- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
szildavid90 #7300 üzenetére
Legegyszerűbb TC-ben F4.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
szildavid90 #7297 üzenetére
Az xml filet kihúzod pl az asztalra jobb egér gomb szerkesztés és azt írsz át amit akarsz! Mikor végeztél x-el bezárod ekkor rákérdez menti a változtatásokat? Igen mented! A régi xml filet kitörlöd ezt a szerkeztetet meg simán vissza húzod!!
-
larpi
tag
válasz
szildavid90 #7288 üzenetére
Dokumentumok/ MyGames/FarminSimulator2013/game.xml file-ban átírod a következő sort:
<fullscreen>true</fullscreen> erre <fullscreen>false</fullscreen>
Így ablakban fut a játék, a méretét a játék menüjében be tudod állítani. -
apach
senior tag
válasz
szildavid90 #7290 üzenetére
idén októberben JÖN már bocs!
-
törölt tag
válasz
szildavid90 #7290 üzenetére
köszi szépen az infót
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
szildavid90 #7245 üzenetére
Üdv,
Nekem az a tapasztalatom, hogy Win8 alatt minden játék jobban fut(ott), köztük az FS is.
Ramdiskre téve (elegendő RAM mellett persze) a modokat és a játékot is, a betöltési idő kb harmadára csökken. Egy próbát megér. -
FrezeR
senior tag
válasz
szildavid90 #7184 üzenetére
Innen vettem meg. Bár akkor kicsit olcsóbb volt még.
-
Brucu
csendes tag
válasz
szildavid90 #7068 üzenetére
Próbáljátok meg hogy egyszer te egyszer a haverod csinál szervert !! Akkor mi van ??
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szildavid90 #7070 üzenetére
A befele iranyulo port lehet blokkolva, nem a kifele meno.
Tehat ha nem tudsz csatlakozni valakihez, akkor az ottani router / tuzfal beallitasait kene megnezni, mert az a gep nem enged befele iranyulo csatlakozast. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szildavid90 #7068 üzenetére
Router vagy tuzfal nem blokkol?
-
vhw
addikt
válasz
szildavid90 #6992 üzenetére
Oké, értem.
De mi számít gyenge gépnek? Nekem sincs valami erőművem. -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #6768 üzenetére
Igen. A Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013 mappában találod a game.xml fájlt.
Ezt kell megnyitni és a <fullscreen>true</fullscreen> -t átírni false -ra -
pet98
csendes tag
válasz
szildavid90 #5832 üzenetére
Köszönöm!
-
apach
senior tag
válasz
gép visszaállítása-ra katt, és a bolttól egyből a farmra helyezi és nincs besüllyedve már.
Sajna rosszul csinálják meg néha ezt a részét, hogy mennyire érkezzen le talajra. De ha nem ez a bibi, akkor bocsi. Báár, lehet hogy így is bejön ez a módszer.
-
LaMazZz
tag
válasz
Örülök neki, hogy tetszik jó játékot vele.
-
zirigy
tag
válasz
szildavid90 #5835 üzenetére
az Amerikai mapon??
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5745 üzenetére
így van, Titanium edition az komplett (alapjáték + addon)
a Titanium addon önmagában is megvehető, de szerintem csak letölthető formában -
Gegmen
csendes tag
válasz
szildavid90 #5721 üzenetére
Oda tettem. De sajna én vagyok a tudatlan. De már rá jöttem, hogy itt az üzletben rá kel keresni. A réginél automatikusan megjelent az egyebeknél.
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5690 üzenetére
Wildgreen
szildavid90és mindenki aki tapasztalta ezt a hibát
invalid map/set t iterator és kilépéskor a játék leáll
Ezek szerint a hiba mégsem nálatok van, nincs összefüggésben a gyenge hardverre utaló figyelmeztetéssel sem. Olyan gépeken is előjött amiken auto very high beállításon is fut a játék.
Az hosszabb keresés után sem derült ki pontosan mi okozza, de nem egyedi esetről van szó. És más térképpel is előjött.
Valószínűleg a térkép készítői tudják a megoldást, mert állítólag kijavították és ez a verzió már nem csinálja: próbáljátok meg innen letölteni.
-
őstag
őstag
válasz
A pálya hibátlan, sokan játszanak rajta, páran innen a fórumról is. Én már 100 óránál többet nyomtam le vele, több százszor kiléptem és soha semmilyen hiba nem történt. A hivatalos fórumon van fent, szerepelt a Gianstcontest -en, ha bármi hiba lenne, az már előjött volna és kijavítják.
Sajnos a hiba a ti oldalatokon van.
ez a figyelmeztetés pont azt jelzi, hogy gyenge a hardvered, és lehet, hogy nem fut stabilan a játék -
pokers
senior tag
válasz
szildavid90 #5693 üzenetére
Én innen töltöttem le.
-
pokers
senior tag
válasz
Engem is kidob a belga map.
Viszont van neki egy korábbi verziója, ami igaz 100MB, de hibátlan, a kezdő géppark is jobb. Igaz, ezen nincs forgalom, se gyalogos, de nekem jobban tetszik. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
Csak a saját gépemről írtam! Enyém az gyenge! Most van folyamatban egy komolyabb gép össze rakása!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
szildavid90 #5688 üzenetére
Engem ugyan így kidob a játékból mint téged! Nekem a 2.0.0.8 Patch van fent!
Log file-ban nincs error! Lehet gyenge a gép amiről beszéltünk pár napja! -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5685 üzenetére
Fent van a 2.0 -ás patch?
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5685 üzenetére
Ezt nem tudom, én még nem tapasztaltam hasonlót sem. A térképpel nincs gond az biztos, bele kéne nézned a log.txt -be, hogy milyen hibát ír.
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5683 üzenetére
Pénzzel nem foglalkozom, ha elfogy írok be valamennyit.
A gazdasági oldala a szimulációnak nem valami jó, így ezt nem erőltetem.
A more realistic engine -el állítólag jobb a helyzet, de azt csak kipróbáltam, nem bírtam sokáig az alap térképet. -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5656 üzenetére
Első kérdésre.
ez nem egy specializáció a modon belül, annál sokkal többről van szó.
a modDesc -ben inaktívvá kell tenni bizonyos specializációkat (vagy törölni)
a mod xml -ben szintén inaktívvá tenni a realistic bejegyzéseket, ugyanakkor a motorra vonatkozó bejegyzések hiányoznak vagy jobb esetben csak inaktívak, ezeket létre kell hozni vagy aktívvá tenni.
De ez csak általánosságban igaz, konkrétan mindig nézni kell a log.txt, milyen errort ír a modraVan most egy új Newholland MR traktor 32 speckóval, ki akartam próbálni simába.
Addig eljutottam, hogy meg lehet vásárolni és megy is, de még mindig van több script ami errort ad és nem működnek bizonyos funkciók. Konkrétan fékezni is alig lehet. Meg a kijelzők se mennek. De nem is tetszik különösebben, úgyhogy nem erőltettem tovább. -
vacs
veterán
válasz
szildavid90 #5629 üzenetére
A Rábám kis Enterrel indul, hosszan nyomd.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
szildavid90 #5622 üzenetére
-
vacs
veterán
válasz
Megtaláltam a tárcsádat is: szerintem IH 10-es.
- IH 10-770 7.2
- IH 10-770 7.3 -
vacs
veterán
válasz
Hali öcsi
Nekem van egy ilyen Rábám: színe stimmel, 8 kerekű, nyitható ajtók, segítővel is tud dolgozni, ESLimiter-t is tudja.
Próbáld ki: [link] -
Wildgreen
aktív tag
válasz
Találtam egy egész jó kis map-ot és eddig nem akadt meg! Olyan tsz-es!
ftp://fsportal.dyndns.org/fs_mods/fs13_mods0/HUNGARIKUM_map_and_mod.zip -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5617 üzenetére
Kérlek.
Ugorj fel az oldalukra van még egy térkép HAIE DES NUTONS V1.0p azt én is most próbálom ki, a pdf- et nézegetve ígéretes ez is -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5612 üzenetére
Nálam a No1 a Belgique Profonde V2, már az 1 is nagyon jó volt ez annak a még átgondoltabb tökéletesre csiszolt folytatása
Video
Van pdf kézikönyve, érdemes átnézni, mert elsőre nem minden egyértelmű.
Az, hogy szép, hangulatos, kidolgozott, egyedi épületeket és megoldásokat találsz rajta az alap. És összesen 67MB de ebbe annyi minden belefér, hogy itt nem sorolom fel.Elsőre nem tűnik olyan jónak mint amilyen, de kis idő után ha kiismered magad a pályán akkor nehéz megunni. Nagy gépek nem mindenhol férnek el, de nincs is rájuk szükség. 40 föld van én kb 10 -et birtokolok, de ebben benne vannak az állatokhoz tartozó füves területek amik alapból a tieid. 7 táblán termelek, krumpli kivételével mindent, 100 marha 100 birka 100 csirke és a húsmarhák, bőven elég a terület.
Normál növekedéssel valós időben 62 óra kell a betakaríthatósághoz. Gyorson a fele. Az időt is felgyorsítva 120x -on 25 perc. Erre nincs szükség, mert annyi a tennivaló, hogy alig győzöd.ezt nem kutyaütők készítették, profi munka a javából LuX Farm modding
-
apach
senior tag
válasz
szildavid90 #5611 üzenetére
most linkeltem egy szupit.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
szildavid90 #5609 üzenetére
Az utóbbi pár napban kipróbáltam 6 vagy 7 ilyen map-ot amit keresel! Egy sem jött be! Volt amelyik 4-5 óra játék után akadt meg!
(#5602) Gab.68 válaszát ajánlanám a figyelmedbe! Sajnos ez van! De azért lehet hogy találna az ember működőt ha sokáig keresgélne! Minden esetre ha találsz ozd meg velem is légyszi! -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5607 üzenetére
köszi
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5593 üzenetére
ez mit csinál?
-
apach
senior tag
válasz
szildavid90 #5575 üzenetére
töltsd le azt a mapot, amit az este (utolsó linkem) betettem. nézzetek bele!! Megéri! Épp most készülünk rajt multizni. csak az Új tagnak küldöm át a cuccot ami csak nekem 300 mega. (ő nem hoz módot így felezhető kb /fő.)
-
apach
senior tag
válasz
szildavid90 #5572 üzenetére
Hali.
Felesleges kiegyenesíteni szerintem. meg hát, nem olyan egyszerű ám az! Tapasztalat mivel szerkesztek mapot is ha épp van kedvem folytatni. A Farmot meg, szerintem bárki át tudja cserélni aki kicsit ért az editorhoz, de a legfrissebb editor verzióval éri meg már. az 5.0.3.al. Amin most toljuk a multit, az is igen dombos, és van hogy épp elfér a kombájn az úton a fa sorok közt. De nekem így tetszik. Az az egy bajom nekem csak map szerkesztésnél, hogy nem tudok letenni aszfalt út hálózatot dombos területre, különben már nem sík mapokkal tökölnék. Így viszont, max csak átalakítani tudok mapot. Vagy kimenteni az úthálózatát, és áttenni a kellő felszíni/domborzani képeit az üres mapba, így a domborzatot egyből át is lehet tenni, csak az úttal kell picit szórakozni hogy ne süllyedjen a talajba stb, hanem szépen álljon. Utána már nem olyan vészes. Fásítani sem igen szeretek, nincs türelmem hozzá, emellett nincs olyan tervező készségem se szerintem. Báár, a most épp pihenő mapon, iggen szépen elrendeztem a farmot.
Állatira tetszik, csak épp játékban elég hibáska a map még. Így szerintem újra kell kezdenem, viszont így már hosszabb meló lesz. 2011 ből akartam a Gross_Kern_Land alap mapot át tenni így, de nem jön össze.
-
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5532 üzenetére
én a manual ignitiont kikapcsoltam benne, hogy ne akadjon a global -lal,
kapcsold ki a modDesc -ben tedd elé és mögé a két megfelelő sorban <!-- --> specializations és vehicletype alatt
de mondjuk a lényeg az lett volna, hogy tapasztalsz-e vele laggolást, mert nagyon részletes de jól elkészített mod -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5522 üzenetére
első körben azt kell tisztázni, hogy elég erős-e a hardver
aztán, hogy tiszta-e a log a problémás modokkalgyönge hardver esetén semmit nem tehetsz, automatikusan alacsonyra áll, tovább nincs hova butítani
a részletes kidolgozott modok, akár térkép akár gép laggolni fognak,nem érdemes szenvedni az átalakítással, nem egyszerű a textúrák cseréje
az arányok érzékeltetésérea gyári Deutz M620
diffuse.dds 2,7MB
normal.dds 2,7 MB
specular.dds 342KBClaas Dominator 85 majdnem a háromszorosa
diffuse.dds 11MB
normal.dds 2,MB
specular.dds 2MBés ez csak a modell, a kerekek a beltér az apróságok nincsenek benne, a Dominator esetén csak a kerekek 2,75MB -ot tesznek ki a vágóasztal még 2MB ....és hol vannak még az animált részek ...
ha jót akarsz magadnak keress olyat amivel nincs akadás, bármi okból is akad
próbáld ki ezzel a Dominatorral, hogy akad-e
ez profi munka, ami nem minden modról mondható el, -
őstag
őstag
válasz
szildavid90 #5518 üzenetére
lehetséges de nem olyan egyszerű, de nem éri meg a fáradtságot és nem is néznének ki jól utána
-
larpi
tag
válasz
szildavid90 #5465 üzenetére
Mindegy hogy vetés előtt vagy után permetezel csak még érés előtt meglegyen. Ha szerves trágyát vagy trágyalevet szórsz a földekre, akkor nem kell permetezni vagy műtrágyát szórni.
-
GrooveHero
addikt
válasz
szildavid90 #5436 üzenetére
szántani nem kell. Amúgy ha learattad, akkor kultiválás, permetezés, ültetés. De lehet ültetés után egyből permetezni is, ha jól tudom addig kell, amíg be nem érett a termény. Azért kell permetezni, hogy magasabb legyen a termésátlag, magyarul többet le tudj aratni a földről. Amúgy csinálhatod azt is, hogy a traki elejére raksz egy permetezőt, a végére meg egy ültetőt, odaállsz a föld széléhez, H betűvbel veszel fel munkást és már megy is a dolog. Kapcsold be külön a permetezőt, mert azt a munkás nem kapcsolja. de ilyenkor nem fogy a permetszer és a vetőmag sem.
-
Zsolt...
tag
válasz
szildavid90 #5369 üzenetére
Esetleg lassú a net-ted!?
Terhelt szerver, ilyesmi...
-
apach
senior tag
válasz
szildavid90 #5356 üzenetére
valamit nem jól csináltok. egyezniük kell a módoknak, de úgy, hogy minden módnak, képesnek kell lennie Multiplayerre, enélkül nem enged kezdeni az tuti!
-
vacs
veterán
válasz
szildavid90 #3798 üzenetére
És mi van akkor, ha többször szerepel a </storeItem> kifejezés ?
Konkrétan erre gondoltam: Moddesc.xml -
larpi
tag
válasz
Ezeket a sorokat azért nem kell szó szerint bemásolni, a paraméterek változtathatóak, értelem szerint.
<dailyUpkeep>50</dailyUpkeep> Itt a jármű fenntartásának napi összegét adod meg. (itt 50)
<brand>$l10n_shopItemBrand_deutz</brand> Itt a jármű márkáját adod meg (itt deutz)
<machineType>tractors</machineType> Itt a tipust határozod meg. Csak a boltban használatos tipus neveket használd akkor a helyére rakja a gépeket. (itt tractors)
Nekem nem jött be minden átirás. -
apach
senior tag
válasz
és ha a mentés máskéntre katt, utána mit jelöljek? mert azt kihagytad.
-
apach
senior tag
válasz
szildavid90 #3795 üzenetére
ez passz. nekem se ártana tudnom mert egy Fendt gépet szeretnék áttenni 13 ba. Viszont 13 ból szeretném áttenni a 780-as TT Lexiont. Aki tudja a megoldást, az írjon privin rám. Mindkét dolog fontos lenne!! Egyforma fontosak. de gondolom a Lua és az XML fájlokat kell cserélni. kivéve a modDesc és a gép nevén levő XML-t.
Persze, még nem próbáltam így, így nem tudom hogy jó e. de ehhez minden olyan Lua-t keresni kell 13 módok közt, ami elég nehézkes mert sok módot le kell lehet szedni hozzá hogy mind meglegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest