- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
válasz
Thrawn #45385 üzenetére
Azt tudod merre található a 2006-os Ferrari 248 F1 amit Schumacher vezetett a Brazil nagydíjon?
Szerintem most a top gear felvételek alatt csak 29 kocsi volt a Ferrari gyárbanBiztosan nem található a garázsában egy fxx,mert nincs értelme hazavitetnie(ha engedik)forgalomba meg nem mehet vele,de a 30-ból az egyik biztosan az övé.
-
soulcube
aktív tag
-
hunnylander
őstag
válasz
Thrawn #25232 üzenetére
Ott a pont! Meg ott, hogy Kimi nem ott kapott ki, hanem kesobb, mert meg vissza tudta elozni. Ott is voltak palyaelhagyasok Kimi reszerol is.
A bunko birokat meg beultetnem az autoba es menjenek korbe ok, aztan hasogassak a szort. Ezek a sracok a testi epsegukkel jatszanak ilyen utviszonyok mellett (slicken), megis csinaltak egy jo versenyt nekunk.
Szanalmas a Ferrari, ha fellebbez!
Es, ha pontot vesznek el Lewistol, akkor az lesz az utolso csepp a poharban. Onnantol kezdve azt fogom vallani, hogy az FIA vagy a Ferrari vagy az olasz maffia, vagy mindketto markaban van.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Thrawn #19750 üzenetére
Nyilván mindenki hibázik, mégsincs körülötük ilyen cirkusz, mert egy nyilatkozotot lehoznak, hogy igen hibáztam, sajnálom, blabla, viszont ő ugy hozza le, hogy ...igen..de ez meg ez volt, igy nem én vagyok hibás...
Ezt egy láncreakcióként akartam leirni, a saját vélemenyem: az előtte levő "személyisége vitára" ment ez a rész:
-igy jutott el az unszinpátia a szorkolok között, ezért lett ilyen a személyisége sztem,
Rutintalanság-->bénázás-->sportszerütlen agressziv megmozdulások (hogy 0-áza a hibát)--> elhiszi magának, hogy ő a legjobb -->nagyképü lesz--->mindent megenged magának (nyilatkozatok, beszolás buttonnak)--->majd sportszerütlenségeket, és buta hibákat produkál--->igy megutáltatja magát szinte mindenkivel...(szurkolokkal)JJános: Én sem szerettem Alonso-t, vagy MS-t, de most téyleg korrekt lett Alonso, és tetszik, igy most semlegessé vált elöttem.
Korrekt volt pl: amikor nem hagyta a pályán a gépet, hanem letette oda, ahol ki tudják vinni, pedig ott hagyhatta volna... meg a nyilatkozatok is korrektek lettek. -
ronaldo
őstag
válasz
Thrawn #19264 üzenetére
Kellett volna mondjuk egy fogó - szerintem nem kicsi, lehet hogy akkora valóban nincs náluk, mer minek). Egy vágóalkalmatosság is, plusz 20mp minimum. Mivel hátsó kerékcsere közben nem lehetett volna odaférni. Szóval ha megjátsszák a leszerelést (ami egyáltalán nem biztos, hogy amúgy sikerült volna) akkor is lőttek a versenynek. Így volt ez jó. Várható volt, hogy kanyarban repül e, ahogy az is, hogy elég éles, nagy terhelésűben ott meg jó messze van a legközelebbi ember is.
-
30z.Samu
titán
-
-
-
válasz
Thrawn #17572 üzenetére
Nem pontosan....
Inkább arra mikor a vége felé többen megjegyezték, hogy "amúgy sem vesztett Sutil semmit, mert úgy is lecsúszott volna a pontszerzők közül."
Ez nagyon emlékeztet egy magyarázkodásra.....Amúgy semmi bajom Raikkönennel de szerinted az, hogy kitört az autó fara az csakis a gép hibája volt?.. ha nem akkor az már csak ragtapasz, hogy de milyen faszán megfogta és csak az előtte lévőt torpedózta meg......
-
-
gV
őstag
válasz
Thrawn #17474 üzenetére
a cikket én is vágom, de ez miért baj? ez az Ő élete és talán majd eltudja dönteni h mit is akar vele kezdeni, örüljön inkább annak mindenki -már akinek Kimi szimpatikus- h most még (és még ki tudja meddig) látja versenyezni
remek példa egyébként az én felfogásomra Schumi esete egy pillantnyig sem bánom h már nem indul a vb-n mert Ő sem bánnyja és élvezi a mostani életét és én ennek örülök
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Thrawn #17271 üzenetére
FORMAbontó - Wéber Gábor és Farkas Péter a Monacoi Nagydíjról-ban:
"Kedves Virtuozo: igen, a FORMAbontóban részletesen is kitérünk a Räikkönen-Sutil incidensre, abban olvasható lesz, hogy mi az álláspontunk magával az elrontott féktávval kapcsolatban. FP"
"Mások szóltak többször is,"
-Megkért hogy ne irjam, én pedig azota nem irtam, szóval nincs gond.Rasszizmus: A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely kihangsúlyozza a rasszok (emberfajták) különbözőségét, és azok között – különböző feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.
Példa: A személy azt gondolja, hogy B személynek X tulajdonsága van, mivel Y „rasszhoz” tartozik.
Az hogy azt gondolom hamilton olyan mint fekete pákó, mert hasonlitanak, nem rasszista.
Akkor lenne az ha azt gondolnám, pl, hogy olyan fekete, mint a fekete pákó, mert fekete a bőre.Szóval ugyanugy akkor rasszista lenne:
Alonso-ra: "aki mint pilóta és mint ember is egy szégyenfolt a történelemben"
Mosley-ra: "műzli ellentámadásba lendült"
Alonso-ra: "Nagyon közeleg az idő,hogy Lonzi Ferraris lesz."
BMW001 irta Hamiltonra: "Hemi"
Czollner nevetésére: "czollner/beavis- butthead style nyihogás, szánalmas az egész..." -
D@ni88
addikt
válasz
Thrawn #15413 üzenetére
én azt mondom hogy furcsa fekvésű az a kanyar, széle fele lejt nem is kicsit, és széles. Láthatunk itt meglepetést
habár Ferrariknak előny hogy első pár körben pokolian gyorsak tudnak lenni, és amit láthattunk hogy a 8as kanyarban meg megcsúszik a meki... hát nem tom érdekes futam lesz az biztos
Számomra biztos hogy ha nem esik ki ferrari, akkor 1-2. Csak hát a sorrend -
kp78
addikt
válasz
Thrawn #14980 üzenetére
Mintha tegnap lett volna
Minden évben elromlik a kedvem ezen a napon, persze én meg még "önsanyargatásként" ráteszek egy lapáttal, előveszem az összes akkori felvételemet, emlékfilmemet, dvd-met és megnézem őket. Aztán csak nézek ki a fejemből, és elképzelem, hogy mi lett volna ha... -
venember83
nagyúr
-
madster
tag
-
Kraptor
őstag
válasz
Thrawn #13756 üzenetére
Szerintem nagyon sietett Ham és nem jól mérte fel. A versenyt nézve kanyarba majdnem Renyault volt a leglasabb, aszem még majdnem barika is beleszállt egyszer. Szerintem Hami nem mérte fel, hogy ennyire lassú a Renault kanyarban de az is benne lehet, hogy Alfonz egy kicsit azért odasegített.
-
bdav
őstag
válasz
Thrawn #13725 üzenetére
"No, Massa helyrerakta a renoméját."
mert? sima rajtcél győzelem volt, rajtnál előzött egyetlen egyet. az meg h. "nyomás alatt volt" hülyeség, végig tudta h. Kimi fog kimenni tankolni hamarabb, maláj eset miatt se kellett aggódnia. Annyit mutatott h. nem tette ki a pálya szélére most az autót. wow.
-
D@ni88
addikt
válasz
Thrawn #13293 üzenetére
Kimi drukker vagyok, nem bírom Massssszááááát. De ha már Alonso jön szóba, akkor inkább legyen Massa a VB mint Kimi és akkor mind2 marad
Massa miatt most nagyon gondolkozok mi lehet... ha üres tank akkor nem gond, viszont ha nem akkor...
amúgy már az sem volt elhanyagolható amivel előtte vezetett a két ferrari. több mint 4 tized...
-
D@ni88
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest