legyen?
-
törölt tag
Még ha mindkettejüket megbüntetik akkor is többet nyernének a réven mint a vámon
...erről lehet beszélni, meg kiválló kép lenne mondjuk a Renault személyzet között egy Ferka...
ezek mellett frankó húzás lenne, emberközeli meg minden.szerk: természetesen nem gondolom 100%-ig komolyan.
-
-
prmcsk
addikt
Én ezt értem, de ilyen dolgok után szerinted ki fog előzni (főleg egy ferkát), ha tudat alatt benne van, hogy büntit kaphat érte, mert olyanok itélhetik ezt meg, akik nem túl szakértők és tárgyilagosak, (hogy finom is legyek)...
Már sokan írták: ha előzési pozícióban vagy, (ami lehet hogy egy pillanat) és gondolkodsz
rajta, felejtsd is el a szándékot, mert nem lesz rá időd. -
prmcsk
addikt
Ha így gondolkodunk, tényleg eljutunk oda, hogy a rajtrács utáni pár kör kialakítja a helyezéseket, aztán mindenki tartja a pozíciót.
Tényleg élveznéd, ha senki nem akarna előzni, csak számolgatna, hogy mi jó neki és mi nem ? Az a "köcsög", aki megpróbál versenyezni és ha ráérez arra, hogy nyerhet is, nem tesz meg mindent érte ?
És nem a "hamimániám" beszél belőlem, mert nem vagyok az, hanem a nézői, de ez "börnit meg moslékot" kurvára nem érdekli.Räikkönen futam utáni nyilatkozata - vágatlanul
sh4d0w Na majd megvárom a "tévedhetetlen és tárgyilagos" olasz sajtót is, az üggyel kapcsolatban... Akkor is kérek tőled egy ilyet...
Shabranigdo Igen, kettős mérce, mert a pénzbünti nem befolyásol semmit és 10.000 euró már elnézést, de egy csapat, kb. egy napi "kávépénze" lehet.
-
MPowerPH
félisten
Igen, de azzal szerintem nincs is baj, hogy balhéztak. Ez kell az F1 -nek, sok akcio. Csak közben a szabályokat be kell tartani. És most megint megvédem Hamiltont, mert a csapatnak lehetett volna annyi esze, hogy azt mondja neki, miután a vágás után visszaelőzte Kimi -t, hogy ez szabálytalan volt(a csapatok kívülről tudják az egész szabálykönyvet), ezért engedd vissza magad elé, nehogy bünti legyen. Még bőven lettt volna lehetősége megelőzni, talán már a köv. kanyarban meg lett volna. Szóval én ezt is a McLarenre varrom... Ebben az évben a Meki és a Ferka is szivatja a pilotáit, rendesen.
-
MPowerPH
félisten
Én mindig is utáltam a Mercit, Kimit is sajnáltam anno, hogy ott kellett vezetnie. Hamiltont nem szeretem a nagyképűsége miatt, Dennispapa meg alapból amióta nézem az F1 -et unszimpi. Ha nincsenek Ferrari dokumentunok, és nincs tavaj Fernando Alonso, akkor most a Merci sehol sincs. De őt is tönkretették az alatt az 1 év alatt.. Szvsz olyan erkölcstelen és gerinctelen viselkedést, amit akkor mutatott a Meki vele szemben... Vérlázító.
És igen, az utcai autokban is utálom a merciket, teljesen hidegen hagy, legyen az akármilyen AMG.
És én nem azt mondtam, hogy kizárattam volna őket, hanem új autot csináltattam volna velük 2008 -ra.Ja, Kovat kifejezetten csipázom, és az is tetszett ahogy ma a rossz rajtja után vezetett. Az hogy utánna hibázott, egy dolog. De tetszik a mentalitása, bár neki is voltak már meredek nyilatkozatai.
Amúgy mondhattok amit akartok. Massa nyert, bár nem érdemelte meg és kész. Sajna neki is mostanában nagy lett a bagolesője...
-
Yahhher
aktív tag
A páratartalom nem ugyanazt a hatást fejti ki, mint a vizbefecsi. Azt hiszem a MotoGp-ben az apriliások erőt vesztenek párás időben. Legalábbis erről szoktak beszélni. A vizbefecskendezésnél azért pontos értékek alapján megy/változik a befecskendezett víz mennyisége.
De aztán lehet, hogy egyikünknek sincs igaza
-
PazsitZ
addikt
Lehet megsértődni, de le kell szögezni, Kova-nak tényleg hülye egy fejszerkezete van
Egyébként ma nagyon gyenge volt az RB a Toyota idén számomra meglepően folyamatos fejlődést mutatnak, emellett a Rrenault se volt gyenge. Szóval a középmezőnyben is egész erős a verseny.
-
hunnylander
őstag
En mar nem csendorkodok minden ilyen megnyilvanulas miatt. Nem az en tisztem. Szelmalomharc. Attol, hogy valami miatt nem szolok, az meg nem jelenti azt, hogy helyeslem. De mindenesetre nekem oszinte elhatarozasom, hogy nem teszek senki kedvencere szidalmazo megjegyzeseket, de ez nem jelenti azt, hogy ha valakit kritizalni van kedvem, ne tegyem meg gyalazo vagy gunyolodo jelzok nelkul.
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest