Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Véletlenül találtam egy lehetséges megoldást a szaggató, akadó játékra. Nálam minden ok, ennek ellenére kipróbáltam.
Itt találhatóak az alábbiak:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator20131. Töröljük a "mods" mappa tartalmát, vagy magát a mappát, az "inputBinding.xml" fájlt, a "shadercache" mappát.
2. Indítsunk a játszótA törléseknek köszönhetően, vagy tényleg van új javítás, de azonnal jelzi a progi (ha neten vagyunk) az ablak bal alsó sarkában, hogy frissítés érhető el. Frissítés nélkül indítottam, de mivel nálam eddig is gond nélkül ment, nem tapasztaltam különbséget. 48 és 60 között váltakozott az FPS, egyszer körbefordultam és beállt 60-ra. A "shadercache" mappa viszont kb. tizedére csökkent, miután újra létrehozta a game az indításkor.
De ha már frissítést emlegetett a játék, gondoltam megnézem. Kiírva továbbra is 2.1 van. Ha azonban rákattintunk a "Download" feliratra, akkor a megjelenő letöltő ablakban ez látható: "FarmingSimulator2013Patch2.1HUb.exe" A javítás megjelenésekor az a kis "b" nem szerepel benne.
3. Pakoljuk vissza a mods mappát, ill. annak tartalmát és jöhet a mehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest