Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Nekem is megtorpan néhány pillanatra a játék a világítás felkapcsolásakor, főleg az első kapcsolásnál, meg ha már jó sötét van. Néha máskor is vannak megtorpanások, szerintem itt a winyó beolvasási sebessége a ludas. Nekem egyébként simán megy a játék, nincs lagg. Persze vannak modok (map és gép) amik laggolnak de azok nálam azonnal felejtősek. Így is elég szép gépparkot gyűjtögettem össze, jól játszható mapom is van jónéhány.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Na ja..
Most csereltem el en is egy i5-s laptopot, mert neha nehezen ment rajta a jatek (HD4000 7-20 fps)
Most 7870 2gb oc van, most valamivel jobb. 15-20 fps. Orig map 60 fps vsync on.
A laposon is 1080p-n nyomtam, ott igaz elsimitas meg minden 0-n volt.
Most 4/4-en van, de hat idegesito hogy nem birja, majdnem annyit hoz ki mint egy HD4000.
Ennyi erovel maradhattam volna laposon is. -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Pontosan ez a baj, hogy nincs optimalizálva. Azért nagy egy map mert sokszor a sok objektum, fa, stb. össze vissza könyvtárakban van a ZIP-en belül, pl. egymás mellett lévő épületek is más könyvtárban van és így más az elérési útja. Ezért lassabban tölti be és ugye erősebb gépen nem nagyon venni észre. Másik amiért nagy egy map amivel már találkoztam, hogy az objektumokat ugye mikor beimportálja az ember akkor ha bent van a térképen akkor ki kell törölni az .i3d fájlt a könyvtárból mert utána arra már nincs szükség mivel bele épül az térkép .i3d- jébe, csak a textúrája kell, és ezzel is csökken a méret és nincs annyi lag sem mert nincs kétszer meg az .i3d. A másik baj a textúrákkal szokott lenni az egyik .pdf a másik .dds van amelyik .jpg de ezt szokta jelezni a .log fájl is. -
vhw
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Oké, értem.
De mi számít gyenge gépnek? Nekem sincs valami erőművem. -
szildavid90
aktív tag
Ez amit most írtál ez konkrétan nem LaMazZz kérdésére vonatkozik. Itt az volt a kérdés, hogy mért ilyen "nagyok" a Magyar TSZ-es mapok. Itt nem azon van a hangsúly, hogy 300-400 Mega egy map, mert az nyílván való hogy elfér a merevlemezén, hanem arról van szó, hogy a gyengébb gépek nem bírják el az ilyen "nagyobb" méretű mappokat csak a 150Mega körülieket max.
-
őstag
őstag
az a gond a több száz megás térképekkel, hogy sok rosszul optimalizált textúrát tartalmaznak gyengébb gépeken erősen laggolnak,
ez egyébként erősebb gépeken is előfordul, magas FPS mellett mikrolag
lehet, hogy ez a játék motorjának köszönhető, ami nem képes kihasználni rendesen a hardvert (erősebb gépen 40% alatt van a CPU / GPU kihasználtsága) ugyanakkor laggol -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy jó magyaros TSZ-es mappokat pl: Túrkevei MGTSZ map vagy HUNGARIKUM map meg ehhez hasonlókat úgy adnak ki, hogy csak erős gépeken működnek meg 300 vagy 400 megások.
És így sokan hiába szednék le nem működne úgyse. (Ezek megosztott mappok.)
Jó lenne ha adnának ki ilyen mappokat max 100 megásba is.Nektek mi erről a véleményetek?
-
tembopapa
tag
Szasztok Gazdálkodók,ezúton kivánok nektek kellemes húsvéti ünnepeket,minden jót,lányoknak locsolót,fiúknak piros tojást - de ne fakalapáccsal -

-
vhw
addikt
Kösz a válaszokat.
Akkor a multifruit térkép függő is. Igazából elég ha az alap gépekhez (vagy a hivatalos plusz gépekhez) hozzáadja a növényeket. Nem akarom már jobban telemodolni a játékot... egyrészt majd mindegyik mod járműnek van valami kis idegesítő aprósága, másrészt a sokszor "elhanyagolt" ár/értékek miatt úgy érzem számomra felborítja a játék "gazdaságát"... pl 1$-os IFA és társai...A 2.1-es patchet felrakja magától a steam?
-
őstag
őstag
a bála és raklap kezelése mozgatása szállítása ahogy előbb is írták nem az erőssége a játéknak, de a 2.1 patch sokat javít a dolgon
létezik multifruit mod ami a default gépekhez hozzáad növényeket (vetőgépekhez, kombájnokhoz, pótkocsikhoz) siló takarmány napraforgó szója , zab , rozs kender rizs köles tönkölybúza tritikálé mák zöld búza,
de a térképhez nem adja hozzá, olyat kell keresni ami tartalmazza,
illetve korábban volt róla szó, hogy kell berakni növényt (#6855) (#6860)
ezekből nekem még nem derült ki, hogy kell
esetleg tanulmányozd ezt, kifejezetten haladóknak ajánlott, benne vannak a szükséges fájlok és a folyamat leírása -
tutikas
tag
Szia ebben a játékban is elég macerás a bála hordás itt is pattognak ha rosszúl fogod meg másik potkocsival nem lehet szálitani mert leesik, de vannak már egész jó modok a bálákhoz villa amit ha beleböksz utánna nyomsz egy gombot és lefikszálhatod vele a bálát igy nem csúszik le róla, vannak jó bálahordó potok is, növényt lehet belerakni a játékba de elég körülményes inkább olyan mapot kell keresni amiben már van, a gépek sajnos nem frissülnek azt is külön kell keresni már van olyan kombájn és hozzá való vágóasztal ami szinte minden növényt le tud arartni plussz a káposzta répa stb zöltség aratásra a ROPA kombájnt tudom ajánlani
-
vhw
addikt
Lehetséges akármilyen bálát közönséges pótkocsin szállítani? (mod nélkül - egyszerűen beleejtve - vagy lecsúszik, kipattan, levegőberepül stb?
)
Vagy mindenképp a bálás trailer kell legalább?Annak idején a Traktor Zetor Simulator 2009-el kezdtem az ilyen jellegű játékokat (egyébként ez valami nagy mod? FS-klón? közösen fejlesztett játék akart volna lenni? meglehetősen hasonlít egymásra a két játék - a neten még sincs sok minden erről a zetoros változatról) de abban szinte képtelenség volt a bálás trailerre erőszakolni a rakományt... ezért tartok ettől a bálásditől itt is... Kényelmesen működik ezen része a játéknak?
Eddig a historical kis kockabálázót használgattam, a hozzávaló gyűjtővel... de elég szaporátlan így.
Valamint... van lehetőség valamilyen egyszerű ("hivatalos"?) moddal több növénytípust berakni a játékba? Ami "frissíti" legalább az eredetileg játékban lévő gépek adatait és "kompatibilissé" teszik őket a fogadásukra - amennyiben azok valóban alkalmasak arra. Avagy bővítik az elérhető gépparkot a megfelelő típusokkal?
(láttam már ilyen-olyan modokat amik egy-egy kérdéses növény szállítására/betakarítására alkalmas eszközt tesznek a játékba, de nincs lehetőség erre átfogóan? hogy ne kelljen például speciális pótkocsira vagy bármilyen gépre vadászni, hogy mondjuk napraforgót vagy káposztát szállítsak/vessek... stb.)
-
őstag
őstag
elvileg a steam -es magát frissíti, a dobozoshoz a hivatalos oldalról töltsd le, de akkor gondolom azzal próbálkoztál
-
vhw
addikt
-
vhw
addikt
Üdv!
Találtam egy egész szép IFA L60 mod packot (szürke-zöld-kék) annyi a gond vele, hogy a bolt udvarán félig "belerakja" a betonba... meg se mozdul magától...
Van rá valami megoldás?

-
Brucu
csendes tag
Miért nem tudom felrakni az új frissítést ?? Azt írja ki hogy a Farming Simulator 2013 nincs telepítve !! Pedig fent van és eredeti a játékom is !!
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Véletlenül találtam egy lehetséges megoldást a szaggató, akadó játékra. Nálam minden ok, ennek ellenére kipróbáltam.
Itt találhatóak az alábbiak:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator20131. Töröljük a "mods" mappa tartalmát, vagy magát a mappát, az "inputBinding.xml" fájlt, a "shadercache" mappát.
2. Indítsunk a játszótA törléseknek köszönhetően, vagy tényleg van új javítás, de azonnal jelzi a progi (ha neten vagyunk) az ablak bal alsó sarkában, hogy frissítés érhető el. Frissítés nélkül indítottam, de mivel nálam eddig is gond nélkül ment, nem tapasztaltam különbséget. 48 és 60 között váltakozott az FPS, egyszer körbefordultam és beállt 60-ra. A "shadercache" mappa viszont kb. tizedére csökkent, miután újra létrehozta a game az indításkor.
De ha már frissítést emlegetett a játék, gondoltam megnézem. Kiírva továbbra is 2.1 van. Ha azonban rákattintunk a "Download" feliratra, akkor a megjelenő letöltő ablakban ez látható: "FarmingSimulator2013Patch2.1HUb.exe" A javítás megjelenésekor az a kis "b" nem szerepel benne.
3. Pakoljuk vissza a mods mappát, ill. annak tartalmát és jöhet a mehet.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Egyébként AMD kártya van a gépben: Radeon HD4870, nálam szépen megy.
Korábban már volt szó arról, hogy kell a legújabb .NET keretrendszer 4.5.1, ill. a Physx se árt. Bár utóbbi az nVidia kártyákhoz készült, de az AMD-k is elboldogulnak vele.
-
pokers
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Kipróbáltam, átraktam Win7 kompatibilis módba, és egyből jobb lett az FPS.
Az alap Hagenstedt mapon 60 alá nem is nagyon esik, pedig előtte volt, hogy leesett 14-re.
A belga map is megjavult, pedig már ott tartottam, hogy uninstall az egész játék és megy a kukába.Egy próbát megér, bár ha alapból Win7-ed van, akkor passz.
-
zolisx4
őstag
Nincs semmi energia takarékos cucc bekapcsolva a többi játék jól megy .
A gpu 45 % feljebb nem nagyon megy .
Nézegettem külföldi fórumot ,igaz csak fordítóval de másnak is gond ez ,ők más mapot használnak nem a gyárit ,és úgy nem szaggat ,de nem találtam nekem tetszőt még hogy kipróbáljam.ObiGabi
Hát akkor én is rosszat írtam át ,,mert a játékban ahova telepítve van ott írtam át . Most vissza írtam a régire .
Akkor hol is kell???Amúgy játszik valaki AMD kártyán?
-
tembopapa
tag
Üdv!
Kérdésem a következő,ha elhelyezek az alapmapon letöltött 4db-os magtárolót akkor az bárhol van a mapon, a központi magmennyiséget növeli vagy csökkenti?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Jó reggelt kívánok, napraforgót kapálok!
Arra figyelni kell, hogy 2db "game.xml" van: egyik a játék telepített könyvtárában, ezt tessék békén hagyni, a másik a dokuments... helyen, ezt lehet reszelni, gyalúlni. Ha a játék telepített könyvtárában lévőt szerkesztjük, akkor a game indításánál különféle hibaüzenetekkel bombázhat bennünket, pl., hogy telepítsük újra a játékot.
-
őstag
őstag
kikapcsolt vsync mellett felmegy 120 fps fölé is de közben ugrálva halad a gép és így sincs 60% magasabb GPU kihasználtság, sajnos ilyen a játék motor, nem tudja kihasználni a hardverben rejlő erőt
vsync -et kapcsold be mindenképp az Nvidiánál van saját vezérlőpult ott az Adaptív a jó beállítás
AMD már régen volt, de gondolom ott is van valamilyen control panelesetleg ha full HD a monitor a felbontást vedd lejjebb és ablakos módban nézd meg mennyi az FPS
elég szégyen, hogy trükközni kell erős hardverrel is
-
őstag
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
nem tudom mi az összefüggés
nálad olyan mintha valami energiatakarékos dolog okozna throttling-et,
meg kéne próbálni játék közben monitorozni a cpu és a gpu órajelet és kihasználtságot mondjuk AIDA -val
ablakos módban futtasd a játékot és akkor látod a tálcán az értékeket
(ablakos mód szintén a game.xml -ben <fullscreen>true</fullscreen> átírni false -ra)Egyébként a játék motorja nagyon rosszul optimalizált, alap térképen nálam sem megy 40% fölé a CPU vagy a GPU kihasználtság, mod mapon néha felmegy a GPU 55% közelébe, de folyamatos 60 fps mellett is beröccen a kép néha, és képtelen a játék 100% közelében használni a a GPU -t.
-
őstag
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
valahol olvastam egyszer, hogy a geme.xml -ben kikapcsolta a tag a log txt -t
<logging>
<file enable="true" filename="log.txt" />a true -t false -ra írta át és ez megszüntette a laggolást,
de nekem ez elég hihetetlenül hangzik, mindenesetre nem tudom kipróbálni, mert nálam nem laggolesetleg driver frissítés?
de ha már úgyis a game.xml -t szerkeszted bekapcsolhatod a fejlesztői konzolt és akkor nem kell külső program az fps kijelzésére
<development>
<controls>true</controls>utána játékban F2 - vel mutatja az FPS -t
-
zolisx4
őstag
Igazából frissítettem a legújabbra ami volt ,nekem az 50 fps meg sem közelíti ,én sem tudom mitől lehet ,hát a grafikát levenni ,megpróbáltam de ugyan az semmi nem változik .Mindegy hogy hogy van .Igazából ennek full grafikán kéne mennie.
Már csak arra tudok gondolni hogy az AMD kártyát nem nagyon szereti ,vagy nem tudom.
Amúgy én is elmúltam bőven 40
-
pokers
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Melyik patch van fent?
Mert sajnos az a tapasztalatom, hogy az új 2.1-es patch sokat rontott a játszhatóságon.
Nálam is elkezdtek szaggatni a mapok, amik eddig gyönyörűen futottak. Pedig nekem se gyenge konfigom van. Emiatt tippelek én az új patch-re, hogy az okozza a problémát, mert előtte semmi gond nem volt. -
őstag
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
a konfigod alapján a legmagasabb beállításokkal is simán kéne 60 fps -nek lennie (legalábbis az alap térképeken)
nekem ennél jóval gyöngébb hardveren (i3 2225 / GeForce GTX 750 Ti ) is meg van a folyamatos 60 fps (vsync on) ha mondjuk 20-25 eszköz/gép van egy szerre a képen akkor néha beröccen egy-egy gyors kamera forgatásnál, de ez ilyen játék
ha nincs egy mod sem akkor error is kizárt a log -ban
igazából ötletem sincs, esetleg próbáld lejjebb venni a grafikát, hogy van-e valami hatása -
tembopapa
tag
Üdv!
Ez van gazdatársaim,az életkor adottság nem érdem,Lacibá féle járműveket gyermekkoromban saját kezemmel is vezettem,lévén nagyapám volt a falugépész. Az oldalsó nagy lendkerekes Hoffer traki volt az alapgép, lapos szíjjal hajtott cséplőt meg egyebet. Na de ami volt elmúlt! Hajrá FS 2013!

-
zolisx4
őstag
Sziasztok .
Szétvág az ideg már a játéktól az adatlapomon lévő gépen ,néha még van 30 fps is úgy szaggat hogy borzasztó,van valakinek ötlete mitől van ? Nincs semmi mod vagy gépek berakva ,és mégis. -
luise178
tag
válasz
tembopapa
üzenetére
értelme nincs, ahogy előttem is leírták, de ha mindenáron be akarsz menni, adok 1 tippet:
ugyebár minden gépből mikor kiszálsz /alap esetben E betű/, az mindig bal oldalon történik. állj rá teljesen a kerítésre, egyből oda rak be. nekem legalábbis a minap sikerül így bejutnom véletlenül, mikor "kiestem" a keverő kocsiból

-
lacibacsi
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz
tembopapa
üzenetére
Hagenstedt-ben sehogy nem jutsz be ilyen céllal. Esetleg a motoros kézi kaszával, de felszedni azt sem tudod, ha egyáltalán le lehet kaszálni. vannak olyan map-ok, ahol be lehet menni géppel is a tehenek legelőjére, de map függő, hogy az ottani füvet egyáltalán lehet-e kaszálni...
-
tembopapa
tag
Üdv,valaki tudja hogyan lehet bejutni a tehenekhez,birkákhoz fűnyírás ügyben?

-
tembopapa
tag
Sziasztok gazdálkodók!
Lécci írjátok meg hogyan lehet lerögzíteni a kombájnok etetőjét ha rátettem az utánfutóra mert a legkisebb tempónál is leperecel! Köszi előre is!

-
Tomi675
újonc
Sziasztok!
Egy olyan fontos kérdésem lenne, hogy a Farming Simulator 2013-as játékban hogy tudnám a kombájn magtartályát növelni? Például 9000 literről 20000 literre? Valahol hallottam, hogy a játék mappájában belül át lehet írni?
Mivel ezt anno nem multiban kezdtem, hanem karrier módban, ezért frusztráló, hogy a dolgozók 1 sort megcsinálnak, és már mennem kell oda, hogy ürítsenek.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
lacibacsi
addikt
válasz
luise178
üzenetére
+ Keverőüzem:
Szalmát (bálázottat, vagy felszedőkocsiból), füvet (felszedőkocsiból), vagy szénát (bálából), illetve takarmányt kell betölteni. Az üzem bemeneti tárolója háromszor 50000 liter, a kimenetei tartály 100000 literes. Az aktuális állapotot az üzem végén lévő szürke színű táblánál tudod megsasolni. Ha már látod, hogy van kevert táp a tartályban, akkor aláállhatsz az ürítőcsőnek egy arra alkalmas pótkocsival és máris viheted az etetőbe a fincsi tápot.
A keverőüzem kényelmes megoldás, mert csak fel kell tölteni, azután szépen eldolgozgat. Egy üzem akár 250-300 szarvasmarha megfelelő (és kényelmes) kiszolgálásához elegendő.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna olyanban segíteni, hogy szétszed nekem 1 mod pakkot darabokra?
Mert elég lenne csak egy gép belőle. -
drunkyboy
aktív tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
A Modhoster.de-n mindig megtalálod a legújabb frissítését az MR mapnak. Jól megcsinálták, mert mindig csak a frissítést kell letölteni és telepíteni.
A bolt gyorsbillentyűje pedig direkt nem működik, mert nincs benn online vásárlás. Ezért realisztikus, elmész a boltba nyitvatartási időben, és vásárolsz. Éjjel hogyan is lehetne trakit venni?
Ugyanúgy sok átvevőhelynek is, a polgármesteri hivatalnak is nyitvatartási ideje van. -
tutikas
tag
válasz
luise178
üzenetére
Szia ebbe a keverőbe erjesztett siló+fű és szalma kell és kicsit várni kell hogy a keverés eredményes legyen már nem emlékszem pontosan de több 100ezer kg a kapacitása az elején a tartájoknak van egy üveg kijelző azon látod a feltöltési mennyiséget ezeket feltöltöd és akkor beindúl a keverés mind a 3rom alapanyagnak kell bent lennie és hangsúlyozom kell neki idő hogy legyen kevert táp
-
luise178
tag
válasz
Sittes73
üzenetére
köszi a keverőüzemet, de nem teljesen tiszta a működése. beletettem 1 szalmabálát, egy szénabálát, és 1 kanál szecskát, és ezt mutatja:
összes kevert táp 0 liter 0%
takarmány 0 liter 0%
széna 4200 liter 8%
szalma 50000 liter 100%sima gyári kockabálázóval báláztam. a szalma búzából van. a szecskát a gyári szürke LIZARD kanalassal tettem bele. hogy tudom majd kivenni? beállok az etetővel a cső alá, mint a kombájnnál?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Most felkerult az egyik oldalra az ujabbik map az altalam hasznaltnak, ott picivel jobb a dolog.
Most 20 ala nem csokken, de az is remes ahhoz kepest, hogy mashol fix 60 fps van (vsync on)
De megirtam a hozzaszolasoknal, hogy valami gaz van vele.
Tobbek kozt a bolt gyorsbill-je sem mukodik, megjelenik az ablak, majd azonnal be is zarja.
Ez az uj mappon sem lett javitva. Nem baj, boltba elmegy, be az ajton es vasarol.. -
tutikas
tag
válasz
luise178
üzenetére
Szia na most a bálák közt is van külömbség mert van olyan bálázó ami 6000-es bálát csinál és van olyan ami 3000es és ha gyári etetőkocsit használsz ami az alap játékban van bent az 12000 de ezt amúgy jelzi is alúl az ikon és ha ebbe beleraksz 2-ő 6000ezrest akkor már tele van igy a belerakandó széna siló már csak eltünik a kör bálák általában 6000kg a kocka 3000kg én úgy szoktam 1 6000kg szalma 1 3000kg széna és maradék siló
-
luise178
tag
szasztok!
nekem ezzel a tehén etetés dologgal van gondom. írta valaki hogy a keverő kocsiba 2 bála széna, 1 bála szalma, és a maradék siló. na de ha beledobok 2 bálát, akkor már tele is van. vagy egymás után több keverésbe csináljam? csak mert nekem nem akar fehér lenni a kis siló ikon a keverőkocsinál.
a másik kérdésem, hogy írta a gém PDF -je, hogy multiba tud a gazda a "melósoknak" lóvét utalni. azt mire jó? is vehet a gazdának gépet? vagy a szingli módba fel tudja az a pénzt használni?
köszi előre is a választ!
-
fbandy72
csendes tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Sziasztok!
Én is jártam már így, szerintem a térképpel van a baj vagy a fák stb. textúra más és az fogja vagy csak maga a térkép nem jól van összerakva a G.E.-ben, nézd meg a log.xml-t hátha ír valami errort. Volt hogy 300 Mb-os map gyorsabban futott mint egy 75 Mb-os mini map. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Tuzfal, router nem blokkolja a portot?
Mas:
Viszont nekem is lenne egy kerdesem.
Lecsereltem a laposom, vegre most mar nem hd4000-el tolom.
1080p full full 60fps (gondolom vsync fog).De ami tetszik nekem map (Hagenstedt Modified2013 mr) az meg 7-18 fps kozt megy.
Mar levettem az elsimitast is meg a masikat is 2-2-re, de nem sokat javult. 1-2 fps-t nott, de az meg mindig messze nincsz elvezhetotol.
Mi foghat vissza?
AMD 760K, Giga7870 OC, 4gb 1600 ram.
Masik terkepeken pedig fut szepen, mint ha kotelezo lenne.Nem lehet ezt valahogy orvosolni?
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Haverral nem tudunk multizni és nem tudjuk miért, máshoz beenged a játék minket, de egymáshoz nem akár melyikünk is indít szervert. Modok nincsenek bent. Pecs is megegyezik.
Mi lehet a gond? -
őstag
őstag
Ez egy more realistic TSZ map, a helyszín Zala.
Nagynak nagy, növény is akad sokféle. A fák és néhány épület nálam nagyon csúnyán jelenik meg, ez rengeteget levesz az értékéből ezért nem mondanám, hogy tetszik. Kicsit túl sok a korlát és egyéb akadály az utak és a földek mentén. A terep viszont jól sikerült, szép dimbes-dombos.
Viszonylag friss feltöltés, egy próbát megér. -
djj131
csendes tag
Sziasztok tudna valaki egy nagy tsz mapot ajánlani amiben van sokfajta növény sárfoltok és nektek is tetszik

-
LaMazZz
tag
Köszönöm szépen a válaszokat a repce toldatos kérdésemre majd kipróbálom azt amit mondtatok vagy nem is használok mert tényleg bele gondolva a játékba nincs is jelentősége.

-
apach
senior tag
Nyah, annyi volt, hogy telepíteni akarom gépem újra, egy Új terrás winyóra majd, a mostaniról meg takarítok, és D ről másoltam pár ETS2 modot át egy sima mappába mert 2 giga alattit tudok csak az adott oldalra egybe feltölteni töltő progijuk nélkül. és egyiknél csinálta ezt, de az aTube Catcher progival is volt ilyen, azzal elsőnek. youtuberól MP3-t akartam kb 2 órás mixet leszedni, erre az összes szabad helyre az asztalon, telepakolta a valamiért nekem ugyanazzal a letöltés menetes ikonnal. ennyi a lényeg.
de lefuttattam teljes keresést épp mikor kérdeztem itt, de semmi csak 2 közepesen veszélyes asszem, vagy legalább is, az Én értelmezésem szerint amolyan beépülőféle cookie lehettek. 2. -
lacibacsi
addikt
válasz
fbandy72
üzenetére
Mivel a játék és a valóság eltér egymástól, az alábbiak szerint pontosítanék:
- Kaszálás, forgatás, rendsodrás, ha bálázni akarsz.
- Ha felszedő kocsival akarod szállítani, akkor csak kaszálás és (ha a kaszálógéped nem rakta rendbe, akkor) rendsodrás. (Ugyanis felszedi a frissen kaszált füvet és már szénaként pakolja ki...) -
tembopapa
tag
Sziasztok gazdálkodók!
Lécci írjátok meg már hogy a fű elvetése után mi a művelési sorrend - sodró vagy forgató - , a végére fűbálát szeretnék kapni a teheneknek. Ha javasolnátok egy jó gépsorrendet azt külön megköszönném!
Üdv mindenkinek!
-
fbandy72
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Igaz a játék élmény miatt sokszor én is úgy játszom, hogy nem használom a munkás felvételt hanem csak az "AlignmentHelper"-t ami egy lézeres irányzék, de az van a valós traktorokban is már az újabbakban. De van GPS-es technika is az új gépekben, múltkor volt a tv-ben az egyik autós műsorban egy traki bemutató ahol bekapcsolta a GPS-t, a pótkocsit lekapcsolta, előrement kacsázva egy 150 métert, utána kapcsolt egy utasítást a trakinak, hogy vissza a kiindulási pontra és elengedte a kormányt a gép meg vissza tolatott a pókocsihoz pont úgy hogy rá tudott kapcsolni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
fbandy72
üzenetére
Többféle repce adapter megoldás is van a játékban. Van ami megvásárolható a gabona adapterhez, van ami egybeépített spéci repce adapter és olyan is van amelyik automatikusan vált át repce adapterre repce aratásakor.
Igazad van abban, hogy gyakorlati jelentősége nincs a játékban, viszont aki a játékélmény miatt játszik, az nem fog neki a repcének megfelelő adapter nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

az van feltelepítve ,eredeti a játék.