- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steve1979 #39791 üzenetére
Igen, az nagyon zavaró volt...pedig rögtön nem ilyesmire gondol az ember, hanem arra hogy miért várnak ennyit? Amikor meg kijött akkor azon voltam bepöccenve hogy elmegy egy csomó kör mire felsorakoznak a nagy semmiért.
-De az első futamon az SC,
-A másodikon a 33. körben pros zászló, versenyeredmény a 31. kör alapján, pont abban a körben amikor Button és Rubens (és Trulli) kijöttek azaz a pit-ben mentek át a célvonalon.
-A mostanin meg a számomra kicsit érthetetlen sok körös SC rajt amikor Alonso és Vettel könnyű autóval taktikázott..
-Ezek mellé még a diffúzor ügy, ahol én már láttam a 'szabályoknak ugyan megfelelő de a szabályok szellemének nem' alapon tíltást, de itt most végül is engedték...Szal nem beszélek bundáról, mert honnan tudnám....de már zavar egy kicsit a dolog.
-
JJános
addikt
válasz
Steve1979 #39723 üzenetére
Előre bocsátom, hogy én is csak találgatok, és a saját véleményem mondom.
A Ferrarinál elég szépen keresnek, és nemcsak a pilóták. Mélyrepülés, bakik sorozata. Kiminél elfogyott a győzni akarás, és csak az alibi, amit vezetés helyett csinál.
Massa talán motíváltabb, de ott sem látok egy mindent átütő menni akarást, amint azt Sutil, Vettel, Webber, Buemi.........esetében lehet látni, és sorolhatnám.Én jeleztem tavaly, hogy Vettelre le kéne csapni. Akar is, tud is, és tavaly még ment is volna ezerrel, de most már esze ágában sincs elmenni. Van egy autó az ülepe alatt, amivel ott van az elején.
A McLaren tegnap a harmadik csapat volt, ők elindultak felfelé.
Emlékszem anno a Ferrari mélyrepülésére, nagyon rosz volt megélni. Nem volt olyan szakember, és pilóta, aki ki tudta volna mozdítani a Ferrarit ebből a helyzetből. Pedig elég jó pilótákat szereztek, de nem a legjobbakat. Elég jó szakembereket, de nem a legjobbakat. Most ugyanez van. Szvsz. Elmentek a sikerkovácsok.Über diffuzor ide, Kersz oda, nincs koncepció, nincs következetesség.
Kiveszem a Kerszet, visszarakom? ?????Nem vagyok meggyőződve, hogy a diffuzor miatt estek vissza. RBR-nél nincs über diffuzor, nincs Kersz, és mennek mint a állat.
A fejétől büdös a hal. Bár a farkától pucolják, de valahol el kéne kezdeni. Szvsz.
PazsitZ: Szép trófeák!
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest